blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Υπάρχει μια τάση που εκδηλώνεται στο πλανητικό σκηνικό τις ημέρες αυτές, που μπορεί να μας βοηθήσει, μέσα σε όλες τις δυσκολίες ή την ασάφεια που παρουσιάζεται γύρω μας, να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα τον εαυτό μας, αλλά και να αφουγκραστούμε εκείνες τις πολύ λεπτές δονήσεις, που εκπέμπονται στο όνομα της αγάπης. Η Αφροδίτη, πριν ολοκληρώσει το τετράγωνό της με τον Κρόνο, συναντά τον Χείρωνα στην αυριανή ημέρα, και οι δυο τους συνθέτουν ένα μοναδικό χορό αγάπης, που πραγματικά μπορεί να εξυψώσει το συναίσθημα, την ψυχή, τη σκέψη, και να δώσει ένα γλυκό χρώμα στην καθημερινότητα, ντυμένο με όλα εκείνα τα όμορφα χρώματα της προσφοράς και της κατανόησης.

Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα στις 25/1/2017

Αφροδίτη στους Ιχθύες σε σύνοδο με Χείρωνα αύριο 25 Ιανουαρίου, και αυτοί οι δύο πλανήτες μας βοηθούν να κατανοήσουμε πως μόνο μέσα από τις σχέσεις μας μπορούμε να γίνουμε να καλύτεροι, να αλλάξουμε και τελικά, να εξελιχθούμε!

Το διήμερο αυτό προσφέρεται για μοίρασμα, για ειλικρινή ανταλλαγή συναισθημάτων, που γλυκαίνουν την ψυχή σου και της δίνουν τη δυνατότητα να ανυψωθεί! Και μέσα από αυτήν την ανταλλαγή, μπορείς να προσφέρεις και στους γύρω σου τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιωθούν, αλλά και να θεραπευτούν…

Υπάρχει μια έντονη νοσταλγία, που πιθανόν να μας στρέψει και στην αναζήτηση του παρελθόντος, προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να νοιώθουμε πως αφήσαμε σε εκκρεμότητα, όμως θα θέλαμε να τους δώσουμε κάτι ακόμα… Ενώ παράλληλα, πολύ συχνά ανακαλύπτεις πως μια ζεστή και αληθινή αγκαλιά, έχει… θεραπευτικές ιδιότητες για το σώμα, το νου και την ψυχή σου! Και ίσως τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι νομίζεις ή φαντάζεσαι!

Οι ημέρες αυτές είναι εξαιρετικές για σύσφιξη και ενδυνάμωση των οικογενειακών σχέσεων, που σε κάθε περίπτωση αποτελούν τη σταθερά της ζωής μας και που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη! Είναι όμως κατάλληλες και για την επανασύνδεση με εκείνους τους έρωτες, από τους οποίους απομακρύνθηκες για κάποιο λόγο που τελικά δεν ήταν τόσο σημαντικός, ώστε να σε κρατήσει μακριά τους!

Βεβαίως, υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά της όψης Αφροδίτης-Χείρωνα, που μιλά για εκείνες τις σχέσεις εξάρτησης που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σου και που λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην ψυχή σου. Σχέσεις που καταλήγουν σε ζήλιες, σε διεκδικήσεις και πολλές φορές σε ακραίες συμπεριφορές, λόγω της αδυναμίας που παρουσιάζεις στο να χειριστείς ή να πάρεις θέση απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή κατάσταση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα;

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, ή εσείς που έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην μοίρα αυτή, εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε ή για να γεφυρώσετε το χάσμα με πρόσωπα που μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από τη ζωή σας, όμως έχετε την ανάγκη να τα επαναφέρετε στην καθημερινότητά σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων ή τον ωροσκόπο και προσωπικούς σας πλανήτες κοντά στη μοίρα αυτή, αποφύγετε να εκφράσετε με ένταση τις συναισθηματικές σας διαθέσεις. Απεμπλακείτε από δεσμεύσεις που σας ταλαιπωρούν και δείτε τα πράγματα από απόσταση. Θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη άποψη και σαφώς καλύτερη διαχείριση.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-01-2017 19:00:00