Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 18 Ιουνίου 2022 η Αφροδίτη από τις 25° 00’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε τα όποια καταπιεστικά μοτίβα της ζωής μας σε μια προσπάθεια να τα κατανοήσουμε και, εν τέλει, να απελευθερωθούμε από αυτά.

Sponsored Links

Λογική και ευαισθησία

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή μπορεί να μας ξυπνήσει άγχη και φοβίες εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων στρεσογόνων καταστάσεων που θα βιώσουμε. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με το εισόδημά μας ή κάποια εμπόδια σε σχέση με μία καινούργια επαγγελματική πραγματικότητα που θέλουμε να δημιουργήσουμε ή ακόμα και προβλήματα με κάποιους συνεργάτες μας. Φυσικά, αυτή η αίσθηση του μπλοκαρίσματος στη ροή των χρημάτων στη ζωή μας, θα μας αναγκάσει να γίνουμε και αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που τα ξοδεύουμε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε αλόγιστα έξοδα και να είμαστε αρκετά προσεκτικοί.

Από την άλλη, και σε σχέση πάντα με τις προσωπικές μας επαφές, με την όψη αυτή θα χρειαστεί να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να δούμε κάποιες αλήθειες που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα απελευθερωτικές. Έτσι και αλλιώς, για να μπορέσουμε να έχουμε αρμονία στις σχέσεις μας, θα πρέπει να διατηρήσουμε σε αρμονία τον ίδιο μας τον εαυτό, την ίδια μας την ψυχή. Θα πρέπει λοιπόν, να θέσουμε κάποια ερωτήματα στον εαυτό μας: Βάζουμε πάνω από όλα το συναίσθημα και δεν υπολογίζουμε καθόλου την λογική; Μήπως όμως έτσι το ρίσκο είναι μεγάλο; Μήπως δεν αντιλαμβανόμαστε κάποιες επικίνδυνες, εκ μέρους των άλλων, συμπεριφορές που θα μας επηρεάσουν, εν τέλει, αρνητικά; Μήπως θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να μεριμνήσουμε για τη συναισθηματική μας ασφάλεια;

Εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για τη ζωή μας και την πραγματικότητα μας και, όπως πρέπει να προσέχουμε το που ξοδεύουμε τα χρήματά μας έτσι ώστε να μην ξεμείνουμε, έτσι, και για τον ίδιο ακριβώς λόγο, πρέπει να προσέχουμε και τα συναισθήματά μας. Η όψη αυτή μας ζητά να σταματήσουμε να στηριζόμαστε πάνω στους άλλους και να μην ρίχνουμε τις ευθύνες δεξιά και αριστερά.

Ναι! Να βοηθάμε, Ναι! Να δείχνουμε συμπόνια, υποστήριξη και αγάπη αλλά με πλήρη συνείδηση του ότι όλα αυτά δεν έχουν ανταλλάγματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν θέλει ζήλειες, σκηνές, εγωισμούς και δράματα. Θέλει ηρεμία και λίγη ποιοτική μοναξιά έτσι ώστε να γεμίσουν οι μπαταρίες και να υπάρξει μια υγιής επιστροφή σε μια εσωτερική γαλήνη και αρμονία.

Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να προσέξουμε γιατί η όψη αυτή μπορεί άνετα να μας οδηγήσει ακόμα και σε καταθλιπτικές σκέψεις καθώς θα εντείνει τις ανασφάλειές μας. Ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας όπως και οι μόνιμες σχέσεις, οι λεγόμενες επίσημες. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας θα υπάρξουν πολλές ευθύνες, απαιτήσεις και αρκετή δουλειά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πληρωθούμε και αντίστοιχα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε ξοδεύετε. Αυτό μπορεί να είναι τα χρήματά σας, ο χρόνος σας ή, ακόμα χειρότερα, τα συναισθήματά σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να σταθούν σαν τείχη προστασίας αγαπημένων τους προσώπων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν σε κόντρα με άτομα κατέχοντα εξουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ και κάμποσο καιρό έχετε να παλέψετε με πολλά ανοιχτά μέτωπα, κάτι που σας κάνει να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Οι εντάσεις μπορεί να μη λείψουν με την όψη αυτή, ωστόσο, πλέον έχετε μπει σε τροχιά εκπλήρωσης στόχων και γνωρίζετε ότι μπορεί να εργαστείτε σκληρά αλλά, αν έχετε πειθαρχία και υπομονή, όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα εντείνει τις ανασφάλειές σας σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Ορισμένοι θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα σχετικά με το αν θα προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, το οποίο δεν ξέρετε που θα σας βγάλει, ή αν θα παραμείνετε εκεί που είστε υπομένοντας μια ρουτίνα γνωστή αλλά καθόλου ευεργετική για την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα συνειδητοποιήσετε ότι γύρω σας υπάρχουν σχέσεις βασισμένες στο συμφέρον οι οποίες δεν είναι καθόλου ωφέλιμες για τη συναισθηματική σας πρόοδο. Αυτές μπορεί να ανήκουν στον επαγγελματικό ή το φιλικό σας κύκλο. Επίσης όμως, μπορεί να είναι και σχέσεις αισθηματικής φύσης. Σε κάθε περίπτωση, κρατήστε στη ζωή σας ό,τι αξίζει.

ΛΕΩΝ

Κρατήστε δίπλα σας μόνο τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει και έμπρακτα σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν πραγματικά. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή καθώς θα αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις. Σε κάποιες στρεσογόνες υποχρεώσεις θα έχετε τη βοήθεια του/της συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την επιλογή των συνεργατών σας διαφορετικά θα χρειαστεί να αντιμετωπίστε πολλά και δύσκολα, στο να λυθούν, προβλήματα. Με μεθοδικότητα και σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιους επαγγελματικούς σκοπέλους φτάνει και εσείς να είστε πειθαρχημένοι και να έχετε σωστή συμπεριφορά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αν και έχετε απόλυτη ανάγκη να λειτουργήσετε με βάση το συναίσθημά σας και να περπατήσετε σε δρόμους πιο δημιουργικούς, οι τρέχουσες καταστάσεις σας αναγκάζουν να κινηθείτε με βάση τη λογική. Αφήστε προς το παρόν στην άκρη κάποιο φιλόδοξο σχέδιό σας και ασχοληθείτε με το να καθαρίσετε το επαγγελματικό σας δρόμο από τα «αγριόχορτα» που έχουν φυτρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας κρατώντας δίπλα σας τους παραγωγικούς συνεργάτες σας. Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις με το ταίρι σας και να εκφράσετε αμφότεροι τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Ορισμένοι ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για την κατοικία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να διατηρήσετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να κινηθείτε με βάση τη λογική αντιλαμβανόμενοι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα έτσι ώστε να μην εντείνετε το κλίμα. Η καθημερινότητά σας θα έχει κάποιες εντάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να κάνετε και κάποια επιπλέον έξοδα, ιδιαίτερα αν είστε οι εργοδότες του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες περικοπές στη διασκέδασή σας και γενικά σε ό,τι αφορά το ευ ζην γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με έκτακτα έξοδα, είτε της οικείας σας, είτε των παιδιών σας, όσοι έχετε, τα οποία και θα προηγηθούν. Ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να ξεκινήσετε την αποταμίευση για έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε προσεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα κατοικίας αλλά και το μέλλον της οικογένειάς σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα, ίσως και περισσότερα από ό,τι περιμένατε, για μια ανακαίνιση ή μια αγορά κατοικίας. Από την άλλη, ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποιο φρένο στα έξοδά σας ή ακόμα και όρια σε σχέση με κάποια μέλη της οικογένειάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα χρειαστεί με την όψη αυτή να κρατήσετε τις ισορροπίες, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε μήπως πίσω από την ανάγκη σας να τα πηγαίνετε καλά με όλους κρύβεται ο φόβος και η ανασφάλεια. Μην αφήνετε κανένα με την επικριτική του στάση να σας κάνει να νιώθετε αμφιβολίες για τις δυνατότητές σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-06-2022 12:00:00