blank
 
blank

Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη και Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δυο δύσκολες όψεις, που απειλούν τις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη και Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δυο δύσκολες όψεις, που απειλούν τις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη

Μια ημέρα με πολλές παγίδες μπορεί να αποδειχθεί η 11η Μαΐου, καθώς στον ουράνιο θόλο διαμορφώνονται δυο δυσαρμονικές όψεις. Οι δυο εραστές του ζωδιακού, η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους στις 12:27, γεγονός που θα αναδείξει προβλήματα που υποβόσκουν (αφού ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του) και που μπορεί να επιφέρουν ακόμα και την οριστική διάλυση, ειδικά αν πρόκειται για σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι συνεργασίες ή ακόμα και διεθνείς συμμαχίες, το γεγονός ωστόσο ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή, ίσως αποτρέψει τα χειρότερα.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3, 1/7, 2/10 και 31/12.

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την ίδια μέρα και ώρα 15:34, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί την παραπλάνηση, την νοθεία και τις εξαπατήσεις. Η όψη αυτή –ευτυχώς- θα μας επηρεάσει μόνο για μια μέρα, καθώς την επομένη 12/5, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Ωστόσο, έστω γι’ αυτή την ημέρα, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι και να μην πιστεύουμε μεγάλα λόγια, υποσχέσεις ή και νέες γνωριμίες, που κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγουμε συμφωνίες και υπογραφές, να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στην οδήγηση και να διαφυλάξουμε έγγραφα ή αρχεία που μας είναι απαραίτητα.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 28/5, 31/8 και 30/11.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη, Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Άρη στις 11 Μαΐου, είναι μια όψη που θα προκαλέσει δυσκολίες στις σχέσεις σου το επόμενο τριήμερο. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο προβλήματα από το παρελθόν, που πίστευες ότι είχαν λυθεί. Ό,τι κι αν συμβεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, καθώς μια άκαμπτη συμπεριφορά μπορεί να σημάνει ακόμα και την οριστική διάλυση της σχέσης σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, καλό θα είναι να αποφύγεις ανακρίβειες και ψέματα, που μπορεί να κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Απόφυγε επίσης τυχόν συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση που σχηματίζει η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη στις 11 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει εντάσεις στην καθημερινότητά σου το ερχόμενο τριήμερο. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις ήδη προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, καλό θα είναι να μην τεντώσεις περισσότερο το σχοινί, ώστε να μην υπάρξουν επιπτώσεις στον ψυχισμό σου ή ακόμα και στην υγεία σου. Αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς την Κυριακή για να ασχοληθείς με κάποιο σπορ, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα ίσως σε ωθήσει σε περιττές σπατάλες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου, δεν θα λειτουργήσει αρνητικά για το δικό σου ζώδιο, καλό θα είναι ωστόσο να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός απέναντι σε φίλους και γνωστούς που θα συναντήσεις το επόμενο τριήμερο. Ίσως εντοπίσεις κάποια γεγονότα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποια πρόσωπα και αποφασίσεις ότι είναι καιρός να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης να αντιμετωπίσεις προβλήματα και με το σύντροφό σου, τα οποία όμως θα είναι πρόσκαιρα. Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές και οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, ίσως θολώσει κάπως το τοπίο. Αν υπάρχει περιθώριο, ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλεις σοβαρές αποφάσεις για μια άλλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, αρκετές δυσκολίες θα προκαλέσει στο δικό σου ζώδιο η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 11 Μαΐου. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς επίσης και της καριέρας σου, παρουσιάζουν προβλήματα που δεν παίρνουν αναβολή και εκείνο που καλείσαι να κάνεις, είναι να βρεις τρόπο να διατηρήσεις τις ισορροπίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες. Απόφυγε επίσης να ανακατέψεις ή να συμβουλευτείς τρίτα πρόσωπα, που πιθανότατα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ίσως θεωρήσεις ότι η «φυγή» θα αποτελέσει διέξοδο από τα προβλήματά σου, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, σε προτρέπει να εγκαταλείψεις τον αγώνα και να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Ωστόσο, σ’ αυτή την περίπτωση να ξέρεις ότι τα προβλήματα θα σε περιμένουν, όταν επιστρέψεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου, επηρεάζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια. Έτσι, το επόμενο τριήμερο ίσως είσαι περισσότερο ευέξαπτος από όσο συνήθως, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Ο υπέρμετρος εγωισμός σου μπορεί ακόμα και να σε ωθήσει να διαλύσεις σχέσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αφού η ανάγκη σου να επιβληθείς θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να προσέχεις στην οδήγηση, ώστε να αποφύγεις ατυχήματα ή προβλήματα με το νόμο. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει και κάποιες απώλειες στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που επηρεάζεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο οι δυσκολίες θα ενταθούν και ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα έξοδά σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις κάποια επένδυση, καλό θα είναι να την αποφύγεις τουλάχιστον μέχρι τις 20 Μαΐου, ώστε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Άρης. Ανασφάλεια θα νιώσεις και στον συναισθηματικό τομέα, καθώς μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν σου εξασφαλίζει την σταθερότητα που ζητάς. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σε αποπροσανατολίσει, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στις 11 Μαΐου και σου δημιουργεί για άλλη μια φορά συναισθηματικές διακυμάνσεις. Φαίνεται ότι ο σύντροφός σου δοκιμάζει τις αντοχές σου, δημιουργώντας αμφιβολίες και ερωτηματικά που δεν μπορούν να απαντηθούν. Το γεγονός ότι ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, δεν σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να περιμένεις μέχρι τις 20 Μαΐου, που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν είναι τόσο αρνητικό για το ζώδιό σου, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις επαγγελματικές συζητήσεις ή αποφάσεις που μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, σχηματίζει στις 11 Μαΐου αντίθεση με την Αφροδίτη. Πρόκειται για μια όψη που θα σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή το επόμενο τριήμερο και θα σε οδηγήσει σε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με την προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα υπάρχουν πράγματα που δεν σε ικανοποιούν απόλυτα σε κάποιον από αυτούς τους τομείς, ίσως θελήσεις να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές. Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, συνιστά να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τις 20 Μαΐου προτού πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου αλλά και η ερωτική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να αποκαλυφθούν κάποια «σκάνδαλα», με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου, θα σου δημιουργήσει διλήμματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο ίσως θεωρήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις αλλαγές για ένα καλύτερο μέλλον. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ενδείκνυται, αφού τώρα ο συναισθηματισμός υπερισχύει της λογικής και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε ανέφικτες επιδιώξεις. Επιπλέον, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, ίσως σε ωθήσει να ενδώσεις σε ερωτικές προκλήσεις με άτομα που είναι ακατάλληλα για σένα, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, μπορεί να βάλουν και σε κίνδυνο τη σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, αρκετά δύσκολη θα αποδειχθεί για το ζώδιό σου, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη στις 11 Μαΐου. Η όψη αυτή μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα που διαιωνίζονται στον οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό τομέα και να σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Η ψυχραιμία και η υπομονή, αλλά και η αναβολή σημαντικών αποφάσεων γι’ αργότερα, είναι απαραίτητα προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Εξάλλου, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να αποφύγεις επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες, που μπορεί τελικά να αποδειχθούν επιζήμιες για σένα. Αν το ερχόμενο τριήμερο σου προταθεί μια νέα δουλειά, καλό θα είναι να κάνεις μια μικρή έρευνα, που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου, μπορεί να μην σε επηρεάζει πολύ αρνητικά, συνιστά ωστόσο προσοχή κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια ή και το εξωτερικό γενικότερα. Τυχόν προτάσεις για νέες συνεργασίες το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά, ειδικά αν πρόκειται να εγκαταλείψεις μια μόνιμη δουλειά. Έτσι κι αλλιώς, το γεγονός ότι ο Άρης είναι ανάδρομος, δεν επιτρέπει σοβαρές αποφάσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Μαΐου. Επίσης οι νέες γνωριμίες ή τυχόν ταξίδια που θα κάνεις αυτές τις μέρες, πιθανότατα δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συναλλαγές σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά σου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο τριήμερο. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα χρειαστεί να περιορίσεις κατά πολύ τα έξοδά σου και να παραμερίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Εάν δεν έχεις χρέη και οφειλές, καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, μια όψη που μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να αναδείξει κάποιες βλάβες στον οικιακό σου χώρο, που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-05-2014 00:00:00