blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Μαρτίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Μαρτίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 7 ως 13 Μαρτίου 2016, με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες δηλώνει πως το ταξίδι αυτό έχει κυρίως εσωτερικές διαδρομές, μια εξερεύνηση της άγνωστης περιοχή της ψυχής σου… αυτής που ίσως μέχρι τώρα δεν τόλμησες ποτέ να κοιτάξεις κατάματα… Τώρα, οι επιλογές του παρελθόντος, οι άνθρωποι, οι καταστάσεις, ό,τι μπορεί να σε πόνεσε μέχρι τώρα στο ταξίδι της ζωής σου, εμφανίζεται ξανά μπροστά σου προκειμένου να πάψει πια να σε ταλαιπωρεί…
 
Ο Ήλιος και η Σελήνη στον κύκλο αυτόν, μόλις έχουν ολοκληρώσει το ραντεβού τους με τον Κρόνο, αυτόν τον δύστροπο αλλά σοφό γέροντα του ζωδιακού! Η συνάντησή τους με τον Δία αμέσως μετά, μπορεί να λειτουργήσει σαν… παγίδα, μια και θα θελήσεις να ξεφύγεις, να αποδράσεις με όποιο τρόπο μπορείς, από οτιδήποτε πονάει, πληγώνει, ταλαιπωρεί… Μα να θυμάσαι πως καθετί που δεν θεραπεύεις, θα συνεχίσει να σε απασχολεί!
 
Και εδώ είναι η ευκαιρία σου! Ο Ήλιος και η Σελήνη αμέσως μετά συναντούν τον Χείρωνα, τον μεγάλο θεραπευτή του ζωδιακού! Τώρα θα μπορέσεις να επουλώσεις κάθε τραύμα του παρελθόντος και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου με αισιοδοξία! Και φυσικά, είναι η εποχή που καλείσαι να ανακαλύψεις τη θεραπευτική δύναμη της αγάπης… Γιατί αυτή είναι η θεραπεία σου και θεραπεία όλου του πλανήτη!
 
Οι Ιχθείς αυτό ακριβώς εκπροσωπούν: Τη λύτρωση που έρχεται μέσα την προσφορά, τη φροντίδα, τη συμπόνια, τη συμπαράσταση… Γιατί ξέρεις, όσο πιο πολύ αγαπάς, τόσο πιο πολύ η ενέργεια αυτή μεγαλώνει… πολλαπλασιάζεται, ισχυροποιείται και μεταμορφώνει κυριολεκτικά τα πάντα γύρω σου! Ανακάλυψε την, χρησιμοποίησέ την, θεράπευσε και θεραπεύσου μέσα απ’ αυτήν… Ενώσου με την ενέργεια του συνόλου, χρησιμοποιούσε τις πληροφορίες που παίρνεις τώρα από τον εξωτερικό σου οδηγό, από τη διαίσθησή σου, γιατί αυτές θα σου ανοίξουν καινούργιες κατευθύνσεις…

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων την ημέρα του Σαββάτου, έρχεται να συνηγορήσει σε αυτήν την προσπάθειά σου. Μα να θυμάσαι πως η καλύτερη θεραπεία που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι να τον γνωρίσεις!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα και να αναζητήσεις μια άλλη οπτική, που μπορεί να σε βοηθήσει να γαληνέψεις και να ησυχάσεις! Μη διστάζεις και μην το σκέφτεσαι ούτε στιγμή, αναζήτησε οτιδήποτε μπορεί να σου κάνει καλό! Διάβασε περισσότερο, απόκτησε νέες γνώσεις, άνοιξε το πεδίο των ενδιαφερόντων σου… Κοινωνικοποιήσου, γνώρισε νέα πρόσωπα, μίλα, επικοινώνησε, δράσε, ερωτεύσου! Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και πιθανά! Ό,τι μπορεί να κάνει καλό στην ψυχή σου, ό,τι μπορεί να τροφοδοτεί την ύπαρξή σου με χαρά, γράφεται στο νέο κύκλο αυτόν της έκλειψης, που ανοίγει τώρα μπροστά σου, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαημέρου. Τόλμησε να αλλάξεις! Αυτό είναι το μήνυμα του κύκλου αυτού και σίγουρα πολλά θα συνωμοτήσουν, για να σου δώσουν τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να επεκταθείς σε κάθε κατεύθυνση που επιθυμείς. Αρκεί να το θέλεις, πραγματικά, με την ψυχή σου, με όλη σου την ύπαρξη! Και να είσαι προετοιμασμένος να δεις κατάματα οτιδήποτε μπορεί να σε πληγώνει, να σε πιέζει και να σε πονάει… Μόνο έτσι μπορείς να απελευθερωθείς πραγματικά!
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων συνηγορεί σε κάθε προσπάθειά σου, σε κάθε σου βήμα, αλλά και σε κάθε σου σχέση, βελτιώνοντας την ερωτική σου ζωή, δίνοντάς της έναν φρέσκο αέρα, ένα νέο νόημα, μια νέα πνοή, ό,τι κι αν σημαίνει για σένα αυτό!
 
Με τον Ιχθύ, υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα, που μπορείς να αξιοποιήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την περίοδο αυτή οφείλεις να διακρίνεις τη χαρά και την ευτυχία, στα μικρά πράγματα, όπως ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά! Βεβαίως, μπορεί να υπάρξουν και άλλοι, σημαντικότεροι λόγοι για να χαρείς και να νοιώσεις πως απογειώνεσαι, εσύ όμως ξέρεις πως χρειάζεται να πατάς καλά στα πόδια σου στη γη και να προετοιμάζεσαι… συστηματικά και συνειδητά! Γιατί τώρα μπορείς πραγματικά να πετύχεις κάτι μεγάλο, κάτι που μπορεί να προσπαθείς εδώ και καιρό, όπως για παράδειγμα να αξιοποιήσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο, να πάρεις μια πολύ μεγάλη χαρά από τα παιδιά σου ή να συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, σε ό,τι κι αν κάνεις, μην αφήνεις το συναίσθημά σου να σε παρασύρει… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και να δίνεις χώρο και χρόνο στα πράγματα, ώστε να εξελιχθούν! Και κυρίως, να είσαι απόλυτα συνειδητός σε ό,τι εκφράζεις, στις προθέσεις και στις κινήσεις σου σε κάθε τομέα! Όμως τώρα, μπορείς να ελπίζεις πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψεις (κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου)!
 
ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να ανανεώσει το συναίσθημά σου, να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα σε φέρουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να μαλακώσει κάθε σχέση που μπορεί να ταλαιπωρήθηκε και να σε ταλαιπώρησε. Δεν αποκλείεται βέβαια να φέρει και έναν μεγάλο έρωτα…
 
Με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ζεστό, τρυφερό, ρομαντικό και άκρως ερωτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η έκλειψη αυτή φωτίζει το δικό σου ζώδιο, τις υποθέσεις και τις σχέσεις σου, ενώ σου ανοίγει καινούργιες, θετικές προοπτικές, μέσα μέσα από τις οποίες μπορείς πραγματικά να έχεις επιτυχία σε κάθε τομέα! Η εσωτερική σου φωνή θα σου δείξει το δρόμο, η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει για το πώς πρέπει να κινηθείς και τι πρέπει ακριβώς να κάνεις, γι’ αυτό μη σταματήσεις ποτέ να την ακούς! Βεβαίως, από την άλλη μεριά ίσως χρειαστεί να αλλάξεις ριζικά κάποια πράγματα… Τα επαγγελματικά σου παίζουν σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή και ανοίγουν κύκλους που σε δυσκολεύουν… Να θυμάσαι πως μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να κινηθείς σε όποια κατεύθυνση επιθυμείς, ακόμα και να κλείσεις έναν κύκλο στην εργασιακή σου ζωή, ανοίγοντας έναν καινούργιο… Ό,τι και να κάνεις όμως, πρέπει οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και κυρίως συνειδητές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε οδηγεί η παρόρμηση της στιγμής, ιδιαίτερα εσένα του δεύτερου δεκαήμερου! Είναι πολύ σημαντικό να δεις, να αναγνωρίσεις, να κατανοήσεις τι είναι αυτό που σε πληγώνει, αλλά και ποιες είναι οι δικές σου ευθύνες σε ό,τι δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις ή σε ό,τι δεν έχει πάει καλά στις σχέσεις σου! Τότε μόνο θα μπορέσεις πραγματικά να το αλλάξεις και να… μεγαλουργήσεις!
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις προσωπικές, μια και τώρα μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα το συναίσθημά σου, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς!
 
Με τον Καρκίνο, έχεις πολλά να μοιραστείς και πολλά να νοιώσεις. Με τον Παρθένο, μια ιστορία απο το παρελθόν ανοίγει και πάλι τον κύκλο της. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα στρέφεσαι μέσα σου και προσπαθείς να επεξεργαστείς την ψυχή σου, το συναίσθημά σου, αλλά και να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορεί να σε απασχολούν την περίοδο αυτή. Θέλεις να κάνεις αλλαγές, αλλά πώς; Τι πρέπει να κάνεις, σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς; Τέτοιου είδους θέματα τριγυρνούν στο μυαλό σου στον κύκλο αυτό, που προετοιμάζει μια σειρά εξελίξεων για το μέλλον, όταν θα είσαι αποφασισμένος θα περάσεις στην δράση! Όμως πρώτα οφείλεις να δεις τις ευθύνες που μπορεί να έχεις τώρα, αλλά και πόσο έτοιμος είσαι να αναλάβεις καινούργιες. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να λειτουργήσεις και με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να μεθοδεύσεις κάποια σχέδια, που παρακάτω θα τα βάλεις σε εφαρμογή.
 
Εκείνο όμως που ανανεώνει σημαντικά την καθημερινότητά σου, είναι ο έρωτας, που τώρα κινείται κάτω από τα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου… Δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο εγείρει συναισθηματικές θύελλες, κινείται όμως σε ένα ποιο μυστικό ή ακόμα και παράνομο περιβάλλον. Εξελίξεις όμως μπορεί να υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, καθώς επανέρχεται ένα θέμα, μια συζήτηση, ένα σχέδιό σου απο το παρελθόν, προκειμένου να επανεξεταστεί. Ωστόσο χρειάζεται απόλυτος ρεαλισμός και καθόλου βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις.
 
ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς έρχεται να ενισχύσει πολύ το συναίσθημά σου και να σε κάνει να φροντίσεις, να συμπαρασταθείς στα πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Σε βοηθά επίσης να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου ή ακόμα ενισχύει το πάθος σε μια σχέση που έχει μυστικό ή παράνομο χαρακτήρα.
 
Με τον Ιχθύ αυτό που μοιράζεσαι είναι ιδιαίτερα έντονο και άκρως παρασκηνιακό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΛΕΩΝ
Η περίοδος αυτή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια πολύ βαθιά συναισθήματα, που συνήθως αποφεύγεις να επεξεργαστείς, ωστόσο διαμορφώνουν ένα έντονο κλίμα στην καθημερινότητά σου και κυρίως στην ερωτική σου ζωή και στη σχέση σου. Ίσως τώρα να βλέπεις ατέλειες, πράγματα που σε ενοχλούν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι παλιά, ή έρχεσαι αντιμέτωπος με μια δυσαρμονία ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου, γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά θέλεις να συνεχίσεις να μοιράζεσαι μαζί του τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, αλλά κυρίως το συναίσθημά σου! Μάλιστα, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση που πλέον έχει φθαρεί. Δεν αποκλείεται βεβαίως κι ένα τρίτο πρόσωπο να γίνει η αιτία αυτής της αλλαγής, ένα πρόσωπο που ανανεώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή, δίνοντας νέα προοπτική για το μέλλον… Δεν αποκλείεται επίσης να ευνοηθείς σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορούν τρίτους, όπως δάνεια, διατροφές, τράπεζες κλπ. Ίσως ακόμα να δεχτείς μια οικονομική υποστήριξη από το σύντροφο ή από συνεργάτες.
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης το ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύει την ερωτική σου ζωή, ενώ θα διευκολύνει επίσης σημαντικά τα οικονομικά σου.
 
Με τον Ιχθύ αυτό που ζεις μπορεί να σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, μια και η έλξη που υπάρχει μεταξύ σας είναι πολύ δυνατή! Αλλά και με τον Τοξότη, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το… πάρτι τώρα αρχίζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κλίμα γύρω σου παρουσιάζει μια ρευστότητα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, που την περίοδο αυτή μοιάζουν να έχουν χάσει τον… προσανατολισμό τους! Ο κύκλος αυτός σε φέρνει μπροστά στις μέχρι τώρα επιλογές σου, στα σχέδιά σου, στις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται μια σύγκρουση με κάποιον συνεργάτη και ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που σε κάνει να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σχέσεις σου ή να κλείσεις έναν κύκλο που δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες σου. Βεβαίως, διόλου απίθανο και το σενάριο του ανοίγματος ενός καινούργιου επαγγελματικού κύκλου, που όμως φαίνεται να έχει και πάρα πολλές ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται κάτω από το καθεστώς πολύ μεγάλης ψυχραιμίας και ρεαλισμού, γιατί αλλιώς η όποια παρόρμηση μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποτελέσματα. Παράλληλα, το σπίτι και η οικογένεια έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ίσως μια αλλαγή σπιτιού, μια επέκταση, ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην οικογένεια, να ανοίξει έναν νέο κύκλο στον τομέα αυτό!
 
ΥΓ. Ο κύκλος αυτός δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, ή να επαναφέρει ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει και παλιότερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων διευκολύνει σημαντικά τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου, ενώ βελτιώνει τις επαγγελματικές σχέσεις σου.
 
Με τον Ιχθύ ένας νέος κύκλος που ξεκινά τώρα, μπορεί να έχει πολύ αισιόδοξες προοπτικές, αρκεί να στηρίζεται σε απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις και δεδομένα. Με έναν άλλον Τοξότη ή ακόμα και έναν Δίδυμο το ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης είναι πολύ πιθανό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις καινούριους στόχους, να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου, αρκεί όλα αυτά να τα έχεις οργανώσει τρόπο, που θα έχει ελαχιστοποιήσει το περιθώριο της αποτυχίας. Και κυρίως να έχεις αναγνωρίσει τι δεν θέλεις, τι δεν σου πηγαίνει τι δεν μπορείς να αναλάβεις και τι δεν μπορείς να διαχειριστείς! Στον κύκλο αυτό δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα, το οποίο έχει πρόσθετες ευθύνες, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις τώρα. Η κοινωνική ζωή επίσης, είναι ένας λόγος που σε κάνει να χαίρεσαι και τροφοδοτεί την καθημερινότητά σου με προσκλήσεις, εξόδους και νέα πρόσωπα, που διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ίσως μάλιστα κάποιο απο αυτά να σου προσφέρει μια ευκαιρία, μέσα από την οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά.
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να διευκολύνει τις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στα σχέδια και στις φιλοδοξίες σου, ενώ κι εσύ μπορείς πλέον να διαχειριστείς πολύ πιο εύκολα τα θέματά σου.
 
Με τον Ιχθύ ανοίγεις καινούργια κεφάλαια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Με τον Τοξότη, υπάρχει μεγάλη έλξη, αλλά και ένταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΖΥΓΟΣ
Μήπως νιώθεις πως κάτι σε καταδιώκει συνεχώς; Μην αναρωτιέσαι, είναι ο χρόνος που την περίοδο αυτή δεν σου φτάνει με τίποτα! Εκκρεμότητες και υποχρεώσεις συνθέτουν το μενού του κύκλου αυτού, κάνοντας το εικοσιτετράωρο μικρό για να τα προλάβεις όλα… Από τις απλές καθημερινές σου διαδικασίες, μέχρι τα εργασιακά ζητήματα, που ομολογουμένως έχουν έναν… ασφυκτικό χαρακτήρα, προσθέτοντάς σου περισσότερες υποχρεώσεις, που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τις διεκπεραιώσεις… Από την άλλη όμως, η περίοδος αυτή σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που αφορά τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις περισσότερο, να κατανοήσεις τις ανάγκες του. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, έναν νέο τρόπο ζωής που εμπεριέχει άσκηση, φροντίζοντας κυρίως την ενέργειά σου και την υγεία σου! Άλλωστε, μην ξεχνάς πως ο εαυτός σου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις…
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, μετακομίζει στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, διευκολύνοντας την επικοινωνία, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις δίνοντας εκείνη την πινελιά, την διαφορετική… Αυτήν που δίνει ο έρωτας όταν ανθεί μέσα στους εργασιακούς χώρους!
 
Με τον Ιχθύ χρειάζεται προσοχή, γιατί το κλίμα είναι πολύ ευαίσθητο και για τους δύο! Με τον Τοξότη κάτι καινούργιο και άκρως ανανεωτικό φαίνεται στον ορίζοντα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη για αναθεώρηση είναι περισσότερο υπαρκτή από ποτέ την περίοδο που διανύουμε… Το νιώθεις μέσα σου, αλλά και γύρω σου, στις σχέσεις σου και στις καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα! Και ό,τι μέχρι χθες μπορεί να ήτανε δευτερεύον, τώρα γίνεται προτεραιότητα και το αντίθετο! Όμως είσαι εσύ που αλλάζεις, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα κι ένα διαφορετικό τοπίο γύρω σου, στις σχέσεις σου, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου! Έτσι λοιπόν, η προσοχή σου στην έκλειψη αυτή στρέφεται στη δυνατότητα βελτίωσης των οικονομικών σου. Τώρα μπορείς, αλλά και επιβάλλεται, να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, ένα νέο άνοιγμα, μια νέα διαπραγμάτευση, που θα ενισχύσει το εισόδημά σου και θα σου δώσει νέες προοπτικές. Ωστόσο, να θυμάσαι πως ό,τι τώρα σχεδιάζεις ή συζητάς, πρέπει να βασίζεται σε απόλυτα ρεαλιστικές και αντικειμενικές βάσεις, για να μπορέσει να εξελιχθεί θετικά. Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες και ανοίγματα, που μπορεί να εμπεριέχουν ρίσκο.
 
ΥΓ. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στους Ιχθείς, διευκολύνοντας κι αυτή με την σειρά της τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, ενώ παράλληλα σε ωθεί σε μια μεγαλύτερη κατανάλωση, που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση μέσα απο αγορές όμορφων πραγμάτων, που σου φτιάχνουν τη διάθεση!
 
Με τον Τοξότη η χαρά που μοιράζεστε σας ανανεώνει σημαντικά. Με τον Ιχθύ είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές συζητήσεις και διεκδικήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη αυτή έρχεται να ανανεώσει την ελπίδα σου, τις φιλοδοξίες, αλλά και τις συνεργασίες σου, που δείχνουν να κινούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα την περίοδο αυτή, με νέα ανοίγματα, μέσα απο τα οποία μπορείς να ωφεληθείς, αλλά και να βάλεις τις βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις. Είναι μια εποχή, που σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σου, τα πρόσωπα που αγαπάς και που πάντα είναι μια πηγή θετική ενέργειας με την αγάπη τους, τη φροντίδα τους και κυρίως την υποστήριξή τους σε ό,τι χρειάζεσαι! Η περίοδος αυτή επίσης, θα φέρει κοντά σου και καινούργια πρόσωπα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, εμπλουτίζοντας με την παρουσία τους και την υποστήριξη τους τη ζωή σου. Και βεβαίως, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να γίνει πιο… προσωπική το διάστημα που θα ακολουθήσει, ανανεώνοντας το συναίσθημά σου και την ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Άκρως υποστηρικτική νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, που ανανεώνει την κοινωνική σου ζωή και φέρνει βεβαίως κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς πολύ, θυμίζοντάς σου πως τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που μπορείς να μοιράζεσαι!
 
Με τον Ιχθύ μπορείς να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο μεταξύ σας ή μια νέα γνωριμία, πολύ πιθανόν να σε ενθουσιάσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κύκλος αυτός σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις απόψεις, πρόσωπα και καταστάσεις, δίνοντας σου τη δυνατότητα να δεις πιο καθαρά τι τελικά έχει αξία για σένα, τι σε κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο, και τι όχι. Και βέβαια, μιλάμε κυρίως για τις σχέσεις σου. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να θελήσεις να κλείσεις οριστικά μια σχέση που δεν σε εκφράζει, ενώ δεν αποκλείεται ένα καινούριο πρόσωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου, να είναι το κίνητρο που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις! Ωστόσο, οι προκλήσεις που θα έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πολλές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή! Αναζήτησε τι ακριβώς θέλεις, ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, τι χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχής, και επιδίωξέ το! Τώρα είναι η ευκαιρία σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς απέναντί σου, εξομαλύνει πολύ το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλα περνούν σε μια πιο συναισθηματική φάση, που θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπά που αγαπάς, θα διευκολύνει την επικοινωνία σου και θα ανοίξει καινούργιες διαδρομές στην προσωπική σου ζωή!
 
Με τον Ιχθύ έχεις πολύ συναίσθημα να μοιραστείς, αλλά και πολλές αντιθέσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το συναίσθημά σου αναζωπυρώνεται, ενώ καταφέρνεις να το επικοινωνείς πολύ καλύτερα στα κατάλληλα πρόσωπα το διάστημα που θα ακολουθήσει! Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις μια εξομολόγηση και να εκφράσεις την αλήθεια σου στο πρόσωπο που έχεις απέναντί σου! Αν όχι τώρα, πότε; Ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να διαπραγματευτείς, να συζητήσεις και να επιτύχεις κάτι πολύ σημαντικό και ωφέλιμο στην επαγγελματική σου ζωή. Ένα άνοιγμα, μια ευκαιρία ή οτιδήποτε θέλεις να προωθήσεις αλλά μέχρι τώρα σε έχει δυσκολέψει, το διάστημα που θα ακολουθήσει μπορεί να το δεις να εξελίσσεται πολύ πιο εύκολα! Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ο κύκλος αυτός σε βοηθά να μιλήσεις στο πρόσωπο που αγαπάς, να του ανοίξεις την καρδιά σου, και μαζί με αυτήν να ανοίξεις και ένα νέο, ανανεωτικό κύκλο στα ερωτικά σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης το ζώδιο των Ιχθύων σου ανοίγει και αυτό με τη σειρά του, έναν κύκλο μέσα από τον οποίο μπορείς να εκφραστείς πολύ καλύτερα γεγονός που θα εξυγιάνει κάθε σχέση που είχε ταλαιπωρηθεί!
 
Και φυσικά, με τον Ιχθύ έχεις πολλά να πεις, να μοιραστείς και κυρίως να νιώσεις! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Τοξότη, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2016 17:12:00