blank
 
blank

Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου.

 
Η έκλειψη Ηλίου σε μια άκρως σημαντική περίοδο, όσον αφορά γεγονότα και εξελίξεις! Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 31 Οκτωβρίου 2014: Σημαντικά γεγονότα κι εξελίξεις!

Η ορθή πορεία του Ερμή και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Με μεικτές πλανητικές όψεις και ανάλογα γεγονότα αποχαιρετάμε τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου. Μια σειρά από πλανητικές κινήσεις και φαινόμενα συντελούν στην δημιουργία ενός περίεργου αστρολογικού κλίματος, που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς προϊδεάζει για σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ερμής-Δίας και Αφροδίτη-Άρης

Τα εξάγωνα ανάμεσα στον Ερμή με τον Δία και την Αφροδίτη με τον Άρη, προϊδεάζουν για κάποια καλά νέα, που φτάνουν στα αυτιά μας γύρω στις 20 του μήνα και αφορούν μάλλον σε αισθηματικές ή οικονομικές υποθέσεις.

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον «κλέβει» η έκλειψη Ηλίου, που σχηματίζεται στις 24 του μήνα. Πρόκειται για μια μερική ηλιακή έκλειψη, μη ορατή από την Ελλάδα, ορατή ωστόσο από τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό.
 
Το μέγιστο της έκλειψης, που σχηματίζεται στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού, συμβαίνει στις 00:44 τοπική ώρα Ελλάδος και είναι ορατό από την περιοχή Nunavut στο βόρειο άκρο του Καναδά. Στην εκδήλωση της έκλειψης, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και σε έκλειψη, αποδεικνύοντας τη σημασία της έλλειψης επικοινωνίας που θα συνοδεύει το φαινόμενο.
 
Δεκαπέντε μέρες πριν και μετά την έκλειψη χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η «εμπλοκή» του Ερμή στην έκλειψη δείχνει προφανώς την ασυνεννοησία και τη διαφορετικότητα των απόψεων των «μεγάλων» για σύγκλιση και διπλωματικές λύσεις των καταστάσεων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται για άλλη μια φορά πολύ κοντά στο επίκεντρο των γεγονότων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 
Το φαινόμενο αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις και προβλήματα στην επικοινωνία και στις συγκοινωνίες, ενώ δεν θα λείψουν και τα μουγκρίσματα του εγκέλαδου και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι την ίδια μέρα με την εκδήλωση του φαινομένου, έχουμε και έκλειψη Αφροδίτης, η οποία λαμβάνει μέρος στην ηλιακή έκλειψη με όψη συνόδου και μας προϊδεάζει για τρανταχτά διαζύγια, αλλά και για νέα φλερτ, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
 
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο της έκλειψης, με αποτέλεσμα θέματα οικονομικά να επανέρχονται στο προσκήνιο και να επανεξετάζονται. Σε προσωπικό επίπεδο, η «σκιά» τη έκλειψης επηρεάζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γενέθλια αντίστοιχα γύρω στις 21 Απριλίου, στις 24 Ιουλίου, στις 24 Νοεμβρίου και στις 20 Ιανουαρίου.

Η ορθή πορεία του Ερμή

Η ορθή πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 9 Νοεμβρίου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία με αποτέλεσμα να σταματούν τα παρατράγουδα στους τομείς που κυβερνά ο συγκεκριμένος πλανήτης, ιδιαίτερα στην επικοινωνία και στις συγκοινωνίες. Το χάος που επικρατούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στους συγκεκριμένους τομείς, αμβλύνεται και σταδιακά σταματά να μας ταλαιπωρεί.
 
Καθώς όμως ο Ερμής θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση, στο ζώδιο δηλαδή του Ζυγού μέχρι τις 9 Νοεμβρίου αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στα καίρια ζητήματα των σχέσεων και συμμαχιών μεταξύ των κρατών, που ταλαιπωρούν τον περισσότερο κόσμο. Παράλληλα, πολλές από τις σχέσεις που είχαν κλονιστεί, θα αποκατασταθούν. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση του Ερμή.

Άρης στον Αιγόκερω

Στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. Καθώς στη διαδρομή του στον Αιγόκερω, ο πολεμικός Άρης θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (μην ξεχνάμε ότι και ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω), αναμένεται να «πυροδοτήσει» δυναμικές καταστάσεις. Δεν θα λείψουν δυστυχώς οι τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά και οι πολεμικές επιχειρήσεις.

Η Αφροδίτη δίνει ελπίδες

Οι ελπιδοφόρες όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στις 25 και στις 27 του μήνα αντίστοιχα, αποτελούν ένα έστω και μικρό φως, μέσα σε ένα αρκετά μπερδεμένο, σκοτεινό και δύσκολο διάστημα. Ας ελπίσουμε ο πλανήτης της αγάπης να βάλει τα δυνατά του, έτσι ώστε όλοι μας να δούμε μια αχτίδα, από αυτό το φως της ελπίδας. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για τα ερωτικά μας! Μάθε τι θα συμβεί! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms, για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι του Myastro.
 
Και πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις στην αυλαία του Οκτωβρίου, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2014 00:01:00