blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Ο Παρθένος το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Παρθένο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Παρθένοι και ωροσκόποι Παρθένοι, η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς παραγωγική και γεμάτη ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσετε και παράλληλα πάνω σε αυτές να εργαστείτε με πρόγραμμα και σύνεση έτσι ώστε να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το 2024

Αν κάποιος πλανήτης από όλους μέσα στο 2024 έχει τα μεγαλύτερα αιτήματα από εσάς, αυτός είναι με διαφορά ο Κρόνος. Ο Κρόνος από τους πολικούς σας Ιχθύες, και άρα το περιβάλλον του Ποσειδώνα, βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ο Κρόνος θα συνεχίσει, λοιπόν, να απαιτεί από εσάς να δουλέψετε σκληρά με πρόγραμμα και με σύνεση αλλά, ταυτόχρονα, να έχετε και πίστη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Ακόμα λοιπόν, και αν αντιμετωπίσετε εντάσεις και προβλήματα με τους συνεργάτες, το ταίρι ή γενικά τους όποιους άλλους της ζωής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συμβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να χαράξετε τα όριά σας. Σαν παιδιά του Ερμή που είστε συνηθίζετε να "νιώθετε με το μυαλό σας". Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και, επιπλέον, να μην τα μπερδεύετε με αυτά των άλλων. Ο Κρόνος σας ζητά από την θέση του αυτή να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και να μη γίνεστε βορά στον έλεγχο, τη χειραγώγηση και την εν δυνάμει εκμετάλλευσή σας από τους άλλους.

Σημαντική για εσάς θα είναι και η Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου που θα γίνει στον άξονά σας και η οποία, επίσης, θα τονίσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες και συνειδητοποιήσεις που, αν και θα σας ταρακουνήσουν, θα σας ξυπνήσουν και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σημαντικά θέματα που αφορούν το πώς σας επηρεάζουν οι άλλοι και τελικά τι επιτρέπετε εσείς να σας συμβεί.

Η έτερη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 καθώς και οι δυο Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10, που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε φοβίες, ανασφάλειες ή ίσως και θέματα που αφορούν τον βαθύτερο ψυχισμό σας και να κάνετε ένα άλμα πίστης. Οι συνειδητοποιήσεις, λοιπόν, που θα σας φέρουν οι εκλείψεις, οι οποίες ταυτόχρονα μπορούν να χαρακτηριστούν και ως δώρα, θα αφορούν περισσότερο το φόβο σας να αφήσετε το γνώριμο και να πετάξετε προς το άγνωστο, έστω και με βάρκα την ελπίδα. Το μοτίβο πάντως που επαναλαμβάνεται, τόσο από τις εκλείψεις όσο και από τον Κρόνο είναι το ότι πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και να μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας και το πως βλέπετε τον εαυτό σας και φυσικά την αυταξία σας.

Ο Πλούτωνας μέσα στο 2024 και για τα 20 επόμενα χρόνια θα είναι στον Υδροχόο και θα σας τροποποιεί, ή ακόμα και μεταμορφώνει, θέματα σχετικά με την εργασία, την καθημερινότητα και την ευεξία σας. Σας καλεί να κάνετε όνειρα, μόνο που αυτά θα πρέπει να είναι λογικά και ρεαλιστικά. Ο Πλούτωνας από τη θέση του αυτή θα σας ψιθυρίσει στο αυτό τη ρήση του Αντρέ Ζιντ: " Ωραία είναι μόνο εκείνα τα πράγματα που εμπνέονται από την τρέλα και γράφονται με τη λογική". Όταν το Φθινόπωρο ο Πλούτωνας περάσει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επαναφέρει στον ορίζοντά σας θέματα σχετικά με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά σας, για όσους από εσάς έχετε.

Ο Δίας από το συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/5, θα συνεχίσει να σας καλεί να εστιάσετε στην γνώση, τη μόρφωση καθώς και σε ό,τι άλλο χρειάζεται για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον, τόσο επαγγελματικό, όσο και προσωπικό. Με λίγα λόγια, να φέρετε μια νέα εποχή στη ζωή σας.

Όταν ο Δίας περάσει στους ομοϊδεάτες σας Διδύμους, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό στίβο και να προοδεύσετε κινούμενοι μπρος τα μπροστά και υποκινούμενοι από τη βαθιά επιθυμία σας για αναγνώριση. Ο Δίας, από το 10ο ηλιακό σας σπίτι και επηρεάζοντας κατ' επέκταση και το ακριβώς απέναντι 4ο, θα είναι βοηθητικός σε πολλαπλά επίπεδα και χάρη σε αυτόν θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, είτε με την έννοια μιας νέας καριέρας, είτε με την έννοια του δικού σας σπιτικού ή της επέκτασης αμφοτέρων.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2024

Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον τομέα των αισθηματικών σας, τα τελευταία χρόνια, Πλούτωνας, αποχωρεί από τον οίκο των ερώτων σας και αυτό σας βοηθά να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις που σας τραβούσαν όπως το φως τις πεταλούδες. Θα επιστρέψει όμως το Φθινόπωρο αναγκάζοντάς σας να κλείσετε μια και καλή την πόρτα σε παρελθούσες καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό ή να αλλάξετε σε τρόπον θετικό για εσάς τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου, αν και επί της ουσίας θα "παίξει" περισσότερο με θέματα εργασιακά και δόμησης της καθημερινότητάς σας, ο Πλούτωνας θα επηρεάσει και όλους εσάς που είστε σε γάμο η συγκατοικείτε με το έτερον ήμισυ καθώς θα χρειαστεί να επεξεργαστείτε τον τρόπο που σχετίζεστε και του πως πραγματικά νιώθετε άνετα μαζί του σε επίπεδο ρουτίνας. Αρκετοί θα συνειδητοποιήσετε ότι, προκειμένου να δημιουργήσετε μια αρμονική και εύκολη καθημερινότητα στο ταίρι σας, έχετε αφήσει πίσω τις δικές σας ανάγκες.

Σημαντικός για την αισθηματική σας ζωή θα είναι ο Κρόνος, οποίος θα σας αναγκάσει να βάλετε όρια και η οριοθέτηση των ανθρώπων που αγαπάμε και θέλουμε να φροντίζουμε δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, η έλλειψη των ορίων είναι μια ακόμα χειρότερη κατάσταση. Ο Κρόνος, λοιπόν, σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και να επανατοποθετηθείτε μέσα σε αυτές καθώς, ακόμα και αν έχετε συμφωνήσει κάποια πράγματα στην αρχή της σχέσης και δεδομένου ότι όλοι εξελισσόμαστε και διαφοροποιούμαστε ως προς τις προτεραιότητές μας, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να αποχωρήσετε ή, πιο απλά, να τροποποιήσετε το υπάρχον σκηνικό λαμβάνοντας όμως την πλήρη ευθύνη των πράξεών σας.

Ο Κρόνος, από τον οίκο των σχέσεών σας, σας ζητά αφοσίωση και απόλυτη πίστη. Αυτό όμως που δεν σας ζητά είναι να χαθείτε μέσα στην αγάπη και να αφεθείτε να καταβροχθιστείτε από αυτή.

Ο Κρόνος μέχρι και τα τέλη Μαΐου του 2025 να ξέρετε ότι θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι οι σχέσεις με γερές βάσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του Χρόνου θα αντέξουν. Αυτές που δεν θα αντέξουν είναι όσες λειτουργούν κάπως παρασιτικά, μη επιτρέποντάς σας να εξελιχθείτε.

Σημαντική θα είναι και η έκλειψη στον άξονά σας στις 18/9 η οποία, επίσης, θα σας αναγκάσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας ενώ, ταυτόχρονα, θα φέρει στη ζωή σας και καρμικά γεγονότα και μοιραίες εξελίξεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10 θα σας φέρουν μπροστά σε καταστάσεις γεμάτες ζήλεια, εμμονές, ερωτικές ίντριγκες και λοιπά παιχνίδια εξουσίας που μόνο καλό δεν μπορούν να σας κάνουν.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τα τέλη Μαΐου θα σας ωθήσει να βγείτε έξω, να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες είτε δια ζώσης, είτε και μέσα από το διαδίκτυο. Ορισμένοι, μάλιστα, θα βρείτε τον έρωτα μέσα σε χώρους σπουδών, γενικά μάθησης ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, θα ευνοήσει κυρίως όσους από εσάς είστε σε γάμο η σε μόνιμη σχέση καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε κοινά πατήματα με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια συμβίωση ή ακόμα και σε γάμο ενώ άλλοι στην επέκταση της οικογένειάς σας με ακόμα ένα μέλος. Θετικές ημερομηνίες είναι επίσης και αυτές που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες, δηλαδή μεταξύ 12/3 και 4/4 και όταν βρίσκεται στην Παρθένο, δηλαδή μεταξύ 5/8 και 29/8.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε μια επανασύνδεση, σχετικά ανοίγματα θα έχετε όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή: 1-25/4, 4-8/8 και 25/11-15/12. Άλλες πιθανές ημερομηνίες είναι από 7/12 και μετά, που ο Άρης θα είναι επίσης σε ανάδρομη πορεία, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα είναι στο Λέοντα, δηλαδή μεταξύ 11/7 και 4/8 και στον Τοξότη, δηλαδή μεταξύ 17/10 και 11/11.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2024 

Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, οι εντάσεις που θα υπάρξουν αναφορικά με σημαντικά πρόσωπα της επαγγελματικής σας πραγματικότητας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ρότα και να αναζητήσετε ενναλακτικά σενάρια δράσης.

Ο Πλούτωνας, με την είσοδό του στον Υδροχόο και κατ' επέκταση στο 6ο ηλιακό σας σπίτι, θα σας τονίσει θέματα σχετικά με το πώς έχετε δομήσει την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας σε σχέση πάντα με τη δουλειά σας και τι είδους αλλαγές πρέπει να κάνετε προκειμένου να περάσετε στην επόμενη πίστα. Επίσης, θα σας αποκαλυφθούν θέματα σχετικά με το ρόλο που έχουν παίξει στην εξέλιξή σας διάφοροι άνθρωποι ή ενδεχομένως «κλίκες» που κινούνται στο ίδιο με εσάς επαγγελματικό περιβάλλον. Το μεταμορφωτικό άγγιγμα του Πλούτωνα θα σας οδηγήσει, από την απλή εργασιομανία, στην ανάγκη να δουλέψετε μεν πολύ και σκληρά αλλά με γνώμονα την εξέλιξη της καριέρας σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα φέρετε "τούμπα τα κρασιά" που λένε σε επίπεδο καθημερινότητας. Επίσης, ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο σας ζητά να προσέχετε την υγεία σας καθώς τα εργασιακά, και όχι μόνο, άγχη εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν ψυχοσωματικά προβληματάκια. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά.

Για τα οικονομικά σας αλλά και για επαγγελματικά ανοίγματα, καλός θα είναι ο Δίας, τόσο από τον Ταύρο μέχρι τις 25/5, όσο και από τους Διδύμους από τις 26/5 και μετά καθώς και ο μήνας Φεβρουάριος.

Ο Δίας από τον Ταύρο θα συνεχίσει να σας προωθεί σε θέματα νέων συνεργασιών και επαφών, κυρίως με το εξωτερικό. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όσοι από εσάς ασχολείστε με ταξίδια, μετακινήσεις, εξωτερικό, ακόμα και με την έννοια ξένων γλωσσών και νομικών θεμάτων. Ο Δίας από τον Ταύρο σας ζητά να μάθετε πράγματα, να αποκτήσετε επιπλέον γνώση ή να πάρετε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που χρειάζεστε έτσι ώστε να αναβιβαστείτε επαγγελματικά. Όταν θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα σας φέρει πραγματικά δυνατές επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ θα κάνετε και κάποιες γνωριμίες οι οποίες θα είναι άκρως βοηθητικές για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Όταν μάλιστα τον Απρίλιο και μέχρι τις αρχές Μαΐου συναντήσει τον Ουρανό, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε κάτι δικό σας ενώ άλλοι θα αναβαθμιστείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας ή θα βρείτε κάτι ακόμα καλύτερο. Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα λειτουργήσουν θετικά και στη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Για επενδύσεις και λοιπές ευκαιρίες καλοί μήνες είναι επίσης ο Ιούνιος και ο Ιούλιος.

Το διάστημα που θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας και να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα είναι αυτό των εκλείψεων που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή στις 25/3, 8/4 και 2/10 γιατί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κρύβει κινδύνους.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00