blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ημερήσιες Προβλέψεις - Παρθενος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 159

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Παρθένε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα, που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως και οι καλές επιρροές που σου στέλνει η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σε κάνουν να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, με αποτέλεσμα να φέρεις τα πράγματα τελικά εκεί που θέλεις εσύ. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα για σένα από το μεσημέρι και μετά. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Όσοι είστε αδέσμευτοι Παρθένοι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Μάθε πότε θα έρθει στη ζωή σου το άτομο που θα την αλλάξει. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα που συνεχώς παρασύρεσαι και δεν μπορείς να ελέγξεις.

Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου 

 
Πέμπτη σήμερα, ημέρα Δία, τυχερή και αισιόδοξη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και από το ζώδιο αυτό μας κάνει λίγο εσωστρεφείς το διήμερο που ακολουθεί. Όμως, ανεβάζει την λίμπιντο, κάτι που θα εκφραστεί και από τη νύχτα της Τετάρτης!
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Η ημέρα ανοίγει με ευχάριστη διάθεση, καθώς ο δορυφόρος της Γης τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Η όψη κορυφώνεται στις 11.00’ π.μ. Όλο το πρωϊνό θα έχουμε ευχάριστες επαφές και θα δώσουμε μια πνοή ανανέωσης στις σχέσεις μας! Γενικότερα, θα υπάρξουν τάσεις βελτίωσης σε όλους τους τομείς, όμως παράλληλα θα παραμονεύει η επόμενη όψη, ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Το τετράγωνο αυτό, θα είναι ακριβείας στις 12.30’ μ.μ. και θα επιφέρει εντάσεις και εκνευρισμούς που θα εκφραστούν έντονα! Κρατείστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να είστε βιαστικοί...
 
Μέσα στο μεσημέρι καθώς η Σελήνη θα κινηθεί γρήγορα όπως πάντα, θα συναντήσει και τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου, στις 4.40’ μ.μ. Η όψη θα μας βοηθήσει να χαμηλώσουμε τους τόνους και να συγκεντρωθούμε σε ό,τι κάνουμε.
 
Η βραδιά μας θα είναι ήσυχη και ερωτική! Ευχάριστες συναντήσεις θα μας ομορφύνουν τις ώρες πριν τα μεσάνυκτα. Η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ ήσυχη, καθώς η Σελήνη θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού χωρίς να σχηματίσει όψεις μέχρι τις 11.10’ μ.μ.!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα!

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Δεκεμβρίου

 

 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
1150 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 18/12/2014
Ανατολή:
07:39
Δύση:
17:04
Σεβαστιανός
myastro
Γεννήθηκαν 18 Δεκεμβρίου
 • Brad
  Pitt
  Brad<br/>Pitt
 • Christina
  Aguilera
  Christina<br/>Aguilera
 • Μάριος
  Φραγκούλης
  Μάριος<br/>Φραγκούλης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
Happy Day