blank
 
blank

Αφροδίτη στον Υδροχόο έως 12 Μαρτίου 2016: Ένας παράδοξος και ασυμβίβαστος έρωτας.

Αφροδίτη στον Υδροχόο έως 12 Μαρτίου 2016: Ένας παράδοξος και ασυμβίβαστος έρωτας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Στις 17 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 12 Μαρτίου. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχουμε ένα πρωτότυπο, εντελώς ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στις ερωτικές μας σχέσεις. Ερχόμαστε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και δεν ενδιαφερόμαστε για τη φυλή, την κοινωνική τάξη ή τη θρησκεία ενός ατόμου. Αυτό δίνει στην ερωτική μας ζωή μια αντισυμβατικότητα, αψηφώντας τους κοινωνικούς κανόνες. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χώρο από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι, προκειμένου να δεσμευτούμε, ενώ διατηρούμε μια φιλική διάθεση στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν. Είναι σημαντική η πνευματική επικοινωνία και οι ιδέες μας να είναι εναρμονισμένες με του συντρόφου μας. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι, δεδομένου ότι η οικειότητα έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη φύση μας. Ανταποκρινόμαστε σε ένα έξυπνο, ανοιχτόμυαλο άτομο που μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία χρόνου. Προσελκυόμαστε από εκείνους που είναι ιδιόμορφοι ή διανοητικά άτομα. Το κοινωνικό υπόβαθρο δεν είναι σημαντικό και μπορούμε να συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιον από πολύ διαφορετική κουλτούρα. Ψάχνουμε για ένα σύντροφο που μας επιτρέπει να βγαίνουμε έξω με όλους τους άλλους φίλους μας ή επιλέγουμε ένα σύντροφο που είναι πρώτα φίλος μας. Δεν θέλουμε μια συμβατική ζωή και αποφεύγουμε τον γάμο ή τη δέσμευση. Απαιτούμε οι άλλοι άνθρωποι να μας σέβονται και δεν κριτικάρουμε, ούτε αντιδρούμε συναισθηματικά αλλά αναζητάμε ελευθερία χώρου και σεβασμό. Δεν είμαστε ποτέ βαρετοί, δεδομένου ότι ανταποκρινόμαστε με έναν αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε στιγμή.
 
Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, προβάλλετε το αλτρουιστικό πνεύμα σας, ίσως συμμετέχετε σε ομάδες που εξυπηρετούν ένα συλλογικό ανθρωπιστικό σκοπό. Έχετε έντονη κοινωνική ζωή και κάνετε νέους φίλους, όμως δεν επιθυμείτε τώρα να δημιουργήσετε στενούς δεσμούς με τους άλλους. Η συμμετοχή σας σε ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορεί να σας φέρει μια νέα φιλία ή αγάπη. Έχετε ένα φιλελεύθερο πνεύμα και δεν ανέχεστε τους ανθρώπους που σας περιορίζουν αλλά και σας παρεμποδίζουν να κάνετε τους στόχους και τα όνειρά σας πραγματικότητα. Απολαμβάνετε και διασκεδάζετε να συμμετέχετε σε συλλόγους και ομάδες και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, κάνοντας ασυνήθιστα ή εκκεντρικά πράγματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας, οι εφευρετικές και πρωτότυπες ιδέες σας συνδράμουν θετικά στο να λάβετε επευφημίες και αναγνώριση. Εκφράζετε με άνεση τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και προσελκύετε άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και οι οποίοι σας βοηθούν στην ανοδική πορεία της καριέρας σας αλλά και στο να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς. Αποκτάτε μεγαλύτερο κοινωνικό κύρος και αναγνώριση και οι φιλοδοξίες σας, σας οδηγούν στην απόκτηση υλικών αγαθών και πλούτου. Ίσως κάνετε μια νέα φιλία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή συμμετέχετε σε επαγγελματικές συνεστιάσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, έρχεται στο προσκήνιο το εφευρετικό και πολυτάλαντο μυαλό σας, είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, ενώ η αισιοδοξία σας για τη ζωή σας επιτρέπει να διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες. Οι πεποιθήσεις σας και οι ιδέες σας, σας οδηγούν να γίνετε ο ηγέτης σε μια κοινωνική ομάδα ή απλά να οργανώσετε ένα ταξίδι με τους φίλους σας. Αν είστε μόνοι, ίσως σας έλξει κάποιος/α από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή που έχει εντελώς διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές σας ή που ζει μακριά σας. Αν είστε σε σχέση, είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας ίσως κάνετε ένα ταξίδι που διευρύνει το μυαλό σας και τις εμπειρίες σας. Η δίψα σας για αναζήτηση γνώσεων, εμπειριών και σοφίας σας οδηγεί στη μελέτη και την αναβάθμιση της εκπαίδευσής σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της σεξουαλικότητας, βρίσκετε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή ένα δάνειο ή μπορεί να αποφασίσετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας. Μπορεί να κερδίσετε κάποιο δώρο ή να πάρετε ένα βραβείο ή βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας. Η γοητεία, ο μαγνητισμός σας και η σεξουαλική σας δραστηριότητα αυξάνονται, έτσι αν είστε μόνοι, βρίσκετε μια έντονη και παθιασμένη σεξουαλική σχέση. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη με το σύντροφό σας, η προβολή και η ανταλλαγή συναισθημάτων σας φέρνουν πιο κοντά. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να θεραπεύσετε μια παλιά πληγή και να ανακουφιστείτε από το συναισθηματικό βάρος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, είστε ρομαντικοί και συναισθηματικοί ενώ τα ιδεαλιστικά σας οράματα φέρνουν κοντά σας πολλούς θαυμαστές. Αισθάνεστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι με το σύντροφό σας, δίνετε και παίρνετε στοργή και αγάπη, νιώθετε ασφάλεια και συζητάτε για το μέλλον της σχέσης σας. Ακόμα κι αν ο αγαπημένος σας εκδηλώσει τάσεις ανεξαρτησίας, προσπαθείτε για την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας και αποφεύγετε να κυριαρχείτε. Έχετε την επιθυμία να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας, προσφέρετε τις συμβουλές σας και τους κατευθύνετε με τις εμπειρίες σας. Με τη διακριτικότητα και τη διπλωματία σας, αποφεύγετε τις συγκρούσεις. Ίσως τώρα κάποιος φίλος σας, σας κάνει πρόταση για μια νέα και επικερδή συνεργασία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους εργαζομένους σας, οι εφευρετικές και πρωτότυπες ιδέες σας, σας βοηθούν να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας. Κινητοποιείστε προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας αλλά και ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό έργο σας. Τώρα δεν σας αρέσει και τόσο η σκληρή δουλειά αλλά ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Έρχεται στο προσκήνιο το αλτρουιστικό πνεύμα σας και παρέχετε υπηρεσίες στους άλλους, κάνοντάς τους να αισθανθούν πιο ήρεμοι και να απαλλαγούν από το στρες. Επίσης, κάνετε σχέδια με τους φίλους σας για να περάσετε το χρόνο σας κάπου ήσυχα και ξεκούραστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, είστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο, η φιλικότητα και ο ρομαντισμός σας, σας επιτρέπουν να βρεθείτε αγκαλιά με μια νέα αγάπη. Βρίσκετε την ευτυχία μέσα από την αγάπη του συντρόφου σας, διασκεδάζετε μαζί ή με τους κοινούς φίλους σας. Τώρα κάνετε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα και με το καινοτόμο μυαλό σας καταφέρνετε να απομακρύνετε την ανία και τη ρουτίνα της σχέσης σας. Είστε πιο στοργικοί και φιλικοί με τα παιδιά σας και ίσως έχετε ένα ευχάριστο γεγονός που σας φέρνει ικανοποίηση. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες εγκυμοσύνης, αν το επιδιώκετε. Είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και τα ταλέντα σας, σας φέρνουν ακόμα και φήμη. Σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε, να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε περισσότερη συναισθηματική εγγύτητα προς τους γονείς σας και τον αγαπημένο σας, περνάτε ευτυχισμένες στιγμές με τους φίλους σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Διασκεδάζετε καλύτερα στο σπίτι σας, καλώντας κόσμο ή ακόμα και φιλοξενώντας κάποια άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Τώρα έρχεται στο προσκήνιο η εσωστρεφής και κρυφή πλευρά της προσωπικότητάς σας, κάνετε τα πάντα για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, δεν νιώθετε άνετα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είστε πιο προσεκτικοί και διακριτικοί προς την οικογένειά σας και τους γονείς σας, αποφεύγετε καταστάσεις που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, θέλετε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, προβάλλετε την χαρούμενη, φιλική και ενθουσιώδη φύση σας, έχετε διακριτικότητα και διπλωματία στον τρόπο επικοινωνίας σας. Εκφράζεστε με άνεση και με την ομιλία σας μπορείτε να ξεσηκώσετε μια ολόκληρη ομάδα και να αγωνιστείτε όλοι μαζί για ένα συλλογικό σκοπό. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας με ευκολία, γνωρίζετε πότε να μιλήσετε και ποιο είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να πείτε. Οι εφευρετικές και καινοτόμες ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους γύρω σας, λαμβάνετε θετικά σχόλια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ίσως κάνετε ένα σύντομο ταξίδι το οποίο όχι μόνο θα είναι ευχάριστο αλλά μπορεί να είναι το έναυσμα για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας ή ερωτικής σχέσης. Επίσης, ευνοούνται οι επαγγελματικές συζητήσεις και οι συμφωνίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε τάση στις πολυτέλειες αλλά και να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για τους φίλους σας ή στο να αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ίσως ακόμα διαθέσετε ένα μέρος των χρημάτων σας σε ένα συλλογικό σκοπό ή σε μια οργάνωση. Αναζητάτε τώρα περισσότερες ανέσεις και καλοπέραση, έτσι φροντίστε να μην κάνετε υπέρβαση του προϋπολογισμού σας και δημιουργήσετε χρέη. Ίσως ένας φίλος σας, σας προτείνει να διαπραγματευτείτε μια νέα επιχειρηματική συμφωνία η οποία θα έχει υλικό όφελος και για τους δυο σας. Τώρα αναζητάτε δίπλα σας άτομα που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με τις δικές σας και σέβονται το σύστημα των αξιών σας. Οι φίλοι σας, σας βοηθούν με τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να εκτιμήσετε ό, τι είναι όμορφο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, είστε φιλικοί και γοητευτικοί, ανοιχτοί με όλο τον κόσμο και λαμβάνετε πολλές φιλοφρονήσεις. Ο εγκεφαλικός τρόπος επικοινωνίας σας και η ευχάριστη προσωπικότητά σας, σας βοηθούν να προσελκύσετε μια νέα αγάπη αλλά και να πάρετε αυτό που θέλετε από τον αγαπημένο σας. Ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να συσπειρώσετε τους φίλους σας ή να οργανώσετε μια ομάδα και να αγωνιστείτε για ένα κοινωνικό σκοπό ή απλά για να διασκεδάσετε μαζί. Είστε ο ηγέτης σε μια ομαδική εργασία και όλοι σας αποδέχονται για το καινοτόμο και πρωτότυπο μυαλό σας. Οι εφευρετικές ιδέες σας, σας βοηθούν να επιφέρετε την αρμονία σε δυσμενείς κοινωνικές και ερωτικές καταστάσεις. Ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους φέρνει κοντά σας νέα πρόσωπα που σας βοηθούν στην προσωπική σας ανάπτυξη και τη βελτίωση της προσωπικότητάς σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, είστε πιο συμπονετικοί και ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, επιθυμείτε να τους βοηθήσετε και να τους συμπαρασταθείτε ηθικά ή οικονομικά. Ίσως τώρα λαχταράτε έναν παλιό έρωτα αλλά κάποιες ερωτικές επιθυμίες σας δεν θα εκπληρωθούν. Έχετε τώρα δίπλα σας έμπιστους φίλους αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους που σας βοηθούν με τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους να θεραπεύσετε τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος αλλά και να ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα της αγάπης και της ζωής. Ίσως τώρα επιθυμείτε να είστε πίσω από τα παρασκήνια, αναζητάτε τη μοναξιά σας, προκειμένου να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΤι θα φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση; Κάλεσε τώρα την Νάνσυ Πατμάνογλου και τους συνεργάτες της να στα αποκαλύψουν όλα! Μίλησε μαζί τους ζωντανά στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Πηγή: e-zwdia.gr

 

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2016 13:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι