blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ημερήσιες Προβλέψεις - Τοξότης

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα με τον Κρόνο να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Τοξότη, μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Μάθε πότε έρχεται αυτό το πρόσωπο με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος και θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου

 
23 Δεκεμβρίου σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερου!

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα
 
Μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου ο δορυφόρος της Γης και συγκεκριμένα στις 12.15’ π.μ., συναντάει τον Ουρανό σε μια όψη τετραγώνου, καθώς παράλληλα τείνει να σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 12.45’ π.μ.!  Οι όψεις αυτές, πυροδοτούν έντονες καταστάσεις και φέρνουν ανατροπές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές! Ανάλογα με τους προσωπικούς δείκτες του κάθε ατόμου και στους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί, θα υπάρξουν αλλαγές.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη
 
Οικονομικές διεκδικήσεις ευνοούνται επίσης, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ακόμη μια όψη από το ζώδιο αυτό, μια σύνοδο με την Αφροδίτη, που κινείται επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερου και μας ωθεί να διαπραγματευτούμε το παραπάνω με γνώμονα την λογική. Η όψη θα είναι ακριβείας στις 5.15’ π.μ. και στη συνέχεια η Σελήνη θα κινηθεί χωρίς να σχηματίσει όψεις, μέχρι τις 4.55’ π.μ. της 24ης Δεκεμβρίου…

 
 Οι Χριστουγεννιάτες αστρολογικές προβλέψεις σας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επίσης, δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας, τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
5884 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 22/12/2014
Ανατολή:
07:41
Δύση:
17:06
Αναστασία
myastro
Γεννήθηκαν 22 Δεκεμβρίου
 • Ralph
  Fiennes
  Ralph<br/>Fiennes
 • Vanessa
  Paradis
  Vanessa<br/>Paradis
 • Κατερίνα
  Κούκα
  Κατερίνα<br/>Κούκα
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum lilika