blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που το τελευταίο διάστημα τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα σου χαρίσει την τόλμη για να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μάθε πώς θα αντιδράσει. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!  Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σας. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν θα πρέπει να αναβάλεις.

 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου

Πέμπτη σήμερα 26 Μαΐου, ημέρα Δία, τυχερή και αισιόδοξη, αν και σήμερα ο πλανήτης της τύχης τετραγωνίζεται από τον ανάδρομο Κρόνο, στις 12.55’ μμ., εκτονώνοντας τους περιορισμούς που νιώθουμε, αλλά βοηθώντας μας και να ξεπεράσουμε ό,τι μας μπλοκάριζε στο πρακτικό κομμάτι της ζωής μας.

Η Σελήνη σε κενό πορείας στον Αιγόκερω

Η Σελήνη θα κινηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερω μέχρι τις 5.27’ μμ., που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου.  Πρακτικά δηλαδή, τις εργάσιμες ώρες της ημέρας, θα κινηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα είναι κενή πορείας, κάτι που μας μηνύει πως οι ώρες μέχρι τ’ απόγευμα δεν είναι κατάλληλες να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα.

Από τις 5.27’ μμ., ο δρόμος είναι ανοιχτός για να επανέλθουμε σε θέματα που επιθυμούμε να προωθήσουμε, για να κάνουμε αλλαγές, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και για να επανεξετάσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας, κατά πόσο είναι αρμοστοί με τα δεδομένα μας την χρονική αυτή στιγμή ή πρέπει να τους εγκαταλείψουμε…

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη

Στις 6.05’ μμ., ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει την πρώτη όψη, ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη, που διευκολύνει τις σχέσεις και ανεβάζει το θερμόμετρο. Οι ώρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες για να έχουμε κοινωνική δράση και να βρεθούμε σε ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο

Στη συνέχεια,  η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, με ώρα κορύφωσης της όψης 11.00’ μμ. και στη συνέχεια μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο στις 5.00’ πμ. της 27ης Μαΐου. Η βραδιά θα εξελιχθεί εξαιρετικά, με κοινωνικές επαφές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα οι όψεις αυτές ευνοούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και εξομαλύνουν ό,τι έχει διαταχθεί!

 Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
loading...
 
 
blank
4727 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 26/05/2016
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:34
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 26 Μαϊου
 • Helena
  Bonham Carter
  Helena<br/>Bonham Carter
 • Ειρήνη
  Μερκούρη
  Ειρήνη<br/>Μερκούρη
 • Τζοβάνα
  Φραγκούλη
  Τζοβάνα<br/>Φραγκούλη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank