blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις. Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα, για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τρίτη σήμερα, 31 Μαρτίου, τελευταία μέρα του μήνα. Κυβερνήτης της ημέρας μας ο Άρης, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει τον κύκλο του στο ζώδιο του Κριού και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 7.27’ μ.μ.! Αλλάζοντας τον τρόπο δράσης μας, θα κινηθούμε αργά αλλά σταθερά, με περίσσιο πείσμα, διεκδικώντας τους στόχους μας και τις επιθυμίες μας, μέχρι τις 13 Μαΐου, που θα κινείται στο ζώδιο αυτό!
 
Η Σελήνη σε κενό πορείας
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα, χωρίς να σχηματίζει όψεις, κενή πορείας δηλαδή, μέχρι τις 9.15’ μ.μ. που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Η ημέρα μας θα είναι ήσυχη, θ’ ασχοληθούμε με καθημερινές εργασίες, αλλά δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και σημαντικές κινήσεις, μέχρι την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου.
 
Από τις 9.15’ μ.μ. που ο δορυφόρος της Γης θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, όλα θ’ αλλάξουν και θα περάσουμε σε ένα διήμερο που θα εμφανιστούν οι διαφορετικές επιρροές και οι ιδιότητες του Άρη και του Ερμή, με την αλλαγή τους στα ζώδια.
 
H Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Στις 9.19’ μ.μ. η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Άρη, που θα κλείσει την βραδιά μας, με ερωτική διάθεση και αρμονία σε ό,τι κι αν κάνουμε!
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!
 
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
 
Ο Ερμής μας, πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας, αφήνει το ζώδιο των Ιχθύων, που έχει πτώση και εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 31 Μαρτίου και ώρα 4.45’ π.μ.! Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 15 Απριλίου τα χαράματα και μέσα στο διάστημα αυτό θα μας ανοίξει τους ορίζοντες, σε πνευματικό και πρακτικό επίπεδο.
 
Από το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού μας, η ροή των ημερών θ’ αλλάξει, καθώς όλα θα κινηθούν σε γρήγορους ρυθμούς και σημαντικά θέματα θα τρέξουν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Σ’ ένα ζώδιο παρορμητικό, με διάχυτο τον ενθουσιασμό και το πάθος, όλα θα περάσουν στην σφαίρα της δημιουργίας και της προόδου.
 
Με τη διέλευση αυτή, θα δημιουργηθούν σκέψεις που στην πορεία θα μπουν στην τροχιά της πράξης και της πραγματικότητας. Η επικοινωνία μας θ’ αλλάξει και θα γίνει πιoαυθόρμητη. Θα γίνουμε πιoετοιμόλογοι, θα εκφραζόμαστε άνετα και θα έχουμε το σωστό timingσε όλες μας τις εκδηλώσεις. Η παρατηρητικότητά μας θα ανέβει επίπεδο και θα έχουμε την κριτική ικανότητα να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι, καθώς η αναλυτική προσέγγιση θα μας χαρακτηρίσει.
 
Σ’ ένα ζώδιο που βάζει τους σπόρους για νέα ξεκινήματα, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της μεσολάβησης, θα μας βάλει σε ένα νέο ετήσιο κύκλο, ωθώντας μας σε νέες διαδρομές, καθώς η θέληση υπάρχει ήδη μέσα μας και μας καθοδηγεί με βάση τις φιλοδοξίες και την προσωπική μας ανάπτυξη! Αυτό που εδώ πρέπει να προσέξουμε, είναι η ανυπομονησία και οι υπερβολές, που πρέπει να τιθασεύσουμε αν επιθυμούμε να χτίσουμε σωστά την χρονιά μας! Σε πρακτικά θέματα, θα κινηθούμε με έξυπνες κινήσεις, ώστε να φέρουμε εις πέρας ό,τι έχει απομείνει καιρό στο “συρτάρι”!
 
Eύχομαι σε όλους σας καλή αρχή σε ό,τι κι αν κάνετε!
 
 
Νέα υπηρεσία από το myastro.gr!  Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη! Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του myastro που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού

Η έκλειψη της χρονιάς τον Απρίλιο 2014 και οι αστρολογικές προβλέψεις σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5784 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/03/2015
Ανατολή:
07:16
Δύση:
19:42
Ζαχαρίας, Ζάκχος, Ζάχος
myastro
Γεννήθηκαν 30 Μαρτίου
 • Céline
  Dion
  Céline<br/>Dion
 • Warren
  Beatty
  Warren<br/>Beatty
 • Μαριώ
  Μαριώ
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia