blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Περιμένοντας τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο: Όχι στις συμβατικές σχέσεις!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Περιμένοντας τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο: Όχι στις συμβατικές σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Τελευταία μέρα του χρόνου και αφήνουμε πίσω μας οτιδήποτε μπορεί να μας στεναχώρησε ή να μας προβλημάτισε. Στεκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας χρονιάς και ανανεώνουμε τις ελπίδες μας και την αισιοδοξία μας!

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Αφροδίτη, η οποία την ημέρα του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου 2015 εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου, για να περάσει σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015.
 
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, χρειάζεται συναίσθημα και ζεστασιά για να μπορέσει να εκφραστεί και να εκφράσει τη φύση της. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο σε γενικές γραμμές απρόσωπο και θεωρητικό, κάτι που δεν εξυπηρετεί τη γλυκιά Αφροδίτη να ξεδιπλώσει την ευαισθησία της και το συναίσθημα της…
 
Όμως, είναι μία θέση που θα την βοηθήσει να ενισχύσει τις παρέες, την κοινωνική ζωή, τα καινούρια ενδιαφέροντα, τις νέες γνωριμίες και την επέκταση των οριζόντων σε πιο πνευματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη εδώ, μπορεί να δυσκολεύεται σε ό,τι αφορά το συναίσθημα, όμως η πνευματικότητά της κινείται σε πολύ υψηλές συχνότητες! Και αυτές θα την οδηγήσουν να προσφέρει την αμέριστη βοήθεια της, σε όποιον την χρειάζεται, χωρίς να το σκεφτεί ούτε μια στιγμή, είτε είναι γνωστός είτε είναι άγνωστος!
 
Γιατί, μπορεί στις στενές τους σχέσεις οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να αγαπούν την ελευθερία και να μην είναι ποτέ “κολλημένοι” με τον ερωτικό τους σύντροφο και να μη δεσμεύονται εύκολα, όμως βρίσκονται πάντα εκεί, κοντά σου, στο πλευρό σου, όταν παραστεί ανάγκη!
 
Έτσι, οι σχέσεις την περίοδο αυτή γίνονται πιο απρόσωπες, λειτουργούν μέσα σε ένα κλίμα μεγαλύτερης ελευθερίας. Πρωταγωνιστικός ρόλος δίνεται στην επικοινωνία και στην κατανόηση. Βγαίνουμε από τη ροή των συμβατικών σχέσεων και ακολουθούμε μια άλλη, πιο εξελιγμένη πορεία, που λέει πως οι σχέσεις είναι κατανόηση και ελευθερία, δεν είναι εξάρτηση ούτε υποχρέωση… Μέσα σε αυτή την ελευθερία μαθαίνουμε να κινούμαστε το διάστημα που ακολουθεί, χωρίς εξάρσεις και συναισθηματισμούς. Λιτά, απλά και ουσιαστικά, συνυπάρχουμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις ζωές των αέρινων ζωδίων, Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης και ελευθερίας. Θα τους βοηθήσει να εκφράσουν πολύ καλύτερα τη φύση τους και να ανανεώσουν το σκηνικό στις προσωπικές τους σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται αισθητά το διάστημα αυτό. Κυρίως όμως, θα ενισχύσει την ερωτική τους ζωή, μέσα από ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα και συναντήσεις, που μπορεί να έχουν το διάστημα αυτό!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2015, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Download Video as MP4

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια υπέροχη, γιορτινή νύχτα και μια αισιόδοξη ανατολή στην νέα χρονιά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2014 20:00:00