blank
 
blank

Τα άστρα 24 ως 26 Ιουλίου 2015: Επανασύνδεση πρώην σχέσεων και απρόβλεπτες εξελίξεις!

 
Τα άστρα 24 ως 26 Ιουλίου 2015: Επανασύνδεση πρώην σχέσεων και απρόβλεπτες εξελίξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 24 ως 26 Ιουλίου 2015 με την ανάδρομη Αφροδίτη

Το τριήμερο αυτό έχουμε τρία σημαντικά πλανητικά γεγονότα, τα οποία διαμορφώνουν νέες εξελίξεις στις ζωές μας. Το πρώτο από αυτά είναι ένα γεγονός που όλοι έχουμε συζητήσει και αναμένουμε, αφού θα δώσει στο καλοκαίρι αυτό μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή χροιά! Μιλάμε για την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, των αξιών, της ομορφιάς και των σχέσεων, η οποία μόλις πάτησε το κατώφλι του ζωδίου της Παρθένου, αποφασίζει να περάσει σε ανάδρομη πορεία, για να επιστρέψει στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα. Ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από την μηδενική μοίρα της Παρθένου και φτάνει ως την 14η μοίρα του Λέοντα, για να περάσει και πάλι σε ορθόδρομη τροχιά στις 6 Σεπτεμβρίου.
 
Η περίοδος αυτή ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο επανεξέτασης σε σχέσεις, συνεργασίες, λάθος κινήσεις ή επιλογές της προηγούμενης περιόδου. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να τις ξαναδούμε μέσα από μια ευρύτερη οπτική, πιο αποστασιοποιημένη, πιο ξεκάθαρη, και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.
 
Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο, συζητήσεις, καθώς επίσης και συμφωνίες, που ενδεχομένως δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τις τελειοποιήσουμε ή να προσθέσουμε στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των όποιων διαπραγματεύσεων.
 
Η ανάδρομη Αφροδίτη θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Μπορεί να έχει να κάνει με το οριστικό κλείσιμο μιας σχέσης η οποία έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι το άνοιγμα μιας καινούργιας περιόδου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.
 
Ωστόσο, δεν είναι εποχή ούτε για την έναρξη νέων σχέσεων, αλλά ούτε για την επισημοποίηση τους ή για γάμο! Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να στείλεις εκείνο το μήνυμα, που σκέπτεσαι εδώ και πολύ καιρό να… πληκτρολογήσεις στο κινητό σου, ζητώντας μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή σου, αλλά δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά σου!
 
Η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται ως η… επέλαση των πρώην εραστών. Σε σχέσεις που δεν είχαν την τύχη που τους άξιζε, τώρα ανοίγονται νέοι, ελπιδοφόροι κύκλοι, μέσα από τους οποίους μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς!
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, να έρθετε πιο κοντά στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και φυσικά στα πρόσωπα που αγαπάτε… Είναι ακριβώς αυτή η στιγμή που περιμένατε, αυτή που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα κύκλο, που μπορεί να ήταν ακόμα κι εδώ και καιρό κλεισμένος, δεν ήταν όμως ξεχασμένος!
 
Αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου, έχετε κι εσείς τις αντίστοιχες ευκαιρίες να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως σας ταλαιπώρησαν. Τώρα μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε με νέους όρους και να δώσετε μια καινούργια ώθηση στις εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν!

Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό

Την ημέρα του Σαββάτου, το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό επαναφέρει ένα έντονο κλίμα, με απρόβλεπτα σενάρια και σκηνικά. Είναι η στιγμή που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε δεσμεύει και να σε κάνει να ασφυκτιείς. Αυτή η διάθεση, αυτή η τάση σε κάνει να λειτουργεί σε απρόβλεπτα, ακραία και παρορμητικά, συχνά χωρίς να σκέπτεσαι τις αντιδράσεις ή τις συνέπειες που ενδεχομένως θα προκληθούν από τέτοιες συμπεριφορές. Ξαφνικές εξελίξεις, απρόβλεπτες προκλήσεις, επαναστατικές διαθέσεις, δημιουργούν ένα σκηνικό έντασης, νευρικότητας και ανατροπών στις σχέσεις ή τις συνεργασίες!
 
Ιδιαίτερα ενεργειακή η όψη αυτή, είναι υπεύθυνη για ξαφνικές αλλαγές, ανακατατάξεις, οι οποίες συχνά σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στο πώς μιλάς αλλά και στο πώς αντιδράς, προκειμένου να αποφύγεις την οποία παρορμητική συμπεριφορά, σκεπτόμενος ότι πάντα υπάρχουν συνέπειες!
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, διαχειριστείτε μόνο καταστάσεις τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε, γιατί κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα της όποιας δράσης σας, η οποία δεν είναι μεθοδευμένη και στοχευμένη!

Ανάδρομος Ουρανός

Την Κυριακή έχουμε μια ακόμα ανάδρομη κίνηση: αυτή του Ουρανού, που περνά σε ανάδρομη πορεία ως τις 26 Δεκεμβρίου! Η ισχύς του γίνεται πολύ πιο έντονη κατά τις περιόδους της ανάδρομης κίνησής του, αναζητώντας την έκφραση της ελευθερίας με όποιο κόστος και τίμημα. Δεν θα διστάσει να δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό περιβάλλον, να καταρρίψει συνήθειες, συμπεριφορές, σταθερές, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στην απάντηση των ερωτημάτων του και στις αλήθειες του!
 
Θα φέρει γεγονότα αναπάντεχα, ξαφνικά, εκτός πρόβλεψης, τα οποία ωστόσο θα βγάλουν με πολύ μεγάλη δυναμική την ενέργειά τους, ανατρέποντας τα δεδομένα μας. Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις θα λειτουργήσουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, είστε εσείς που εισπράττετε την ενέργεια του ανάδρομου πλανήτη πιο έντονα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εστιάσετε στους στόχους, τις δυνατότητες που έχετε και κυρίως την εσωτερική αλήθεια της ψυχής σας! Όταν είστε συντονισμένοι με αυτήν όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο ομαλά!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2015 20:00:00