blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό: Έτσι ξαφνικά...

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό: Έτσι ξαφνικά...
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 13
 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 25 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, προσδίδοντας μας χαρίσματα όπως η πρωτοπορία στη σκέψη, η πρωτότυπη και ιδιαίτερη επιθυμία, η ικανότητα ανατροπής και η τόλμη να ξεχωρίσουμε. Το διάστημα κατά το οποίο η όψη θα είναι σε ενέργεια, μέχρι αρχές Ιουνίου περίπου, ανοίγει ο δρόμος και ευνοούνται οι συνθήκες για ξαφνικά ερωτοχτυπήματα, απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις, ξαφνικούς χωρισμούς και περίεργες και εκκεντρικές γνωριμίες από το πουθενά.
 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, που θέλει να ανήκει κάπου, που χρειάζεται οικειότητα και στοργή, δυσκολεύεται να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό, που θέλει να ξεσκεπάζει τα μυστικά στη προσωπική μας ζωή που κρύβουμε. Το μεγάλο λοιπόν ποσοστό προστασίας και σιγουριάς που χρειάζεται η Αφροδίτη, της το ανατρέπει η όψη με τον Ουρανό, κάνοντας μας ευάλωτους στο ξαφνικό, χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς επιφύλαξη και με μία λίμπιντο, που ίσως δε ξέρουμε πως να διαχειριστούμε. Τα αισθήματα δεν είναι πλέον ιδιωτική υπόθεση, αλλά γίνονται φανερά, αποκαλυπτικά και μπερδεμένα.

Το τέλος πριν δω...

Η δράση της όψης στις σχέσεις θα είναι άμεση και δυνατή. Η ανάγκη να πετάξουμε από πάνω μας το αποπνικτικό πέπλο της μονιμότητας, μας κάνει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους παραστράτημα, που μας υπόσχεται αρχικά μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
 
Μία απέχθεια για συμβατικούς έρωτες, συμφωνίες διαρκείας που θυμίζουν συμβόλαια και βαρετές μονιμότητες, που έχουν χάσει πια την προοπτική της φαντασίας, αποτελούν για μας σενάριο τρόμου. Η ανάγκη για πειραματισμό θα υπάρξει και θα είναι δυνατή, η επιθυμία να ζήσουμε μία περιπέτεια χωρίς δεσμεύσεις και συνέπειες, θα αποτελέσει τροφή σε μία καταπιεσμένη καθημερινότητα και ακόμα πιο κουρασμένη ψυχολογία.
 
Από την άλλη, αποκτούμε μια διαφορετική αντίληψη περί πίστης και έρωτα. Έτσι θα παρατηρήσουμε συχνά σε εμάς ή στο περίγυρο, πως ερωτευόμαστε με τη πρώτη ματιά, άτομα ίσως ακατάλληλα, αναξιόπιστα ή από τη φύση τους ενάντια στη δέσμευση. Άτομα που αρέσκονται στις εναλλαγές στην ερωτική τους ζωή, απερίσκεπτα ή με μία ροπή στην αντισυμβατικότητα.
 
Αλλά και μέσα στις σταθερές μας σχέσεις αλλάζει το σκηνικό και ζητάμε περισσότερη αυτονομία, ελευθερία και καλλιέργεια φαντασίας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δούμε πιο βαθιά κομμάτια της ζωής μας, για να εντοπίσουμε πού και τι χρειάζεται ανανέωση και βελτίωση.
 
Η καθημερινότητα και η ρουτίνα αποτελούν το πιο αποτελεσματικό ζιζάνιο των σχέσεων, που με την επίδραση του Ουρανού είτε βαλτώνουν οριστικά, είτε ανεβάζουν επίπεδο ευχαρίστησης. Με απλά λόγια, θα έρθει μια στιγμή, που ο άνθρωπος καθισμένος δίπλα μας στο καναπέ, θα αποτελεί έναν άγνωστο για εμάς.
 
Είναι βασικής σημασίας η όψη αυτή. Ζητάμε χώρο να κινούμαστε ελεύθερα και νοιώθουμε αγανάκτηση απέναντι σε συμβιβασμούς κάθε είδους. Ασυμβίβαστοι, ανατρεπτικοί και καθόλου ανεκτικοί λοιπόν τις μέρες αυτές, κάποιοι θα αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας ως βάρος, πρόβλημα που χρειάζεται λύση ή μέσο καταπίεσης, που σφετερίζεται την ελευθερία μας. Παράλληλα, πολλές σχέσεις θα περάσουν τις εξετάσεις σταθερότητας, αν πληρούν τις προϋποθέσεις να κρατήσουν στο μέλλον, αντέχοντας στα κενά αέρος και τις δυνατές αναταράξεις των ημερών.
 
Ταυτόχρονα, έχουμε την ανάγκη να επεκτείνουμε το κύκλο των γνωριμιών μας, χωρίς απαραίτητα να βάζουμε στους ανθρώπους ταμπέλα, αν ανήκουν δηλαδή στους εραστές μας ή τους φίλους. Άλλωστε, όλα πρόκειται να είναι κάπως μπερδεμένα την περίοδο αυτή, κάτι που φέρνει εκπλήξεις και ενθουσιασμούς.
 

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα είναι σε ένα σημείο θετικό για όλους: Θα πάρουμε αυτό που έχουμε ανάγκη και θα δώσουμε αυτό που μας περισσεύει, ώστε η κάθε πλευρά να προχωρήσει με το τρόπο της! Εσένα τι θα σου φέρει το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2015 17:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι