blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μας ωθεί στην αναζήτηση μιας αισθηματικής σχέσης που βασίζεται σε γερά θεμέλια.

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μας ωθεί στην αναζήτηση μιας αισθηματικής σχέσης που βασίζεται σε γερά θεμέλια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 17 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που πρόκειται να βγάλει ισχυρά συναισθήματα στην επιφάνεια και να επηρεάσει ριζικά κάθε σχέση, είτε αντιμετωπίζει προβλήματα είτε όχι.

Το ενδιαφέρον όλων μας θα στραφεί στην αναζήτηση μιας αισθηματικής σχέσης που βασίζεται σε γερά θεμέλια. Κάθε σχέση που περιέχει το στοιχείο του εφήμερου ή της περιπέτειας, θα μπει στο περιθώριο. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν πολύ σοβαρές προθέσεις, γεγονός που ενισχύεται από το ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω, που επιζητά μόνο σταθερές σχέσεις. Εξάλλου, την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα και το εξάγωνο με τον Κρόνο.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σχετίζονται και με τα οικονομικά, όπως και ο Σκορπιός (το ζώδιο που βρίσκεται ο Κρόνος) θα υπάρξει μια σταθεροποίηση και στα οικονομικά τόσο στο πολιτικό σκηνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι οι Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα κι εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Σημαντικές εξελίξεις πρόκειται να συμβούν στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά και στα οικονομικά σου, φίλε Κριέ, καθώς στις 17 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτή η όψη είναι αρκετή για να επιφέρει έναν ριζικό μετασχηματισμό και να σου εξασφαλίσει την επιτυχία, αρκεί φυσικά να χρησιμοποιήσεις σωστά τις ικανότητές σου και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Όσο πιο αποφασισμένος είσαι, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα που θα έχεις. Ριζική αναμόρφωση θα υποστούν και τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να απαλλαγείς από παλιά χρέη και να δημιουργήσεις ένα γερό κομπόδεμα, ή να επενδύσεις χρήματα σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Τέλος, η όψη αυτή θα επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή και ίσως αποφασίσεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που μέχρι τώρα θεωρούσες εφήμερη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 17 Ιανουαρίου, πρόκειται να φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, αφού είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρώσει την επιθυμία σου για μόνιμη μετεγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, δείχνει ότι η απόφαση αυτή έχει ωριμάσει μέσα σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε παροτρύνει και ο σύντροφός σου, ο οποίος φαίνεται να έχει προετοιμάσει το έδαφος για κάτι τέτοιο. Αν είσαι τακτοποιημένος συναισθηματικά και επαγγελματικά και δεν σε απασχολούν τέτοιου είδους αλλαγές, τότε είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις άλλου είδους «παρτίδες» με το εξωτερικό που θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Μια δουλειά μέσω του διαδικτύου, ή ακόμα και η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας θα επηρεάσει θετικά την επαγγελματική σου πορεία. Τέλος, η πιθανότητα να κάνεις έναν γάμο που θα αλλάξει τη ζωή σου είναι πολύ μεγάλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 17 Ιανουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, πιο υπεύθυνα και πιο ώριμα από κάθε άλλη φορά. Μια ριζική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισής σου καθώς επίσης και πιθανές περικοπές από πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα, μπορούν να μειώσουν κατά πολύ τις οφειλές σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Κρόνος συμμετέχει θετικά σ’ αυτή την σύνοδο, είναι αρκετά θετικό, αφού σηματοδοτεί βελτίωση στις συνθήκες της εργασίας σου και αύξηση των αποδοχών σου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη θα αφυπνίσει τη σεξουαλικότητά σου, γεγονός που θα σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης σου, ή –αν είσαι ελεύθερος- να ενδώσεις σε ένα ερωτικό φλερτ μέσα από το χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 17 Ιανουαρίου στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα επηρεάσει τόσο τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, όσο και τις σχέσεις σου με επαγγελματικούς συνεργάτες σου. Τα οικονομικά, η καλή ή όχι «χημεία» μεταξύ σας αλλά και άλλοι σοβαροί παράγοντες, θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να προχωρήσεις σε ένα ριζικό ξεκαθάρισμα. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου που συνεχίζει να βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα, εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις, αφού τα γεγονότα θα σου δείξουν ότι μια σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να επισημοποιηθεί, ενώ και στις επαγγελματικές συνεργασίες, θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκμετάλλευσης. Αν είσαι ελεύθερος, μια σοβαρή γνωριμία θα γίνει αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 17 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να ασχοληθείς πιο εντατικά με την εργασία σου αλλά και με την υγεία σου. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλίσεις τις καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον, και επιπλέον να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Παρόλο που είσαι αποφασισμένος να εργαστείς σκληρά, καλό είναι να φροντίσεις να μην εξαντλήσεις όλες τις δυνάμεις σου ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Όσοι Λέοντες είστε άνεργοι και αναζητείτε μια εργασία, τώρα μπορείτε να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα από τον οικιακό σας χώρο, αφού η θετική συμμετοχή του Κρόνου, εγγυάται θετικά αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σύνοδος Αφροδίτη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 17 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, υπόσχεται να σου φέρει μεγάλες χαρές στην αισθηματική σου ζωή. Τώρα έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θέλεις, ή ακόμα και να εκφράσεις στον σύντροφό σου τις επιθυμίες, όσο παράλογες και αν ακούγονται. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, σου εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς μάλιστα να διαταραχθεί καθόλου η αρμονία στη σχέση σου. Η ίδια όψη θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να βελτιωθούν τις επόμενες μέρες. Πολλοί Παρθένοι μάλιστα θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα σταθερό έσοδο που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορείς να περιμένεις μια σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 17 Ιανουαρίου, μπορεί να γίνει αιτία να λύσεις σημαντικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου μάλιστα, σου εγγυάται ότι τώρα μπορείς να επιδιώξεις και να πετύχεις μια νέα ισορροπία ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς κάποια περιουσιακά σου στοιχεία έτσι, ώστε να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να βρεις μια νέα στέγη σε μια άλλη γειτονιά, οι συνθήκες αυτή τη στιγμή σε ευνοούν να βρεις ό,τι καλύτερο, σε μια πολύ καλή τιμή. Πολλοί Ζυγοί αυτό το διάστημα, θα αποφασίσουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια ή απλά να συμβιώσουν με τον σύντροφό τους ως τελευταίο βήμα πριν την επισημοποίηση της σχέσης τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 17 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα που θα σου φανούν χρήσιμα και θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, ώστε να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου. Αν μάλιστα τα σχέδιά σου αφορούν στον επαγγελματικό τομέα, είναι σίγουρο ότι η θετική συμμετοχή του Κρόνου από το ζώδιό σου, θα σου ανοίξει κάποιες πόρτες και από κει και ύστερα αν αποφασίσεις να εργαστείς με ζήλο και όρεξη, η άνοδός σου είναι εξασφαλισμένη. Αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία αυτές τις ημέρες που θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά στο μέλλον. Επίσης τα ταξίδια και οι σύντομες αποδράσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 17 Ιανουαρίου σχηματίζεται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, που ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου και να αναλογιστείς την μέχρι τώρα συμπεριφορά σου απέναντι στο χρήμα. Η καλή ή η κακή διαχείριση που έκανες το τελευταίο διάστημα, θα σου προσφέρει πολύτιμα μαθήματα για το πώς πρέπει να κινηθείς στο μέλλον, ώστε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ίσως πρέπει να εφαρμόσεις περισσότερη εγκράτεια, αφού ο Κρόνος στέλνει τις θετικές του ακτίνες από τον δωδέκατο οίκο σου και συνιστά να στερηθείς κάποιες πολυτέλειες, τουλάχιστον μέχρι να ανακάμψεις. Εξάλλου, οι συγκεκριμένες όψεις σε κάνουν πιο ολιγαρκή, γεγονός που σε βοηθάει να βάλεις και κάτι στην άκρη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 17 Ιανουαρίου σύνοδο με τον Πλούτωνα και βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου και τις κρυφές σου επιθυμίες που δεν είναι άλλες από την λαχτάρα για την εξασφάλιση της σταθερότητας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου, εγγυάται να σου φέρει αυτό ακριβώς που ποθείς, αν και θα πρέπει να κάνεις και συ κάποιες παραχωρήσεις και να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Το κυριότερο από όλα είναι να καταφέρεις να καταμερίσεις σωστά τον χρόνο σου ώστε να διεκπεραιώνεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα, χωρίς να παραμελείς τον σύντροφό σου και επιπλέον να είσαι ειλικρινής μαζί του. Επιπλέον, καλό θα είναι να δώσεις βάρος στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 17 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει κάπως περισσότερο εσωστρεφή, αφού θα σε «αναγκάσει» να αποσυρθείς για λίγο από την πολυκοσμία και να αναζητήσεις τις αλήθειες που κρύβονται μέσα σου. Μια αγάπη από το παρελθόν, τα επαγγελματικά σου βήματα που χρειάζονται αναθεώρηση, οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, ώστε να είσαι σίγουρος για τις όποιες αποφάσεις σου. Ευτυχώς για σένα, η θετική συμμετοχή του Κρόνου, θα αποτελέσει μια ευνοϊκή επιρροή, αρκεί φυσικά να μην βάλεις σε πρώτη μοίρα τον εαυτό σου, αφού δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση για το ζώδιό σου, που κρίνει και δικάζει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 17 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η συγκεκριμένη όψη σχηματίζει καλή γωνία με το ζώδιό σου κι έτσι θα επηρεάσει θετικά τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, αλλά και τις σχέσεις σου με το φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο πρόκειται να σου προσφέρει σημαντικές βοήθεια τις επόμενες μέρες. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία των υποθέσεων που σε απασχολούν και την επίτευξη των στόχων σου. Το εξωτερικό μπορεί να παίξει ένα θετικό ρόλο στη ζωή σου τις επόμενες μέρες, ενώ εύνοια θα υπάρξει και από τυχόν νομικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο που μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα, θα μπει δυναμικά στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2013 00:00:00