blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Ημερήσιες Προβλέψεις - Τοξότης

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν ταυτόχρονα να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Τοξότης, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα. Τι έρχεται να σε αναζωογονήσει; Μάθε περισσότερα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Το αστροβαρόμετρο του Σαββάτου από τη Ματίνα Φατούρου 

Σάββατο σήμερα, 31 Ιανουαρίου και ο πρώτος μήνας του 2015 αποχωρεί, αφήνοντάς μας μια έντονη αίσθηση πως όλα βρίσκονται στο δρόμο των αλλαγών! Και έτσι είναι! Κυβερνήτης της ημέρας μας ο Κρόνος, μας μηνύει ν’ ασχοληθούμε με την οργάνωση του Σαββατοκύριακου και τις εξόδους μας!
 
Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι κυβερνήτης στις 9.10’ π.μ., για το διήμερο ταξίδι της στο ζώδιο. Η ημέρα μας θα έχει λοιπόν τις επιρροές πρώτα απ’ όλα της Σελήνης, μιας Σελήνης συναισθηματικής και στοργικής, καθώς είναι δεκτική και ευαίσθητη…
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο δορυφόρος της Γης από το ζώδιο αυτό, ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη που θα είναι ακριβείας στις 6.55’ μ.μ., μας επηρεάζει από το πρωί και μας χαρίσει κοινωνική διάθεση, γλυκές στιγμές με τους αγαπημένους μας και με οικεία άτομα και καθώς θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις αλλά και έκφραση συναισθημάτων και αισθημάτων, μας προδιαθέτει για μια όμορφη βραδιά!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Η επόμενη όψη της Σελήνης, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9.20’ μ.μ., θ’ αθροιστεί στην προηγούμενη, ενισχύοντας το συναίσθημα αλλά και ωθώντας μας σε εξόδους με καλλιτεχνικά δρώμενα! Ακόμη και αν μείνουμε στο σπίτι μας, η βραδιά θα είναι ευχάριστη με καλή παρέα και με την τέχνη να μας κρατάει συντροφιά.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό
 
Παράλληλα ο Ήλιος τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, που θα είναι ακριβείας στις 2 Φεβρουαρίου, προσδίδοντας στις ημέρες μας εκπλήξεις και αλλαγές που έχουν να κάνουν με επαφές και θέματα σχέσεων και συνεργασιών.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό Σαββατόβραδο!
 
 
 

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο και οι αστρολογικές προβλέψεις σας από τον Γιώργο Ματσάγγο. 

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
5129 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/01/2015
Ανατολή:
07:34
Δύση:
17:42
Τριών Ιεραρχών
myastro
Γεννήθηκαν 30 Ιανουαρίου
 • Christian
  Bale
  Christian<br/>Bale
 • Gene
  Hackman
  Gene<br/>Hackman
 • Phil
  Collins
  Phil<br/>Collins
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum taro smaro