Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 15-21 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη και Κρόνος συνωμοτούν! Μονόπετρα και όρκοι για σχέσεις ζωής, στον αστερισμό της Παρθένου!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 15-21 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη και Κρόνος συνωμοτούν! Μονόπετρα και όρκοι για σχέσεις ζωής, στον αστερισμό της Παρθένου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η αστρολογία έως 21 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Μέσα από τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες, αφουγκραζόμαστε τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες, που θα έχουμε όλοι μας για να μειώσουμε τις αισθηματικές και τις άλλες σκοτούρες που μας ταλαιπωρούν και να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να γεμίσουμε τη ζωή μας με έρωτα και αγάπη.

Έρχονται εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής… Δυναμικές αλλαγές!

Βιώνουμε όλοι μας ένα περίεργο και μεταβατικό διάστημα, καθώς ζούμε τα αποτελέσματα μιας αρκετά βαριάς όπως αποδεικνύεται περιόδου και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα φέρει το δίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη, που εκτός των άλλων φιλοξενεί δύο εκλείψεις, έναν ανάδρομο Ερμή, αλλά και όψεις εξαιρετικής δυναμικής, που θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Ας ανασάνουμε…

Κάπου εδώ όμως είναι καιρός να πάρουμε μια ανάσα, τουλάχιστον ο καθένας μας ξεχωριστά, μιας και τα γεγονότα όπως διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία. Οι πιέσεις και το άγχος που δεχόμαστε από τους εξωτερικούς παράγοντες, οι συνεχείς προκλήσεις και τα νέα που φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μας, από τις τηλεοράσεις και τα ενημερωτικά sites στο διαδίκτυο, μας έχουν «ρίξει» ψυχολογικά.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Την ανάσα λοιπόν που όλοι μας προσμένουμε, μας την προσφέρει μια θαυμάσια πλανητική όψη, που βρίσκεται σε ισχύ, κορυφώνεται όμως στις 21 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για το θεσπέσιο εξαγώνου ανάμεσα στον πλανήτη του έρωτα, της Αφροδίτης δηλαδή και του Κρόνου, του «μαστόδοντα» της σταθεροποίησης και της επισημοποίησης των πραγμάτων.

Ευκαιρίες για ανάκαμψη

Η όψη αυτή καθώς επηρεάζει το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα από εμάς, προσφέρει ευκαιρίες για ανάκαμψη. Στην πιο περίεργη φάση της οικονομικής κρίσης, ορισμένοι θα μπορούσαν να έχουν ευκαιρίες, που θα τους προσφέρουν μια καλύτερη εξέλιξη σε σχέση με τα χρήματά τους, μιας και η Αφροδίτη δεν δρα μόνο σαν ερωτικός πλανήτης, αλλά έχει ιδιότητες ενός μικρού Δία, θα λέγαμε, αφού φέρνει και οικονομικές ευκαιρίες.

Νέοι έρωτες αλλά και γάμοι

Από την άλλη πλευρά, η κλασσική επιρροή της Αφροδίτης, αυτή που συνδέεται με τις έννοιες της αγάπης, της συντροφικότητας, και φυσικά του έρωτα, αναδεικνύεται και πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική άνοδο, με την δημιουργία αυτού του πολλά υποσχόμενου εξαγώνου με τον Κρόνο.
 
Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να γεννηθούν νέοι έρωτες, ενώ οι ήδη υφιστάμενες σχέσεις θα πάρουν μια καλύτερη πορεία και κατεύθυνση.

Η δύναμη της αγάπης

Η μαγική δύναμη της αγάπης θα βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους, καθώς θα τους φέρει πιο κοντά σε ένα διάστημα, όπου η απόγνωση και η απελπισία λειτουργεί προς το αντίθετο αποτέλεσμα: στην απομόνωση, στην αποξένωση και εν τέλει, στην ηθελημένη μοναξιά.
 
Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι αυτές τις μέρες του Σεπτέμβρη, στην προσωπική μας ζωή όλοι θα πάρουμε ένα μερίδιο από αυτή την τούρτα της αγάπης και του έρωτα, που έρχεται να μας γλυκάνει την στιγμή που την έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.
 
Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορούν να περιμένουν τα δώδεκα ζώδια από την πλανητική έμφαση στην Παρθένο, αλλά και από το θαυμάσιο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.  Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 

Η αστρολογία έως 21 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-09-2014 13:37:00