blank
 
blank

Το Ωροσκόπιο του Μαρτίου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

 
Το Ωροσκόπιο του Μαρτίου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 33
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου

Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς και Σεληνιακή στον Ζυγό:

Σημαντικές αλλαγές με… πίεση και… υπερβολές! Ευτυχώς τα αποτελέσματα δέχονται… τροποποιήσεις!

Φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω στη νέα μας συνεργασία και τις νέες μας συναντήσεις από αυτόν εδώ τον δικτυακό τόπο.
 
Κάθε μήνας αστρολογικά διαμορφώνει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση των εξελίξεων στη ζωή μας σε δύο φάσεις. Στην πρώτη δημιουργούνται γεγονότα και στη δεύτερη αυτά τα γεγονότα διαμορφώνονται, προκειμένου να δώσουν τελικό αποτέλεσμα, πηγαίνοντας προς την υλοποίηση. Δύο ή τρεις μήνες τον χρόνο, καμιά φορά και τέσσερις, έχουν ισχύ και διαμορφώνουν καταστάσεις, που ξεφεύγουν από τα χρονικά όριά τους, δηλαδή ισχύουν για μεγαλύτερο διάστημα.
 
Οι εξελίξεις του μήνα Μαρτίου που διατρέχουμε δεν έχουν μόνο ισχύ 30 ημερών, αλλά διαμορφώνουν όλο το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2016. Τα γενικά χαρακτηριστικά είναι πως οι εξελίξεις, ανεξάρτητα από το ποιες θα ’ναι, θα φέρουν μεγάλη αύξηση της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων και αύξηση της παραγωγής και κυρίως της τροφοδοσίας «σεναρίων συνωμοσίας», όπως αποκαλούνται. Θα βγουν στην επιφάνεια πολλά θέματα -προβλήματα που αφορούν τους ανθρώπους που δεν ζουν καλά.
 
Θα μου πείτε και ποιος ζει καλά, έτσι που είναι τα πράγματα; Εννοώ αυτούς που έχουν σημαντικά προβλήματα πέραν του μειωμένου ή χαμηλού οικονομικού-βιοτικού επιπέδου, όπως π.χ. οι πάσχοντες, οι νοσηλευόμενοι, οι αναξιοπαθούντες, καθώς και οι έγκλειστοι συνάνθρωποί μας. Η ροή των γεγονότων θα οδηγήσει σε υπερβολές οι οποίες ποτέ δεν κάνουν καλό. Άρα, συνιστάται δράση αλλά ελεγχόμενη και με αυτοσυγκράτηση από τη μεριά μας.
 
Παράλληλα θα υπάρχει και μία πίεση, μία κόντρα, πιθανότατα με τον νόμο, με την καθεστηκυία τάξη, με το πολιτικό σύστημα ή με κάποιον που ασκεί εξουσία στον χώρο που βρισκόμαστε. Όπως π.χ. τον πατέρα ή τη μητέρα στην οικογένεια ή τον προϊστάμενο στην δουλειά μας. Μέσα από αυτά όμως, θα υπάρξουν και λύσεις.
 
Το πρώτο τμήμα του μήνα και κυρίως από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 18 με 20 θα διαμορφώνονται καταστάσεις και θα δημιουργούνται γεγονότα, τα οποία, είτε θα τα αντιληφθούμε αμέσως, στη φάση της δημιουργίας τους, είτε ενδέχεται να βγουν στο φως αργότερα, ακόμη και μετά τον Μάρτιο.
 
Από τις 20 Μαρτίου και μετά και ίσως μέχρι τις 10 Απριλίου, οι μηχανισμοί των εξελίξεων δημιουργούν προϋποθέσεις για αποτελέσματα.
 
Όλη αυτή η πιθανή ανακατωσούρα, οι εντάσεις και οι κόντρες, θα δώσουν ένα αποτέλεσμα, το οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι θετικό, εάν δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Το καλό είναι πως ό,τι και να προκύψει δεν θα έχει ισχύ μεγάλης χρονικής διάρκειας ή μονιμότητας, αλλά θα είναι καταστάσεις και εξελίξεις που θα μπορούν κάλλιστα να τροποποιηθούν και αυτό είναι ευχάριστο.
 
Εύχομαι να κάνουμε όλοι μας αυτό που μας αρμόζει. Γι’ αυτό και σας δίνω οδηγίες για το πώς συμφέρει να διαχειριστεί ο καθένας από μας τις εξελίξεις του με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Ατομικές, εξειδικευμένες πληροφορίες που θα βοηθήσουν περισσότερο αποτελεσματικά τον καθένα και την κάθε μια προσωπικά, μπορείτε να τις πληροφορηθείτε, αν καλέσετε στο 14788 ή στέλνοντας με sms Α20 στο 54529.

Προβλέψεις Μαρτίου 2016 για τα 12 ζώδια

 
(21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Χαμηλό προφίλ, μη φορτώνεστε τα… των άλλων!
 
Οι Κριοί καλό θα ήταν μέχρι και τον Αύγουστο να παραμείνετε σε μια φάση χαμηλού προφίλ. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε την παρουσία σας αισθητή, είτε στο κοινωνικό είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον, περισσότερο από όσο απαιτούν οι ανάγκες. Θα νιώσετε μεγάλη κούραση και το καλύτερο φάρμακο πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι η ανάπαυση και κυριολεκτικά ο ύπνος.
 
Εκείνο που στριφογυρίζει στο μυαλό όσων από εσάς είστε χωρίς ταίρι αυτήν την περίοδο είναι το γιατί έληξε μια σχέση στο πρόσφατο παρελθόν και τι γίνεται μ’ αυτή τη σχέση τώρα. Κατά βάθος θα θέλατε μια επιστροφή σε αυτή τη σχέση, όχι τόσο για την συνεχίσετε σώνει και καλά αλλά ενδεχομένως και για να ξεκαθαρίσετε τους λόγους που έφτασε στο σημείο που έφτασε και διεκόπη.
 
Πέραν των άλλων, είστε αρκετά αγχωμένοι με θέματα που αφορούν οικογενειακές εξελίξεις μέσα στις οποίες είναι και το θέμα των παιδιών για όσους είστε γονείς. Λειτουργείτε με έναν τρόπο διαφορετικό από τους προηγούμενους μήνες, που δείχνει στους άλλους ότι δεν είστε στην ίδια φάση. Δείχνετε κουρασμένοι, ίσως δεν λειτουργείτε τυπικά στον εργασιακό σας χώρο και όλα αυτά αποτελούν αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά.
 
Καλό είναι να οργανωθείτε. Δηλαδή, να ξεκουραστείτε και να λειτουργήσετε με ένα γραπτό πρόγραμμα για το τι, πότε και πώς πρέπει να κάνετε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να αποφύγετε όλες τις πιθανές παρεξηγήσεις, που αν προκύψουν θα πάρουν διαστάσεις και δεν θα μπορείτε να τις ελέγξετε.
 
Σε μερικούς Κριούς εκκρεμούν θέματα εργασιακά, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σας και φυσικά αυτό εξαρτάται από αποφάσεις τρίτων. Μέχρι να οριστικοποιηθούν αυτές οι αποφάσεις, δεν είναι ανάγκη να χάνεστε ή να χαλιέστε, αλλά συνεχίστε να εργάζεστε νιώθοντας ότι όλα θα πάνε καλά.
 
Οι πιθανές παρατηρήσεις που μπορεί να δεχτείτε είτε στον χώρο του σπιτιού από έναν γονέα, είτε στον χώρο της εργασίας από έναν προϊστάμενο, θα θεωρήσετε ότι έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλες φορές, όχι τόσο από ευθιξία δική σας, αλλά επειδή διανύετε μια φάση σχετικού πεσιμισμού, που σας κάνει να διογκώσετε πολύ το νόημά τους και να μεγεθύνετε περισσότερο τις αρνητικές πλευρές μιας τέτοιας κατάστασης. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα πρόσωπο με δύναμη και ισχύ το οποίο μπορεί κάλλιστα να σας βοηθήσει, να σας στηρίξει και να παραμείνετε στην πορεία της ζωής σας.
 
Μετά τις 20 του μήνα νιώθετε ότι προκαλείστε από κάποιον ή κάποιους, κυρίως στον εργασιακό χώρο. Αυτό δεν είναι κακό. Συμβαίνει στη ζωή, αλλά τώρα πρέπει να γνωρίζετε ότι εσείς νιώθετε άσχημα για συμπεριφορές, χωρίς απαραίτητα οι συμπεριφορές των άλλων να είναι επιθετικές για σας.
 
Το ευχάριστο είναι ότι μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σημαντική αν βγείτε, έστω για λίγο, έξω από το καβούκι σας, πηγαίνοντας μια εκδρομή ή ένα ταξίδι αν κάτι τέτοιο προκύψει και θα μπορούσε αυτό να οδηγήσει στη δημιουργία μια σχέσης με μέλλον. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(20 Απριλίου ως 20 Μαΐου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Αλλαγές στόχων ζωής και… όχι μόνον!
 
Για σας τους Ταύρους, ο Μάρτιος και φυσικά το διάστημα μέχρι και τον Αύγουστο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να ξεκαθαρίσετε επαγγελματικούς στόχους, να κρίνετε και να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα της καριέρας σας και της ζωής σας γενικότερα.  Έχετε πάρει φόρα να επιτύχετε πράγματα και να αυξήσετε τις κατακτήσεις σας, όχι μόνο τις οικονομικές στον κοινωνικό-επαγγελματικό χώρο. Βέβαια, υπάρχουν θέματα που πρέπει να προσπεράσετε ή καλυτέρα να επιλύσετε, όπως είναι η προσωπική σας ζωή και κάποια ερωτικά ή οικονομικά μπλεξίματα που έχετε ή που δημιουργείτε στη συγκεκριμένη φάση. Στα προσωπικά υπάγεται και το θέμα της διαχείρισης των παιδιών αν είστε σε σχέση γάμου ή έχετε σύντροφο και είστε και οι δύο γονείς του παιδιού σας.
 
Οι εμπλοκές σε ερωτικά ή οικονομικά ζητήματα δείχνουν ότι ή θέλετε να φύγετε από μια οικονομική συνεργασία γιατί δεν πηγαίνει όπως την περιμένετε ή ότι έχετε χρέη και νιώθετε μεγάλο το βάρος της επιστροφής των δανείων π.χ. που έχετε πάρει ή έχετε να αντιμετωπίσετε οφειλές τρίτων, όχι μόνο οικονομικές, που προέκυψαν σαν αποτέλεσμα δικαστικών αποφάσεων. Αν δεν συμβαίνει κάτι από όλα αυτά και υπάρχει απλά η διάθεσή σας να στηριχτείτε σε κάποιον ή σε κάτι για να σπρώξετε, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, το σημαντικό είναι να ξέρετε ότι το αντίτιμο που θα πρέπει να δώσετε σε αυτόν τον τρίτο θα είναι μάλλον βαρύ και τελικά θα εγκλωβιστείτε περισσότερο, παρά θα απελευθερωθείτε στη ζωή σας με αυτό που θα κάνετε.
 
Η σύσταση είναι προς το παρόν να κάνετε κινήσεις στηριζόμενοι μόνο στον εαυτό σας. Το ότι υπάρχει ένα άτομο ιδιαίτερα σημαντικό, ότι έχει δηλαδή οικονομική ή κοινωνική δύναμη ή είναι ιδιαίτερα αξιόλογο και όχι σαν κι αυτά που είχατε γνωρίσει μέχρι σήμερα και μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στη ζωή σας, δεν σημαίνει ότι μια συνεργασία ή σχέση μαζί του θα πρέπει να γίνει με τους όρους που εσείς έχετε στο μυαλό σας. Πρέπει να σκέφτεστε ότι έχει και η άλλη πλευρά δικαιώματα και δυνατότητες ελευθερίας και δεν θα πρέπει να κάνετε πράγματα για τη σχέση ή τη συνεργασία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της άλλης πλευράς. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στο ευρύτερο περιβάλλον σας ή που μπορεί να προκύψει σχεδόν και από μόνο του. Αρκεί να παρατηρείτε τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή τόσο στο στενό όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σας.
 
Στη συνέχεια από τις 20 Μαρτίου μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οργανωτικά ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και της δουλειάς σας. Υπάρχει φόρτος εργασίας που πρέπει να διεκπεραιώσετε εσείς προσωπικά, ακόμα κι αν είστε διευθυντές ή προϊστάμενοι σε επιχειρήσεις.
 
Μην μπλέξετε περίεργα οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα στις επαφές σας με ανθρώπους που είναι συνεργάτες στη δουλειά ή πελάτες ή γενικότερα εμπλεκόμενοι στο χώρο της εργασίας σας. Κάτι τέτοιο θα ξεφύγει από τον έλεγχό σας και θα πάρει διαστάσεις κουτσομπολιού και σχολίων που δεν θα θέλατε και μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα.
 
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει κάποιο άτομο ή άτομα στον εργασιακό σας χώρο, που μπορούν να βοηθήσουν πρακτικά και σε σημαντικό βαθμό στην επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν, έτσι ώστε να νιώσετε απελευθερωμένοι σε κάποιο βαθμό. Εάν προκύψει μια τέτοια κατάσταση συνεργασίας και πάρετε βοήθεια, καλόν θα είναι να μη γίνει αντιληπτή στους υπόλοιπους συνεργάτες, υπαλλήλους ή γενικότερα άτομα του επαγγελματικού χώρου. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(21 Μαΐου ως 21 Ιουνίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Κάντε αυτό που θέλετε… χωρίς αντιπαραθέσεις!
 
Ο Μάρτιος για σας τους Διδύμους είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας και καλείστε για άλλη μια φορά να αποφασίσετε αν θα παραμένετε ή όχι στην επαγγελματική στέγη που είσαστε μέχρι τώρα, είτε αυτή ανήκει σε άλλον εργοδότη είτε είστε οι ίδιοι ελεύθεροι επαγγελματίες και αν δεν είστε τίποτα από τα δυο η απόφαση θα αφορά την πορεία της ζωής σας. Ουσιαστικά σας απασχολεί φυσικά το οικονομικό, όπως και όλους μας, αλλά και η δυνατότητα να λειτουργείτε σχετικά ελεύθερα.
 
Θα προκύψουν καταστάσεις που θα απαιτήσουν να κάνετε τροποποιήσεις στην πορεία της ζωής σας και θα πρέπει να προσέξετε ώστε ούτε να προσπεράσετε τις γνώμες των ανθρώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά ούτε και να φτάσετε στην άλλη άκρη για να δείξετε ότι δεν τις λαμβάνετε υπόψιν. Επίσης αν σας πουν κάτι που δίνει μια λύση φροντίστε, αφού την κρίνετε, να την εφαρμόσετε μέσα στα πλαίσια της λογικής και χωρίς να κάνετε υπερβολές. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσετε και την καλή επαφή με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
 
Υπάρχει ένα θέμα είτε δικό σας είτε της άλλης πλευράς, πιθανότατα οικονομικό και μια συγκεκριμένη σχέση ή συνεργασία φαίνεται ενοχλητική σ’ αυτή τη φάση. Αυτό προκύπτει διότι η άλλη πλευρά ζητάει να πάρει από σας χρήμα ή κάτι άλλο ή να σας ελέγχει και σας κουράζει ή σας εκνευρίζει η παρέμβασή για το πως πρέπει να ζείτε, τι πρέπει να κάνετε και πως πρέπει να το κάνετε. Υπάρχει όμως κάποιο πρόσωπο, που δεν είναι στην κατηγορία των στενών προσωπικών σας σχέσεων και στο οποίο ίσως δεν έχετε δώσει ιδιαίτερη σημασία, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στο να προσπεράσετε τις δυσκολίες των επαγγελματικών θεμάτων και των προβλημάτων καριέρας αυτήν την εποχή. Αναζητήστε τον στους συνεργάτες ή υπαλλήλους σε περίπτωση που είστε επιχειρηματίες ή σε ανθρώπους γνωστούς στην καθημερινότητά σας, αν δεν είστε ούτε υπάλληλοι ούτε επιχειρηματίες.
 
Μετά τις 20 του μήνα και μέχρι τις 8-10 Απριλίου θα μπείτε σε μια φάση που θα θέλετε να κάνετε το δικό σας, κυρίως σε προσωπικά ζητήματα. Αν είστε γονείς θα έχετε δική σας άποψη για το πώς πρέπει να κινηθούν τα παιδιά ή το παιδί σας, αλλά θα υπάρχει διαφωνία είτε με τον άλλο γονέα του παιδιού, είτε από φίλους ή άλλα πρόσωπα που μπορεί να επιτρέψετε χωρίς να το καταλάβετε να παρέμβουν σ’ αυτήν την κατάσταση, πράγμα που θα ρίξει λάδι στη φωτιά και δεν θα περάσετε όμορφα. Είστε αρκετά ομιλητικά άτομα και δεν είναι ανάγκη να λέτε πάντοτε αυτό που θα κάνετε μονολογώντας ή πολυλογώντας.
 
Πρέπει να εξισορροπήσετε το πρόγραμμα σας οργανώνοντας μεθοδικά το χρόνο σας, έτσι ώστε να έχετε όσες ώρες σας χρειάζονται και για την προσωπική σας ζωή, τους δικούς σας ανθρώπους και τις κοινωνικές υποχρεώσεις με φίλους οι οποίοι ζητούν παρουσία σας.
 
Είναι πάντως σίγουρο ότι εάν δεν κλειδαμπαρωθείτε μέσα, κάτι που δεν συνιστώ και παρευρίσκεστε στις προσκλήσεις για κοινωνικά γεγονότα, όπως είναι γάμοι, βαφτίσια, πάρτι και κάθε είδους προκλήσεις για έξοδο, θα σας βγει σε καλό. Δεν εννοώ υποχρεωτικά να τα σπάσετε στα μπουζούκια. Αρκεί μια έξοδος για να πιείτε έναν καφέ ή ένα ποτό με κάποιους ανθρώπους και είναι πιθανό να συναντήσετε έναν φίλο που δεν είναι ιδιαίτερα κολλητός σας ή που μπορεί να είναι και καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας. Θα νιώσετε έλξη γι’ αυτό το νέο πρόσωπο και ενδέχεται να παίξει θετικό ρόλο στη ζωή σας, πράγμα που το έχετε ανάγκη αυτήν την χρονική περίοδο, γιατί δεν έχετε τον τρόπο να ελέγχετε απόλυτα ότι συμβαίνει γύρω σας. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(22 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Ο απεγκλωβισμός… κοστίζει!
 
Εσείς οι Καρκίνοι κυρίως αυτόν το μήνα αλλά και μέχρι τον Αύγουστο θα ασχοληθείτε σε επίπεδο σχεδιασμού με σημαντικά θέματα. Για κάποιους μπορεί να είναι ένας γάμος, μετά από μία διαδικασία και πρόοδο μιας σχέσης, που την ψάξατε αρκετά κατά τη γνώμη σας. Άλλοι περιμένετε μια απόφαση ενός συμβουλίου, ενός δικαστηρίου ή κάποιων άλλων οργάνων, προκειμένου να προχωρήσετε στη ζωή σας. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι μια υπερβολική αίσθηση-ανάγκη ελευθερίας η οποία και δεν σας ταιριάζει σε πάγια βάση, αλλά και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και διαταραχές στις σχέσεις με τους άλλους, γιατί αλλιώς σας έχουν γνωρίσει και άλλα περιμένουν από εσάς.
 
Σε περίπτωση που οργανώνετε κάποια διεκδίκηση νομική ή σπουδές αν είστε νέοι ή ετοιμάζεστε για μια νέα φάση της ζωής σας ή ένα σημαντικό ταξίδι για οικονομικούς και επαγγελματικούς λόγους, θα ήταν σκόπιμο να μην το οριστικοποιήσετε αν δεν μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και πάρετε κάθε είδους εγγυήσεις ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει όπως το έχετε σκεφτεί.
 
Είστε λίγο βιαστικοί στη λήψη αποφάσεων και σε δεσμεύσεις υπό το κράτος ενδεχομένως ενός υπερενθουσιασμού και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και επιπολαιότητα από την άλλη πλευρά. Να προσέχετε στην άσκηση των εργασιακών καθηκόντων, αλλά και στην καθημερινότητα της ζωής σας γενικότερα και να μην ακολουθείτε τρόπους και συμπεριφορές παράτυπους ή παράνομους, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι ή με κάποιο πρόσωπο στον εργασιακό χώρο που είναι υπεύθυνο για σας ή ενδεχομένως και με τον νόμο. Θα πρέπει να προσέχετε ακόμη και για αποφυγή ατυχήματος.
 
Το σημαντικό αυτής της περιόδου είναι ότι αν έχετε μια σχέση και θέλετε να την ανανεώσετε, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε και να πάρετε ικανοποίηση πηγαίνοντας με το σύντροφό σας μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, αν είναι δυνατόν, για να αλλάξετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Όσοι και όσες έχετε μπει σε μια καινούρια σχέση μην πιέζετε το νέο πρόσωπο να ξεκαθαρίσει αν θέλει ή δεν θέλει να σας παντρευτεί ή να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα σχέδιά του, γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με απολογίες και ανακρίσεις. Φροντίστε να λειτουργήσετε κάπως ελεύθερα, να πάτε τις βόλτες σας, να πάτε τα ταξιδάκια σας ή τις εκδρομές σας και μέσα εκεί να διαμορφώσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε να καταλάβετε, χωρίς να κάνετε ερωτήσεις, τις προθέσεις και τις διαθέσεις της άλλης πλευράς. Γενικά ο τομέας βελτίωσης των σχέσεων ευνοείται.
 
Μετά τις 20 του μήνα μέχρι και τις αρχές του Απριλίου θα υπάρχουν θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε στον οικογενειακό τομέα, είτε αυτά αφορούν σε πρόσωπα της οικογένειας και στα προβλήματά τους, είτε σε θέματα οικονομικά σχετικά με την διαχείριση κινητών και ακινήτων. Το πιο πιθανό είναι να σας απασχολήσει το θέμα ενός στενού συγγενή π.χ. ενός αδελφού ή αδελφής ή αδελφικού φίλου και αυτό να σας απορροφήσει τόσο που να δείξετε μιας μορφής ανεπάρκεια και όχι πλήρη ανταπόκριση στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας καθήκοντα.
 
Το θετικό είναι ότι στα θέματα της προσωπικής ζωής θα λειτουργήσετε μια χαρά. Θα έχετε καλή διάθεση και υπάρχει πολύ φως για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό, αφού θα πάρετε και βοήθεια από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος, από την οικογένεια σας ή ανθρώπους που κάθε μέρα είστε μαζί για διεκπεραίωση και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, που είναι ένα θέμα το οποίο σας απασχολεί μόνιμα και είστε σε μια σταθερή φιλόδοξη πορεία την οποία φαίνεται ότι αρχίζετε να αγγίζετε. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Οι επιθυμίες… κοστίζουν! Αναδιοργανωθείτε!
 
Οι Λέοντες περνάτε μια φάση που νιώθετε, θέλετε, αλλά και επιβάλλεται να κάνετε μια εσωτερική αναδιοργάνωση. Δηλαδή να ξανατσεκάρετε τις επιθυμίες σας και τις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Και όταν λέω άλλους, εννοώ τους συντρόφους, πελάτες, κολλητούς και ανθρώπους που έχετε καθημερινά επαφή και όχι οποιονδήποτε στον ευρύτερο χώρο. Βέβαια αυτή η διαδικασία δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια ζητήματα γιατί είστε άτομα ιδιαίτερα εξωστρεφή και όταν κάνετε ενδοσκοπήσεις, γιατί κάτι τέτοιο απαιτείται αυτή τη στιγμή, η εξωτερική συμπεριφορά σας δείχνει περίεργη στους άλλους.
 
Φροντίστε να αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε επειδή η κρίση σας για την πιθανή αποπληρωμή του δανείου από σας ή προς εσάς ίσως να μην ακολουθήσει τον τρόπο που φαντάζεστε. Μη λειτουργήσετε επιπόλαια στη διαχείριση των εργασιακών θεμάτων και στην επικοινωνία που θα έχετε με συνεργάτες ή πελάτες.
 
Η καθημερινότητα γενικότερα χρειάζεται σωστή παρατήρηση και προσοχή και όχι υπερεκτιμήσεις των πραγμάτων. Δηλαδή αν π.χ. δείτε μια οικιακή συσκευή που είναι φθηνή και κάνει και τούτο και κείνο και το άλλο, δεν είναι ανάγκη να σπεύσετε να την αγοράσετε χωρίς να έχετε τσεκάρει σε τι συγκεκριμένο θα χρησιμεύσει σε σας. Μην παρασύρεστε από πρόσκαιρες καταστάσεις.
 
Εάν είστε γονείς, πιθανόν να υπάρξει ένα κεντρικό θέμα που αφορά ένα παιδί σας και πρέπει να το τακτοποιήσετε άμεσα, πράγμα που σημαίνει πρόσθετο οικονομικό βάρος για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που δεν μπορείτε να χαρείτε κάποιες πλευρές της ζωής, είτε επειδή η δουλειά δυσκολεύει το πρόγραμμά σας περισσότερο του φυσιολογικού, είτε σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις επειδή έχετε κουραστεί και η υγεία σας μπορεί να δυσκολεύει τη διεκπεραίωση του προγράμματος σας. Στην τελευταία περίπτωση φυσικά θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
 
Υπάρχουν μόνιμες και δυνατές προϋποθέσεις ώστε να οργανώσετε σε σταθερή βάση τη δουλειάς σας. Το θέμα είναι ότι το πρόσωπο που μπορεί να αναλάβει και να παίξει σωστά έναν τέτοιο ρόλο δεν μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε ή όποτε το έχετε ανάγκη, χωρίς να υπάρχει κάποιας μορφής ανταμοιβή ή αντιμισθία, γιατί όταν μιλάμε για βοήθεια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις σε μόνιμη βάση και όχι για μια ή δυο φορές, πρόκειται για συστηματική εργασία.
 
Μετά τις 20 του μήνα χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη προσοχή και να είστε συγκεντρωμένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας. Πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση τα πολλά ή τα λίγα χρήματα που έχετε, καθώς και το πως και από πού θα ζητήσετε και πόσα χρήματα θα ζητήσετε, ανάλογα με τα επίπεδα των επαγγελματικών σας συναλλαγών. Δεν είναι ανάγκη να οργανώσετε το οικονομικό σας πρόγραμμα μέσα σε ένα κλίμα μιας νευρικής έντασης. Προσέξτε επίσης παρέες με φίλους που έχουν ακριβά γούστα και μπορεί να σας βγάλουν λίγο από τον προϋπολογισμό σας αν βγαίνετε μαζί τους.
 
Η στενά προσωπική ζωή πηγαίνει αρκετά καλά και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο αν κυκλοφορήσετε και βγείτε με παρέες από εδώ και από εκεί. Στις παρέες θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πρόσωπα από τα οποία θα πάρετε οπωσδήποτε κάποιες ιδέες ιδιαίτερα γόνιμες και χρήσιμες για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή, που ουσιαστικά σας ανοίγουν πόρτες τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Οι σχέσεις απαιτούν και… θυσίες!
 
Οι Παρθένοι έχετε ή νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε σημαντικές κεντρικές αλλαγές στον τομέα μιας τουλάχιστον σχέσης ή μιας σημαντικής συνεργασίας, αν υπάρχει αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Τα «σενάρια» που παίζουν για σας δείχνουν να μπαίνετε σε μία σχέση πιο στενά από ό,τι ήσασταν μέχρι σήμερα, είτε με συγκατοίκηση, είτε με γάμο, είτε εν πάση περιπτώσει με συμβίωση ή να βγαίνετε από μία σχέση μετά τα γεγονότα του Μαρτίου που θα διαδραματιστούν έως και τον Αύγουστο, επειδή θα κρίνετε ότι είστε εγκλωβισμένοι ή ότι οι στόχοι σας δεν επιτυγχάνονται όπως είχατε φανταστεί ή νομίζατε.
 
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα κοντινό σας πρόσωπο που δεν μπορείτε να αγνοήσετε τη γνώμη του και με τον τρόπο του ή επειδή έχετε ασπαστεί τις δικές του απόψεις, σας δημιουργεί την προδιάθεση να χαλάσετε αυτή τη σχέση ή τη συνεργασία, γιατί αν την προχωρήσετε θα αποκοπείτε από το πατρικό σας σπιτικό.
 
Μέσα σας δεν έχετε ξεκαθαρίσει αν θέλετε να κάνετε μία αυτόνομη πορεία στηριζόμενοι στα πόδια σας και στον σύντροφό σας ή θέλετε να κάνετε μία σχέση αλλά ταυτόχρονα να έχετε για ασφάλεια και το ένα πόδι στο πατρικό σπίτι καλού κακού. Χρειάζεται πάντως ψυχραιμία όχι βιαστικές και επιπόλαιες σκέψεις.
 
Απ’ την άλλη πλευρά πρέπει να προσέξετε για μια πιθανή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, είτε είστε άντρες είτε γυναίκες, που μπορεί να προκύψει και να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας και εκτός απ’ τα άλλα θα υπάρξει διαφωνία για το αν θα θέλατε ή δεν θα θέλατε ένα παιδί στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά δεν πρέπει να τα βάζουμε ούτε κατά τύχη, ούτε ως εξάρτημα του προγράμματος της ζωής μας. Καλόν είναι η σχέση να είναι κατασταλαγμένη και η τεκνοποίηση να αποτελεί κοινό στόχο και των δύο μερών της σχέσης.
 
Το θέμα είναι ότι έχετε πολλά νεύρα τα οποία τροφοδοτούνται από διάφορες καταστάσεις του σπιτιού. Αυτό πρέπει να το ελέγξετε γιατί ή χάνετε την αυτοπεποίθησή σας ή βγάζετε γκρίνια και μαυρίλα που δεν προέρχεται από εξωτερικά θέματα αλλά είναι καθαρά επιλογή σας.
 
Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι αν κινηθείτε και θελήσετε να κάνετε μια νέα σχέση υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο αυτήν την εποχή στο περιβάλλον σας. Θα το διαπιστώσετε διότι και μηνύματα θα πάρετε, αλλά φυσικά κι εσείς πρέπει να δίνετε σαν ανταπόκριση στα μηνύματα των άλλων τη δική σας συγκατάθεση. Το θέμα είναι να το επιλέξετε σωστά.
 
Μετά τις 20 του μήνα μέχρι τις αρχές Απρίλη, το φλέγον θέμα είναι η διαχείριση των οικονομικών. Ίσως επιθυμείτε να κάνετε πράγματα και να λειτουργήσετε με διάφορους τρόπους, για τους οποίους όμως απαιτούνται περισσότερα χρήματα από ό,τι ξοδεύετε συνήθως. Καλό θα είναι να περιορίσετε αυτές τις διαθέσεις και να αναβάλλετε το να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, για όταν με το καλό θα έχετε τα οικονομικά δεδομένα.
 
Πάντως κάποια βοήθεια σαν δώρο οικονομικό ή δάνειο μέσα στον χώρο του σπιτιού θα το πάρετε. Θα πέσει δηλαδή κάποιο χρήμα στο σπίτι και αυτό θα σας ανακουφίσει λίγο από το οικονομικό άγχος. Όσοι διαχειρίζεστε ακίνητα θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μία προς το παρόν όχι άριστη αλλά καλή για τις τρέχουσες συνθήκες αξιοποίηση και να αποκτήσετε κάποια εισοδήματα από μια τέτοια πηγή. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Αλλαγές καθημερινής ρουτίνας ή και… δουλειάς!
 
Για σας του Ζυγούς αυτό το μήνα υπάρχουν πολλά θέματα πρακτικά πρέπει επιτέλους να τακτοποιηθούν.
 
Υπάρχει ένα φλέγον θέμα εργασιακό. Ενδεχομένως να φύγετε από μία δουλειά, όχι αλλάζοντας το είδος της εργασίας τόσο, όσο του περιβάλλοντος της ή να ξεκινάτε μια νέα δουλειά. Παίζουν αυτά τα σενάρια και καλό είναι τα προχωρήσετε, αν έχετε κάποιο σχέδιο ή για να υπάρχει μία εναλλακτική λύση στην περίπτωση που θα φεύγετε από τη δουλειά σας.
 
Κατ’ αρχάς μην παρασυρθείτε από συζητήσεις συναδέλφων ή ανθρώπων που έχουν άποψη για τα εργασιακά σας, γιατί ενδέχεται να πάρετε πληροφορίες επιπόλαιες για πράγματα ή δουλειές, που ναι μεν ακούγονται σωστές, αλλά δεν μπορούν να περπατήσουν. Ενδέχεται να πάρετε και ωραίες υποσχέσεις. Αλλά μέχρι να υλοποιηθούν και να διαπιστώσετε ότι μπορούν να δρομολογηθούν, μην το κουνάτε από την εργασία που βρίσκεστε.
 
Έχετε βέβαια να τακτοποιήσετε και άλλα πρακτικά θέματα στον χώρο του σπιτιού. Αλλά πρέπει να βάλετε μια προτεραιότητα, να αξιολογήσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και να δείτε χρονικά ποιο θα κάνετε πρώτο, ποιο δεύτερο και ποιο τρίτο. Θέλω να γνωρίζετε ότι για λόγους κόπωσης ή εξ αιτίας φορτίου εκκρεμών θεμάτων στον χώρο του σπιτιού, που μπορεί να προέρχονται από προηγούμενους γάμους ή από προβλήματα ακινήτων ή από διάφορες τέτοιες καταστάσεις του παρελθόντος, από τις οποίες ακόμη δεν έχετε αποκοπεί ή απελευθερωθεί, το μυαλό σας συχνά-πυκνά μέσα στον Μάρτη και ενδεχομένως μέχρι τον Αύγουστο, κάπου-κάπου θα μπλοκάρει.
 
Θα λέτε πράγματα που οι άλλοι δεν θα τα καταλαβαίνουν όπως εσείς τα εννοείτε ή θα σας λένε πράγματα που εσείς θα τα λαμβάνετε με άλλη ερμηνεία. Και αυτό σημαίνει αποδιοργάνωση σκέψης και συγκέντρωσης, που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μέχρι και ατύχημα εάν είστε σε σύγχυση οδηγώντας ένα όχημα.
 
Υπάρχει πάντως σίγουρα μία αξιόλογη λύση που ισοδυναμεί με οικονομική βοήθεια για τακτοποίηση θεμάτων δουλειάς. Όπως π.χ. μπορεί κάποιος να σας προτείνει μία εργασία, μερικής ή πλήρους απασχόλησης, που δεν θα έχει έξοδα επαγγελματικής στέγης, αλλά θα την διεκπεραιώνετε στον χώρο του σπιτιού, χωρίς τα άτομα με τα οποία συγκατοικείτε να έχουν καμία αντίρρηση. Όποια λύση βρεθεί εφαρμόστε την μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο και μην παραμένετε σε εκκρεμότητα βασιζόμενοι σε υποσχέσεις.
 
Από τις 20 του μήνα και μέχρι τις αρχές Απριλίου νιώθετε την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις και κυρίως αυτές που δεν είναι σαφές ότι λειτουργούν από προσωπικό ή από οικονομικό ενδιαφέρον. Αν π.χ. έχετε μια σχέση που ο σύντροφος ή η σύντροφος συμβάλλει στα έξοδα της καθημερινότητας και ξέρετε ότι αν είχατε χρήματα θα είχατε απεγκλωβιστεί, αλλά προς το παρόν κάθεστε, είναι φανερό ότι η σχέση επί της ουσίας είναι μία αναγκαστική κατάσταση για επιβίωση. Τέτοιου είδους θέματα θα έλθουν στο μυαλό σας και θα πρέπει να τοποθετηθείτε χωρίς επιπόλαιες κινήσεις, αλλά με σωστό σχεδιασμό.
 
Το θέμα είναι να μη βγείτε ή μπείτε σε μία σχέση σαν εκτόνωση μιας αγχώδους κατάστασης, αλλά σαν μια επιλογή που κάνετε αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι η προσωπική σας παρουσία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σε όλους τους τομείς και αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία μιας νέας συνεργασίας ή μιας νέας ερωτικής σχέσης. Φροντίζετε να πηγαίνετε και να μιλάτε αυτοπροσώπως για οποιοδήποτε λόγο με τα πρόσωπα που επιθυμείτε και όχι με άλλες επικοινωνιακές μεθόδους. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Μοιραίοι έρωτες και… ρίσκα!
 
Οι Σκορπιοί μπαίνετε τώρα σε μία φάση έντονα συναισθηματική όπου δύο σενάρια παίζουν: ή να αυξήσετε υπερβολικά την αυτοπεποίθησή σας και να πείτε «εγώ είμαι και άλλος δεν είναι» ή να νιώσετε ότι δεν είστε τίποτα, ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για σας και κανείς δεν σας αγαπά. Και τα δύο αυτά σενάρια θα ήταν λάθος να τα ακολουθήσετε και μπορούν να προκύψουν μόνο από μία κακή διαχείριση του εαυτού σας από το μυαλό σας. Όλοι σε κάποιους αρέσουμε και σε κάποιους δεν αρέσουμε. Όλοι πρέπει να λειτουργούμε στο μέσον και όχι σαν να μην είμαστε τίποτα ή να είμαστε τα πάντα.
 
Η κατάστασή σας είναι περισσότερο εσωτερικής τοποθέτησης, αλλά θα την βγάλετε προς τα έξω και θα φανεί ιδιαίτερα σε θέματα επενδύσεων, που έχετε την παρόρμηση να κάνετε. Επενδύσεων και συναισθηματικών και όχι μόνο οικονομικών. Εννοείται φυσικά ότι χρειάζεται μια προσοχή. Κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές κινήσεις, γιατί με τις γενικές προϋποθέσεις και συνθήκες της παρούσας φάσης θα είναι μάλλον επιπόλαια οποιαδήποτε ενέργεια μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες στο να πετύχετε έναν οικονομικό στόχο, γιατί τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα απ’ τα έσοδα.
 
Ενδέχεται όμως κάποιοι από εσάς να το κάνετε χωρίς να το καταλάβετε, έτσι για το γαμώτο! Για να πείσετε τον σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας ότι η γνώμη σας είναι σωστή και ότι έχετε αυτοπεποίθηση.
 
Επίσης περιέργως, ενώ γενικά είστε άτομα συγκρατημένα και επιφυλακτικά, έχετε μια διάθεση να τζογάρετε σε οτιδήποτε. Και εννοείται βέβαια ότι αυτό δεν είναι σωστό, γιατί δεν προβλέπεται από τις γενικές συνθήκες κάποιο ιδιαίτερα τονισμένο σημείο κέρδους από τον τζόγο αυτή την εποχή για εσάς. Ορισμένοι είστε διατεθειμένοι να χαλάσετε όσα κι όσα για να ξεδώσετε. Για τους γονείς Σκορπιούς, τα παιδιά θα αποτελέσουν μία πηγή πρόσθετων εξόδων σ’ αυτήν τη φάση. Οπότε διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.
 
Σε επίπεδο συναισθηματικό κάποιοι θα συναντήσετε τον μεγάλο έρωτα! Τώρα το πόσο μεγάλος θα’ ναι ή αν θα είναι ένα έντονο συναίσθημα που θα διαρκέσει κάποιο διάστημα και μετά θα τελειώσει, αυτό δεν το γνωρίζουμε γιατί χρειάζεται μελέτη και των δύο ατόμων για να φανεί αν έχει και πόσο μέλλον έχει η σχέση. Αν λοιπόν σας προκύψει σε αυτό το διάστημα ένας νέος έρωτας, καλό θα ήταν να αποταθείτε στους συνεργάτες για εξειδικευμένη αστρολογική μελέτη. Είναι γεγονός πάντως ότι θα σας γυροφέρνουν αρκετοί υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι και είναι στο χέρι σας πως θα το διαχειριστείτε.
 
Από τις 20 του μήνα μέχρι τις αρχές Απρίλη προσέχετε ιδιαίτερα την καθημερινότητα στο χώρο της δουλειάς αλλά και γενικότερα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μη δίνετε αφορμές για σχόλια. Δεν είναι ανάγκη να λέτε ό,τι σας έρχεται στο νου σε συνεργάτες και σε ανθρώπους του επαγγελματικού περιβάλλοντος, επειδή είστε κουρασμένοι και αυτό σας εκτονώνει. Σίγουρα ψυχολογικά αυτό σας ηρεμεί, αλλά σκεφθείτε ότι δεν είναι ανάγκη οι άλλοι να μαθαίνουν προσωπικά σας δεδομένα. Μη σχολιάσετε επίσης θέματα άλλων σε τρίτους.
 
Το ευχάριστο είναι ότι θα προκύψει μια κρυφή πηγή εισοδήματος από μια πρόσκαιρη εργασία. Το αν θα έχει μικρή ή μεγάλη διάρκεια θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση που θα κάνετε από την πλευρά σας. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Μετακομίζετε… κυριολεκτικά ή… μεταφορικά!
 
Όσοι Τοξότες είστε προχωρημένης ηλικίας, επιθυμείτε να συνταξιοδοτηθείτε και να ξεκινήσετε μία νέα ζωή, που να ικανοποιεί περισσότερο τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας απαιτήσεις, αλλά να έχει και μια προοπτική. Οι νεότεροι θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στη βάση που ζείτε. Να πάτε σε ένα νέο σπίτι και να βελτιώσετε τα πράγματα όπως τα έχετε μέσα στο μυαλό σας. Και οι δύο περιπτώσεις σωστές είναι και μπορούν να λειτουργήσουν. Το θέμα είναι σε ποιο μέτρο και σε ποιο επίπεδο.
 
Αν θέλετε να ζήσετε μόνοι σε ένα σπίτι καινούριο, βάλτε κάτω τους λογαριασμούς να δείτε αν μπορείτε να ανταποκριθείτε χωρίς να στηρίζεστε σε κάποιον άλλο. Ενδέχεται επίσης να επιλέξετε ένα μέρος που αρχικά φαίνεται ότι σας ξεκουράζει και σας ανανεώνει, σαν ένα καινούργιο περιβάλλον, πλην όμως μπορεί να προκληθούν μακροπρόθεσμα προβλήματα στο πήγαινε-έλα στον χώρο της δουλειάς σας ή σε άλλες ανάγκες της καθημερινότητας.
 
Σίγουρα μια αλλαγή περιβάλλοντος κατοικίας φρεσκάρει και ανανεώνει. Το θέμα είναι πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο και τι θα προκύψει από μια τέτοια αλλαγή, που δεν το έχετε υπολογίσει και θα φέρει προβληματάκια στην καθημερινότητα σας. Είστε γενικά οικονομικά αγχωμένοι, είτε διότι δεν έχετε χρήματα για τις βασικές σας ανάγκες, είτε γιατί οι ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από τις φυσιολογικές. Γι’ αυτό μια αλλαγή γενικά θέλει μελέτη και προσοχή. Σαν ιδέα είναι καλή αλλά σαν πρόταση προγραμματισμένης δρομολόγησης μάλλον θα πρέπει να μείνει για λίγο αργότερα.
 
Οικονομική υποστήριξη κρυφή θα πάρετε. Αποφεύγετε να τσακώνεστε με τους δικούς σας ανθρώπους ενώ δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα και η βασική αιτία είναι η έλλειψη χρημάτων. Μην ξεχνάτε ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Εσείς μπορείτε να το προσπεράσετε αυτό.
 
Μετά τις 20 του μήνα μέχρι τις αρχές Απρίλη θα θελήσετε να καλπάσετε κυνηγώντας την επαγγελματική πρόοδο και την κοινωνική καταξίωση. Επειδή είστε αυθόρμητα άτομα, θα το κάνετε με έναν τρόπο που, χωρίς να υπάρχει πρόθεση, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα νιώσουν ότι τα ξεχάσατε ή δεν τα έχετε σε εκτίμηση όπως πριν. Το ίδιο μπορεί να νιώσουν ακόμη και οι άνθρωποι στον επαγγελματικό χώρο.
 
Προσπαθήστε να μην δείξετε υπερβολικά αποκομμένοι απ’ τους άλλους ανθρώπους στον χώρο της δουλειάς σας ή ότι δεν τους υπολογίζετε πολύ ή ότι στηρίζεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας, γιατί κάτι τέτοιο θα βλάψει μακροπρόθεσμα την καριέρα σας και την επαγγελματική συνεργασία. Το θέμα δεν είναι μόνο να πηγαίνετε καλά, αλλά να πείθονται και οι άλλοι ότι μακροπρόθεσμα θα είστε μαζί τους και χρήσιμοι.
 
Μέσα στο νέο κοινωνικό περιβάλλον θα εμφανιστεί και ένα πρόσωπο που θα σας απασχολήσει συναισθηματικά, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα μπείτε στη διαδικασία να εμπλακείτε ερωτικά-συναισθηματικά μαζί του. Αποφεύγετε επίσης να αναμιγνύετε τα προσωπικά σας με τα κοινωνικά. Εννοώ πως, το τι επιτυγχάνετε στο επάγγελμα, δεν είναι ανάγκη να το λέτε σε όλους, επειδή σας αρέσει να μιλάτε. Ούτε το τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή πρέπει να γίνεται αντικείμενο αναλυτικής συζήτησης, απλά για να περνάει η ώρα με τους φίλους σας. Μια τέτοια ανάμειξη σε συζητήσεις για προσωπικά σας θέματα, πέραν της απλής αναφοράς, όχι μόνο δεν θα βοηθήσει σε κάτι, αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα μικρά ή μεγάλα στο άμεσο μέλλον. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(22 Δεκεμβρίου ως 19 Ιανουαρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Αποφάσεις ζωής… μεγάλος έρωτας… ίσως και γάμος!
 
Οι Αιγόκεροι από τον Μάρτη μέχρι τον Αύγουστο, αλλά κυρίως τώρα τον Μάρτιο πρέπει να κινητοποιηθείτε με ψυχή και σώμα για τη συντήρηση και τη θεμελίωση μιας ή περισσοτέρων σχέσεων προσωπικού ενδιαφέροντος ή ακόμη και συνεργασιών οικονομικού ενδιαφέροντος. Φροντίστε να έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και να μην σας καταβάλει η κόπωση, από τα πολλά και διάφορα που θα αναλάβετε, όπως το συνηθίζετε. Σε περίπτωση υπογραφής συμβάσεων ή συμβολαίων προσέξτε εάν και κατά πόσον οι όροι είναι τέτοιοι που σας εγκλωβίζουν, γιατί σε αυτήν τη φάση ενώ είσθε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα, θέλετε ταυτόχρονα να έχετε το αίσθημα ότι τα κάνετε όπως εσείς θέλετε και για όσο χρόνο θέλετε, χωρίς να συνειδητοποιείτε ότι τελικά είστε υπάλληλοι και εργάτες των στόχων σας χωρίς διάλειμμα.
 
Εκείνο που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν απόψεις, να σας περάσουν σχέδια ή να σας χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς και στόχους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στη ζωή. Το θέμα είναι να το γνωρίζετε και να αντιλαμβάνεσθε τι ακριβώς, από ποιους και πότε συμβαίνει. Πάντοτε όταν κάποιος εξελίσσεται αντιμετωπίζει και προβλήματα από το καθημερινό περιβάλλον. Η πρόοδος φέρνει και τριβές. Γι’ αυτό λοιπόν στην παρούσα φάση προσπαθήστε να υποστείτε όσο λιγότερες τριβές γίνεται.
 
Φροντίστε λοιπόν να προστατεύσετε όσο περισσότερο μπορείτε το προσωπικό σας άσυλο. Μην επιτρέπετε οποτεδήποτε και άνευ προειδοποίησης ή προσυνεννόησης να σας επισκέπτονται, να σας απασχολούν, να σας μιλάνε, να σας ρωτάνε και να απαντάτε χωρίς ένα προγραμματισμό. Οφείλετε να το κάνετε σε αυτή τη φάση για δική σας διασφάλιση.
 
Η προσωπική σας παρουσία μετράει πάρα πολύ. Κυρίως σε θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής προόδου, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Κάντε αισθητή την παρουσία σας, όπου και όποτε νομίζετε ότι θα σας ωφελήσει, αλλά πάντα στα πλαίσια πάντα ενός προγράμματος και ενός σχεδιασμού.
 
Μετά τις 20 του μήνα και μέχρι τις αρχές του Απρίλη θα ασχοληθείτε αρκετά, θα απορροφηθείτε πολύ από τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σε βαθμό που ενδέχεται να βγάλετε κακή συμπεριφορά στα δικά σας άτομα ή να τους περάσετε το μήνυμα μιας μορφής εγκατάλειψης. Καλό είναι να οργανώσετε τα πρακτικά ζητήματα με γραπτό πρόγραμμα αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια τι έχετε να κάνετε, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσπαθήστε να μην νιώθετε ότι οι άλλοι στον χώρο του σπιτιού αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσετε όλοι μαζί σωστά.
 
Το σημαντικό είναι ότι ένα πρόσωπο που μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στα επαγγελματικά σας, σας βοηθά πάρα πολύ και σας στηρίζει, είτε χωρίς να το γνωρίζετε, είτε χωρίς να φαίνεται προς τους τρίτους και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να πατήσετε, αν θέλετε να μπείτε σε μία διαδικασία νέας πορείας από εδώ και πέρα αργά και σταθερά.
 
Άρα όταν σκέφτεστε, μιλάτε, κινείστε, εκφράζεστε, βγαίνετε προς τα έξω να εμφανίζετε μόνο τα επαγγελματικά και κοινωνικά δεδομένα και αποφεύγετε την έκθεση των προσωπικών και ιδιωτικών σας δεδομένωνΜίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(20 Ιανουαρίου ως 18 Φεβρουαρίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, Σεληνιακή στον Ζυγό: Αποφασίστε τι κρατάτε και τι… διώχνετε από την ζωή σας!
 
Για σας τους Υδροχόους υπάρχει μία ανάγκη να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το τι κρατάτε και τι διώχνετε από τη ζωή σας και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά άλλα και για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις γενικότερα.
 
Βέβαια, στο επίκεντρο είναι τα οικονομικά σε σχέση με τη δουλειά και σε σχέση με κάποια συνεργασία ή με τα οικονομικά του συντρόφου και πάει λέγοντας. Ενδέχεται δηλαδή να χρειαστεί να δουλέψει και ο σύντροφος ή η σύντροφος αν δεν δουλεύει ήδη, ή να σταματήσει, γιατί αν καθίσει σπίτι τα έξοδα θα είναι λιγότερα για τη διαβίωση της οικογένειας και την κάλυψη των οικιακών αναγκών. Είναι πάρα πολύ πιθανό να διακοπεί ή να τροποποιηθεί μια τρέχουσα πηγή εισοδήματος, προκειμένου να προκύψει μία καινούρια. Κάποιοι που εργάζεστε με μορφή υπαλληλικής σχέσης, ίσως την δείτε να διακόπτεται η συνεργασία και να συνεχίσετε ως ελεύθεροι επαγγελματίες με άλλη σχέση ή και το αντίστροφο. Όλα αυτά παίζουν σαν σενάρια και εξαρτώνται από τη δική σας διαχείριση προς τα που θα πάνε.
 
Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι πρέπει, αν προχωρήσετε σε νέα δουλειά ή αν ανοιχτείτε αρκετά κοινωνικά, προκειμένου μέσα από την κοινωνικότητα να επιτύχετε γνωριμίες και στήριξη για τα επαγγελματικά σας, να υπολογίσετε το κόστος που θα προκύψει. Διότι προς το παρόν θα υπάρξουν οικονομικές ανάγκες για να καλύψετε αυτά που θέλετε και καλό θα είναι να αποφύγετε δανεισμούς.
 
Επίσης άγχεστε για το αν τα πράγματα θα πάνε όπως τα επιθυμείτε σε οικονομική απόδοση και σας ανησυχεί το αν θα τα πάρετε πίσω τα χρήματα που επενδύσατε. Αυτό είναι θέμα που πρέπει να το κουβεντιάσετε με τον οικονομικό σας σύμβουλό και να μην ξεκινήσετε ανοργάνωτα, χωρίς να υπολογίσετε ότι ενδέχεται να προκύψουν εμπόδια.
 
Υπάρχει πάντως ένα πρόσωπο, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε κάποιος γονέας, είτε από κάπου αλλού, που θα προσφέρει μία σημαντική στήριξη η οποία μειώνει το άγχος, αλλά είναι καλό να μη στηρίζεστε μόνο σε μια τέτοια πηγή εισοδήματος.
 
Από τις 20 Μαρτίου και πέρα θα βιαστείτε χωρίς να υπάρχει λόγος να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το τι θέλετε και τι δεν θέλετε να κάνετε όσον αφορά στα θέματα προσωπικής ζωής. Όπου προσωπική ζωή αν είστε έγγαμοι ή συγκάτοικοι επί χρόνια σημαίνει και το ερωτικό και το οικονομικό κομμάτι μαζί. Θα ’λεγα ότι αυτά δεν λύνονται με μια συζήτηση σε μια μέρα. Τα πράγματα βολιδοσκοπούνται σιγά-σιγά μέσα σε ωραίο κλίμα, γιατί αν πούμε στον σύντροφό μας απότομα ότι σκεφτόμαστε τούτο, εκείνο και το άλλο, είναι σαν να του λέμε ότι θέλουμε να τον χωρίσουμε, ενώ δεν εννοούμε κάτι τέτοιο. Εξάλλου, δεν είστε σε μία τέτοια φάση, αλλά θα μπορούσαν να προκύψουν τέτοια ζητήματα πιθανού χωρισμού χωρίς να το καταλάβετε από λάθος διαχείριση στις συζητήσεις.
 
Τα θέματα παιδιών για τους γονείς Υδροχόους είναι κάτι που θέλει επίσης περίσκεψη σε αυτή την φάση. Κυρίως όσον αφορά την ποιότητα και τους στόχους της εκπαίδευσης ή της ζωής τους γενικότερα αλλά και του προγράμματος της ζωής τους αυτή τη στιγμή, σε σχέση και με τις οικονομικές απαιτήσεις που προκύπτουν. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να παρευρεθείτε στη λήψη μίας απόφασης σε ένα δικαστήριο ή σε ένα ταξίδι σίγουρα η προσωπική σας παρουσία θα παίξει θετικό ρόλο. Οπότε μην την αποφύγετε, εφόσον είναι δυνατόν να παρευρίσκεστε. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
(19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου)
Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, στο ζώδιό σας, Σεληνιακή στον Ζυγό: Μη κοιτάτε… νιώθετε, δράστε! Το παιχνίδι στα χέρια σας!
 
Για σας τους Ιχθύες είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας ο Μάρτιος γιατί είναι όπως λέμε η μπάλα στα χέρια σας και εξαρτάται αποκλειστικά από σας τι θα κάνετε, θα την κρατήσετε, θα την πετάξετε, θα την δώσετε στον αντίπαλο θα την δώσετε στον συμπαίκτη σας… Γενικά είναι πολύ σημαντική εποχή γιατί το τι θα γίνει εξαρτάται αρχικά από σας και μόνο.
 
Ο πυρήνας των θεμάτων που σας απασχολούν μέσα σας είναι η εργασία και τα συναισθηματικά. «Πως περνάω, αν περνάω καλά, αν ικανοποιούμαι, αν δεν ικανοποιούμαι» είναι ερωτήματα που στο μυαλό σας τα έχετε συνδυάσει. Καλώς ή κακώς, δεν το γνωρίζω, είναι θέμα μελέτης ατομικού ωροσκοπίου αυτό και μπορείτε να το μάθετε αν τηλεφωνήσετε στα νούμερα του τηλεφωνικού μας κέντρου για να ξεδιαλύνετε τι μπορεί να γίνει. Αυτό που είναι πιθανό να προκύψει αφορά μια υπόσχεση, που ίσως να μην τηρηθεί, για κάτι που θεωρείτε ότι είναι για σας σημαντικό.
 
Στηρίζεστε επίσης και σε ένα πρόσωπο, που ανήκει σε ένα σοβαρό κοινωνικό περιβάλλον ή είναι ένας φίλος που τον θεωρείτε αρκετά σημαντικό. Αλλά και από εκεί τα προβλήματα δεν είναι αυτή τη στιγμή εύκολο να λυθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε τουλάχιστον το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα να ζητήσετε βοήθεια ή λύσεις, γιατί δεν θα είναι σε καλή κατάσταση εκείνος στον οποίο θα απευθυνθείτε και απλώς θα χάσετε την ευκαιρία να πάρετε τη βοήθεια που θέλετε, ενώ θα μπορούσε να σας την δώσει αν τον βρίσκατε σε καλύτερη για αυτόν κατάσταση. Γενικά υπάρχει ένα πρόσωπο στον κοινωνικό σας χώρο που μπορεί να είναι σχετικά απαιτητικό ως προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εύκολοι. Όχι ότι είναι κακοί ή καλοί. Κάποιοι είναι πιο άνετοι για σας, κάποιοι πιο δύσκολοι.
 
Άρα, όταν καταφέρετε να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που είναι γνωστό, δεν είναι καινούριο στη ζωή σας και που έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει και να σας ανοίξει δρόμους, αυτή είναι η καλύτερη λύση για σας. Και αυτό το πρόσωπο είναι ενενήντα εννέα τοις εκατό διαθέσιμο να σας βοηθήσει. Γι αυτό μην αφήσετε την αμέλειά σας ή κάποιες πρακτικές συγκυρίες να σας απομακρύνουν από αυτό το πρόσωπο και φροντίστε να δώσετε τη δέουσα προσοχή στην σχέση σας μαζί του.
 
Μετά τις 20 του μήνα μέχρι τις αρχές του Απρίλη, θα υπάρξουν έντονες επιθυμίες που θα πρέπει να καλύψετε οικονομικά, είτε διότι χρωστάτε και πρέπει να επιστρέψετε τα χρωστούμενα, είτε διότι προκύπτουν κάποιες ανάγκες στο χώρο του σπιτιού ή στο σύντροφό σας και θα αναλάβετε εσείς να τις τακτοποιήσετε. Χρήματα μπορείτε να πάρετε από γονείς ή από τη δουλειά σας ως προκαταβολή ή έναντι του επόμενου μισθού ή γενικότερα να πάρετε από κάποιο πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να σας τα δώσει. Το θέμα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση σε αυτή την φάση.
 
Σημασία έχει τι απόφαση θα πάρετε. Αυτό είναι το φλέγον. Και μην ξεχνάτε ότι οι αποφάσεις σας έχουν δύο σημαντικές παραμέτρους κι αυτό θέλω να το συνειδητοποιήσετε. Η μία είναι η ερωτική σας ζωή και τα κέφια σας. Αν περνάτε καλά ή δεν περνάτε. Αν ικανοποιείστε ή όχι. Και η άλλη είναι το εργασιακό κομμάτι. Καλό είναι αυτά να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Αλλά σ’ εσάς - είτε το έχετε καταλάβει, είτε όχι-είναι λίγο μπλεγμένα σε αυτή τη φάση και από το τι θα κάνετε θα εξαρτηθεί το πώς θα πάει η κατάσταση για σας. Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη και τους συνεργάτες του. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2016 12:00:00