blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Καρκίνε για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Καρκίνε η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί αρκεί να ορίσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία! Τί επιφυλάσσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό της ημέρας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα αυξήσεις.

Τα ζώδια τη Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
Τα ζώδια τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τρίτη σήμερα, 1 Δεκεμβρίου! Καλές γιορτές σε όλους σας! Κυβερνήτης της ημέρας ο Άρης, μας μηνύει πως πρέπει να κινηθούμε με διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας, προσέχοντας τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή
 
Η Σελήνη κινείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και το πρωινό ανοίγει με ευνοϊκές συγκυρίες, καθώς ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ερμή στις 9.40’ π.μ.  Η διάθεσή μας ανεβασμένη και ευχάριστη, η επικοινωνία ρέει και όλα τα επαγγελματικά μας θέματα δείχνουν να παίρνουν πορεία αλλά και εμείς ν’ αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό
 
Στις 10.30’ π.μ., καθώς η Σελήνη θα έχει προχωρήσει τον δρόμο της, θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό, κάτι που δείχνει από νωρίτερα πως όλα τρέχουν και εμείς έχουμε αυξημένη ενέργεια για να προλάβουμε. Απρόοπτες επαφές και νέα θα μας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως, αλλά και ευχάριστες συνευρέσεις και συνομιλίες με άτομα που έχουμε χαθεί, θα περάσουν πάλι στην σφαίρα της πραγματικότητας. Η ημέρα θα κυλήσει μ’ αυτές τις επιρροές και γενικά είναι μια ευχάριστη και δημιουργική ημέρα, που θα έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε και να προωθήσουμε τους στόχους μας και την εργασία μας.
 
Η βραδιά θα κλείσει πολύ ευχάριστα, με όμορφες στιγμές και φλογερή διάθεση, καθώς η Σελήνη θα τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη τα χαράματα της 2ας Δεκεμβρίου!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια διασκεδαστική και ευχάριστη βραδιά!
 
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
7246 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/12/2015
Ανατολή:
07:25
Δύση:
17:02
Φιλαρέτη, Αρετή
myastro
Γεννήθηκαν 1 Δεκεμβρίου
 • Bette
  Midler
  Bette<br/>Midler
 • Emily
  Mortimer
  Emily<br/>Mortimer
 • Woody
  Allen
  Woody<br/>Allen
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos