blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Μαρτίου 2016

Ο τρίτος μήνας του έτους έκανε την είσοδό του στη ζωή μας, επιτρέποντάς μας να προετοιμαστούμε για την Άνοιξη με αρκετή αισιοδοξία και καλή διάθεση για το γνώριμο και ενθουσιασμό για το νέο και άγνωστο που έρχεται. Ήδη, ο Ήλιος στους Ιχθείς απομακρύνεται από την επιρροή του Ποσειδώνα, που είναι η αιτία το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου να χανόμαστε ανάμεσα στη πραγματικότητα και τα όνειρα, συγχέοντας καταστάσεις.

Η ισχύς του Άρη, η τρέλα του Δία και η σκληρότητα της Αφροδίτης!

Τη 1η Μαρτίου λοιπόν, η Σελήνη στο πέρασμά της από τον Άρη στον Σκορπιό, ενεργοποιεί κάθε ευκαιρία για διενέξεις, ανταγωνισμούς και ζήλειες, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μάλλον εριστική.
 
Ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, παραμένει η απόλυτη ισχύς στα θέματα του έρωτα, με πρόθεση ομιχλώδη και κρυφή, ύψιστη ερωτική διάθεση και όρεξη για ίντριγκες και σκοτεινά παιχνίδια, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τον άλλον, κάνοντας τον εύκολο θύμα.
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, στην όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον Τοξότη, η οποία ισχύει μέχρι τις 8 του μηνός, μετατρέπει κάθε δυσκολία σε ένα άλυτο και απέραντο πρόβλημα, με εμπόδια που καλούνται οι εμπλεκόμενοι να υπερπηδήσουν και συμπεριφορές να χαλιναγωγήσουν. Το τετράγωνο αυτό είναι αρκετά δύσκολο, αφού ο Κρόνος θέτει διλήμματα, δυσκολίες, πρακτικά εμπόδια και ανεβάζει τις απαιτήσεις, όσον αφορά την καθημερινή τριβή και φθορά που δέχεται ό ένας από τον άλλον. Θα υπάρξει μια σκληρότητα, την οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι να δεχτούμε, αλλά θα πρέπει.
 
Πάνω εδώ, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που προηγήθηκε, ίσως να είναι το αντίδοτο απέναντι στη δυσκαμψία του Κρόνου. Ο έρωτας δεν είναι ανθεκτικός στη καθημερινότητα, γι’ αυτό χρειάζεται τα ανάλογα κρατήματά του, που είναι η ονειροπόληση και η διέξοδος από τη φθορά.
 
Στις 5 Μαρτίου, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τονίζει πως τα πάθη και οι εμμονές αν δεν χαλιναγωγηθούν, μπορεί να τινάξουν μία δομημένη και μακροχρόνια σχέση στον αέρα. H παρουσία τόσο της Σελήνης όσο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, λειτουργεί για τον έρωτα καταλυτικά και έντονα. Υπάρχει αρκετό απωθημένο συσσωρευμένο, παράπονο και τάση για να πάρουμε τη ρεβάνς. Η εξουσία και ποιος τη κατέχει, παίζει κυρίαρχο ρόλο, μοιράζοντας ή στερώντας ρόλους στους εραστές. Λόγια που ειπώθηκαν πάνω σε ένταση και πράγματα που εννοήθηκαν, θα παραμείνουν για λίγο καρφωμένα στο μυαλό, χωρίς διάθεση για εύκολη συγχώρεση.
 
Την ίδια μέρα, ο Άρης διανύει τη τελευταία μοίρα του Σκορπιού, ενώ ο Ερμής την τελευταία μοίρα του Υδροχόου, σχηματίζοντας μεταξύ τους τετράγωνο. Καλό είναι να θυμόμαστε πως πάνω σε ξεσπάσματα, οι παράταιρες πράξεις ίσως έχουν μεγάλη διάρκεια μνήμης, καθιστώντας την επανόρθωσή τους δύσκολη. Ας μην προχωρήσουμε σε τελεσίδικες αποφάσεις και μεγάλες κουβέντες, που κατόπιν ίσως μετανιώσουμε. Το σίγουρο είναι πως πριν την αλλαγή, ο Άρης στο Σκορπιό θα δώσει και το τελευταίο απόθεμα σκληρότητας που έχει, αφήνοντας εμάς να ζήσουμε με τις συνέπειες.
 
Στις 8 Μαρτίου, ο Ήλιος από τους Ιχθείς σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία από την Παρθένο, δημιουργώντας υπερβολική διάθεση, βιαστικούς έρωτες, αλλά και μία έντονη αισιοδοξία. Όλα είναι εύκολα και πιθανά στα μάτια μας, όλα είναι εφικτά και το κυριότερο, ο έρωτας αποκτά μυθικές διαστάσεις στο μυαλό μας. Δεν είναι τόσο ο έρωτας για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά για τη ζωή, την ελευθερία, τη προοπτική, τον ίδιο τον έρωτα. Είναι ωδή στην ίδια τη ζωή η αντίθεση του Δία με τον Ήλιο, έστω και αν σε επίπεδο καθημερινότητας ίσως σκοντάψουμε και απογοητευτούμε. Άλλωστε, η ζωή δεν έχει εγγυήσεις.
 
Στις 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη τονώνει τους Ιχθείς με την είσοδό της στο ζώδιό τους, προσθέτοντας μία νότα ρομαντισμού, ευαισθησίας και συμπόνοιας. Όποιος μας αγαπά, αυτόματα θεωρείται και σωστός για εμάς, χωρίς να μελετάμε άλλες παραμέτρους. Ο έρωτας ξαναγεννιέται, βιώνεται με άλλο τρόπο, πιο γλυκό, πιο αγαπησιάρικο, ενώ δεν αποκλείεται να φορέσουμε τα… περιβόητα ροζ γυαλιά μας, αποφεύγοντας αλήθειες που είναι σκληρές.
 
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα τελειώνει με τον Ερμή στους Ιχθείς να σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Εδώ μιλά η φωνή της λογικής, η κατάλληλη δόση ενστίκτου, ευαισθησίας και ορθολογισμού σε απόλυτη ισορροπία. Διαφορές θα γεφυρωθούν, ενώ για τις πιο δύσκολες καταστάσεις, η όψη θα λειτουργήσει σα βάλσαμο, φέρνοντας την πολυπόθητη μέση λύση και χρυσή τομή στους παράφορα ερωτευμένους.
 

Καλό μήνα! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2016 17:30:00