blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Μαρτίου 2016, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Η τέχνη του φανταστικού και του ονείρου!

 
Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Μαρτίου 2016, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Η τέχνη του φανταστικού και του ονείρου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Μαρτίου 2016, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

H Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο βασίλειό της, εκεί από όπου μπορεί να δίνει την αγάπη της σε όλους όσους την χρειάζονται, γλυκαίνοντας και ομορφαίνοντας την καθημερινότητα, τις ψυχές και τις σχέσεις μας! Και την Κυριακή συναντά τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, όπου κι αυτός είναι παντοδύναμος… Θα την αγκαλιάσει και θα την προσκαλέσει να τον συνοδέψει εκεί που η φαντασία μπλέκεται με την πραγματικότητα και η ευτυχία με το όνειρο… Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου σίγουρο για κανέναν από εμάς!

Άκρως ερωτικές οι ενέργειες του τριημέρου αυτού, δημιουργούν ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες… Τα όρια ανάμεσα στο “θέλω” και στο “πρέπει” είναι δυσδιάκριτα, πολύ εύκολα καταστρατηγούνται, προκειμένου να ζήσεις αυτό που λαχταρά η ψυχή σου… Θέλεις να ακολουθήσεις τη βαθιά σου επιθυμία, να περπατήσεις σε εκείνα τα μονοπάτια που μπορεί να μην ξέρεις πού ακριβώς οδηγούν… Θέλεις να ξεφύγεις από την πεζή, την ανιαρή πραγματικότητα και να φτάσεις εκεί όπου το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα… Έστω και μια στιγμή είναι αρκετή, για να σε κάνει να νοιώσεις και πάλι ζωντανός…

Έχεις διάθεση να αφεθείς, να παρασυρθείς, όμως εδώ υπάρχει μια παγίδα που πρέπει να προσέξεις: Η πραγματικότητα πολλές φορές δεν βοηθά στην υλοποίηση του ονείρου σου… Όμως ο Ποσειδώνας ντύνει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις με εκείνο το μανδύα του ιδανικού, για να σε ξεγελάσει… Ο μανδύας αυτός θα κάνει τη στιγμή να μοιάζει μοναδική, μα αύριο, όταν θα φύγει μπροστά από τα μάτια σου το πέπλο του, θα καταλάβεις πως… η άμαξα έχει ξαναγίνει κολοκύθα! Όταν όμως οι ενέργειες στρέφονται στην φροντίδα, την αγάπη, την συμπαράσταση και το δόσιμο, μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα!

Βεβαίως, τις ημέρες αυτές καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές συμφωνίες ή συναλλαγές. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα και κυρίως μην επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις ή που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και κυρίως στο τι προσδοκάτε από αυτά! Ζήστε, νοιώστε, αλλά κρατήστε αποστάσεις, γιατί αύριο είναι πάντα μια… άλλη μέρα!

Να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2016 17:27:00