blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Ημερήσιες Προβλέψεις - Παρθενος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 226

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική για όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στο χέρι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει ‘‘κόκκινο’’. Happy day! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων του Myastro.gr για όποιο θέμα σε απασχολεί μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας. Κάλεσε στο 875 5000 606.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Το αστροβαρόμετρο της Κυριακής από τη Ματίνα Φατούρου 

Κυριακή σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, ημέρα Ήλιου, αρμονική και ευχάριστη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας στην ημέρα μας διάθεση να περάσουμε όμορφα με τ’ αγαπημένα και οικεία μας άτομα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα
 
Το πρωινό μας ανοίγει με διάθεση να χαρούμε την ημέρα μας και να ζήσουμε τρυφερές στιγμές καθώς ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 10.50’ π.μ.
 
Στην συνέχεια, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στις 12.40’ μ.μ., θα αισθανθούμε πως θέλουμε να βγούμε έξω, να κινηθούμε, ν’ απολαύσουμε ό,τι μας ικανοποιεί και βέβαια οι ώρες αυτές μας ωθούν να κάνουμε κάτι διαφορετικό το οποίο θα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Το μεσημέρι αλλά και τ’ απόγευμά μας θα είναι πολύ ευχάριστες ώρες καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Άρη στις 3.35’ μ.μ., ωθώντας μας σε συνευρέσεις που μας αγγίζουν, που μας ικανοποιούν και μας καλύπτουν συναισθηματικά και βέβαια ερωτικά... Η διάθεσή μας θα είναι χαλαρή και πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε στον χώρο μας ή σε οικείο χώρο τις βραδινές ώρες, με παρέα που μπορούμε ν’ απολαύσουμε κάποια ταινία ή την αγαπημένη μας μουσική!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ KAI ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
7386 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/02/2015
Ανατολή:
07:32
Δύση:
17:44
Τρύφωνας
myastro
Γεννήθηκαν 1 Φεβρουαρίου
 • Lisa
  Marie Presley
  Lisa<br/>Marie Presley
 • Ελεωνόρα
  Ζουγανέλη
  Ελεωνόρα<br/>Ζουγανέλη
 • Κατερίνα
  Θάνου
  Κατερίνα<br/>Θάνου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia