blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη στις τις 3 Μαΐου εγκαταλείπει το υδάτινο ζώδιο τον Ιχθύων και περνάει στον πύρινο Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Μαΐου 2014, δίνοντας μία δυναμική χροιά στο ξεκίνημα του τελευταίου ανοιξιάτικου μήνα.
 
Μετά την έντονη ανάγκη μας να απομακρυνθούμε από την σκληρότητα της καθημερινότητας αναζητώντας έναν κόσμο ονειρικό, όπως επιτάσσει το ζώδιο των Ιχθύων, έρχεται η στιγμή να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να βγούμε προς τα έξω και να διεκδικήσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι μας αξίζουν. Ο Κριός αφορά το Εγώ μας, το κομμάτι μας που αναζητά τη δράση, τον στόχο και την ανάγκη μας να κατακτούμε νέα πράγματα. Αυτά, σε συνδυασμό με την θεά του Έρωτα, δημιουργούν ένα φλογερό σκηνικό!
 
Πώς επηρεάζει, λοιπόν, το κάθε ζώδιο η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού;

Η Αφροδίτη στον Κριό και πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 3 μέχρι τις 29 Μαΐου, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και ενθουσιασμό. Τα χαρακτηριστικά αυτά δε σου λείπουν έτσι κι αλλιώς, απλά τώρα η θεά της ομορφιάς και του έρωτα θα τους δώσει μια τονωτική ένεση, μιας και η παραμονή της στους Ιχθείς το προηγούμενο διάστημα, ίσως να σου δημιούργησε την ανάγκη να αποσυρθείς λίγο από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου και να χαλαρώσεις το νευρικό σου σύστημα. Από τώρα και στο εξής, κυκλοφορείς και νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου, μαγνητίζεις τα βλέμματα και εκπέμπεις γοητεία. Εκμεταλλεύσου το και κατάκτησε τους στόχους σου, όπως μόνο εσύ ξέρεις! Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού να διελαύνει τον 12ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου θα θέλεις να εφευρίσκεις τρόπους, για να δραπετεύεις από τις καταστάσεις που φορτίζουν το μυαλό και το σώμα σου. Ένα γρήγορο ταξίδι, μία ενασχόληση με κάτι που σε ευχαριστεί ή απλά και μόνο οι χαλαρές ώρες στο σπίτι παρέα με τον εαυτό σου, είναι οι πιο κατάλληλοι τρόποι να αποφύγεις τις εστίες έντασης και να δώσεις στην ψυχή του τον χώρο που της χρειάζεται. Αν υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το εξομαλύνεις… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοινωνικότητα, νέοι φίλοι, καινούριες ιδέες, μελλοντικοί στόχοι είναι οι βασικές φράσεις κλειδιά που θα σε επηρεάσουν από τις 3 μέχρι τις 29 Μαΐου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Κριού. Η παραμονή της στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του περασμένου μήνα και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την καριέρα σου, ίσως να σε έκανε να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να δυσανασχετήσεις με την καθημερινότητα που βιώνεις στη δουλειά σου. Τώρα όμως, μπορείς να επανακτήσεις την κοινωνικότητα και το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτεις, για να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Μπες σε ομάδες, προώθησε τους στόχους σου και διαφήμισε τα ταλέντα που έχεις! Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρόλο που συχνά σε χαρακτηρίζουν ευαίσθητο και αμυντικό, είναι κάτι τέτοιες διελεύσεις όπως αυτή, που μπερδεύουν τους γύρω σου, αφού βγάζεις προς τα έξω έναν εαυτό που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν με τρόπο άμεσο και θαρραλέο. Αν βρίσκεσαι σε κάποια μεταβατική περίοδο ή έχεις ξεκινήσει κάποιο εγχείρημα, τώρα θα το δεις να εξελίσσεται κι αυτό δεν συμβαίνει από μόνο του, αλλά γιατί εσύ θα νιώσεις έτοιμος να το προχωρήσεις και να το πας παρακάτω. Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η ώρα να δείξεις στους γύρω σου ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν... Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΛΕΩΝ
Η διέλευση της Αφροδίτης στον Κριό αφορά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συνδέεται με σπουδές, ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό. Αν ισχύει ή σκοπεύει να συμβεί κάτι από τα παραπάνω στη ζωή σου, τότε αυτός ο μήνας θα σου φέρει εξελίξεις και νέα δεδομένα στους τομείς αυτούς. Ένα ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, ή κάποια διάθεση για εξέλιξη του εαυτού σου μορφωτικά, είναι μέσα στην ατζέντα του Μαΐου μέχρι τις 29, που θα παραμείνει στον φιλικό για σένα Κριό, τριγωνίζοντας τον Ήλιο σου. Φίλε Λέοντα, αυτή την περίοδο καλείσαι να αποδείξεις ότι οι φήμες για την ενθουσιώδη και δημιουργική φύση σου δεν είναι αβάσιμες. Άλλωστε, ξέρεις ότι αν καλλιεργήσεις αυτές σου τις αρετές, μπορείς να γίνεις ακαταμάχητος στους γύρω σου και να γεμίσεις τη ζωή σου με θαυμαστές, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπογραφές, συμφωνίες και οικονομικά ζητήματα είναι τα κύρια θέματα που θα σε απασχολήσουν με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και 8ο ηλιακό σου οίκο. Αν υπάρχει στα σκαριά κάποια επαγγελματική πρόταση, κάποια χρωστούμενα ή οικονομικές εκκρεμότητες κάθε τύπου, αυτό το μήνα ή θα τις κλείσεις ή θα το κάνουν άλλοι για σένα. Σε κάθε περίπτωση, έχε στο νου σου ότι εκτός από ανταλλαγή χρημάτων, αυτός ο μήνας θα εμπεριέχει και ανταλλαγή έντονων συναισθημάτων. Η σχέση με τον σύντροφό σου ίσως να χρειαστεί να μπει στις βασικές σου προτεραιότητες, ενώ οι αδέσμευτοι Παρθένοι δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η διέλευση της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Κριού, μέχρι τις 29 Μαΐου. Η σχέση με τον σύντροφό σου είναι από τα βασικά κομμάτια που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου, είτε με πιθανές εντάσεις είτε με μία διάθεση να κάνετε από κοινού ένα νέο ξεκίνημα σε διαφορετικές βάσεις. Από την άλλη, οι επαγγελματικές σου συνεργασίες έρχονται επίσης στο προσκήνιο με μία ενδεχόμενη νέα πρόταση να αλλάζει το σκηνικό της δουλειάς σου ή με ένα νέο πρόσωπο, που εμφανίζεται να θέτει νέα δεδομένα. Όποιο σενάριο κι αν σου ταιριάζει, το βέβαιο είναι ότι ο μήνας εμπεριέχει δράση, εξελίξεις και μία διάθεση να δρομολογήσεις οτιδήποτε έχει μείνει στάσιμο. Μπορεί να σε θεωρούν αναποφάσιστο, αλλά κάποιες στιγμές σαν κι αυτή, μπορεί να γίνεις πιο αποφασιστικός κι από Κριό… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού αφορά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με το σώμα σου, τις διατροφικές σου συνήθειες και γενικότερα, την καθημερινότητά σου στο σπίτι και στη δουλειά. Οποιοδήποτε θέμα λοιπόν σχετίζεται με τα παραπάνω, αυτό το μήνα θα χρειαστεί να το εξετάσεις λεπτομερώς, ώστε να το βελτιώσεις. Αν το σώμα σου χρειάζεται άσκηση, θα θελήσεις να γραφτείς γυμναστήριο ή να δώσεις βαρύτητα στη διατροφή σου, ενώ η καθημερινότητά σου στη δουλειά πιθανόν να αρχίσει να κυλάει πιο ομαλά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Σε γενικές γραμμές πάντως, έχε κατά νου ότι η περίοδος ενδείκνυται για κλείσιμο εκκρεμοτήτων και οργάνωση του χρόνου σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο παραγωγικός… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο 5ος ηλιακός σου οίκος είναι ο τομέας που θα περάσει η Αφροδίτη, μόλις μπει στον Κριό από τις 3 του μήνα, δίνοντας έμφαση στην πλευρά του εαυτού σου που αποζητά τη διασκέδαση, τις χαρές της ζωής και το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Η διάθεση σου για κοινωνικοποίηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ αν είσαι ο τύπος του Τοξότη που… τζογάρει, πιθανόν να θελήσεις να αναλάβεις ένα ρίσκο, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Το βέβαιο είναι ότι ο μήνας ενδείκνυται για εξωστρέφεια, δημιουργικότητα και ερωτικές συγκινήσεις. Βγαίνεις έξω, αρέσεις, μαγνητίζεις τα βλέμματα, ερωτεύεσαι και σε ερωτεύονται. Σίγουρα, είναι το καλύτερο σου! Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 29 Μαΐου, φαίνεται να κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μερικές αλλαγές στο χώρο σου, με σκοπό να τον ομορφύνεις, ή κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα, είναι μερικά πιθανά σενάρια αυτής της διέλευσης. Από την άλλη, μιας και φημίζεσαι για την εργασιομανία σου, δεν αποκλείεται να θελήσεις να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια στην καριέρα σου, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα ή μια διαπραγμάτευση με κάποιον ανώτερό σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος σε καλεί να περάσεις χρόνο με αυτούς που θεωρείς οικογένεια, αφού και οι ρυθμοί της ζωής σου είναι τέτοιοι, που η αναζήτηση ενός «καταφυγίου» θα γίνει επιτακτική ανάγκη… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαφές, συζητήσεις και συχνές μετακινήσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μήνα, με την Αφροδίτη να διελαύνει το ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο σου. Από τις 3 έως τις 29 Μαΐου, μιλάς, επικοινωνείς και ψάχνεις τρόπο να πείσεις τους γύρω σου για τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες σου. Πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με αδέρφια και συγγενείς, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και μία κοντινή απόδραση με φίλους, τον σύντροφό σου ή ακόμη και μόνο με… τον εαυτό σου! Από την άλλη, μιας και είναι γνωστό πως οι φίλοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, είναι πιθανό να χρειαστεί να στηρίξεις κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον ή να κάνεις κάποια νέα γνωριμία, που θα σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η οικονομική σου κατάσταση είναι η βασική προτεραιότητα του μήνα, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Κριού και 2ο ηλιακό σου οίκο στις 3 Μαΐου. Είτε σκοπεύεις να αγοράσεις, είτε να πουλήσεις, είτε να πάρεις, είτε να δώσεις, το πορτοφόλι σου θα σε απασχολήσει έντονα μέχρι τις 29 του μήνα, ενώ αυτό που χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα είναι σε ποιους δανείζεις και τι. Αυτό, πάντως, που έχει σημασία είναι πως οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και την εικόνα σου, αυτή την περίοδο θα δεχτεί την επιρροή της θεάς της ομορφιάς, της καλαισθησίας και της ισορροπίας, ώστε να δοθεί μία ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου. Περιποιήσου τον εαυτό σου και βγες εκεί έξω, να δείξεις ότι η γοητεία που εκπέμπεις δε περιορίζεται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά πηγάζει από μέσα σου… Για περισσότερες προβλέψεις, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, σχετικά με την Αφροδίτη στον Κριό.
 
Σχετικά άρθρα:
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2014 00:00:00