blank
 
blank

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Ώρα να αποκωδικοποιήσουμε τον έρωτα.

 
Αφροδίτη στον Αιγόκερω και το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Ώρα να αποκωδικοποιήσουμε τον έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας βάζει σε περίπλοκα παιχνίδια, αφού λειτουργεί συγκαλυμμένα στον έρωτα και με υπονοούμενα που καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε. Η διαχείριση των συναισθημάτων μας γίνεται συντηρητικά, αν κάνουμε τη βλακεία να πιστέψουμε πως το μέγεθος του έρωτα είναι στο χέρι μας και είναι μετρήσιμο, ενώ καλυπτόμαστε από την προσποίηση πως δεν είμαστε διαθέσιμοι ερωτικά, έτσι για να δούμε το μέγεθος της αντίδρασης στα μάτια του άλλου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω χτίζει σχέσεις με διάρκεια και σοβαρότητα

Τις μέρες αυτές δεν κάνουμε σχέσεις που θα διαρκέσουν μόνο όσο ένα πυροτέχνημα, αλλά θα υπάρχει η απαίτηση για διάρκεια και σοβαρότητα, σταθερότητα και πίστη σε ένα κοινό δρόμο. Δεν μας παρασύρουν εύκολα, με λόγια και εκδήλωση λατρείας, ούτε υποκύπτουμε στο πρώτο χάδι. Και η συγκεκριμένη συνταγή εξαιρετική και αλάθητη, αιώνια και διαχρονική. Μέχρι όμως να πάει να συναντήσει η μαγεύτρα Αφροδίτη το παιδί της αυταπάτης Ποσειδώνα και οι δύο μαζί να κάνουν την Πέμπτη  10 Ιανουαρίου ένα εξάγωνο, το οποίο θα κλέψει την σκληράδα από τον έρωτα και θα φέρει τρέμουλο στα πόδια, γαργαλητό στο στομάχι και αμηχανία στο βλέμμα. Είναι ο αέρας που θα φυσήξει στον έρωτα, διώχνοντας μακριά τις φοβίες που θα φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τις συναισθηματικές κρυάδες, τα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και απλά θα αφεθούμε χωρίς ενοχές και τύψεις,  χωρίς τις εγγυήσεις και τις κοινωνικές εξασφαλίσεις.

Ζήστε τον έρωτα

Αρπάξτε τη ευκαιρία να δημιουργήσετε όση περισσότερη φαντασία μπορείτε, αφήνοντας κατά μέρος τις κουβέντες για την πιστωτική κάρτα, το φουσκωμένο λογαριασμό του ρεύματος και τα χαλασμένα υδραυλικά. Αφεθείτε στο ρομάντζο, όπως το ζούσαν κάποτε οι άνθρωποι στην πρωτόγονή του μορφή, χωρίς τις κοινωνικές συμβατότητες. Πιάστε τον παλμό του συντρόφου σας και νιώστε τι θέλει από εσάς. Δώστε πνοή και ύπαρξη σε ένα όραμά σας, μια ελπίδα, ένα σχέδιο. Η ρομαντική φύση του κάθε ερωτευμένου ζητά να εκφραστεί, να δει ηλιοβασιλέματα, φεγγαρόφωτα και βαρκάδες.  Να πιάσει από το χέρι το άλλο του μισό και να του τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τα ζώδια

Λέοντες, Καρκίνοι και Παρθένοι, θα βρεθείτε να περπατάτε αγκαλιά, αφού είστε εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο από την όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση ή απλά σχέση, θα έρθετε πιο κοντά στον άλλον, ανοίγοντας την καρδιά και την αγκαλιά, ενώ θα επικοινωνήσετε με έναν τρόπο πιο πνευματικό και εγκεφαλικό. Οι Αιγόκεροι, αν και με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους, θα τιμήσουν και αυτοί τον έρωτα, ωστόσο θα κρατήσουν μια πιο παθητική στάση, περιμένοντας να τους χτυπήσει την πόρτα. Βέβαια, η συναισθηματική ισορροπία δεν έχει και τόσο αυστηρούς φραγμούς, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε να καθορίσετε τι ακριβώς σχέση έχετε, που οδηγείται, με τι ταχύτητα προχωράει, αν ο άλλος σας βλέπει σοβαρά, αν όχι, αν θέλει γάμο, ...τι τέλος πάντων θέλει. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο άρθρο Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εγγυάται τη σταθερότητα στα αισθηματικά και ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας. Και βέβαια, μην ξεχνάτε να βλέπετε καθημερινά τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, με βάση τον γενέθλιο χάρτη σας. Γιατί απλά τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή, πρέπει να είναι απαλλαγμένα από ετικέτες.


  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-01-2013 00:00:00