blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 6 Απριλίου 2021 οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης θα χορέψουν ένα άκρως ερωτικό ταγκό γεμάτο θέρμη και ένταση καθώς θα βρεθούν σε όψη εξαγώνου. Η Αφροδίτη από τις 19° 44’ του Κριού γεμάτη φλόγα και ερωτική προσμονή θα δώσει το πράσινο φως στον Άρη που θα βρίσκεται στις 19° 44’ των Διδύμων, μια θέση που τον κάνει περισσότερο λάτρη του εγκεφαλικού έρωτα, για να ξεκινήσει το μεταξύ τους ερωτικό γαϊτανάκι.

Sponsored Links

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη;

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η αμαζόνα που θα πολεμήσει για να κερδίσει αυτό που επιθυμεί. Περιπετειώδης και ενθουσιώδης, καθώς είναι από την θέση αυτή, λειτουργεί περισσότερο σαν θηρευτής εμπειριών και έντονων καταστάσεων. Χρειάζεται ένα ταίρι που να την ιντριγκάρει και να την κρατά σε εγρήγορση.

Από την άλλη, ο Άρης στους Διδύμους είναι ο Άρης που τρελαίνεται για το παιχνίδι της κατάκτησης περισσότερο και από την ίδια την κατάκτηση αυτή καθαυτή. Ανοιχτόμυαλος, χωρίς ιδιαίτερα ταμπού είναι πάντα έτοιμος να τσατάρει, να παρασυρθεί, αλλά και να παρασύρει σε πολύωρη διαδικτυακή ερωτική επικοινωνία το αντικείμενο του πόθου του. Αυτές οι ποιότητες μαζί δημιουργούν μια ανάγκη για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικές περιπέτειες, ίσως και χωρίς να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε κοινωνικές νόρμες και σε εμπόδια που ίσως στέκονται ανάμεσά τους.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή: Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και στις αρχές του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και δεκαήμερα. Η επιρροή της όψης ισχύει για -/+ 5 ημέρες!

Πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η θετική αυτή όψη που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, από το φιλικό προς εσάς ζώδιο των Διδύμων, με την αιώνια αγαπημένη του Αφροδίτη, που θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε εύστοχα και δυναμικά τα θέλω και τις ανάγκες σας. Διεκδικείτε λοιπόν, και μάλιστα με έντονο και άμεσο τρόπο, και κατακτάτε αυτό που έχετε βάλει στο νου σας και που φυσικά σας αξίζει. Αυτό εννοείται ότι δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και γενικά τις φιλικές καθώς και τις ευρύτερα κοινωνικές. Εκεί, μάλιστα, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα διότι η δημοτικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα παρουσιαστούν σύμμαχοι και συνεργάτες που μόνο καλό θα σας κάνουν! Το μέλλον σας εμφανίζεται με χαρωπά χρώματα και τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική και ψυχική ανισσοροπία του τελευταίου καιρού σας εγκαταλείπει και με μεγάλη σας χαρά βλέπετε ότι την σκυτάλη λαμβάνει η ηρεμία και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Επιθυμείτε διακαώς την επιστροφή σας στις παλιές γόνιμες μέρες, τις γεμάτες φως και αφθονία, κάτι που θα γίνει καθώς σε αυτό σας βοηθάει και η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη. Η εσωτερική αρμονία λοιπόν, που τόσο πολύ επιθυμείτε με αυτή την όψη, γίνεται πραγματικότητα. Οι ερωτικές σας σχέσεις βελτιώνονται τα μάλλα και εσείς βγάζετε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν ιδιαίτερα καλές επιρροές το διάστημα αυτό. Για κάποιους από εσάς που, για καθαρά προσωπικούς λόγους, πρέπει να κρατήσετε κρυφή μια σχέση ερωτικού, οικονομικού ή ακόμα και κοινωνικού περιεχομένου, η θεά τύχη θα σας δείξει το χαμόγελο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα πάνω σας θα είστε αυτό το διάστημα καθώς Αφροδίτη και Άρης δουλεύουν για σας, πριν από εσάς. Η ανεπτυγμένη γοητεία, η διαίσθηση αλλά και η σωστή στοχοθεσία σας βοηθάνε να κατακτήσετε κορυφές στον επαγγελματικό στίβο αλλά και καρδιές στο αγαπημένο σας παιχνίδι, αυτό του έρωτα! Να θυμάστε ότι θα παρουσιαστούν ως αρωγοί σας κάποια σημαντικά πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον ή ακόμα και στο φιλικό που θα παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς θα σας βοηθήσουν μέσα από επαφές και γνωριμίες να χτίσετε κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο κυρίως στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει, ή θα υπάρξει, κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα θελήσετε με όλη σας την καρδιά να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σας με την μορφή μόνιμου ερωτικού παρτενέρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας βοηθήσει να δείτε τις λέξεις πίσω από τις λέξεις και να προσέξετε ακόμα καλύτερα τα ψιλά γράμματα που βρίσκονται συνήθως στο τέλος των συμβολαίων που υπογράφουμε και που, κακώς πολύ κακώς, δεν προσέχουμε σχεδόν ποτέ. Μην δημοσιοποιείτε επαγγελματικά σας σχέδια και προσωπικούς σας στόχους αλλά αντιθέτως κινηθείτε με μυστικότητα και πολύ - πολύ προσεκτικά. Οργανώστε τις συμμαχίες σας και κινηθείτε εις τρόπον ώστε να μην μπορεί να βρεθεί το αδύνατο σημείο σας εύκολα. Επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία καιρό τώρα συζητούσατε παίρνουν σάρκα και οστά προκαλώντας σας ικανοποίηση. Εκτός από τις μυστικές συμμαχίες και μυστικές συμφωνίες ίσως υπάρξουν και, κατά συνθήκη, μυστικοί έρωτες, ίσως και με άτομο μέσα από κοινό επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ

Στον έρωτα θα γίνετε κυνηγοί αλλά και θηράματα, μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση ίσως γίνετε και στόχος όχι μόνο ενός κυνηγού, καθώς ο έντονος ερωτισμός σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος! Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι εκρηκτικά έντονες, γεμάτες πάθος αλλά και όρκους αφοσίωσης προκειμένου να κατακτηθείτε. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση το αντικείμενο του πόθου σας, ή ακόμα καλύτερα το πρόσωπο που το αντικείμενο του πόθου του είστε εσείς, να είναι από το, ως ώρας, φιλικό σας περιβάλλον ή από το άμεσο κοινωνικό σας δίκτυο. Επαγγελματικά, ετοιμαστείτε να δείτε να προωθούνται μελλοντικά σας σχέδια καθώς αρωγοί και πάνοπλοι σύμμαχοί σας θα βρεθούν άνθρωποι, όχι μόνο με κοινωνική μόρφωση και παιδεία, αλλά και πολύ καλή ψυχική ποιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί τα γεγονότα γύρω σας να σας μιλάνε για ένα τέλος εποχής και όλα όσα είχατε ως δεδομένα και σίγουρα να μοιάζουν ότι καταρρέουν, ωστόσο αυτό που το σύμπαν σας λέει είναι να δώσετε σημασία, όχι σε αυτό που φεύγει, αλλά σε αυτό που μέσα από τις στάχτες αναγεννιέται: αυτό το καινούργιο, το εύρωστο, με τις γερές ρίζες και τα πλατιά κλαδιά που σύντομα θα γεμίσουν καρπούς λαχταριστούς και μοσχομυριστούς. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι μια νέα επαγγελματική αρχή ή ένας λαμπρός κοινωνικός στόχος. Στον ερωτικό τομέα, στιγμές πάθους και έντασης σας περιμένουν, φτάνει να κατανικήσετε τους φόβους σας και να παλέψετε με τις αμφιβολίες κυρίως για το τι αξίζετε. Κάποιοι από εσάς ίσως βρουν ταίρι μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, σας φέρνει νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε σχέσεις που έχουν βαλτώσει, όποιες σχέσεις και αν είναι αυτές, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικές. Ο δροσερός αέρας ανανέωσης που θα φυσήξει προς την δική σας μεριά θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας ξεσηκώσει, με την θετική πάντα έννοια, καθώς θα θελήσετε να ασχοληθείτε με όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι που υπάρχετε. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, έρχονται πολύ καλύτερες μέρες με την μορφή ενός προσώπου που έρχεται με σκοπό να ξεσηκώσει την καθημερινότητά σας. Τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, φτάνει να μην το παρατραβήξετε με αλόγιστες αγορές που θα κάνετε χωρίς να το έχετε καλοσκεφτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητά σας αλλάζει άρδην και πετάτε από πάνω σας βάρη που σας είχαν φορτώσει άλλοι στην πλάτη με σκοπό να σας γονατίσουν. Ατενίστε το μέλλον με φωτεινή ματιά και περίσσεια αισιοδοξία και αποφασίστε το από εδώ και πέρα σας να είναι χίλιες φορές καλύτερο από το μέχρι τώρα σας. Κάποιοι από εσάς έχετε να λαμβάνετε χρωστούμενα ζωής και μάλιστα με καλόχαρο τρόπο. Όσοι είχατε επαγγελματικά ταλαιπωρηθεί και οικονομικά κακοποιηθεί από κακούς συνεταίρους, συνεργάτες ή εργοδότες, τώρα θα δείτε ότι και υπάρχει θεία δίκη και ότι λειτουργεί υπέρ σας. Το αυτό θα συμβεί και σε όσους από εσάς έχετε περάσει γολγοθά μέσα σε μια συναισθηματική σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά εμπόδια. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, για το δικό σας καλό πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ανανεωτικές καταστάσεις εμφανίζονται στον ορίζοντά σας που σας χαρίζουν αισιοδοξία, χαρά και όρεξη για να προχωρήσετε τη ζωή σας έτσι ώστε να μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να γευτείτε το γλυκό πότο της ευτυχίας, της δικής σας ευτυχίας. Επιτέλους φλερτάρετε, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αλλά και σας φλερτάρουν με ακόμα περισσότερη και το ερωτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη. Ο έκδηλος ενθουσιασμός σας, σας τραβάει αυτόματα προς την ευτυχία και φιλόδοξα σχέδια που είχατε καιρό μόνο στο μυαλό σας πλέον αρχίζετε να τα βάζετε σε μια σειρά, σε μια λογική και πραγματοποιήσιμη σειρά! Νέες συνεργασίες εμφανίζονται ή πραγματοποιούνται, οι οποίες θα φέρουν εκτός των άλλων και οικονομική ανανέωση στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας γεμίσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση σκορπίζοντας εις τα εξ ων συνετέθη κάθε πρόβλημα και κάθε χαοτική κατάσταση που ρούφηξε την ενέργεια σας με το καλαμάκι και σας έβγαλε ανασφάλειες και προβλήματα. Θα βρείτε λύσεις, ή ακόμα καλύτερα, θα έρθουν και θα σας βρουν οι πιο συμφέρουσες λύσεις σε οικογενειακές σας υποθέσεις και θέματα που παρουσιάστηκαν από άτομα μεγαλύτερης ίσως ηλικίας τώρα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα και με μεγάλη χαρά με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Τάσεις ανανέωσης όμως θα έχετε και στην προσωπική όπως και στην κοινωνική σας ζωή διότι θα πετάξετε, κυρίως από γύρω σας, ότι είναι περιττό και χωρίς ουσία με σκοπό να το αντικαταστήσετε με κάτι μακράν καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας την επικοινωνίας σας κερδίζει και νέες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται και πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό να σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι. Θετικές ειδήσεις, κέρδη, αλλά και γενικά οικονομικές επιτυχίες παίρνουν από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος που είχατε και σας φέρνουν γαλήνη. Το φλερτ μπαίνει για τα καλά στην ζωή σας και η παρουσία σας μόνο απαρατήρητη δεν περνά Η θετική αύρα και η έντονη προσωπικότητα σας ταράζουν τα συναισθηματικά ύδατα προσώπων που θα ορκιστούν ότι θα φτάσουν μέχρι και το «φεγγάρι» να φέρουν στο μπαλκόνι σας με αντάλλαγμα την καρδιά σας. Εσείς δεν μένει παρά να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ότι είναι αληθινό και αξίζει πραγματικά.

ΙΧΘΥΣ

Αξίζετε πολλά και πλέον τα διεκδικείτε κι’ όλας. Δε μένετε στα λόγια και δεν αρκείστε μόνο στα λόγια των άλλων. Θέλετε να βλέπετε πράξεις και να έχετε αποδείξεις για όλα όσα σας τάζουν. Είστε άνθρωποι με έντονη ενσυναίσθηση και πάντα θέλετε να μπαίνετε στα παπούτσια των άλλων και να καταλαβαίνετε τους λόγους που τους οδηγούν σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να δώσετε την πρέπουσα αξία στον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό είναι ακριβώς που θα λάβετε και από τους άλλους, δηλαδή αποδείξεις έμπρακτες των συναισθημάτων τους και των προθέσεών τους. Οικονομικά και επαγγελματικά ο άνεμος είναι ούριος πράγμα που σας δίνει βαθιές ανάσες. Τέλος, όποια οικογενειακά θέματα είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα, τώρα έρχονται να βρουν την λύση τους.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2021 12:00:00