blank
 
blank

Η Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Η ανάγκη για συντροφικότητα τονώνει το «εμείς» και παραμερίζει το «εγώ».

 
Η Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Η ανάγκη για συντροφικότητα τονώνει το «εμείς» και παραμερίζει το «εγώ».
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη στο Ζυγό

Στις 16 Αυγούστου και ώρα 18:37 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο και κυβερνά. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο στοιχείο της και λειτουργεί εξαιρετικά θετικά.
 
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, της ισορροπίας, της δικαιοσύνης και της αρμονίας, και η Αφροδίτη θα καταφέρει να παραμερίσει τις εγωιστικές τάσεις και να βγάλει στην επιφάνεια το καλύτερο κομμάτι του καθενός. Προτεραιότητα αυτό το διάστημα θα είναι η επιδίωξη μιας ατμόσφαιρας που εξυπηρετεί όλες τις πλευρές, αφού η λέξη κλειδί του Ζυγού είναι το «εμείς» και όχι το «εγώ». Η ανάγκη για συντροφικότητα θα γίνει πιο αισθητή, κι έτσι οι υπάρχουσες σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές, ενώ οι καινούργιες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικές και αρμονικές. Παρόλο που θα υπάρξει ένα «επικίνδυνο» διάστημα από τις 24-27 Αυγούστου, που θα σχηματίσει δυσαρμονικές γωνίες με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία, στο χέρι μας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να το ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
 
Διαβάστε επίσης το αναλυτικό σχόλιο μας, στο άρθρο Η Αφροδίτη στον Ζυγό: αστραφτεροί, αυγουστιάτικοι έρωτες!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ζυγό

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο πολικό ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σχέσεις σου, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου, και να δημιουργήσεις μια αρμονική ατμόσφαιρα που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και στους δυο σας. Η επιδίωξη της σταθερότητας θα αποτελέσει το βασικό σου μέλημα και δεν αποκλείεται ακόμα και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να την εξασφαλίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις με μεγάλη χαρά, ότι αυτό το διάστημα σε προσεγγίζουν άτομα που έχουν σοβαρές προθέσεις και που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια μακροχρόνια σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης επιπλέον ευνοεί τυχόν νέες συνεργασίες καθώς επίσης και τα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η διέλευση της δικής σου Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού, από τις 16 Αυγούστου και μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο ζωής σου. Αυτό το διάστημα, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και θα νιώσεις την ανάγκη να «κακομάθεις» τον εαυτό σου, ενδίδοντας σε πολυτέλειες που έχεις στερηθεί. Ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σου, θα σου προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα στρέψει τα βλέμματα πολλών θαυμαστών επάνω σου. Η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βρεις μια δουλειά που σε εκφράζει και επιπλέον σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε έναν επαγγελματικό χώρο, να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο με το οποίο θα αναπτύξεις μια στενή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα, και τις διακοπές και να πραγματοποιήσεις κάθε επιθυμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα δεθείς περισσότερο μαζί του, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και αξιόλογο άτομο, με το οποίο θα ξεκινήσεις μια σημαντική σχέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε περίπτωση που έχεις βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, τώρα να αποκατασταθεί πλήρως και να βρεις ξανά την ευτυχία. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, στις 16 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια θα είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο, αφού τώρα, θα μπορέσεις να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο και να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Δεν αποκλείεται επίσης, να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, ή να προχωρήσεις σε μια σημαντική αγοραπωλησία που θα σου αποφέρει σημαντικό όφελος. Αν διατηρείς μια σημαντική σχέση, ίσως πάρεις την απόφαση να την επισημοποιήσεις και ασχοληθείς προσωπικά με την επίπλωση του νέου σπιτιού σου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πολύ οικεία, και σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, από τις 16 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, θεωρείται αρκετά θετική για σένα. Το διάστημα αυτό θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός και θα εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις γνωριμίες σου προκειμένου να πετύχεις τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείς κάποιες πολύ σημαντικές προτάσεις που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στο μέλλον σου. Επιπλέον, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά ταξίδια που θα σε ξεκουράσουν και θα σε ανανεώσουν. Με το αυξημένο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την ευστροφία σου, μπορείς να κατακτήσεις καινούργια άτομα και να δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση που θα ανταποκρίνεται στα πρότυπά σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι κοινές διακοπές θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα ανακαλύψεις ότι είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας στη ζωή σου. Το γεγονός ότι θα προσελκύεις το χρήμα με ιδιαίτερη ευκολία, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Πολλοί Παρθένοι, μπορεί αυτό το διάστημα, να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στο εξωτερικό, ή να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων από άλλη χώρα. Αν είσαι άνεργος, τώρα μπορείς να βρεις μια εργασία που να ανταποκρίνεται στα προσόντα σου και να σου προσφέρει σημαντικές προοπτικές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή όπου είτε είσαι δεσμευμένος, είτε δημιουργήσεις τώρα μια σχέση, υπάρχουν σοβαρές προοπτικές επισημοποίησης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 16 Αυγούστου, σου εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Η δική σου κυβερνήτης θα σου προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία και ευστροφία και θα σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σου. Έτσι, το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να προσεγγίσεις άτομα που μπορούν να πραγματοποιήσουν τις όποιες επιθυμίες σου. Σημαντική βελτίωση πρόκειται να υπάρξει στα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν, να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, ή ακόμα και να προχωρήσεις σε μια σημαντική επένδυση. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου η σχέση σου με τον σύντροφό σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας καινούργιος έρωτας θα φέρει μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και σε ωθεί σε μια εσωτερική αναζήτηση που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις πραγματικές ανάγκες σου και τα θέλω σου και να χαράξεις τις επόμενες κινήσεις σου. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο και είσαι απαλλαγμένος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι ιδανικό για να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να σχεδιάσεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση ίσως επιδιώξεις μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να διαπιστώσεις κατά πόσον οι προθέσεις του είναι σοβαρές ή όχι. Καλό θα είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και να περιμένεις λίγο, αφού αμέσως μετά η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το δικό σου ζώδιο. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχουν προοπτικές για μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή, ή και για την αναβίωση ενός παλιού δεσμού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κινητικότητας, κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να βγεις περισσότερο, να διασκεδάσεις αλλά και να πραγματοποιήσεις στόχους που ονειρεύεσαι. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου και αυτό σημαίνει ότι αν σου παρουσιαστεί μια πρόταση, καλό θα είναι να την εξετάσεις σοβαρά. Έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα, μπορείς εύκολα να συνδυάσεις τη δουλειά με τη διασκέδαση, χωρίς να λειτουργεί το ένα εις βάρος του άλλου. Ευχάριστες προοπτικές ανοίγονται και στην προσωπική σου ζωή κυρίως αν είσαι ελεύθερος, αφού μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορείς να κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου δεν απειλείται από τίποτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, στις 16 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την κοινωνική σου προβολή και την επαγγελματική αναρρίχηση που επιθυμείς, καθώς επίσης και για την προσωπική σου ζωή. Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο και να δείξεις τις ικανότητές σου, αφού μια προαγωγή ή και μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου είναι πολύ πιθανή. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, παρά τις όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, θα καταφέρεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο σύντροφό σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Αν ξεκινάς τώρα ένα νέο κύκλο σπουδών, η επιτυχία είναι ήδη εξασφαλισμένη, ενώ αν επιδιώκεις να εγκατασταθείς για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, οι προοπτικές αυτό το διάστημα είναι άριστες. Θετικές εξελίξεις φυσικά αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή όπου αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σου και ίσως αλλάξει ριζικά και την πορεία της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 16 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται πολύ καλό για τα οικονομικά σου και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα, προκειμένου να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές και να απαλλαγείς από βάρη. Αν δεν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία ή μια επένδυση που θα σου εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, αφού η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ ερωτική για σένα. Αν διατηρείς μια σχέση, το πάθος για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί και ο δεσμός σου θα γίνει πιο δυνατός, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, που με το πέρασμα του χρόνου θα σταθεροποιηθεί. Τέλος, δεν αποκλείεται να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-08-2013 00:00:00