blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ο Τοξότης το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Τοξότη και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Τοξότες και ωροσκόποι Τοξότες, το 2024 μπορεί να είναι μια χρονιά έντονης εργασίας και πολλών υποχρεώσεων, ταυτόχρονα όμως θα είναι και μια χρονιά κατά την οποία μπορείτε να αναπροσαρμόσετε, από τον τρόπο που εργάζεστε, μέχρι που κυνηγάτε τις φιλοδοξίες σας καθώς ο σκοπός σας θα είναι να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το 2024

Με τον κυβερνήτη σας Δία μέχρι και τις 25/5 στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας. Αρκετοί από εσάς θα στραφείτε στις εναλλακτικές θεραπείες, τη γυμναστική και τις καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Φυσικά, ο Δίας από την θέση του αυτή θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την θέση σας στο εργασιακό σας περιβάλλον και ταυτόχρονα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Όταν ο Δίας περάσει στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων θα σας τρατάρει ευκαιρίες επέκτασης των δημιουργικών σας σχεδίων, ακόμα και μέσα από μια νέα και αρκετά ελπιδοφόρα συνεργασία. Ο Δίας, βέβαια, γαλαντόμος θα είναι μαζί σας και σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή καθώς θα φέρει νέα πρόσωπα αλλά και διάθεση από την δική σας μεριά για μια σοβαρή σχέση με προοπτικές και γενικά επίσημες δεσμεύσεις.

Ο Κρόνος, από το ζώδιο των Ιχθύων, θα συνεχίσει να σας πρεσάρει. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα είναι πραγματικά μεγάλες ενώ ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, ενδεχομένως υγείας, οικείου σας προσώπου το οποίο και θα χρειαστεί τη στήριξη και την φροντίδα σας. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να ρίξετε βάρος και στη βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής με αποτέλεσμα ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος και οι πιέσεις πολλές. Από την άλλη όμως, με την διέλευση αυτή του Κρόνου από το 4ο ηλιακό σας σπίτι, θα βρείτε στο διάβα σας ανθρώπους με τους οποίους θα ανακαλύψετε ότι σας συνδέουν πολλά και που στο τέλος θα φτάσετε να τους θεωρείτε σαν άτυπα μέλη της οικογένειάς σας.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, αν και προς το παρόν θα επηρεάσει όσους έχετε γεννηθεί στις αρχικές μέρες του ζωδίου, θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τις ως ώρας απόψεις σας και να αλλάξετε τον τρόπο θέασης των πραγμάτων. Θα τροποποιήσει τις σχέσεις με τα αδέρφια και γενικά τους συγγενείς σας κάνοντάς τις πιο ουσιαστικές και βαθιές. Επιπλέον, στη ζωή σας θα έρθουν και καινούργιοι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε πολλαπλά επίπεδα.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού, τόσο η Σεληνιακή στις 25/3, όσο και οι ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10, θα σας σας φέρουν αντιμέτωπους με προσωπικές, και όχι μόνο, αλήθειες που θα λειτουργήσουν με τρόπο αφυπνιστικό σε ό,τι αφορά, τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις φιλικές σχέσεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και εξελίξεις σχετικές με τα παιδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, επειδή και τα δύο ζώδια του άξονα είναι συμβατά με τη δική σας ποιότητα, τα όποια γεγονότα και αλλαγές που θα συμβούν θα είναι από εσάς εύκολα διαχειρίσιμα. Την προσοχή σας θα χρειαστεί η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18/9 καθώς τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και εντάσεις, τόσο σε θέματα καθαρά οικογενειακά που ίσως έχουν σχέση με μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, όπως και σε επαγγελματικά, κυρίως σε σχέση με τους ανώτερος από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Με την έκλειψη αυτή, γενικά και όχι ειδικά μιλώντας, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα χρειαστεί να επανεξετάσετε το τι πραγματικά σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς καθώς θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στη ζωής σας. Ως βασική δόνηση της έκλειψης αυτής να ξέρετε ότι είναι το ότι η δική σας εσωτερική, και ως εκ τούτου εξωτερική με την έννοια του πως διαχειρίζεστε σε σχέση με τους όποιους άλλους της ζωής σας τις ενέργειες, ανανέωση είναι μονόδρομος. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2024

Τη "σημασία του να είναι κανείς σοβαρός", όπως λέει και ο τίτλος μιας θεατρικής κωμωδίας του Όσκαρ Ουάιλντ, θα σας διδάξει ο Κρόνος από τους Ιχθύες και το 4ο ηλιακό σας σπίτι όπου κατοικοεδρεύει και αυτήν τη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος από την θέση αυτή που βρίσκεται θα κάνει λίγο πιο δύσκολο για εσάς το να πλησιάσετε τους άλλους και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ ταυτόχρονα ο φόβος της απόρριψης θα σας ωθήσει στο να υιοθετήσετε μια στάση άμυνας και συνειδητής αποφυγής οικειότητας. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να αναζητήσετε ανθρώπους που θα μπορέσουν να φέρουν στιγμές χαράς και αλεγρίας στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι, λοιπόν για αρχή, θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες, ίσως και σε χώρους σχετικούς με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, με ανθρώπους που θα αναζητούν επίσης κάτι σοβαρό και μόνιμο και απόλυτα διατεθειμένους να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και η οικογενειακή σας εστία θα γίνει το καταφύγιο που θα σας προφυλάξει από τα λοιπά "καιρικά φαινόμενα" της ζωής σας. Επίσης, ακόμα και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή γενικά τους οικείους σας, να ξέρετε ότι θα είναι περαστικά καθώς θα βρεθούν λύσεις. Ορισμένοι από εσάς θα βάλετε πλώρη για την απόκτηση ενός παιδιού. Επίσης, όσοι από εσάς το επιθυμείτε, θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίστε μια συμβίωση.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9 θα φέρει στο εδώ και τώρα σας κάποια θέματα, είτε οικογενειακά, είτε του/της συντρόφου σας τα οποία θα χρειαστούν τη βοήθειά σας για να λυθούν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/3 και οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και 2/10, σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, θα τονίσουν κυρίως την ανάγκη σας να βρείτε ταίρι ή να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Επιπλέον, στην επιφάνεια θα βγουν ζητήματα που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε απόψεις ή εν γένει την στάση σας, είτε απέναντι στο ταίρι σας, είτε στον έρωτα γενικά. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα γεγονότα που θα συμβούν δεν θα είναι αρνητικά καθώς εσείς οι ίδιοι θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα.

Ο κυβερνήτης σας Δίας είναι αυτός που επίσης θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην αισθηματική σας ζωή, κυρίως από τις 26/5 και μετά, που θα βρεθεί στους πολικούς σας Διδύμους και στον οίκο των σχέσεών σας. Από εκεί θα ευνοήσει τις μόνιμες σχέσεις σας καθώς, τόσο η καλή σας διάθεση για αλεγρία και σωστή επικοινωνία, όσο και η αυξημένη ερωτική σας όρεξη, θα τις ανανεώσουν εκ των έσω ενώ, όσοι είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα, θα τα ξεπεράσετε. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τη συντροφικότητα και την ασφάλεια μέσα σε μια αγκαλιά που όμως θα σας επιτρέψει να είστε παράλληλα και ο γνωστός περιπετειώδης εαυτός σας. Θα υπάρξουν, βέβαια, οι περιπτώσεις που με μεγάλη σας χαρά θα είστε πιο διαλλακτικοί και θα κάνετε υποχωρήσεις προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχει κάνει την καρδιά σας να τραγουδά.

Καλές ημερομηνίες για την ερωτική σας ζωή είναι οι παρακάτω:

  • 1-23/1 όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας 

  • 5-29/4 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό 

  • 24/5 - 17/6 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μια επανασύνδεση, κατάλληλα διαστήματα για εσάς θα είναι όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες και στο 4ο Ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή μεταξύ 11/3 και 28/4, όταν θα είναι στον Σκορπιό και στο 12ο Ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή μεταξύ 22/9 και 17/10 και όταν ο Άρης θα είναι ανάδρομος, δηλαδή από τις 7/12 και μετά.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2024 

Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να υπερβείτε τον εαυτό σας και να κάνετε κάτι που, όσο και αν κατά βάθος δεν σας αρέσει, είναι αναγκαίο. Δηλαδή να βάλετε όρια, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες σας πιέζει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, όποιες και αν είναι αυτές, και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας.

Η εξέλιξή σας είναι το ζητούμενο και, προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες. Στον επαγγελματικό στίβο θα βιώσετε εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις οι οποίες ωστόσο θα συμβούν με σκοπό να δείτε και εσείς το πως θα πρέπει να κινηθείτε. Ο Κρόνος από την θέση του αυτή θα σας κάνει να καταλάβετε ότι, αν θέλετε να νιώθετε πραγματικά ασφαλείς, θα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Αν νιώσετε ότι πατάτε γερά, όποιος και ο,τιδήποτε προσπαθήσει να σας "τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια σας" δεν θα μπορέσει να σας ρίξει κάτω. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε ποιες συμμαχίες θα κάνετε και από τι θα πρέπει να απομακρυνθείτε.

Προβλήματα ενδεχομένως να έχετε και με τους ανώτερους από εσάς ή με άτομα που είναι μεγαλύτερά σας, είτε σε ηλικία, είτε σε χρόνια προϋπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση, εσείς θα πρέπει να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά αλλά, αντιθέτως, να φροντίζετε, βασιζόμενοι στην οξυδέρκειά σας, να σβήνετε τις εστίες φωτιάς στη γέννησή τους. Εστιάστε στην ανάγκη σας για επαγγελματική άνοδο και γενικά στις φιλοδοξίες σας και κάντε σωστές επιλογές. Σε ό,τι αφορά την οικονομική σας πραγματικότητα η ρήση που ταιριάζει στο 2024 είναι το "αγάλι - αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι", πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από προσήλωση στους στόχους σας θα πρέπει να είστε και λίγο παραπάνω υπομονετικοί. Το σημαντικό είναι να θυμάστε ότι ο Κρόνος πάντα ανταμείβει αυτούς που δουλεύουν σκληρά, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ό,τι και αν συμβαίνει γύρω τους.

Στο ίδιο, με τα ως άνω γραφόμενα, μοτίβο θα κινηθούν και οι ενέργειες κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18/9. Μόνο που τότε θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες, αν και ενδέχεται να σας ταράξουν κάπως συναισθηματικά, στο τέλος θα αποβούν ιδιαίτερα βοηθητικές για εσάς σε πολλαπλά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων στον άξονα Κριού – Ζυγού, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα έχετε κάποια επιπλέον έσοδα, μόνο που παράλληλα θα υπάρξουν και κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως αφορούν νεαρότερα μέλη της οικογένειάς σας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης όταν η Αφροδίτη των χρημάτων, και όχι μόνο των ερώτων, θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή μεταξύ 17/6 και 11/7, του Αιγόκερω, δηλαδή μεταξύ 23/1 και 16/2 και μεταξύ 11/11 και 7/12 , δηλαδή όταν θα αγγίξει τον 2ο και το 8ο ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια των διαστημάτων αυτών μπορείτε αν θέλετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις και γενικά ζητήματα που θα αφορούν οικονομικού τύπου τακτοποιήσεις.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5 που θα βρίσκεται στον Ταύρο θα λειτουργεί με τον τρόπο του προστατευτικά σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά βοηθώντας σας να έχετε, ακόμα και αν οι συνθήκες κατά καιρούς δεν είναι οι επιτρεπόμενες, μια καθημερινότητα περισσότερο ήρεμη και αρμονική. Όταν μάλιστα τον Απρίλιο βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας φέρει και ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσετε και να αρπάξετε.

Ο Δίας από τις 26/5 και μετά που θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους θα είναι ακόμα πιο γενναιόδωρος μαζί σας με την έννοια του ότι θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σας αλλά, ταυτόχρονα, θα φέρει στο διάβα σας και άλλες ακόμα καλύτερες. Κάποιοι θα βρείτε την ιδανική δουλειά, κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε την καριέρα σας και ορισμένοι άλλοι θα σκεφτείτε σοβαρά να εργαστείτε σε ένα άλλο τόπο από αυτόν που έχετε γεννηθεί και μεγαλώσει.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00