blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Την 1η Ιανουαρίου του 2024 η Αφροδίτη από τις 03° 18' του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε αλήθειες όχι και τόσο ευχάριστες και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που η ίδια μας η ανοχή έχει δημιουργήσει. Δεν θα έχουμε διάθεση για επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις αλλά, αντιθέτως, θα έχουμε την ανάγκη να απομακρυνθούμε, έστω και για λίγο, από όλους και από όλα. Το αποτέλεσμα, φυσικά, θα είναι να φαινόμαστε απόμακροι και, ακόμα χειρότερα, αδιάφοροι, κυρίως από τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε πιο στενές επαφές, είτε φιλικές, είτε ερωτικές.

Sponsored Links

Όρια στο συναίσθημα!

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή σαν εφέ θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη απολογισμού του τι έχει γίνει έως ώρας στη ζωή μας, ποιες είναι οι ανάγκες μας, ποια τα πρέπει μας και πώς έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Θα έχουμε μια τάση να εστιάζουμε σε ο,τιδήποτε είναι αρνητικό και μας προκαλεί ανισορροπία. Επιπλέον, θα μας κατακλύζουν συναισθήματα ενοχής και τύψεων σχετικών με πράγματα που κάναμε ενώ δεν έπρεπε, ή που δεν κάναμε ενώ έπρεπε.

Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι γκρίζες σκέψεις, αν αφεθούν ανεξέλεγκτες, θα δημιουργήσουν ακόμα πιο σκοτεινές καταστάσεις και, αν φερθούμε με επιπολαιότητα στους ανθρώπους μας καθώς θα είμαστε εστιασμένοι μόνο στον εαυτό μας και πουθενά αλλού, θα οδηγηθούμε σε συναισθητικές εντάσεις και οριστικές ρήξεις.

Δεδομένου λοιπόν του ό,τι η αρνητικότητα, η μελαγχολία και η κατάθλιψη θα μας περιμένουν στη γωνία, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξεφύγουμε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα και τη στοργή των αγαπημένων μας, να μην απομακρυνόμαστε από αυτούς και να προσπαθούμε να ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο καθώς αυτό θα είναι και το αντίδοτο στην κακή μας διάθεση.

Το δίδαγμα της όψης αυτής είναι να μάθουμε να αναλύουμε τα δεδομένα και τις καταστάσεις ορθά και όχι κατά το δοκούν, να εκτιμούμε εμάς, όσα έχουμε και αυτούς που υπάρχουν στη ζωή μας, ειδικά όταν έμπρακτα μας αποδεικνύουν τα συναισθήματά τους, και να αγαπάμε τον εαυτό μας και όχι τον "εαυτούλη" μας. Μόνον έτσι θα αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα.

Κατά τα λοιπά, η όψη αυτή δεν θεωρείται ιδανική για τη λήψη σημαντικών οικονομικών και επαγγελματικών αποφάσεων γιατί εύκολα μπορεί να κάνουμε κινήσεις τις οποίες θα μετανιώσουμε αργότερα. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε κόντρες με μεγαλύτερους σε χρόνια ή επαγγελματική θέση από εμάς καθώς και μια κάποια οικονομική στενότητα, κυρίως εξαιτίας εξόδων που θα χρειαστεί να κάνουμε.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες που θα προέλθουν από κουτσομπολιά, ίντριγκες και παρασκήνιο. Δεν θα πρέπει όμως να αφήσετε τα γεγονότα αυτά να σας ρίξουν ψυχολογικά. Τουναντίον, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε σαν καύσιμη ύλη για την επερχόμενη δική σας αντεπίθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

θα πέσουν οι μάσκες και θα μπορέσετε να δείτε τα πραγματικά χρώματα και τις διαθέσεις των ανθρώπων που κινούνται στο φιλικό ή στο ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Αυτό, αν το σκεφτείτε σωστά, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε και το πώς θα πρέπει και εσείς να δράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη θεωρείτε ότι το ταίρι ή οι συνεργάτες σας θα αντέχουν εις τον αιώνα τον άπαντα την κυκλοθυμία και την αψιθυμία σας. Για να μην οδηγηθείτε, λοιπόν, σε οριστικές ρήξεις που στο κάτω - κάτω της γραφής ούτε εσείς θέλετε, κινηθείτε με σύνεση και καλή επικοινωνιακή διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιεστική καθημερινότητα και γενικά οι ευθύνες σας έχουν αγχώσει αρκετά με αποτέλεσμα να ξεσπάτε συνεχώς και αδιαλείπτως προς πάσα κατεύθυνση. Αποβάλλετε όμως το στρες γιατί, εκτός από τη διάθεση και τις σχέσεις με τους γύρω σας, μπορεί να σας χαλάσει και την υγεία.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας να εστιάζετε σε ό,τι σας κάνει χαρούμενους μπορεί να σας κάνει να εθελοτυφλείτε και να σας απομακρύνει από δυσάρεστες αλήθειες, ειδικά στον έρωτα. Τολμήστε να δείτε τους άλλους με τα αληθινά τους χρώματα και κατόπιν επιλέξτε το τι είναι καλύτερο για εσάς και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια αισθηματική επανασύνδεση, καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε να σκεφτείτε, όχι μόνο τι σας ένωσε, αλλά και τι σας χώρισε, έτσι ώστε να πάρετε μια σωστή απόφαση. Επίσης, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την έντονη συμπεριφορά ατόμων της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε προσοχή σε επικοινωνιακά κενά, αρνητικά μηνύματα και λοιπά προβλήματα που θα προκύψουν σε σχέσεις και συνεργασίες σας και μην αφήσετε κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις θα σας αγχώσουν. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κρατήσετε τα γκέμια στον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες σας εάν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην προκαλέσετε "έντονα καιρικά φαινόμενα" στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το ίδιο συνετοί θα πρέπει να είστε και με τα έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα της κατοικίας σας, με την έννοια ξαφνικών βλαβών ή εκτάκτων εξόδων, ή ενδεχομένως με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας, θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη ψυχραιμία για να μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβλήματα συναισθηματικής ή οικονομικής φύσης του παρελθόντος επιστρέφουν στο παρόν σας και σας ταλαιπωρούν. Η λύση όμως δε βρίσκεται στις απαισιόδοξες σκέψεις αλλά στην απαραίτητη ψυχραιμία, στη λογική και στις ρεαλιστικές αποφάσεις. Επίσης, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις και αρνητικές συμπεριφορές εκ μέρους φίλων σας που, ως αποτέλεσμα, θα έχουν την αναγκαστική συνειδητοποίηση ότι κάποιες σχέσεις δεν είχαν τελικά και τόσο γερές βάσεις. Από την άλλη, ίσως εσείς να είστε αυτοί που θα χρειαστεί να αλλάξουν ρότα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τους ανωτέρους σας στη δουλειά, ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας σας ή γραφειοκρατικά μπλοκαρίσματα σε σχέση με δημόσιο και μεγάλους οργανισμούς. Σε κάθε περίπτωση, δείξτε αυτοέλεγχο και αντιμετωπίστε τα πάντα με βάση τη λογική.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2023 06:00:00