blank
 
blank

Τα άστρα την Κυριακή. Τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης: η απρόβλεπτη πλευρά της αγάπης! Σαν σκηνές από ταινία!

 
Τα άστρα την Κυριακή. Τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης:  η απρόβλεπτη πλευρά της αγάπης! Σαν σκηνές από ταινία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης

Το τετράγωνο μεταξύ του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και της Αφροδίτης από τον Κριό, που πραγματοποιείται στις 31 Μαρτίου, θα παραχωρήσει τη μεγαλοπρεπή σκηνή στους εραστές να πρωταγωνιστήσει ο καθένας με δικό του τρόπο, εκφράζοντας αυτό που έχει μέσα του για τον άλλο, αλλά και ένα μεγάλο φινάλε για σχέσεις που δεν έχουν τα κότσια και τις γερές αντοχές να αντέξουν στη πίεση. Το σκοινί θα το τραβάμε μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας.

Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη: Σαν σκηνές από ταινία

Αν η παράσταση θυμίζει Φάουστ, Όσα παίρνει ο άνεμος, την Καζαμπλάνκα ή τον Ρωμαίο κα την Ιουλιέτα, θα εξαρτηθεί από την ιδιοσυγκρασία των εραστών. Η συνταγή είναι έτοιμη: o Πλούτωνας παίζει άγρια και πονά ίσως την ευάλωτη Αφροδίτη, δείχνοντας έτσι τον έρωτα του προς εκείνη! Ο έρωτας θα πάρει χρώμα και μυρωδιά βαριά, εμμονική, εκδικητική, σε πλαίσια ερωτικών αντίποινων και σεξουαλικών παιχνιδιών. «Σε αγαπώ, αλλά θα κάνω τα πάντα να σε πονέσω, εάν με πληγώσεις», είναι το πιο σύνηθες της όψης αυτής.
 
Οι σχέσεις οι δυνατές, αυτές που αποτελούνται από αγάπη και σφιχτό δέσιμο θα περάσουν, έστω και για λίγο, στη φάση «Δε μπορώ μαζί σου, αλλά ούτε και χωρίς εσένα» ενώ το μότο «Μέχρι ο Θεός να μας χωρίσει», αποθεώνεται σαν το αλφαβητάρι του Έρωτα.
 
Τίποτα δεν είναι στα όρια του φυσιολογικού και του συνηθισμένου, τίποτα όμως δε μπορεί εύκολα να χωρίσει ή να μπει ανάμεσα στους δύο εραστές, ενώ ο έρωτας βιώνεται στα όρια του εξτρεμισμού, της επικινδυνότητας και του ακραίου.

Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη: Κολύμπι σε θολά και βαθιά νερά

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το σύντροφο που ασκεί πιέσεις, συχνά με αφανή τρόπο, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, συνομωσίες, φίλους - εχθρούς παλιούς και κάποτε αγαπημένους, που ψάχνουν την ευκαιρία της ζωής τους για εκδίκηση, ή αλλιώς ανταπόδοση. Συμβόλαια και άλλου είδους συμφωνίες που σε μια στιγμή απροσεξίας, μας πιέζουν και μας τσαλακώνουν, βάζοντας μας σε ένα μηχανισμό από τον οποίο μόνο έντεχνα μπορούμε να ξεφύγουμε.
 
Θα έρθουμε αντιμέτωποι με τους πιο μύχιους φόβους μας, αυτούς της εγκατάλειψης και της απώλειας! Συναισθηματικούς στραγγαλισμούς και χειρισμούς περιλαμβάνει το μενού, τους οποίους βλέπουμε να επαναλαμβάνονται μέσα στο χρόνο, αφού δε μπορέσαμε να διαλύσουμε ή να δουλέψουμε πάνω στο πρόβλημα.
 
H όψη θα μας αναγκάσει να δούμε κάτω από το πετσί μας, τα αληθινά μας κίνητρα και να επανεκτιμήσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας. Τα αισθήματα είναι διάχυτα μέσα μας, η ένταση των οποίων καθορίζει και το πόσο σκληρό θα είναι το παιχνίδι. Αν θα εξελιχθεί σε παιχνίδι με σκοπό τη χαρά του έρωτα ή σε μαύρο ξεσκέπασμα μιας βάρβαρης πραγματικότητας.
 
Συχνές και οι σκηνές πάθους, ζήλειας, κτητικότητας. Σχέσεις που ξεκινούν με αυτές τις προϋποθέσεις, μπορεί τελικά να αποκαλύψουν πολύ περισσότερη ζωή μέσα τους και όχι να μην περιοριστούν σε ιστορίες του κρεβατιού. Αυτές που δε θα επιβιώσουν θα είναι οι χλιαρές, επιπόλαιες καταστάσεις βολέματος, μπροστά στην ανάγκη μας να ανακαλύψουμε τα όρια της αγάπης, μέχρι την τελευταία σπιθαμή.
 
Χρόνος να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, μηδενικός, αφού το ερωτικό θα γίνει εμμονή και προτεραιότητα. Όταν ο Πλούτωνας εστιάσει στη ζωή μας, τότε είναι ολοκληρωτικός.
 
Και μην ξεχνάτε: οι ζηλοτυπίες είναι τόσο διεγερτικές, όσο και η σχέση η ίδια!
 
Γιατί το τετράγωνο Πλούτωνα με Αφροδίτη βρίσκει την καλύτερη του έκφραση στα Κόκκινα Φανάρια, από την ατάκα της Κατερίνας Χέλμη: «Ντορή μη φύγεις, θα φαρμακωθώ...»
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2013 00:00:00