blank
 
blank

21-12-2012 και μετά: Απλά ...έντονες νύχτες για εραστές! (killing me softly...)

 
21-12-2012 και μετά: Απλά ...έντονες νύχτες για εραστές! (killing me softly...)
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Γιορτινή η διάθεσή μας στις 20-12-2012 και τις επόμενες ημέρες. Έχουμε κάθε λόγο για αυτό, αφού η Σελήνη αποχωρίζεται τη σύνοδο με τον Ουρανό και σκοπεύει να εξαγωνίσει τον Δία, στις 1.15 τη νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου. Με την ένωση αυτή θα ευεργετήσει το ερωτικό κομμάτι στη ζωή μας, δίνοντας του την πιο γλυκιά γεύση.

Sponsored Links

21-12-2012 και ο Έρωτας είναι παρών

Λαμπερές, χριστουγεννιάτικες βραδιές για τους εραστές, αφού θα έχουν την ευκαιρία να ζωηρέψουν τη διάθεσή τους και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά. Οχι μόνο σωματικά, μέσα σε σατέν σεντόνια, αλλά κυρίως ψυχικά, νιώθοντας την παρουσία του άλλου σαν κάτι ξεχωριστό στη ζωή μας. Δεν είστε λίγοι εσείς που θα καλωσορίσετε ξαφνικά κάποιον άνθρωπο,ο οποίος θα εχει την θεόσταλτη υποχρέωση να σας ευεργετήσει, προσφέροντας σας εκτός από συναισθηματική ασφάλεια και υλική.
 
Αυτή είναι η ευχάριστη πλευρά του ουρανού, που θα φέρει σε πολλούς κάποια χαμόγελα, σε άλλους πιο βαρβάτα δώρα και σε άλλους απλά μπόλικη χρυσόσκονη.

21-12-2012 και η ζωή συνεχίζεται

Η πιο απειλητική πλευρά του σύμπαντος, τουλάχιστον για απόψε το βράδυ και συγκεκριμένα στις 1.30, είναι όταν ολοκληρωθεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό, με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα φέρει ζήλειες, θανάσιμους εγωισμούς, καταστροφικές μανίες, κτητικότητα ασύλληπτη, παρασκηνιακές, οργανωμένες κινήσεις αλλά και πρωτοπωρία όσον αφορά τις υπόγειες ιδέες.
 
"θέλω να μείνεις για πάντα κοντά μου, σε έχω ανάγκη", θα ζητήσει η Σελήνη μόλις βρεθεί στην επιρροή του Πλούτωνα. "θα μείνω μαζί σου αλλά σε πειράζει αν σε διαλύσω; " στέλνει το μήνυμα ο Πλούτωνας. Τις στιγμές αυτές, οι εραστές ενώνονται κάτω απο μεγάλες και μαγευτικές δυνάμεις, με μια δυνατή έλξη και μια χημεία ανίκανη πάλης, αλλά και μία επιθυμία να μην αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον, σαν να είναι μέρος της ψυχής του.
 
Στις 21.12.12, η Γη δεν θα καταποντιστεί, απλά ο Ηλιος θα περάσει στον Αιγόκερω, κατά τις 12 το μεσημέρι, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να μαζέψουμε τα μυαλά μας και να οργανωθούμε, να σκεφτούμε σοβαρά ερωτικά, επαγγελματικά και οικογενειακά, γιατί όσο ήταν στον Τοξότη, πηγαίναμε απο τη μία απερισκεψία στην άλλη. Παράλληλα, ο Κρόνος σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Κρόνο απο τον Σκορπιό, κάτι που σηματοδοτεί την γενναιοδωρία εναντίον της λιτότητας και αντίστροφα. Ερχόμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με τα αισθήματά μας, αλλά και με την γενικότερη οικονομική κατάσταση, η οποία λόγω των εορταστικών ημερών αποκτά αρνητικό κλίμα.
 
Στις σχέσεις, η όψη του Δία με τον Κρόνο, γέρνει τη ζυγαριά και στις δύο πλευρές βάζοντας το κατάλληλο αντίβαρο: δεν χρειάζεται να επιλέξουμε μεταξύ μίας δοκιμασμένης σχέσης και ενός ερωτικού ενθουσιασμού, αλλά ας καταλάβουμε πως όταν ο ενθουσιασμός εισχωρήσει μέσα στην δοκιμασμένη σχέση, έχει μακρινή ημερομηνία λήξεως.
 
Καλές Γιορτές!
 
Και επειδή η ζωή συνεχίζεται και μετά τις 21-12-2012, διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ΖΩΔΙΑ 2013.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2012 00:00:00