blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ημερήσιες Προβλέψεις - Παρθενος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 457

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Παρθένε, το καταφέρνεις σίγουρα, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά, είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορείς να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου. Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις δικό σου ένα φυλαχτό που θα σου χαρίσει όλα εκείνα που αναζητάς: αγάπη, τύχη, πνευματική διαύγεια, δύναμη! Απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει εδώ

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος. Θα έχεις την ευκαιρία να βγεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου και να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πέρασε τη μέρα παρέα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να εκδηλωθεί. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν λάθη του παρελθόντος, που ακόμα πληρώνεις... Αλλά όχι για πολύ! Κάνε υπομονή!

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 8 Ιουλίου, ημέρα Ερμή και ο πλανήτης της επικοινωνίας, διανύει τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Η είσοδός του στο επόμενο ζώδιο, στον Καρκίνο, σηματοδοτεί νέα γεγονότα και μια διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας…
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και από το ζώδιο αυτό, για ένα διήμερο, μας ωθεί σε δραστικές κινήσεις και γενικότερα μας μηνύει πως θα πραγματοποιηθούν πρωτοποριακές κινήσεις για την λύση του προβλήματος. Όμως, οι συνθήκες διαφαίνονται δύσκολες αυτή την στιγμή.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Η ημέρα μας ανοίγει με την πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, δείχνοντας πως θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα μέχρι τις 11.15’ π.μ. που κορυφώνει το τετράγωνο αυτό. Εδώ απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Οπότε το πρωινό διαφαίνεται λίγο δύσκολο και βέβαια οι συγκυρίες δείχνουν πως η κατάσταση απαιτεί σωστούς χειρισμούς και διπλωματία.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο
 
Από τις απογευματινές ώρες, θα έχουμε μια εικόνα του αύριο, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, θα φανούν αλλαγές καθώς θα υπάρξουν αναταράξεις, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει δύο όψεις απανωτά, ένα τετράγωνο με τον μακρινό Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 7.45’ μ.μ. και ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, στις 11.25’ μ.μ.
 
Η βραδιά μας προβλέπεται να είναι μια διαφορετική βραδιά, με εξόδους και συνευρέσεις, αλλά και αποχωρισμούς και τάσεις αλλαγής, που απαιτείται να δρομολογήσουμε.
 
Στις 9.52’ μ.μ., ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου, μέχρι το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη και κοινωνική βραδιά!
 
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3848 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 07/07/2015
Ανατολή:
06:13
Δύση:
20:47
Κυριάκος, Κυριακή
myastro
Γεννήθηκαν 7 Ιουλίου
 • Billy
  Campbell
  Billy<br/>Campbell
 • Ringo
  Starr
  Ringo<br/>Starr
 • Νίκος
  Ξυλούρης
  Νίκος<br/>Ξυλούρης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum taro smaro