Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 8 Φεβρουαρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 15° 03’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη να ανανεωθούμε ψυχή τε και σώματι. Θα έχουμε έντονη όρεξη για να κοινωνικοποιηθούμε, να βγούμε έξω και να δούμε φίλους, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε κόσμο και γενικά να κάνουμε πράγματα που θα μας γεμίσουν ενθουσιασμό. Αρκετοί από εμάς με την όψη αυτή θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γνωριμίες αυτές θα είναι αισθηματικού ενδιαφέροντος.

Sponsored Links

Συναρπαστικές γνωριμίες και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις

Η όψη αυτή θα μοιάζει σαν ένα ραντεβού με το απροσδόκητο, με την θετική του όμως έννοια, όχι μόνο γιατί συνήθως κρύβει ερωτικούς ενθουσιασμούς και κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά και γιατί σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για τα οικονομικά μας, με την έννοια ξαφνικών εσόδων. Τα έσοδα αυτά, σε αρκετές περιπτώσεις, θα έρθουν ακριβώς τη στιγμή που τα είχαμε περισσότερο ανάγκη, είτε για να καλύψουμε μια έκτακτη, ή ακόμα και παρελθούσα, υποχρέωση, είτε γιατί με αυτά θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε μια επιθυμία μας, όπως π.χ. ένα ταξίδι.

Στο αισθηματικό πεδίο, η όψη αυτή είναι ιδανική για νέες γνωριμίες με άτομα που θα μας ασκήσουν ξαφνικά έντονη έλξη. Ωστόσο, η μακροημέρευση της οποιασδήποτε σχέσης που θα ξεκινήσει τώρα δεν είναι εγγυημένη. Εκτός αν μιλάμε για την περίπτωση που δυο ελεύθερα πνεύματα, που, αμφότερα, δεν συμπαθούν και ιδιαίτερα τις δεσμεύσεις, συναντηθούν και ενώσουν τις ιδιαιτερότητές τους. Όσοι βρίσκονται σε γάμο ή σε σχέση, θα πλησιάσουν περισσότερο το ταίρι τους, είτε μέσα από τη διάθεση να πειραματιστούν ερωτικά μαζί του, είτε με μικρές και όμορφες εκπλήξεις, όπως ένα δώρο ή ένα ταξίδι. Επαγγελματικά, η οξυδέρκεια, η φαντασία και ο ενθουσιασμός μας θα μας επιτρέψουν να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα

μπορεί να αντιμετωπίζαμε. Αρκετοί από εμάς θα δούμε να αυξάνεται η πελατεία μας, άρα και τα έσοδά μας ενώ, ταυτόχρονα, θα προσελκύσουμε ανθρώπους πρόθυμους να επενδύσουν στα σχέδιά μας, με ό,τι ρίσκο μπορεί αυτό να σημαίνει. Τέλος, σε ό,τι αφορά την εμφάνισή μας, με την όψη αυτή θα θελήσουμε να κάνουμε κάτι για να ανανεωθούμε, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουμε εντελώς στιλ.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι. Αφήστε στο παρελθόν τις όποιες ανασφάλειες και τα άγχη και υποδεχθείτε μια νέα εποχή που θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας και να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια όνειρά σας, που οι παρελθούσες καταστάσεις σας είχαν υποχρεώσει να βάλετε στο πάγο, μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική σας επιτυχία ή μια ιδιαίτερα ευχάριστη σχετική είδηση, εκτός του ότι θα σας χαροποιήσει, θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την καριέρα σας και, ως εκ τούτου, τα έσοδά σας. Μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν θα διεκδικήσει την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστα νέα θα έχετε σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή ενώ θα ανανεώσετε κάποιους σχετικούς με αυτήν στόχους. Εύνοια θα έχετε σε οτιδήποτε αφορά υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις καθώς και σε ό,τι αφορά το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε γιατί θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε κάποιες βαθιές επιθυμίες σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, η γοητεία και ο ερωτισμός σας θα σας χαρίσουν επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα σας χαρίσει μεγάλα χαμόγελα. Η συντροφική ζωή των δεσμευμένων θα ανανεωθεί με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο. Οι αδέσμευτοι, είτε θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, είτε θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας ή θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας με μικρές και ενδιαφέρουσες νέες ρουτίνες που θα σας γεμίσουν ευεξία. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες πάθος και ρομαντισμό με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια πολύ καλή περίοδο για την αισθηματική και, εν γένει, για την προσωπική σας ζωή γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, ταξίδια, εξόδους, διασκέδαση, χαρές αλλά και κατακτήσεις για τους αδέσμευτους. Ορισμένους θα σας εκπλήξει ευχάριστα μια πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι σας θα γεμίσει γέλια και χαρές, είτε γιατί θα υποδεχθείτε αγαπημένους φίλους και θα περάσετε όμορφες στιγμές, είτε γιατί θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους οικείους σας. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε κάποια ιδιαίτερα ευχάριστα νέα, σε ορισμένες περιπτώσεις από τα παιδιά, τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας, που θα ανατρέψουν με όμορφο τρόπο τη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα, έστω και κοντινό, απολαυστικό ταξίδι με φίλους ή το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όποια βελτίωση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και να κάνετε και κάποιες αγορές. Ορισμένοι από εσάς θα αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς καθώς γεγονότα που θα συμβούν θα σας ευνοήσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία ενώ κάποιοι άλλοι μια αισθηματική γνωριμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-02-2023 12:00:00