blank
 
blank

Τα άστρα 5 ως 7 Ιουνίου 2015, με Αφροδίτη στον Λέοντα:ο Ιούνιος έχει βαλθεί να μας ανεβάσει και να μας κάνει να αισιοδοξούμε!

Τα άστρα 5 ως 7 Ιουνίου 2015, με Αφροδίτη στον Λέοντα:ο Ιούνιος έχει βαλθεί να μας ανεβάσει και να μας κάνει να αισιοδοξούμε!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα το τριήμερο 5 ως 7 Ιουνίου 2015, με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχουμε πει πως Ιούνιος έχει βαλθεί να μας ανεβάσει, να μας κάνει να αισιοδοξούμε και να χαρούμε… Tο τριήμερο αυτό μας βάζει σε μια περίοδο κατά την οποία μπορούμε να αντλήσουμε πολύ μεγάλες δόσεις ικανοποίησης και ξενοιασιάς! Αρχικά, υπεύθυνη γι’ αυτή την αλλαγή είναι η Αφροδίτη, η οποία εγκαταλείπει το ζώδιο του Καρκίνου για να περάσεις αυτό του Λέοντα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο… καλοκαίρι και σε ό,τι μπορεί να φέρνει μαζί του… Ανεμελιά, ξενοιασιά, διασκέδαση και πολλές, όμορφες, έντονες, αξέχαστες ερωτικές βραδιές…
 
Ο έρωτας έχει την τιμητική του το διάστημα που ακολουθεί, μια και η Αφροδίτη έχει βαλθεί μέσα στη διαδρομή της από το ζώδιο αυτό να μας τροφοδοτήσει με μεγάλες δόσεις συναισθήματος, ευχαρίστησης και ψυχικής ανάτασης!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Το Σάββατο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο λειτουργεί πολύ ενισχυτικά, καταρχήν σε ότι αφορά πρακτικά ζητήματα. Τα θέματα που αφορούν πειθαρχία, οργάνωση και αυτοκυριαρχία, τώρα διεκπεραιώνονται με πολύ καλύτερο τρόπο και ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Ιδανικές οι μέρες αυτές για οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και αποφάσεις ή συμφωνίες, που γίνονται μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας, αξιοπιστίας και σταθερότητας.
 
Στις σχέσεις σου, τις ημέρες αυτές μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με το σύντροφό σου, να λύσεις τυχόν διαφορές ή θέματα που σας έχουν προβληματίσει μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσεις με πολύ καλό τρόπο κάποιες καταστάσεις ή να διευκρινίσεις κάποια πράγματα, που θα λειτουργήσουν πολύ εποικοδομητικά για την σχέση σας! Οι νέες γνωριμίες που γίνονται κάτω από την επιρροή της όψης αυτής έχουν τη σφραγίδα της ωριμότητας και της σταθερότητας, ενώ είναι ιδανικές για σχέσεις με διαφορά ηλικιας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Λέοντες, Κριοί και Τοξότες των πρώτων ημερών, οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές απέναντι σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε θέματα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, μέσα από τις οποίες έχετε κάποιο οικονομικό όφελος ή ακόμα να κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες. Επίσης, ενισχύεται και η προσωπική σας ζωή, μια και το κλίμα στις σχέσεις σας έχει σταθερότητα, ενώ γίνονται σοβαρές και εποικοδομητικές συζητήσεις για την επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν. Οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, πληρούν τις προϋποθέσεις για σοβαρή δέσμευση!

Άρης σε εξάγωνο με Δία

Παράλληλα, την ίδια ημέρα άλλη μια ενθαρρυντική όψη έρχεται να συμβάλει στο ευχάριστο κλίμα των ημερών: Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία! Εδώ η επικοινωνία ζωντανεύει, ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα για ανταλλαγή ιδεών προβληματισμών και γενικότερα συζητήσεων, μέσα από τις οποίες πολύ πιθανά να βρεις τις λύσεις που αναζητάς! Παράλληλα, ενισχύει πολύ την κοινωνική σου ζωή. Έτσι, τις ημέρες αυτές σε πρώτο πλάνο η διασκέδαση, η ευχαρίστηση, η ανταλλαγή και μια αίσθηση ξενοιασιάς, που σε κάνει να θέλεις να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε προβληματίζει και να αφεθείς στην πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να απολαύσεις.
 
Δίδυμοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την εύνοια των ημερών για να αποφορτιστείτε, να χαλαρώσετε, να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε και γενικά να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας, με χαρά, αισιοδοξία και κάθε θετικό συναίσθημα, που λειτουργεί ανανεωτικά και για εσάς και για τις σχέσεις σας!
 
Οι ...πρώην έχουν την τιμητική τους
 
Και κάτι σημαντικό! Στις 19 Ιουλίου η Αφροδίτη περνά για λίγο στο ζώδιο της Παρθένου, καθώς στις 25 του μηνός θα επιστρέψει και πάλι ανάδρομη στον Λέοντα. Αυτό το διάστημα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου κάθε σχέση από το παρελθόν, με την οποία νοιώθεις πως έχεις εκκρεμότητα!

Είναι ένα καλοκαίρι, όπου οι… πρώην έχουν την τιμητική τους! Ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, ένα καλοκαίρι που ούτε μια στιγμή δεν θα βαρεθείς, γιατί οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2015 17:49:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι