blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 9 Φεβρουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2017, μία πολύ τυχερή πλανητική συγκυρία συμβαίνει, η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνοντας τύχη, θετικές εμπειρίες και οικονομικά ανοίγματα. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, οι νέοι έρωτες και τα επαγγελματικά ρίσκα. Η όψη αρχίζει να επιδρά δύο μέρες πριν τη κορύφωση και σταματά να επηρεάζει δύο μέρες μετά.

Sponsored Links

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Θετικές εξελίξεις και νέα ξεκινήματα!

Ο Ήλιος επηρεάζει τη φυσική μας κατάσταση, την όρεξη για ζωή. Η καλή του σχέση με τον Ουρανό φέρνει καλή τύχη, επιτυχία σε σημαντικούς τομείς στη ζωή μας και καλή υγεία. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία για μερικές μέρες να γυρίσουμε υπέρ μας τη ρόδα της τύχης, ο καθένας με διαφορετικό σκοπό και επίδραση στη ζωή του.

Η επέκταση είναι αυτό που ζητάμε στη διάρκεια μίας τέτοιας όψης. Καμία θέση για την πλήξη και τη ρουτίνα, τη στιγμή που η ζωή μπορεί να μετατραπεί σε χαρούμενο γεγονός. Ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, γνωρίζουν τη γλυκιά πλευρά των πλανητών.

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Κριέ, εάν προσπαθείς να βρεις μία ευκαιρία να εντυπωσιάσεις, να επιτύχεις στόχους ή να κλέψεις τη καρδιά κάποιου που σε ενδιαφέρει, τώρα είναι η στιγμή σου. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, είναι το δώρο που παίρνεις ετεροχρονισμένα, να μεγαλώσεις τη σφαίρα επιρροής σου. Αλλαγή, βελτίωση, προαγωγή, είναι αυτά που περιμένεις.

Ταύρος

H δημοτικότητά σου και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις, σου ανοίγουν πόρτες και δημιουργούν ευκαιρίες από το πουθενά. Ενδέχεται να ασχοληθείς με κάτι που σε απασχόλησε στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως το οριστικοποιείς. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τη κορυφή, ενώ εάν βρίσκεσαι σε σχέση, ενδέχεται μία επισημοποίηση.

Δίδυμοι

Οι θετικές οικονομικές συγκυρίες χαλαρώνουν το μυαλό σου, το οποίο ήταν εστιασμένο σε παρόμοια θέματα. Το ζητούμενο της όψης είναι να επεκτείνει σκέψεις και συναισθήματα, να σε απομακρύνει από στασιμότητα και απάθεια. Εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές σε περιμένουν. Αυτό που θα σε ανανεώσει, είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με εντελώς νέα πράγματα.

Καρκίνος

Τις καλύτερες προοπτικές να προχωρήσεις επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά θα σου προσφέρει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, με προτεραιότητα τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Έτσι, επιστροφές δανεικών, φόρου, μερίδιο σε μετοχές, διατροφή και αποζημιώσεις, βρίσκουν το δρόμο τους προς τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Λέων

Μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις τη ρουτίνα στη σχέση σου, να τη φέρεις στο σημείο που επιθυμείς ή ακόμα και να ερωτευτείς έναν εντελώς νέο άνθρωπο, που θα σου δώσει όλα όσα έχεις ανάγκη, θα έχεις τις μέρες αυτές. Να περιμένεις σύσφιξη σχέσεων, επισημοποίηση, ευνοϊκές συνθήκες στις συνεργασίες σου, επιτυχία σε δουλειές.

Παρθένος

Τυχερές συγκυρίες που αναβαθμίζουν τη καθημερινότητά σου, απομακρύνουν το γκρίζο χρώμα από την εργασία σου, βελτιώνουν τις συνθήκες, ενώ βρίσκεις τρόπους να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Μία γνωριμία θα εξελιχθεί πιο θετικά απ’ ό,τι περίμενες, οπότε σκέψου το ενδεχόμενο να βρεθείς υπό το καθεστώς… σοβαρής δέσμευσης μέχρι να βγει ο Φεβρουάριος.

Sponsored Links

Ζυγός

Ένα γενναιόδωρο μερίδιο τύχης σου επιφυλάσσει η όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό. Κινητοποιεί έρωτες, ευκαιρίες για δουλειά, για ανεξαρτησία, για φυγή προς κάπου καλύτερα, ίσως σε έναν ξένο τόπο. Εάν έχεις παιδιά, ενδέχεται να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά. Μία συνάντηση ίσως σε ταρακουνήσει με τον πιο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός

Καλά νέα για εσένα, αφού ο τομέας της οικογένειας περνάει τη καλύτερή του φάση, βρίσκοντας ηρεμία μετά από ταραχές. Με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου θα βρεις κοινά σημεία, ενώ αν σκοπεύεις να ανανεώσεις το σπίτι σου, να μετακομίσεις ή να ασχοληθείς με τις συνθήκες διαβίωσής σου, θα έχεις καλά νέα και εξελίξεις. Αν το επιθυμείς, ίσως κάνεις σκέψεις για μία εγκυμοσύνη.

Τοξότης

Συχνά θεωρείς πως η ζωή σου είναι τόσο έντονη, που πρέπει να σταματήσεις κοιτώντας πίσω σου, ώστε να δεις πόσο μακριά έφτασες. Ίσως ήρθε η στιγμή, να ανασύρεις τα κρυμμένα σου ταλέντα και σύμφωνα με αυτά να προχωρήσεις. Οι ευκαιρίες να βελτιώσεις τη τύχη σου θα είναι πολλές και θα σε ενθουσιάσουν οι αλλαγές που θα συμβούν.

Αιγόκερως

Εκμεταλλεύσου την τυχερή πλανητική συγκυρία, ώστε να φέρεις περισσότερο χρήμα στο ταμείο σου, να βρεις μια δεύτερη απασχόληση αν επιθυμείς, ή να κάνεις νέα ξεκινήματα. Μια πρόταση για εργασία εκεί που δεν το περιμένεις, θα σε εκπλήξει, ενώ οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση και θετικότητα.

Υδροχόος

Χαρακτηρίζεσαι από την ικανότητα να οραματίζεσαι τις εξελίξεις πριν ακόμα υλοποιηθούν. Η όψη του Ήλου με τον Ουρανό σε επηρεάζει ιδιαίτερα, αφού ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σου και ο Ουρανός ο κυβερνήτης σου. Ξαφνικά όλα γίνονται εύκολα στη ζωή σου, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις. Οι προοπτικές να επιτύχεις στο εμπόριο ή σε οικονομικά θέματα γενικότερα, είναι πολύ δυνατές.

Ιχθείς

Μεγάλη εύνοια με άτομα εξουσίας σού φέρνει αυτή η τυχερή όψη, γεγονός που σε βοηθά να υπερπηδήσεις εμπόδια, να πάρεις άτομα με ισχύ με το μέρος σου και να ανακάμψεις από χτυπήματα του παρελθόντος. Μία σχέση που σε ταλαιπώρησε, φαίνεται να ανακάμπτει. Μεγάλες στιγμές για σένα, αφού κάποια καταπιεσμένα όνειρα, με τη βοήθεια της ευνοϊκής όψης, γίνονται πραγματικότητα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2017 12:00:00