blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Οι επικίνδυνες ακρότητες του έρωτα τον Μάιο 2014!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Οι επικίνδυνες ακρότητες του έρωτα τον Μάιο 2014!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας

“I need your love” λέει ένα τραγούδι, και σαν στίχος ακούγεται αθώος, αλλά όταν πρόκειται αυτή η αγάπη να δημιουργηθεί μέσα από την έντονη όψη του Πλούτωνα σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, τότε σίγουρα κρύβονται πολλά πίσω από τις λέξεις.
 
Η Αφροδίτη λοιπόν, η οποία καθορίζει τον έρωτα δρομολογώντας τον, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον ηφαιστειακό Πλούτωνα, τον πλανήτη των ακροτήτων, στις 15 Μαΐου, δίνοντας μάχη για να επικρατήσει το δίκιο του δυνατότερου. H όψη θα ισχύσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, με συνέπειες και εξελίξεις όμως σε βάθος χρόνου.
 
Η Αφροδίτη από τον Κριό, πασχίζοντας να περάσει τη δική της γραμμή, που είναι η έντονη διεκδίκηση στον έρωτα, η αστάθεια και ο ενθουσιασμός, θα χάσει πολλά από τα στοιχεία αυτά, μόλις έρθει σε επαφή με αυτά που πρεσβεύει ο Πλούτωνας. Δηλαδή την εμμονή, τη ζήλεια και την εξάρτηση. Την τυφλή υπακοή και την συναισθηματική αδηφαγία. Οι ερωτικές σχέσεις, λοιπόν, επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό και το πιθανότερο είναι μετά τη πάροδο της όψης να έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές και αλλοιώσεις, πάντα ανάλογα με τα θεμέλια τους, τα οποία στην περίπτωση αυτή είναι οι ρίζες των συναισθημάτων.

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά...

Την περίοδο αυτή οι αισθήσεις μας λειτουργούν ηφαιστειακά, εκρηκτικά, υπόγεια. Οι μηχανισμοί επιβίωσης συνεργάζονται πλήρως, με μια συνείδηση κατευθυνόμενη ερωτικά. Οι αντοχές πολλές, οι κακουχίες επίσης, αλλά… η κράση ακέραια.
 
Η ανάγκη να γίνουμε ένα σώμα και μια ψυχή με τον άνθρωπο που μας εξιτάρει, είναι κυριολεκτική. Καταπιεσμένες, συναισθηματικές ανάγκες βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητάν ικανοποίηση. Ζήλειες, που πολλές φορές η αιτιολογία τους είναι ανύπαρκτη, αλλά δημιουργούνται από μεγάλη ανασφάλεια. Και έχουν ανάγκη τη σιγουριά, έτσι, για να ησυχάσουν. Να κατευναστούν.
 
Αλλά και σχέσεις, που ξαφνικά γίνανε ανυπόφορες και ρουφούν κάθε ίχνος ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Ακόμα και τα συναισθήματα του άλλου, αν μπορούσαμε να τα κάνουμε κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Οι σχέσεις που χαρακτηρίζονται έντονα από το πλουτώνιο στοιχείο είναι αδιαπραγμάτευτες, εμμονικές και μοναδικές. Η μοναδικότητά τους έγκειται στο ότι η ένταση των συναισθημάτων βιώνεται σαν την άνοδο στον ουρανό και τη κατάβαση στη κόλαση. Πολλοί τις βιώνουν σαν την απόλυτη τυραννία, αλλά με τη θέλησή τους δύσκολα θα φύγουν, αφού το φαινόμενο γνωστό, οι τυραννικές σχέσεις του Πλούτωνα, οι οποίες δημιουργούν εξαρτήσεις, αλλά από τη φυλακή του η δραπέτευση είναι αδύνατη, έστω δύσκολη, ακόμα και αν η πόρτα φαντάζει ανοιχτή.

Στη σκιά της νύχτας, ο έρωτας ανθίζει

Επίσης, ευνοείται η... ερωτική παρανομία, σχέσεις κρυφές και περίπλοκες, οι οποίες δεν κάνει να δούνε το φως του ήλιου και της αλήθειας, αλλά υπάρχουν για να ξεδιψάνε συναισθηματικά και σεξουαλικά τους εμπλεκόμενους, παραδομένοι σε αμφίβολα γρανάζια, τα οποία σπανίως θα έχουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία ωστόσο έχει η στιγμή. Και το πάθος.
 
Υπάρχει φυσικά η περίπτωση, με αφορμή έναν καυγά, μια λέξη παραπάνω, μια κίνηση, να παιχτούν δραματικές καταστάσεις, ξεσπάσματα, χωρισμοί και έντονα σκηνικά. Στην ουσία, απλά ξεχείλισε το ποτήρι και ο λόγος είναι άλλος από αυτόν που φαίνεται.
 
Οι σχέσεις που τώρα δημιουργούνται, είναι έντονα συναισθηματικές, καθόλου επιφανειακές, τείνουν να γίνουν βαθιές και αποκαλύπτουν τα ένστικτά μας, τα ξεσκεπάζουν χωρίς δικαιολογίες και διάθεση για κάλυψη. Χωρίς αιδώ και πρόφαση. Παραδινόμαστε πολύ εύκολα σε αγκαλιές, πιστεύουμε τα λόγια αγάπης, γιατί μας αρέσει να ζούμε το μύθο και μαγευόμαστε από τη δίνη του έρωτα.
 
Δεν είναι όμως όλες οι σχέσεις τόσο αθώες. Κάποιες θα δημιουργήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό, να μη μπορεί να βγει ο ένας από τους δύο… Και συνήθως, αυτό το κάνει ο πιο δυνατός και χειριστικός. Η θέληση του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική, το ίδιο και ο βαθμός πόνου, έντασης, συναισθήματος.
 
Η πάλη θα γίνει για την επιβολή του ενός από τους δύο. Δεν είναι καταστάσεις αμέριμνες, αλλά πρόκειται για μία βίαιη γεύση, που μένει στην ψυχή μετά από την απόλαυση της ένωσης. Θα γνωρίσουμε άτομα, τα οποία βγάζουν από μέσα μας εμμονές, ενοχές, φόβους και πάθη, που μέχρι τώρα ούτε είχαμε φανταστεί πως είχαμε.
 
Το ουσιαστικό είναι πως πρόκειται για μία περίοδο, κατά την οποία βιώνουμε σχέσεις τόσο δυνατές, που είναι σαν να μας έχει το σύμπαν αλυσοδέσει στο πλευρό ενός ανθρώπου… Προσπαθώντας να ξεφύγουμε, ανακαλύπτουμε πως ναι μεν το κλειδί εμείς το κρατάμε, ωστόσο μας φαίνεται πολύ σκουριασμένο, για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την πόρτα της ελευθερίας και να μας πάρει μακριά από τους πόθους μας… Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στα παρακάτω άρθρα:

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και ζώδια

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και αστροολογικές προβλέψεις

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και προβλέψεις μελλοντολόγων

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2014 00:00:00