blank
 
blank

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 16 Νοεμβρίου: Παραδομένοι στα πάθη!

 
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 16 Νοεμβρίου: Παραδομένοι στα πάθη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

"Είναι πάντα, πάντα στο νου μου. Δε μου δίνει χαρά, όπως δε μου δίνει χαρά ο εαυτός μου, αλλά είναι μέσα μου, σαν τον ίδιο τον εαυτό μου “ Το απόσπασμα από τα “Ανεμοδαρμένα ύψη” είναι η περιγραφή της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Μία αγάπη παθιασμένη, εμμονική, αμετακίνητη, αρρωστημένη και καταστρεπτική. Βάρβαρα εκδικητική και σαρρωτική. Και όμως, ο ήρωας, παρά την εκδικητική του λύσσα, ποτέ δεν ξερίζωσε τη δύναμη της αγάπης από μέσα του...

Στις 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό, ζητώντας μας να παραδοθούμε στα πάθη, σαν  μέσο να θεραπευτεί η ψυχή και τα ζητούμενά της. Το διάστημα που θα παραμείνει στο Σκορπιό, μέχρι δηλαδή και τις 16 Νοεμβρίου, θα φέρει ταραχή στις σχέσεις, πάθος, εμμονή, κατάκτηση, διεκδίκηση, κρυφές κινήσεις. Είναι μία περίοδος έντονης τρυφερότητας απο τη μία και μεγάλης καχυποψίας από την άλλη. Aκολουθούμε το ένστικτό μας να κατακτήσουμε αυτά που μας έλκουν, παραβαίνοντας κανόνες, λογική και μέτρο, με μοναδικό οδηγό την επιθυμία και την ικανοποίησή της. Μας ελκύουν τα άτομα που αφήνουν να πλανάται ένα μυστήριο, χωρίς να περάσουν σε αποκαλύψεις απο τη πρώτη κιόλας γνωριμία. Που έχουν κάτι να μας πουν, που μας διεγείρουν εγκεφαλικά, ενώ έχουν μια προσωπική και κοινωνική ισχύ, μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν πράγματα και καταστάσεις.

Η ζήλεια θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο το διάστημα αυτό, αφού σε όλες μας τις εκφράσεις και τις συμπεριφορές, θα είμαστε απόλυτοι, ανασφαλείς, ελεγκτικοί. Ένα ιαπωνέζικο ρητό λέει: “Η ζήλεια είναι η ψυχή της αγάπης”. Η αλήθεια είναι πως η ζήλεια, μπορεί να κρατήσει τον έρωτα σε αναμμένα κάρβουνα, να μην εφησυχαστεί, να είναι πάντα σε υπερδιέγερση. H Aφροδίτη στο Σκορπιό θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον έρωτα δυνατό, αλλά κάπου θα χάσει το μέτρο και θα απαιτεί όλο και πιο πολύ αποκλειστικό και απόλυτο δόσιμο. Σε σημείο ασφυξίας.

Έρωτες και απόλυτοι έρωτες

Η συμπεριφορά φτάνει συχνά στην υπερβολή και την εμμονή, αφού τα έντονα αισθήματα  που θα μας κυριέψουν, θα δημιουργήσουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στη σχέση. Τα περιθώρια ελευθερίας στενεύουν, ενώ οι διεκδικητικές τάσεις προς το σύντροφο κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θεωρεί αδιανόητο να μην είναι ο άλλος πιστός, να μην της ανήκει, να μην τη πολιορκεί, να μπορεί να αναπνεύσει αυτόνομα. Και ενώ απαιτούμε τη πλήρη παράδοση του άλλου άνευ όρων, ωστόσο οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουμε σκοπούς και σκέψεις, ακόμα και στις φιλικές σχέσεις, οι οποίες και αυτές όλο αυτό το διάστημα θα κινούνται παρασκηνιακά. Από τη μία η απολυτότητα στον έρωτα και από την άλλη κινούμαστε καμουφλαρισμένοι, δεν ανοίγουμε τα χαρτιά μας, είμαστε μυστικοπαθείς και μπορεί να επιχειρήσουμε να ζήσουμε μία παράλληλη, κρυφή σχέση. Γιατί το απαγορευμένο και το κρυφό, έχει έλξη και λειτουργεί σαν παγίδα στα ένστικτά μας, που επιθυμούν να βρουν δρόμο να εκφραστούν...

Το μέτρο και η διακριτικότητα απέναντι στο άτομο που διεκδικούμε τις μέρες αυτές, είναι μία ακατάληπτη έννοια. Δεν υπάρχει μέτρο στο πάθος. Μόνο η ανάγκη να γίνει ο άλλος κτήση μας, να μας ανήκει, με αποτέλεσμα να μεθάμε από εξάρτηση. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί  ο έλεγχος και ο περιορισμός που θέτουμε στον άλλο, σαν να του κόβουμε τον αέρα που αναπνέει.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 2 Νοεμβρίου, το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα εντείνει όλα τα παραπάνω, μαζί με την εμβάθυνση των συναισθημάτων και την ικανότητα πιο σωστού χειρισμού στα θέματα τα διαπροσωπικά. Οι τοξικές σχέσεις, γλυκαίνουν λίγο και αποκτούν μια γερή υποδομή αλλά και σωστές διεξόδους στα προβλήματα. Τα συναισθηματικά απόβλητα, όπως είναι η ζήλεια και η τάση για εκδίκηση, υποχωρούν για λίγο. Το σεξ πάντα δυνατό, δεν αποτελεί μέσο υποταγής, αλλά ένδειξη βαθιών αισθημάτων.

Το διάστημα αυτό δεν φτιάχνουμε ιστορίες του κρεβατιού χωρίς νόημα, αλλά αναζητάμε τον έναν και μοναδικό, τον απόλυτο έρωτα. Αυτόν στον οποίο μπορούμε να δοθούμε, να γονατίσουμε ψυχολογικά χωρίς να ρεζιλευτούμε, να αφοσιωθούμε, να καταστείλουμε περιορισμούς και φραγμούς και να συνάψουμε βαθείς συναισθηματικούς δεσμούς. Τόσο βαθείς όμως, που σε περίπτωση διακοπής τους θα πονέσει το μαχαίρι εκεί που θα κόψει. Και πάνω εκεί, στη λύσσα της απόρριψης θα βγει περίτρανα η εκδικητικότητα του Σκορπιού, απο μία πονεμένη Αφροδίτη. Το διάστημα αυτό θα πιστέψουμε πολύ στο πεπρωμένο, το γραφτό. Στην ισχύ του σχεδίου που είναι προορισμένο για μας. Γιατί πρόκειται για μία πολύ μυστήρια και μυστικιστική Αφροδίτη, που δε πιστεύει στο τυχαίο και το φευγαλέο...


Στις 13 Νοεμβρίου, η συνάντησή της με το Κρόνο θα μας δώσει ένα μάθημα:

Πως όταν τα ένστικτα, μας κάνουν έρμαιο και παραδινόμαστε σε αυτά χωρίς φραγμό, τότε υπάρχει και η ανάλογη τιμωρία. Ο Κρόνος θα στερήσει, έστω και προσωρινά σε πολλούς εραστές, το μοναδικό που χρειάζεται η Αφροδίτη για να λειτουργήσει: αγάπη. Θα τη μάθει υπομονή, μεθοδικότητα και αποδοχή καταστάσεων δύσκολων. Κάτι που για το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο βρίσκεται, είναι δυσβάσταχτο, αφού παρασύρεται απο την ένταση της ψυχής του. Ωστόσο, θα είναι ένα μάθημα που θα αφήσει κέρδος: εμπειρία, σοφία, καρτερικότητα. Γιατί αγάπη χωρίς αυτά , είναι καταδικασμένη να αποτύχει! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να φέρει στην ερωτική σου ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, στις 24 Οκτωβρίου. Έρωτας, έντονα πάθη και αναβίωση παλιών σχέσεων. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.



 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-10-2014 11:35:00