blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 06:38, η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2013. Η νέα θέση της Αφροδίτης ταιριάζει απόλυτα με το γιορτινό κλίμα αυτών των ημερών και υπόσχεται να μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις.

Παρόλο που σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια καλή διέλευση, με την είσοδό της στον Τοξότη, στις 16 του μήνα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη συνιστά να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να πέσουμε θύματα απάτης.

 

Αντίθετα, αμέσως μετά προετοιμάζεται για το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 19, το οποίο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους αλλά περισσότερο στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς επίσης και σε Ζυγούς και Υδροχόους.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Καινούργιο νόημα θα αποκτήσει η ζωή σου με την είσοδο της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 του μήνα, φίλε Κριέ. Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2013 που θα παραμείνει εκεί, η αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον και αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα σε βγάλει εντελώς από τα «νερά» σου. Όσο ερωτευμένος κι αν νιώθεις, απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στις 16 του μήνα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Αντίθετα, στις 19 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσεις ακόμα και την πιο «τρελή» σου επιθυμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολογοι μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η πορεία της δικής σου Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα, και είναι πολύ πιθανό να λάβεις οφέλη από τρίτους που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες τρύπες. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωής σου. Καλό θα είναι ωστόσο στις 16 του μήνα, να αποφύγεις αυθόρμητες ενέργειες, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Αντίθετα, στις 19, μπορείς να ενδώσεις σε ερωτικές προκλήσεις χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα ανέλπιστο ποσό ίσως και μέσα από ένα τυχερό παιγνίδι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 16 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, την οποία θα ολοκληρώσει στις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και εκ των πραγμάτων θα έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις σ’ αυτές. Αν διατηρείς φιλικές σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γύρω στις 16, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει σύγχυση και δεν θα σε αφήσει να διακρίνεις καθαρά τυχόν πισώπλατες ενέργειες από μέρους τους. Δεν αποκλείεται επίσης οι υπερβολικές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, να προκαλέσουν την δυσφορία του συντρόφου σου. Σε κάθε περίπτωση, στις 19 μπορείς να αποκαταστήσεις κάθε παρεξήγηση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα ομορφύνει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη από τις 16 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 8/1/2013 στρέφει το ενδιαφέρον σου στον χώρο της εργασίας σου που αυτό το διάστημα φαίνεται ότι σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις. Ίσως οι ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, πολλαπλασιάζονται, γεγονός που τονώνει το ενδιαφέρον σου και ανανεώνει τον ενθουσιασμό σου. Ωστόσο, στις 16, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει κάποιες ψευδαισθήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην κάνεις αλλαγές αυτή την ημέρα. Αντίθετα, στις 19 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα σου φέρει από μόνο του μια εύνοια από εκεί που δεν την περιμένεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στις 16 Δεκεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις επιτέλους να απολαύσεις όλα τα πράγματα που θεωρείς ότι ομορφαίνουν τη ζωή σου και κυρίως τον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος ίσως πάρεις την απόφαση να επισημοποιήσεις τη σχέση σου σύντομα, γεγονός που ευνοείται αυτή την στιγμή, αν και θα πρέπει να προσέξεις να μην υπερβείς τα όρια και αρχίσεις να σκορπάς χρήματα στις 16, γιατί με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να ξοδέψεις μεγάλα ποσά για πράγματα που αξίζουν πολύ λιγότερο. Αντίθετα, στις 19 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες αγορές στην καλύτερη τιμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, θα φέρει μεγάλη δραστηριότητα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της γιορτινής περιόδου, θα έχεις την χαρά να υποδέχεσαι φίλους και συγγενείς και να τους προσφέρεις την φιλοξενία σου. Φρόντισε όμως να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου δεν θα δυσανασχετήσει από κάποιες επισκέψεις κυρίως γύρω στις 16 που το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Την ίδια μέρα καλό θα είναι να ελέγξεις καλά όλα τα υδραυλικά του σπιτιού σου, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Το τρίγωνο που θα διαμορφώσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 19 θα σου φέρει ένα ανέλπιστο οικονομικό όφελος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Sponsored Links

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, περνάει στις 16 του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί πραγματικά το πρόγραμμά σου να είναι αρκετά «φορτωμένο», ωστόσο ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σύντομες αποδράσεις είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους. Ενόψει μάλιστα της γιορτινής περιόδου θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους και γνωστούς με τους οποίους θα μοιραστείς ευχάριστες στιγμές. Αν προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση γύρω στις 16, θα πρέπει να την ελέγξεις προσεκτικά και να μην βιαστείς να απαντήσεις, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να την κάνει να φαίνεται ιδανική χωρίς να είναι στην πραγματικότητα. Αντίθετα, γύρω στις 19 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι εξαιρετικά ευνοϊκό και υπόσχεται μια νέα ερωτική γνωριμία σε όσους είναι ελεύθεροι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 16 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα εγκαινιάσει μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου που θα βρίσκεται εκεί θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων ή να έχεις άλλα οφέλη μέσω του συντρόφου σου. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει θετική γωνία με το δικό σου ζώδιο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 16, το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σε ωθήσει σε μεγάλες σπατάλες, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Αντίθετα, στις 19 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα σου φέρει μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση που μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο από τις 16 του μήνα και σε καθιστά από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδου. Μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και θα καταφέρεις να αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε ταξίδια και φιλικές συναναστροφές, χωρίς να παραμελήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η αυξημένη γοητεία σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσεις πολλούς θαυμαστές, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις επιλογές γύρω στις 16 που το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν βοηθάει καθόλου. Εξάλλου, στις 19 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει με τον πιο απίθανο τρόπο ένα ξεχωριστό άτομο στην αγκαλιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που θα την ολοκληρώσει, σου δίνει την ευκαιρία -ενόψει της γιορτινής περιόδου που ξεκινά-, να αποσυρθείς για λίγο από τις δραστηριότητές σου και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας το συναίσθημα της επιτυχίας που προκύπτει μετά από σκληρή προσπάθεια. Όσο κι αν θέλεις να «διαδώσεις» την χαρά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να εμπιστευτείς άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, κυρίως γύρω στις 16 του μήνα, που το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εγκυμονεί διάφορους κινδύνους που δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις. Αντίθετα, στις 19 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορείς όχι μόνο να μοιραστείς τα πάντα με όλους, αλλά και να λάβεις ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος από ένα άτομο που βρίσκεται κοντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο κοινωνικός σου κύκλος τονίζεται ιδιαίτερα από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη. Όλο αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα άτομα και να τους εκφράσεις κάποιες φιλοδοξίες σου, που μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη μεσολάβησή τους. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, -κυρίως στις 16- που το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να γίνει αιτία να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Αντίθετα, στις 19 το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό είναι ιδανικό για να «περάσεις» τις ιδέες σου, αλλά και για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε σχέση ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 16 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να εντείνεις τις προσπάθειες που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν, χάρη σε κάποια άτομα που πιστεύουν στις ικανότητές σου και εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Ωστόσο καλό θα είναι να μην αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν είναι φερέγγυα – κυρίως στις 16 που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θολώνει κάπως τα νερά. Αντίθετα, στις 19 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι  μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2012 00:00:00