blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 30 Μαρτίου 2023 η Αφροδίτη από τις 16° 42’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό. Η όψη αυτή θα φέρει στη ζωή μας αλλαγές και ανατροπές οι οποίες, ωστόσο, ακόμα και αν μας ταράξουν καθώς θα γίνουν ξαφνικά και θα μας βρουν απροετοίμαστους, θα αποδειχθούν, στο τέλος, πολύτιμες για εμάς και την εξέλιξή μας.

Sponsored Links

Ξαφνικοί έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις

Η όψη αυτή έχει να κάνει κυρίως με εξελίξεις σχετικές με την αισθηματική μας ζωή και την οικονομική μας πραγματικότητα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφραστεί και σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής μας. Το σίγουρο είναι ότι με την όψη αυτή θα κοινωνικοποιηθούμε, θα βγούμε έξω, θα διασκεδάσουμε, θα συναντήσουμε ανθρώπους, θα γνωρίσουμε καινούργιο κόσμο και γενικά θα ψάξουμε να βρούμε τη χαρά.

Θα αναζητήσουμε τις συγκινήσεις τις ζωής και βαθιά μέσα μας θα ευχηθούμε, και ίσως τα καταφέρουμε, να βιώσουμε ευχάριστες ανατροπές. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε επιμελώς ο,τιδήποτε θεωρούμε βαρετό ή έχει σχέση με την καθημερινή ρουτίνα μας. Επιπλέον, θα είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά σε σχέση με αγορές. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το ότι με την όψη αυτή θα έχουμε μία διάθεση για αλλαγές και ανανέωση της εμφάνισής μας, τότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί εύκολα μπορεί να ξεφύγουμε και να ξοδέψουμε πιο πολλά από ότι αντέχει η τσέπη μας.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, θα έχουμε ευκαιρίες για συναρπαστικές γνωριμίες και ερωτικές εμπειρίες, ίσως, μάλιστα, και με άτομα εντελώς διαφορετικά από εμάς ή, ακόμα, και εκκεντρικά των οποίων η ζωή και ο τρόπος συμπεριφοράς είναι κάπως έξω από τους όποιους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες. Όσοι από εμάς είμαστε δεσμευμένοι, θα νιώσουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε τη σχέση μας με μικρές πολύχρωμες πινελιές διασκέδασης, πάθους και ερωτικών πειραματισμών. Βέβαια, θα υπάρξουν και οι περιπτώσεις όπου αιφνίδια γεγονότα που θα συμβούν θα δημιουργήσουν ανατροπές στην αισθηματική ζωή κάποιων από εμάς, ενώ θα υπάρξουν και περιπτώσεις που ορισμένοι θα αποχωρήσουν από σχέσεις όταν ο «ο κόμπος φτάσει στο χτένι».

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε αυξημένη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε «με άλλον αέρα». Θετικές εξελίξεις θα έχετε, τόσο στην ερωτική, όσο και στην οικονομική σας ζωή. Δώστε λίγη προσοχή στην τάση σας να ξοδεύετε «χωρίς αύριο».

ΤΑΥΡΟΣ

Θα λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή καθώς θα βιώσετε θετικές αλλαγές. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα βιώσετε στην αισθηματική σας ζωή θα προκαλέσουν μια, μάλλον ενδιαφέρουσα, αναταραχή. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια σχέση την οποία και θα πρέπει να κρατήσετε, προς το παρόν, κρυφή. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κάποιες θα σας φανούν χρήσιμες σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Μέσα σε ένα άμεσα φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον θα κάνετε και μια καινούργια αισθηματική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Αναμένεται, με την όψη αυτή, μια επαγγελματική επιτυχία που θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να αναβαθμίσετε το εισόδημά σας, αλλά και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια αισθηματικής φύσης γνωριμία μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή και τα γεγονότα που θα προκαλέσει, θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την αισιοδοξία μέσα σας και να εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, σπουδές και σχέσεις με το εξωτερικό ενώ κάποιοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα έσοδά σας και η βελτιώση αυτών, κάτι που ορισμένοι από εσάς θα καταφέρετε εξαιτίας κάποιων εκτάκτων εσόδων σας. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποια ξαφνικά έξοδα που θα σας δυσαρεστήσουν. Τουλάχιστον, θα σας αποζημιώσει η αυξημένη ερωτική σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσει με την όψη αυτή. Αν έχετε μια σταθερή σχέση, αφιερώστε χρόνο και συναίσθημα και μην αφήνετε να σας αποσυντονίζουν εξωτερικοί παράγοντες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σχέση με κάποια εργασιακά ζητήματα που σας απασχολούν. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία. Θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ή να βελτιώσετε τη διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα απολαύσετε αισθηματικές επιτυχίες και κατακτήσεις με τη όψη αυτή. Κάποιοι από εσάς που είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα από μικρά και ιδιαίτερα πικάντικα ερωτικά παιχνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε κάποια έξοδα στο σπίτι σας τα οποία όμως θα αφορούν, είτε την περιποίηση των οικείων σας, είτε κάτι σχετικό με την κατοικία σας. Ορισμένοι θα επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις κρίσεις ανεξαρτησίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και επαφές με την όψη αυτή που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε ό,τι καλό έχετε στη ζωή σας. Εύνοια έχετε σε θέματα αγοραπωλησιών, σπουδών και μετακινήσεων. Οι διασκεδάσεις θα μπουν στο ημερήσιο πρόγραμμα. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-03-2023 04:10:02