blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ημερήσιες Προβλέψεις - Τοξότης

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 193

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Τοξότη, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τόσο στις υποθέσεις σου, όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν αυτήν την Παρασκευή. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους, αρκεί να το προσπαθήσεις και μην παραδώσεις τα όπλα αμαχητί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, απόφυγε να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς που μπορεί να υπάρξουν, γιατί έτσι θα παρεκκλίνεις από τον στόχο μίας πιθανής σχέσης. Ποιον πειρασμό που έρχεται πρέπει να αποφύγεις; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, γι’ αυτό μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, προσπαθώντας να εκμαιεύσεις την γνώμη τους και να ικανοποιήσεις τυχόν ανασφάλειες σου. Σίγουρα δεν σου χρειάζεται.  Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να εξετάσεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μόνο έτσι αξίζει τον κόπο να τις αποδεχτείς.

Το αστροβαρόμετρο της Παρασκευής από τη Ματίνα Φατούρου 

Παρασκευή σήμερα, 30 Ιανουαρίου, ημέρα Αφροδίτης, κατάλληλη ν’ ασχοληθούμε με την αισθητική μας και την αισθητική του χώρου μας! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, προσδίδοντας στο διήμερο αυτό, επικοινωνιακή διάθεση, αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα επιλύσουν σημαντικά θέματα και σε κάποιους ρήξεις, που απαιτούν ηρεμία και αντικειμενική άποψη για να οδεύσουν προς το καλύτερο…
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Καθώς αλλάζει το εικοσιτετράωρο, ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει δύο όψεις. Ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 1.15’ π.μ., όψη που μας επηρεάζει αποβραδίς προσδίδοντας στην βραδιά μας ευχάριστη διάθεση και κλείνοντας το εικοσιτετράωρο με αισιοδοξία και όμορφες στιγμές!
 
Η επόμενη όψη του δορυφόρου της Γης, ένα τετράγωνο με τον Άρη στις 2.15’ μ.μ., την οποία θα νιώσουμε επιδερμικά, καθώς θα είμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα. Αν βέβαια τυχαίνει να είμαστε ξύπνιοι, καλό είναι ν’ αποφύγουμε συζητήσεις που δεν μας βγάζουν πουθενά αυτή την χρονική στιγμή.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία
 
Στις 11.25’ π.μ., η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη από το ζώδιο αυτό, ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία, που θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις μας, εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν και λύσεις μετά από σωστή προσέγγιση!
 
Από την ώρα της κορύφωσης αυτής της όψης, καλό είναι να μην ασχοληθούμε με σοβαρά ζητήματα, καθώς η Σελήνη θα κινηθεί στις υπόλοιπες μοίρες του ζωδίου, χωρίς να σχηματίζει όψεις, κενή πορείας δηλαδή, μέχρι τις 9.10’ π.μ. της επόμενης ημέρας, που θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου.
 
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στις 10.15’ π.μ., επιφέροντας δυσκολίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και έξοδα, που πρέπει να διαχειριστούμε με προσοχή!
 
Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και σύνοδος Ήλιου-Ερμή
 
Μέσα στο σημερινό εικοσιτετράωρο, ο Άρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που μας επηρεάζει από τις προηγούμενες ημέρες. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 3.30’ μ.μ. Την ίδια ώρα, ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή, ωθώντας μας σε αλλαγές που θα έρθουν να επιλύσουν θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικονομικά.
 
Λόγω της Σελήνης που θα είναι κενή πορείας αυτή την ώρα, καλό είναι να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις, γιατί γενικά υπάρχει τάση ν’ αποσυντονιστούμε και να χάσουμε για λίγο τους στόχους μας. Εδώ απαιτείται να είμαστε οργανωμένοι και αντικειμενικοί, ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε λόγω συναισθημάτων, αλλά ν’ ανασυνταχτούμε και ν’ ανασκουμπωθούμε για τις μετέπειτα εξελίξεις και τις σημαντικές αποφάσεις, για τις οποίες πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ήρεμη και ευχάριστη βραδιά!
 

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο και οι αστρολογικές προβλέψεις σας από τον Γιώργο Ματσάγγο. 

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
5202 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/01/2015
Ανατολή:
07:34
Δύση:
17:42
Τριών Ιεραρχών
myastro
Γεννήθηκαν 30 Ιανουαρίου
 • Christian
  Bale
  Christian<br/>Bale
 • Gene
  Hackman
  Gene<br/>Hackman
 • Phil
  Collins
  Phil<br/>Collins
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
Διαγωνισμός Ολυμπία Χριστοδουλή Ιανουάριος 2015