blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ημερήσιες Προβλέψεις - Τοξότης

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Τοξότη, μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Και μην ξεχνάς πως το ilovezen.gr διαθέτει φυλαχτά που μπορούν να αυξήσουν την διορατικότητα και την διαύγειά σου όταν τα φοράς, ώστε να λάβεις τις κατάλληλες αποφάσεις για τη ζωή σου. Απόκτησε ένα τώρα!

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Τοξότη, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Θέλεις να μάθεις πού θα συναντήσεις το άλλο σου μισό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε την θέση σου και αποστασιοποιήσου γιατί είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Άλλωστε δεν σου πέφτει λόγος! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Τα ζώδια την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
Τα ζώδια τη Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τετάρτη σήμερα, 2 Δεκεμβρίου και ο τελευταίος μήνας του έτους, άρχισε ήδη να κυλάει, φέρνοντάς μας κάθε μέρα πιo κοντά στις γιορτές!
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό
 
Κυβερνήτης της ημέρας ο Ερμής, μας στέλνει τις θετικές επιρροές του, καθώς σχημάτισε μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό εχθές τ’ απόγευμα, χαρίζοντάς μας αμεσότητα στις κινήσεις μας και εύστροφο νου! Η σημερινή ημέρα, επηρεάζεται ακόμη από την όψη αυτή και μας διευκολύνει σε θέματα γνώσεων και αποφάσεων. Αν θέλετε ν’ αγοράσετε υπολογιστή ή τεχνολογία γενικότερα, κάντε το τώρα!
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη
 
Η Σελήνη κινείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και το πρωινό μας ανοίγει με ευχάριστη διάθεση και σύμπνοια, καθώς σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Αφροδίτη στις 5.10’ π.μ.  Η όψη αυτή της Σελήνης, είναι η τελευταία από το ζώδιο αυτό και θα προσδώσει στο πρωινό μας ευνοϊκή ροή, καλλιτεχνικές τάσεις, καλή συνεργασία στον επαγγελματικό μας χώρο και όμορφες επαφές.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο
 
Καθώς ο δορυφόρος της Γης μας θ’ αφήσει το ζώδιο του Λέοντα και θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου στις 12.10’ μ.μ., όλα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή. Θα περάσουμε λοιπόν, σε ένα διήμερο, που η τάξη και η οργάνωση θα είναι το πρώτο μας μέλημα, θα τακτοποιήσουμε τον χώρο μας και γενικότερα θα κάνουμε εκκαθαρίσεις.
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειεδώνα
 
Μέσα στο σημερινό εικοσιτετράωρο, η Σελήνη δεν θα σχηματίσει όψεις, αλλά η βραδιά θα κλείσει με λίγο άσχημη διάθεση, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Αν αισθανθείτε απαισιοδοξία και αποθάρρυνση, να ξέρετε πως κάτι πρέπει να διορθώσετε στις σχέσεις σας. Η επικοινωνία θα βοηθήσει στο έπακρο! Ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμός και γιόγκα, θα βοηθήσουν πάντως απόψε, αν μπορείτε να συμπεριλάβετε κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά σας.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη
 
Παράλληλα, ο Ήλιος τείνει να σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη, που θα κορυφωθεί στις 6 Δεκεμβρίου και μας χαρίζει από τώρα δημιουργική διάθεση και τάσεις εξομάλυνσης καταστάσεων, αρκεί να εκφράσουμε με σωστό τρόπο τις σκέψεις μας.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ήσυχη βραδιά!
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
6610 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/12/2015
Ανατολή:
07:25
Δύση:
17:02
Φιλαρέτη, Αρετή
myastro
Γεννήθηκαν 1 Δεκεμβρίου
 • Bette
  Midler
  Bette<br/>Midler
 • Emily
  Mortimer
  Emily<br/>Mortimer
 • Woody
  Allen
  Woody<br/>Allen
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia