blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη, στις 12 Μαΐου. Μια όψη που μας ωθεί να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη, στις 12 Μαΐου. Μια όψη που μας ωθεί να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.
Βαθμολόγησε
Score: 1.5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Ερμής σε τρίγωνο με Άρη

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Ζυγό στις 12 Μαΐου διευκολύνει την επικοινωνία και μας βοηθά να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε με τρόπο άμεσο, ξεκάθαρο και θαρραλέο.
 
Τις ημέρες γύρω από την όψη, η σκέψη μας τρέχει πιο γρήγορα και οι ιδέες ανταλλάσσονται με μεγαλύτερη ευκολία. Τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή, είναι οι λεκτικές κόντρες, αλλά και τα διλήμματα που ενδέχεται να δημιουργήσουν αναποφασιστικότητα.

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη και πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Άρη επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Πιθανόν να θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση με τον σύντροφό σου τις ημέρες γύρω από τον σχηματισμό της όψης, ενώ αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα μεταξύ σας ή με κάποιο άτομο από τον χώρο της δουλειάς σου, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να συζητήσεις και να πείσεις με την επιχειρηματολογία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η όψη μεταξύ του Ερμή με τον Άρη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στον τομέα των οικονομικών, της καθημερινότητάς σου και της σωματικής σου ευεξίας. Πιθανόν να παρουσιαστεί κάποια αλλαγή στα έσοδά σου ή να χρειαστεί να τακτοποιήσεις μία οικονομική εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως το σώμα σου χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Η άσκηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργεια αυτής της όψης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε επηρεάζει άμεσα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και τον Άρη στον τομέα που αφορά στη δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου για διασκέδαση. Ένας έρωτας από τα παλιά ή μία νέα γνωριμία πιθανόν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την κοινωνικότητά σου. Παράλληλα, η δημιουργικότητα και το παιδί μέσα σου, ίσως αναζητούν τρόπους να βγουν προς τα έξω. Είναι ιδανική περίοδος να διαφημίσεις τα ταλέντα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυξημένη διάθεση να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ανάγκη για χαλάρωση και απομόνωση, είναι η τάση που σου προκαλεί η όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Άρη. Από την άλλη, οι πληροφορίες που θα δεχτείς αυτές τις μέρες σου δημιουργούν άγχος και σύγχυση, λόγω του έντονου παρασκηνίου, που ενδεχομένως να βιώνεις στο χώρο της δουλειάς σου. Απομακρύνσου από τις εστίες έντασης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Οι οίκοι που επηρεάζονται από την όψη Ερμή-Άρη είναι ο 3ος και ο 11ος, που συμβολίζουν την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνιακή σου διάθεση. Η μέρα της όψης, αλλά και οι μέρες γύρω από αυτή, αποτελούν ιδανική ευκαιρία να βγεις έξω, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις ανθρώπους, να διασκεδάσεις και να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κινητικότητα στην καριέρα σου και στον τομέα εσόδων-εξόδων, είναι τα κύρια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, με την όψη του κυβερνήτη σου με τον Άρη. Κάποια χρωστούμενα που θα λάβεις από τη δουλειά σου ή μία αλλαγή στο οικονομικό σου στάτους, αποτελούν πιθανά σενάρια των ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να αλλάξεις την και εξωτερική σου εικόνα, ώστε να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτή την όψη για ένα ταξίδι αναψυχής, που θα σου γεμίσει τις μπαταρίες. Αν υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με σπουδές και ανώτερη μόρφωση, η όψη αυτή θα σου δώσει την ώθηση να τα προχωρήσεις παρακάτω. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι λεκτικές διαμάχες στο σπίτι ή στη δουλειά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιρροή της όψης Ερμή-Άρη βρίσκεται μέσα σε δύο υδάτινους οίκους σου, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάζεται άμεσα η ψυχολογική σου κατάσταση. Ίσως να θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου τις μέρες πριν και μετά την όψη ή να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που απασχολούν την ερωτική σου σχέση, τα οποία σε βάζουν σε προβληματισμό. Χαλάρωσε και προσπάθησε να μην τροφοδοτήσεις εντάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η όψη Ερμή-Άρη πιθανόν να φέρει συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή επαφές με κάποια άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Παράλληλα, κάποια συνεργασία σου ή οι σχέσεις σου με συναδέλφους ενδέχεται να εξελιχθούν ή να χρειαστούν επανεξέταση, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα, που θα αποτελείται από άτομα που έχετε κοινούς στόχους και πιστεύω. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και δικτύωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τομέας της καριέρας και της καθημερινότητάς σου στο χώρο εργασίας, έρχεται σε πρώτο πλάνο τις ημέρες γύρω από το τρίγωνο Ερμή-Άρη. Ένα νέο ξεκίνημα, που θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία, αποτελούν τα κύρια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και για τα οποία θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο και αρκετή φαιά ουσία. Προετοιμάσου για εξελίξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Άρη πραγματοποιείται στους 5ο και 9ο ηλιακούς σου οίκους, δίνοντας προτεραιότητα στις κοινωνικές σου επαφές. Οι μέρες ενδείκνυνται για εξωστρέφεια, νέες γνωριμίες και κοινωνικοποίηση. Βγες έξω να διασκεδάσεις και, αν το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος και τα οικονομικά σου, οργάνωσε ένα ταξίδι αναψυχής με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο τομέας που επηρεάζεται από την όψη Ερμή-Άρη σχετίζεται με την οικογενειακή σου ζωή, αλλά και τις ερωτικές σου σχέσεις. Ενδέχεται να θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, προσκαλώντας φίλους ή να σχεδιάσεις κάποιες αλλαγές σε αυτό, μαζί με το έτερον ήμισυ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη, πιθανόν να εξωτερικεύσεις το θυμό σου σε λάθος αποδέκτες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2014 00:00:00