blank
 
blank

Οι Μαγιάτικοι έρωτες με Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους μέχρι 29 Μαίου 2014, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Οι Μαγιάτικοι έρωτες με Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους μέχρι 29 Μαίου 2014, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Κριό και οι Μαγιάτικοι έρωτες

Στις 3 Μαΐου, η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Μαΐου 2014. Η Αφροδίτη είναι το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό. Είναι ο πλανήτης του έρωτα. Είναι ο πλανήτης που μας προσδιορίζει ως ερωτικά όντα, που αναδεικνύει τις αισθηματικές μας «αποσκευές», που προϊδεάζει για την πορεία μας στις σχέσεις και στο γάμο μας.
 
Η Αφροδίτη παραδοσιακά στην Αστρολογία συνδέεται με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που ερωτευόμαστε. Οι διελεύσεις της Αφροδίτης στον ζωδιακό κύκλο δείχνουν ακριβώς αυτό τον τρόπο ανάλογα με τις χρονικές στιγμές! Δείχνουν όμως και την ικανότητα που έχουμε να συμβιώνουμε με το σύντροφό μας, με τον άνθρωπο της ζωής μας! Αποτελούν δείκτη της τάσης που έχουμε να αντιμετωπίζουμε τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς μας και πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα!
 
Η διέλευση της Αφροδίτης αποτελεί το ρυθμιστικό παράγοντα που αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε κατά διαστήματα το γάμο και τις σημαντικές σχέσεις μας.
 
Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται στο ζώδιο της «αδυναμίας» της. Την περίοδο της παραμονής της στο συγκεκριμένο ζώδιο ο έρωτας θα χαρακτηρίζεται περισσότερο από το πάθος που θα εκτοπίσει την εγκεφαλική έλξη και τα πλατωνικά συναισθήματα, με αποτέλεσμα οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέχρι τις 29 Μαίου να βασίζονται στη σεξουαλική έλξη.

Ο Ερμής στους Διδύμους

Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα περάσει από το ζώδιο των Διδύμων από τις 7 μέχρι και τις 29 Μαίου, καθιστά πιο αποδοτική την επικοινωνία και μπορεί να εξισορροπήσει τα πράγματα, αφού θα κάνει πιο εύκολη τη συνεννόηση και θα βοηθήσει ακόμα και τα νέα ζευγάρια να βρουν κοινά ενδιαφέροντα. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τις νέες θέσεις της Αφροδίτης και του Ερμή είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν οι νέες πλανητικές θέσεις της Αφροδίτης και του Ερμή, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Για ακόμη περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 

Σχετικά άρθρα:
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2014 00:00:00