blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ημερήσιες Προβλέψεις - Παρθενος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 487

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις δεόντως για το καλό σου. Μπορείς να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συνετός. Αγαπητέ Παρθένε, σου προτείνουμε να καλωσορίσεις το φθινόπωρο με ένα μοναδικό κολιέ σε γήινα χρώματα που ταιριάζουν στο ζώδιό σου και με πέτρες που χαρίζουν αφθονία!

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου το αποψινό βράδυ. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από την μοναξιά μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Άραγε θα συναντήσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα κοινά σας σχέδιά και την υλοποίησή τους. Προσπάθησε να τους εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα τα λάθη τους και τις αδυναμίες τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Το αστροβαρόμετρο της Παρασκευής από τη Ματίνα Φατούρου
 
Παρασκευή σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Αφροδίτης, κατάλληλη για την αισθητική μας και την αισθητική του χώρου μας.
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Σήμερα όμως η ημέρα μας ανοίγει με λίγο άσχημη διάθεση καθώς ο δορυφόρος της Γης τείνει να σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Κρόνο, που διανύει την τελευταία μοίρα του Σκορπιού. Η όψη γίνεται ακριβείας στις 1.20’ μ.μ. και όλο το πρωινό μας δεν είναι κατάλληλο για οτιδήποτε σημαντικό, αλλά και για συζητήσεις, διεκδικήσεις και παντός είδους διευθετήσεις. Καλό είναι να κινηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια, κάνοντας μόνο τις καθημερινές μας ασχολίες. Σκέψεις που θα μας φέρουν σε αδιέξοδο, καλό είναι να τις αφήσουμε για κάποια καλύτερη χρονική στιγμή.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους
 
Στη συνέχεια η Σελήνη μας θα περάσει σε κενό πορείας, αφήνοντάς μας μια πικρή γεύση για λίγο, μέχρι τις 2.50’ μ.μ., που εισέρχεται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων! Από την στιγμή που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, όλα σταδιακά αλλάζουν και η διάθεση ανεβαίνει. Η εξωστρέφεια θα μας χαρίσει ευχάριστες διαδρομές και όμορφες συναντήσεις!
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο δορυφόρος της Γης από το ζώδιο αυτό, ένα τετράγωνο με τον Δία, γίνεται ακριβείας τα μεσάνυκτα! Όλη η βραδιά μας θα εμπεριέχει τάσεις υπερβολής... συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου που θα λάβουν πολύ μεγάλη έκταση, πλούσια έκφραση συναισθημάτων και πάνω από όλα διασκέδαση και ψυχαγωγία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Αφροδίτη παράλληλα, μαζί με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, φουντώνουν τα πάθη και μας ξεσηκώνουν…
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια εξαιρετική βραδιά!
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3985 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 03/09/2015
Ανατολή:
06:59
Δύση:
19:49
Φοίβος, Φοίβη, Άνθιμος
myastro
Γεννήθηκαν 3 Σεπτεμβρίου
 • Jean-Pierre
  Jeunet
  Jean-Pierre<br/>Jeunet
 • Ειρήνη
  Παππά
  Ειρήνη<br/>Παππά
 • Κώστας
  Καραφώτης
  Κώστας<br/>Καραφώτης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum taro smaro