blank
 
blank

O Άρης στον Τοξότη τον Μάρτιο 2016: Οι στόχοι είναι εδώ!

 
O Άρης στον Τοξότη τον Μάρτιο 2016: Οι στόχοι είναι εδώ!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Άρης στον Τοξότη

Στις 6 Μαρτίου 2016 ο Άρης εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, μαζί μία αίσθηση δύναμης, να πραγματοποιήσουμε το ακατόρθωτο. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό της Φωτιάς, πέραν του ότι δεν περιορίζεται πουθενά και σε τίποτα, έχει το συνήθειο να σκορπίζεται, με αποτέλεσμα συχνά να αλλάζουμε στόχους, αφού οι πρώτοι που θέτουμε μας φέρνουν πλήξη. Αν κατορθώσουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε έναν σκοπό, τότε θα έχουμε πλήρη επιτυχία στην επίτευξή του.
 
Πρόκειται για μία περίοδο εκπλήξεων, από τις 6 Μαρτίου έως τις 27 Μαΐου, με κρυμμένους άσσους στο μανίκι μας και απρόβλεπτες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Το μότο “όσο πιο πολλές προκλήσεις, τόσο πιο όμορφη η ζωή” θα μας συνοδεύει μέχρι το τέλος της Άνοιξης. Πολλοί θα νιώσουμε μία ανησυχία, μία άρνηση για τη στασιμότητα, μαζί με το αίσθημα της συνεχούς κίνησης και δράσης.
 
Όσο παραμείνει ο Άρης στον Τοξότη, θα διψάμε για το νέο και την περιπέτεια. Η καθημερινότητα χρωματίζεται από ενδιαφέρουσες αλλαγές, γίνεται λιγότερο πληκτική, καθώς εισβάλλουν σε αυτήν νέα στοιχεία. Αυτά μπορεί να είναι μία ωραιοποίηση του χώρου που ζούμε, ένας νέος έρωτας, μία γνωριμία που μας αναστατώνει, φιλίες με τις οποίες διασκεδάζουμε στο έπακρο, ένα ταξίδι που αλλάζει την οπτική που μέχρι τώρα είχαμε, μεταβάλλοντας τη κοσμοθεωρία μας.
 
Η ανάγκη για ανατροπή και περιπέτεια, θα μας ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως θεωρήσουμε πως η σχέση μας είναι αρκετά συμβατική και ρουτινιάρικη, αποφασίζοντας να την αφήσουμε πίσω. Ίσως πάλι, ξοδέψουμε όλα μας τα λεφτά σε σεμινάρια ή ξένες γλώσσες. Άλλοι πάλι θα θελήσουν να δουν από κοντά μια ξένη χώρα ή κάτι αξιοσημείωτο. Οτιδήποτε μας απομακρύνει από τη κλειστοφοβική κατάσταση του μυαλού μας, είναι καλοδεχούμενο. Επίσης, οι έρωτες από απόσταση, με άτομα από άλλες χώρες και κουλτούρες, έρχονται ξανά στο προσκήνιο.
 
Ο Άρης από τον Τοξότη ζητά την ανακάλυψη, απεχθάνεται τη ρουτίνα και ανθίζει μέσα από το άγνωστο και την πρόκληση. Η ανάγκη για ελευθερία είναι πιο έντονη αυτή τη στιγμή. Η προσπάθεια να μας την περιορίσουν, δημιουργεί μόνο εχθρούς.
 
Είναι η στιγμή που θα επιχειρήσουμε να ζήσουμε κάτι, που επιθυμούσαμε για όλη μας τη ζωή, με όποιο κόστος! Στον έρωτα ο αντίκτυπος είναι μεγάλος, αφού δύσκολα θα περιοριστούμε σε βαλτωμένες καταστάσεις και βαρετούς εραστές. Θα υπάρξει η ανάγκη για ποικιλία, αλλαγή, με καθόλου συμβατικούς τύπους ανθρώπων που μπορεί να γνωρίσουμε. Ο πειραματισμός και η δοκιμή του απαγορευμένου, είναι αυτό που μας εξιτάρει. Φυσικά, επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στον Τοξότη.

Το τρίπτυχο Μάθηση-Ταξίδια- Επέκταση, βρίσκει το έδαφος που χρειάζεται, ώστε να καρποφορήσει. Και μαζί του όσοι θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά στη ζωή τους. Το μόνο που μας φοβίζει, είναι η πιθανότητα να έχουμε περιορισμένες προοπτικές. Αλλά αυτό είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι τουMyastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
 
 
Ο κρίσιμος Μάρτιος και η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, από τη Μαρία Σύλλα.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2016 17:45:00