blank
 
blank

Αφροδίτη στον Κριό, στις 20 Φεβρουαρίου 2015. Ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες!

Αφροδίτη στον Κριό, στις 20 Φεβρουαρίου 2015. Ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 

Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού

Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Η Αφροδίτη άφησε το ζώδιο των Ιχθύων και εισήλθε στο ζώδιο του παρορμητικού Κριού στις 20 Φεβρουαρίου και ώρα 10:05 μ.μ. Τις τριάντα μοίρες του ζωδίου θα τις διανύσει μέχρι τις 17 Μαρτίου, που τις μεσημεριανές ώρες θα περάσει στον Ταύρο.
 
Στο ζώδιο του Κριού, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης αλλά και των προσωπικών αξιών μας, έχει πτώση. Δηλαδή, η φύση της δεν ταιριάζει με την φύση του ζωδίου, με αποτέλεσμα να μην εκφράζεται όπως της αρμόζει! Από το ζώδιο αυτό όμως, καθώς θα κινηθεί με άκρατο ενθουσιασμό, αλλά και εγωϊσμό, θα δράσει για να διεκδικήσει όσα επιθυμεί και θα μας ωθήσει με τον αυθορμητισμό της σε κινήσεις, που θα δείξουν την νέα πορεία μας! Οι σπόροι λοιπόν πέφτουν και εμείς θα δρέψουμε τους καρπούς αργότερα, όταν όλα θα έχουν “μεστώσει”!
 
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα βαδίσει μαζί με τον Άρη μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Θα νιώσουμε πως πολλά ξεκινάνε τώρα, αλλά θα έρθουμε αντιμέτωποι επίσης με αλλαγές που θα βιώσουμε έντονα, καθώς θα υπάρξουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες, που τρίζουν για τους δικούς τους λόγους! Βέβαια, οι πλανήτες αυτοί σε σύνοδο, πυροδοτούν νέους έρωτες, που για να σταθούν στην πορεία, απαιτούν χρόνο και υπομονή!
 
Εδώ, στο ζώδιο του Κριού, θα έρθουν στο προσκήνιο τα θέματα που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης, τα συναισθηματικά και οικονομικά δηλαδή, μπροστά σε καταστάσεις που πρέπει να υπερβούμε τα όριά τους και να διεκδικήσουμε σθεναρά ό,τι μας ανήκει!
 
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που έχουν στέρεη βάση θα αναδιαρθρωθούν και θα περάσουν στο αύριο, με αλλαγές και αναθεωρήσεις. Έχετε υπόψιν σας πως το επόμενο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό και βέβαια καθόλου εύκολο, καθώς στο ουράνιο στερέωμα όλα δείχνουν πως οι αλλαγές θα συμβούν κάτω από δυναμικές πρωτοβουλίες, που βέβαια κρύβουν φόβους και ανασφάλειες! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, όπως και να έχει, θα εκφραστεί με απαιτητικότητα στον έρωτα, η έλξη θα εκφραστεί αυθόρμητα, άμεσα, παρορμητικά, περνώντας μας σε μια εποχή περιπέτειας και δράσης! Δράση που θα εκτονωθεί σταδιακά, αλλά και με δόσεις, δόσεις μικρές και μεγάλες!

Αφροδίτη στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη

Αν έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, είστε άτομα που δίνετε μεγάλη σημασία στη διάθεσή σας, στον ερωτισμό σας, αλλά και στα οικονομικά θέματα, που απαιτούν λογική για να τα χειριστείτε.
 
Μέχρι τις 17 Μαρτίου θα έχουμε όλοι κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας, καθώς ο Άρης με την Αφροδίτη στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου θα ξεκινήσουν τον ανοιξιάτικο χορό, λίγο πριν από τον Ήλιο που θα εισέλθει στην συνέχεια στο ζώδιο του Κριού στις 21 Μαρτίου!

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από στον Κριό

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με άλλους πλανήτες, είναι οι εξής:
 
Α) Μια όψη συνόδου με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά που θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του μήνα! Η όψη είναι δυναμική και η επιρροή της θα είναι αξιοπρόσεκτη καθώς θα ξεκινήσουν νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά θα φουντώσει και το πάθος σε ήδη υπάρχουσες!
 
Β) Παράλληλα, μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 4.50’ μ.μ., που θα μας χαρίσει σταθεροποιητικές τάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.
 
Γ) Μια όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία στις 4 Μαρτίου και ώρα 5.10’ μ.μ. Η όψη αυτή έρχεται να φέρει αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα δεχτούν ευχάριστα νέα καθώς θα βελτιωθούν!
 
Δ) Μια όψη συνόδου με τον Ουρανό την ίδια ημέρα και ώρα 8.30’ μ.μ., φέρνοντάς μας απρόοπτα γεγονότα, που θα σηματοδοτήσουν τις ημέρες!
 
Ε) Μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 5 Μαρτίου και ώρα 5.00’ π.μ., φέρνοντας τις μεγάλες ανατροπές εμπρός μας, που ήδη θα έχουν δείξει από νωρίτερα!
 
Ακολουθούν μικρές συμβουλές και προβλέψεις για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.

Αφροδίτη στον Κριό και προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός: Φίλοι Κριοί, μια σημαντική χρονική στιγμή έρχεται, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι σε πρώτο πλάνο, χαρίζοντάς σας θετική ενέργεια και αισιόδοξα μηνύματα! Οι συνεργασίες επίσης δέχονται την επιρροή της διέλευσης αυτής και των σημαντικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν στην συνέχεια! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ταύρος: Εσείς, αγαπητοί Ταύροι, θα δεχτείτε αλλαγές που θα σας φέρουν εμπρός σε διλήμματα στον αισθηματικό σας τομέα και γενικά θα σας προβληματίσουν στην πορεία των ημερών! Επαγγελματικές σχέσεις επίσης θα αναζητήσουν την προσοχή σας! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι: Σίγουρα ευνοείστε, φίλοι Δίδυμοι, σε κοινωνικό επίπεδο και οι επιθυμίες που έχετε, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθούν! Η ερωτική σας ζωή δείχνει να βελτιώνεται και βέβαια νέες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ξεκινήσουν τώρα! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Καρκίνος: Αγαπητοί Καρκίνοι, εσείς θα δεχτείτε θετικές επιρροές σε θέματα καριέρας, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα, που ίσως βέβαια απαιτείται η δυναμική συμμετοχή σας! Οι αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας γοητεύσουν! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Λέων: Φίλοι Λέοντες, είναι μια πολύ θετική συγκυρία για εσάς η χρονική αυτή στιγμή! Χαρείτε τον έρωτα, την ζωή και ξεκινήστε τις αλλαγές που θέλετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η άνοιξη έρχεται λίγο νωρίτερα εφέτος! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Παρθένος: Εσείς θα βιώσετε το πάθος στις σχέσεις σας και βέβαια οι αδέσμευτοι ίσως νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας κόβουν την ανάσα και να κάνουν την καρδιά σας να φτερουγίζει! Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, αναζητούν δυναμικές λύσεις! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ζυγός: Εσείς είστε από τους κύριους αποδέκτες της επιρροής αυτής και σίγουρα δεν θα περάσει αδιάφορα η εποχή αυτή, καθώς το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα συναισθηματικά και γενικότερα σχέσεων! Οι συνεργασίες επίσης, απαιτούν αναθεωρήσεις! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Σκορπιός: Η εποχή αυτή είναι θετική για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καθώς ο τομέας απαιτεί δράση και μαχητικότητα για να επιτύχετε τους στόχους σας! Διεκδικείστε με σθένος τη θέση σας, αλλά αναζητήστε και νέες συνεργασίες, που μπορεί να σας δώσουν περισσότερα απ’ όσα έχετε! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Τοξότης: Φίλοι Τοξότες, είστε από τους ευνοημένους της εποχής αυτής, καθώς θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για εσάς, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου ή έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στις τέσσερις πρώτες μοίρες του ζωδίου! Ευνοούνται βέβαια ερωτικά και επαγγελματικά θέματα! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως: Η επιρροή της Αφροδίτης είναι κυρίως στον τέταρτο οίκο σας, στον χώρο της οικογενειακής σας εστίας. Εκεί πρέπει να εστιάσετε και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ευνοούνται επίσης αλλαγές στον χώρο κατοικίας σας και στην διαμόρφωσή του, που θα σας επιτρέψουν στην πορεία να αισθανθείτε πιο άνετα. Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Υδροχόος: Αν κάποιοι είναι ευνοημένοι, σίγουρα είστε μέσα σ’ αυτούς, αυτήν την εποχή! Οι συγκυρίες τώρα έρχονται προς το μέρος σας και σας χαρίζουν νέες συνεργασίες, γνωριμίες και νέες σχέσεις, αν βέβαια είστε μόνοι! Μικρές αποδράσεις μπορεί να τονώσουν την διάθεσή σας, ενώ επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ιχθείς: Εσείς φίλοι Ιχθείς, θα δεχτείτε ανατροπές στον οικονομικό τομέα, αλλά παράλληλα θ’ ανοίξουν νέοι δρόμοι για εσάς, καθώς έχετε αξιολογήσει τον εαυτό σας μετά το τελευταίο χρονικό διάστημα! Οι σχέσεις σας επίσης θα είναι σε πρώτο πλάνο και θ’ απαιτήσουν από εσάς να τις αξιολογήσετε δεόντως! Μάθε τι άλλο θα σου φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2015 14:35:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι