blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 10 Οκτωβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 01° 03’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας αναγκάσει, ακόμα και με γεγονότα που θα συμβούν, να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ της λογικής και όχι του συναισθήματος και να δούμε, όχι μόνο τι θέλουμε, αλλά και τι μπορούμε ή μας συμφέρει.

Sponsored Links

Ανάγκη για χτίσιμο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης!

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα μας προκαλέσουν άγχος καθώς και προβλήματα, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες μας. Επίσης, πράξεις και συμπεριφορές των όποιων άλλων της ζωής μας θα εγείρουν εντός μας φοβίες και ανασφάλειες οι οποίες με τη σειρά τους θα μας προκαλέσουν να αντιμετωπίσουμε, πρωτίστως, τον ίδιο μας τον εαυτό και, δευτερευόντως, τους λοιπούς εμπλεκόμενους.

Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις, ορισμένοι από εμάς θα βιώσουμε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι της καρδιάς μας καθώς θα νιώθουμε στο πετσί μας μια κάποια επικριτική διάθεση, συναισθηματική αποστασιοποίηση και, κατά περιπτώσεις, σκληρότητα.

Βέβαια, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να επαναφέρουμε την αρμονία στις σχέσεις μας θα πρέπει να πούμε όχι στα δράματα και στις περίπλοκες καταστάσεις και να έρθουμε σε πραγματική επαφή με τις προσωπικές μας ανάγκες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσουμε παραπάνω χρόνο με τον εαυτό μας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην απομακρυνθούμε συναισθηματικά από τους άλλους και να μην αφήσουμε να αιωρείται στον αέρα η αμφισβήτηση και η συναισθηματική παγωμάρα ούτε να ανοίξουμε την πόρτα στη μελαγχολία και την κατάθλιψη.

Φυσικά, λιγότερο θα επηρεαστούν οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις ή που τα μέλη τους έχουν μια κάποια ηλικιακή διαφορά. Αναφορικά τώρα με την επαγγελματική πραγματικότητά μας, καλό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση μας με τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Τέλος, προσεκτικοί θα χρειαστεί να είμαστε και σε ό,τι αφορά στα χρήματα και στα έξοδά μας και να μην αφεθούμε σε σπατάλες και λοιπά οικονομικά ρίσκα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα του παρελθόντος που θα προκαλέσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στο παρόν σας. θα χρειαστεί να βάλετε όρια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο και να έχετε ανάγκη να ζήσετε πιο ανάλαφρες καταστάσεις, είτε ερωτικά, είτε κοινωνικά, οι υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν πίσω. Ορισμένοι θα κάνετε το διαιτητή ανάμεσα σε φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να κοιτάξετε και το δικό σας συμφέρον, τόσο επαγγελματικά, όσο και αναφορικά με κάποιο οικογενειακό σας θέμα. Προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να μετράτε τα λόγια σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν έως και επαγγελματικά. Πείτε όχι στα κουτσομπολιά. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς οικονομικά και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, το να αφήσετε το πάθος να πάρει τα ηνία ίσως σας στοιχίσει.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας υποχρεώσουν να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας υπενθυμίσουν να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θαμμένα συναισθήματα και ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια, τα οποία και θα πρέπει να διαχειριστείτε. Επίσης, η καθημερινότητά σας θα είναι πιεστική εξαιτίας υπερβολικού φόρτου εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, όσο και το γεγονός ότι θα υπάρχουν αναβολές, καθυστερήσεις και μια κάποια οικονομική δυσπραγία, θα σας κουράσουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βιώσετε πιεστικές καταστάσεις σε σχέση, τόσο με το επαγγελματικό πρόγραμμά σας, όσο και με κάποια νομικά έγγραφα ή υπογραφές. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναγκαστείτε να βάλετε σε μια τάξη τις εκκρεμότητές σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις ερωτικές. Η συναισθηματική ανασφάλεια θα κυριαρχήσει στις ζωές ορισμένων από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αναγκαστείτε για ακόμα μια φορά να βάλετε κανόνες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει και εσείς να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από συγκεκριμένα άτομα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2023 19:51:56