blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, έως 17 Ιουλίου: αρσενική και θηλυκή ενέργεια, σε απόλυτη αρμονία!

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, έως 17 Ιουλίου: αρσενική και θηλυκή ενέργεια, σε απόλυτη αρμονία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Μία εξαιρετικά ευνοϊκή όψη αποτελεί το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, η οποία κορυφώνεται στις 13 Ιουλίου και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει για λίγες μέρες μετά.
 
Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι η θηλυκή ενέργεια που συμβολίζει την αγάπη, την έλξη και την ομορφιά και ο Άρης είναι η αρσενική, που συμβολίζει τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα, την μαχητικότητά μας, τις φυσικές μας αντοχές και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Αυτοί οι δύο πλανήτες λοιπόν, σχηματίζουν τρίγωνο σε δύο αέρινα ζώδια, τους Διδύμους και τον Ζυγό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδιαφέρεται για το φλερτ, την επικοινωνία που εξιτάρει το πνεύμα και τον έξυπνο διάλογο. Ο Άρης στον Ζυγό, από την άλλη, αφορά τις σχέσεις και συγκεκριμένα, την υπομονή, το μοίρασμα, την ευγένεια και την υποχωρητικότητα μέσα σε αυτές.
 
Αυτό το ταίριασμα μεταξύ των δύο ενεργειών θα δώσει μία ανάσα αυτοπεποίθησης στις σχέσεις, βοηθώντας τες να εξελιχθούν με όπλα όλα τα παραπάνω. Η διάθεση να μιλήσουμε, να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τον άλλο, πρόκειται να διευκολύνει την ροή των διαπροσωπικών μας σχέσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει χώρο στο μυαλό μας, για να δεχτεί νέες ιδέες και στη ζωή μας, για να δεχτεί νέους ανθρώπους.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τις σχέσεις σου και το επικοινωνιακό κομμάτι μέσα σε αυτές. Το λεκτικό πάρε δώσε με τον σύντροφό σου θα κυλήσει ευκολότερα με αυτή την όψη, ενώ δεν αποκλείεται να συμπίπτει με κάποια απόδραση που έχετε προγραμματίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, με διάθεση να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αν δε βρίσκεστε σε σχέση αυτή την περίοδο, μία έξοδος με φίλους μπορεί να αποδειχτεί μία πολύ καλή ευκαιρία για μία νέα γνωριμία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η κατάσταση των οικονομικών σου φαίνεται να δέχεται μία ευχάριστη ώθηση, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να επηρεάζει τον 2ο και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Αν σχεδιάζεις να πραγματοποιήσεις κάποια αγορά, που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου ή διαπραγματεύεσαι μία οικονομική συμφωνία στη δουλειά σου, αυτές τις ημέρες θα τις δεις να προχωρούν θετικά. Σχέσεις με συνεργάτες και με ερωτικούς συντρόφους, ευνοούνται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πολύ θετική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε επηρεάζει άμεσα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη να κινείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, της χαράς και του έρωτα. Αυτές τις ημέρες θα θελήσεις να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με κόσμο και να ανακαλύψεις πράγματα, που σε κάνουν να νιώθεις και πάλι παιδί. Η ερωτική σου ζωή στα καλύτερά της! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη επηρεάζει τους τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με την οικογένεια και την ανάγκη σου για ξεκούραση. Αυτές τις ημέρες πιθανόν να θελήσεις να δραπετεύσεις μέσω ενός ταξιδιού ή μέσα από τη συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι. Εκμεταλλεύσου αυτή την όψη, για να αδειάσεις το κεφάλι σου από έγνοιες και άγχη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Η συναναστροφή σου με φίλους και άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτείς το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, που σου χαρίζει κοινωνικότητα και εξωστρεφή διάθεση. Από τη φύση σου είσαι προικισμένος να αποτελείς το κέντρο της προσοχής και αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να το πετύχεις, αφού θα αποτελέσεις τη ψυχή της παρέας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες οικονομικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, φαίνεται να είναι η κύρια επιρροή της όψης τριγώνου Αφροδίτης-Άρη, που κορυφώνεται στις 13 Ιουλίου. Ακόμη, ίσως να σχεδιάζεις κάποιες αγορές, που θα βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα σου ή μερικές υποχρεώσεις, που προσπαθείς να τακτοποιήσεις καιρό, και τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Εμπιστεύσου το μυαλό σου αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να κατεβάσει ενδιαφέρουσες ιδέες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι άμεσος αποδέκτης της επιρροής του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη, η οποία δίνει μία νέα ώθηση στη σχέση σου και δημιουργεί ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα μεταξύ σας. Ένα ταξίδι αναψυχής ή μία έξοδος με φίλους είναι, επίσης, πολύ καλοί τρόποι να περάσεις αυτές τις ημέρες, ενώ οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές και επαφές με το εξωτερικό δέχεται θετική επιρροή. Ακόμη, αν θέλεις να προωθήσεις κάτι στη δουλειά σου, αυτό το διάστημα είναι η καλύτερη περίοδος να το πετύχεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει δύο υδάτινους ηλιακούς σου οίκους, ανεβάζοντας τον ρομαντισμό και τη λίμπιντο στα ύψη. Επίσης, οικονομικές εκκρεμότητες ή χρωστούμενα τακτοποιούνται, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε μία επικερδή συμφωνία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να τις περάσεις με το ταίρι σου κάπου απομονωμένα, με αισθησιακή ατμόσφαιρα. Οι αδέσμευτοι, μπορούν να αναμένουν ερωτικές περιπέτειες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους στη ζωή σου, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε φιλικές, είτε ερωτικές. Θα έχεις διάθεση να μιλήσεις με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, να βρεθείς ανάμεσα σε ομάδες που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες, να κυκλοφορήσεις με το ταίρι σου για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αυτές τις μέρες δε θα μείνεις καθόλου μόνος, αφού η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι τόσο αυξημένη, που όλοι θα επιθυμούν την παρέα σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ενέργεια της όψης Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται στις 13 Ιουλίου, εστιάζει κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου. Αν υπάρχουν κάποια πλάνα που έχεις κάνει σχετικά με την επαγγελματική σου κατεύθυνση ή κάποιες συζητήσεις που πρέπει να κάνεις με κάποιον συνάδελφο ή ανώτερο στη δουλειά σου, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να την πραγματοποιήσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η εγκεφαλική σου διαύγεια θα είναι εξαιρετική αυτές τις μέρες, βοηθώντας την παραγωγικότητά σου να εκτοξευθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι από τους πιο ευνοημένους αυτής της όψης, μιας και αποτελείς το τρίτο από τα αέρινα ζώδια, με αποτέλεσμα να δέχεσαι τη θετική επιρροή δύο τριγώνων με τον Ήλιο σου. Αυτό σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν για να βγεις έξω, να συνομιλήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει και να μάθεις καινούρια πράγματα, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των ημερών στο έπακρο, για να εξελίξεις τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το τρίγωνο Αφροδίτης και Άρη ίσως να σου δημιουργεί μία νοσταλγική διάθεση ή την ανάγκη να μείνεις κλεισμένος με τον σύντροφό σου στο σπίτι, για να ζήσετε στιγμές ευχαρίστησης και πάθους. Το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σου θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αυτές τις μέρες, γι’ αυτό καλό θα είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σε καλλιτεχνικούς τομείς (χρησιμοποίησε τη μουσική ή το γράψιμο), που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς δημιουργικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-07-2014 00:00:00