blank
 
blank

Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, έως τις 20 Φεβρουαρίου 2015.

Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, έως τις 20 Φεβρουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 16
 

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Αφροδίτη στους Ιχθείς και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Η Αφροδίτη, δείκτης της ισορροπίας και της αρμονίας των προσωπικών σχέσεων και των οικονομικών μας, εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου έχει έξαρση, στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 5:00 μ.μ. και θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Στο ζώδιο αυτό εκφράζεται με άνεση, τονίζοντας το συναίσθημα και την ιδεαλιστική αγάπη, την φροντίδα προς τον συνάνθρωπό μας, και την ανιδιοτέλεια! Και βέβαια, αφήνουμε στην άκρη εγωιστικές συμπεριφορές και εγωκεντρισμούς!
 
Ο ιδεαλισμός θα μας φέρει πιο κοντά στα άτομα που μοιραζόμαστε την ζωή μας. Όσο η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, θα είμαστε πιο δοτικοί, θα ενισχυθεί το συναίσθημα, που θα μας απογειώσει και θα μας βοηθήσει να επανεκτιμήσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις αξίες μας! Γειώνοντας εδώ την ύψιστη δυναμική της, ερχόμενη σε επαφή με το θείο και τις ιδιότητές του, θα εκφράσει επίσης τις ευαισθησίες της, την αυτοθυσία, την συμπόνια και τον ιδανικό έρωτα, αγγίζοντας την εξιδανίκευση του ατόμου που έχουμε απέναντί μας! Η διάθεση αυτή, μπορεί να μας φτάσει σε ακραία σημεία, τα οποία φέρνουν απογοητεύσεις καθώς είναι γέννημα της φαντασίας μας ή πλάνες, που απαιτούν λογική και ρεαλισμό, για να τις αποσαφηνίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα μας.

Αφροδίτη στους Ιχθείς στον γενέθλιο χάρτη

Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, απαιτείται να βάζετε μέτρο στην ζωή σας, να μην κυνηγάτε χίμαιρες και στον έρωτα να συμπεριλαμβάνετε την λογική και την ρεαλιστική άποψη της ζωής. Η αντικειμενικότητα θα σας βοηθήσει να έχετε όρια, ώστε να μην σας εκμεταλλεύονται αλλά και ν’ αποφεύγετε άτομα που είναι παθητικά στην ζωή σας, όσο και κουραστικά. Αν κινείστε μέσα σε λογικά πλαίσια, αποφεύγετε επίσης την μελαγχολία, που πολλές φορές σας κυριεύει και σας βάζει περιορισμούς!
 
Ένα εξαιρετικό προσόν σας βέβαια, είναι η τέχνη που με διάφορες μορφές σας συντροφεύει και σας βοηθάει ν’ εκτονωθείτε πολύπλευρα! Αν λοιπόν η φαντασία σας είναι ένα χαρακτηριστικό σας, η επαγγελματική σας σταδιοδρομία σχετίζεται με κάποιας μορφής τέχνη, εκτονώνοντας την δυναμική σας και τις προεκτάσεις της! Επίσης, επαγγέλματα που έχουν σχέση με την αισθητική, την χημεία και την φαρμακευτική, τη θάλασσα και τον πνευματικό κόσμο όπως την θρησκεία, αλλά και το εμπόριο εκκλησιαστικών ειδών, εναλλακτικές θεραπείες και οτιδήποτε απαιτεί διαίσθηση, μπορεί να είναι τα αντικείμενά σας!
 
Όσες γυναίκες έχουν γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό! Έχουν ιδιαίτερη διαίσθηση με τα ταλέντα του συντρόφου τους και την ικανότητα με την δύναμη της αγάπης τους να τους βοηθήσουν να τα εκφράσουν!

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει ο πλανήτης από το ζώδιο αυτό, είναι οι εξής:
 
Α) Μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 10:15’ π.μ. Η όψη επιφέρει έντονες αλλά και ασαφείς συγκινήσεις και συμπλέγματα, που καλό είναι να τα εκλογικεύσουμε για να μην βιώσουμε μελαγχολικές στιγμές!
 
Β) Μια όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ. Η όψη θα εντείνει τις ευαισθησίες μας και θα μας χαρίσει ρομαντική διάθεση! Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην τέχνη και η ενασχόλησή μας με την αισθητική και την ομορφιά θα είναι εμφανής!
 
Οι δυο παραπάνω όψεις θα σχηματιστούν παράλληλα, επηρεάζοντάς μας στην καθημερινή μας ζωή, από τις 28 του τρέχοντος μήνα. Μας ωθούν σε λανθασμένες κινήσεις, λόγω ανασφάλειας ή ανησυχιών. Οι δυο αυτές όψεις όμως, θα μας “ανοίξουν τα μάτια” σε σχέσεις και συνεργασίες και θα μας οδηγήσουν σε νέους προορισμούς, μετά από κενά αέρος και αναγκαστική προσγείωση!
 
Γ) Μια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7:45 π.μ. Η επιρροή της θα μας φορτίσει με πάθος και ο έρωτας θα πρωτοστατήσει από τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς μας τα περιθώρια να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας στο άτομο που έχουμε δίπλα μας! Η ισορροπία λοιπόν επανέρχεται, αφήνοντάς μας τα περιθώρια να επικοινωνήσουμε σωστά!

Αφροδίτη στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός: Φίλοι Κριοί, μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, μπορεί ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Θα είστε επίσης ήρεμοι και πολύ συμπονετικοί. Προσέξτε μόνο τις κρυφές σχέσεις, αλλά και ό,τι σας οδηγεί σε απογοητεύσεις!
 
Ταύρος: Η διέλευση αυτή θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τον φιλικό σας περίγυρο και θα φέρει συζητήσεις και νέους στόχους στην ζωή σας! Θα επηρεαστείτε από το περιβάλλον σας και από τις συζητήσεις με τα οικεία σας άτομα. Σύλλογοι και ομάδες θα τραβήξουν επίσης το ενδιαφέρον σας!
 
Δίδυμοι: Φιλοδοξίες που είχατε, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθούν, αν και οι πρώτες ημέρες διαφαίνονται δύσκολες για κάτι τέτοιο! Η εκφραστικότητά σας πάντως, θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως για να φέρετε την ισορροπία στην ζωή σας!
 
Καρκίνος: Η εποχή αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς και νιώθετε έτοιμοι ν’ αδράξετε ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Ο τρόπος που σκέφτεστε τώρα, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν!
 
Λέων: Η διέλευση αυτή είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή και θα δημιουργήσει κατάλληλες συγκυρίες, για να εξομαλύνετε ό,τι έχει διαταραχθεί την προηγούμενη περίοδο με τον σύντροφό σας! Ευνοείστε σε είσπραξη χρημάτων από συνεργασίες και γενικότερα από τρίτους, που έχετε μαζί τους συναλλαγές.
 
Παρθένος: Σε εσάς, η Αφροδίτη που διευλάνει από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο, επιφέρει αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και παράλληλα στις επαγγελματικές! Ο περίγυρος θα σας αντιμετωπίσει ευχάριστα και ήρεμα και η κοινωνικότητά σας θα ανέλθει σημαντικά!
 
Ζυγός: Η εποχή αυτή είναι σημαντική για εσάς, στο επίπεδο σχέσεων στον χώρο της εργασίας σας! Οι επαφές σας θα βελτιωθούν σταδιακά και η επικοινωνία σας με άτομα που συνεργάζεστε, θα σας χαρίσει ένα καλύτερο αύριο στην καθημερινότητά σας! Επίσης, θα επιδείξετε περισσότερο ζήλο στην εργασία σας.
 
Σκορπιός: Εσείς βέβαια είστε από τους ευνοημένους των ημερών, καθώς θα έχετε εύνοια σε θέματα συνεργασιών και ειδικότερα σε θέματα σχέσεων και ερωτικών υποθέσεων! Ευνοείστε επίσης σε θέματα δημιουργίας και τέχνης, ειδικότερα αν ασχολείστε επαγγελματικά με το θέατρο!
 
Τοξότης: Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, θα σας χαρίσει αρμονία στον χώρο του σπιτιού σας, αν και οι πρώτες ημέρες θα είναι λίγο δύσκολες, ειδικότερα για όσους έχουν γεννηθεί τις έξη πρώτες ημέρες του ζωδίου ή έχετε τον ωροσκόπο σας στις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Η τρυφερότητα πάντως που θα εκφράσετε στην συνέχεια, θα φέρει ισορροπίες και ευχάριστη επικοινωνία!
 
Αιγόκερως: Εσείς, φίλοι Αιγόκεροι, θα βρείτε ένα υπέροχο τρόπο να επικοινωνήσετε με τον περίγυρό σας και θ’ αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας! Η περιέργειά σας επίσης θα σας ανοίξει δρόμους, καθώς θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με πληροφορίες, για τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν!
 
Υδροχόος: Αυτή η χρονική περίοδος για εσάς, φίλοι μου, είναι ευνοϊκή για τον οικονομικό σας τομέα και θα σας χαρίσει ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα! Δίνοντας βάρος στα συναισθήματα επίσης, θα χαρείτε τη σχέση σας στο έπακρο και θα εκφραστείτε όσο πιο τρυφερά γίνεται, καλύπτοντας τον σύντροφό σας και νιώθοντας πλήρεις!
 
Ιχθείς: “Γοητεία” είναι το σύνθημα για εσάς, που θα την έχετε, είτε κάνετε κάτι, είτε όχι! Οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να ξεκαθαρίσετε ό,τι είναι ασαφές, ειδικότερα στο τέλος του Ιανουαρίου. Έπειτα, θα βαδίσετε με σταθερά βήματα σε ό,τι επιθυμείτε! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας όλο τον Φεβρουάριο, ευνοούνται.
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2015 16:09:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι