blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ημερήσιες Προβλέψεις - Παρθενος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 592

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό την λογική σου, να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτήν οριστικά. Διαθέτεις τα προσόντα αλλά και την γοητεία, για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο νου σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος σου. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!  Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου, έτσι όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

 
 
Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου

Τρίτη σήμερα, 31 Μαΐου, τελευταία ημέρα του μήνα! Κυβερνήτης της ημέρας μας ο Άρης, ο οποίος κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού, μας επαναφέρει σε θέματα του παρελθόντος, οικονομικά και ερωτικά…

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 4.10’ πμ. και αλλάζει την ενεργειακή ροή. Έτσι, το πρωινό μας ανοίγει με αρκετή δράση, με υψηλά επίπεδα ενέργειας και με αυθόρμητη συμπεριφορά!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

 Στις 5.40’ πμ. επίσης, ο Ερμής σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον μακρινό Πλούτωνα, που μας βοηθάει κατά την διάρκεια της ημέρας να επικεντρωθούμε στους στόχους μας και στις επιθυμίες μας.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο

 Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το παρορμητικό ζώδιο του Κριού, είναι ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 7.10’ μμ., που από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες μας χαρίζει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με βάση την επικοινωνία. Στη συνέχεια, η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Ήλιο στις 10.10’ μμ., που κλείνει όμορφα την βραδιά μας, με φιλικές επαφές και μια γερή δόση αυθορμητισμού, που θα δώσει μια νότα χαράς στην αποψινή βραδιά.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Στο ουράνιο στερέωμα όμως, ο Ήλιος τείνει να σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον μακρινό Ποσειδώνα, που κορυφώνεται το πρωί της 2ας Ιουνίου, επιφέροντας κάποια σχετική ασάφεια στο προσκήνιο. Βέβαια, μετά την κορύφωση της όψης αυτής θα δούμε λίγο πιο ξεκάθαρα το τοπίο που έχουμε εμπρός μας, για να αποφασίσουμε την μετέπειτα πορεία μας. Γενικότερα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που σχηματίζονται κάποιες δύσκολες όψεις, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, ώσπου να φανούν οι λύσεις αλλά και οι εξελίξεις των καταστάσεων.

 Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
loading...
 
 
blank
6108 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 31/05/2016
Ανατολή:
06:07
Δύση:
20:38
Ημέρα κατά του Καπνίσματος
myastro
Γεννήθηκαν 31 Μαϊου
 • Clint
  Eastwood
  Clint<br/>Eastwood
 • Collin
  Farrell
  Collin<br/>Farrell
 • Θωμάς
  Μαύρος
  Θωμάς<br/>Μαύρος
blank
blank