blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη, το διάλειμμα από τα δύσκολα και ο αέναος κύκλος του πάθους.

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη, το διάλειμμα από τα δύσκολα και ο αέναος κύκλος του πάθους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία και Αφροδίτη τετράγωνο Άρης

Γεγονός είναι πως ο ουρανός πάντα κρατάει τις ισορροπίες του! Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά με τα καμώματά του, όμως την εβδομάδα αυτή έρχεται να μας δώσει μια πολύ μεγάλη ανάσα κάνοντας ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από τα δύσκολα, ανοίγοντας προσωρινά ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και το χαμόγελο.
 
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη, η οποία κάνει τα δικά της παιχνίδια και χρωματίζει ολη την εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικές όψεις: το τρίγωνο της με το Δία την Πέμπτη και το τετράγωνο με τον Άρη το Σάββατο.

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία φέρνει ανοίγματα, ευκαιρίες, χαμόγελα και κρατάει τις όποιες ισορροπίες έχουν απομείνει, όπως και αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό εντάσεις και παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών.
 
Επίσης σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξουν οι δυνατότητες αποκατάστασης ζημιών ή ανοίγματα σε νέα δεδομένα τα οποία μπορεί να έχουν σημαντικά οφέλη για όσους ευνοούνται από την όψη.
 
Βεβαίως το στίγμα της εβδομάδας θα είναι άκρως ερωτικό, καθώς όταν μιλάμε για Αφροδίτη αυτό που έρχεται πρώτα στην επιφάνεια είναι ο έρωτας, ο οποίος την περίοδο αυτή κινείται μόνον σε μυστικές και υπόγειες διαδρομές, παίζοντας με τα συναισθήματα και τις καρδιές φουντώνοντας τα πάθη ...και ενισχύοντας τα λάθη!
 
Θα υπάρξουν πολλά ερωτικά σμιξίματα αυτή την εβδομάδα, πολλές καρδιές θα μιλήσουν η μία στην άλλη και πολλές όμορφες ιστορίες θα κάνουν την έναρξη -και άλλες την επανέναρξη- τους με την όψη της Αφροδίτης με το Δία!

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης

Ωστόσο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που σχηματίζεται την ημέρα του Σαββάτου και που θα είναι ενεργό πολύ νωρίτερα, εγείρει συναισθηματικές θύελλες και ανοίγει για μια ακόμα φορά τον αέναο κύκλο του πάθους!
 
Η εβδομάδα γενικά έχει ιδιαίτερη δυναμική και θα φέρει πολλά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την ερωτική ζωή, κινώντας το μοχλό των γεγονότων, των συναισθημάτων... φέρνοντας πολλές φορές καταιγιστικές εξελίξεις!
 
Εκείνο που μπορούμε να υποσχεθούμε με σιγουριά είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα πλήξουμε, μιά και ο έρωτας ακόμα και στη δύσκολη μορφή του μας εγείρει το ενδιαφέρον για να μπούμε σε νέες διεκδικήσεις... όπου μέσα από αυτές θα περάσουμε σε άλλες καινούργιες φάσεις...

Η Σελήνη στον Ταύρο

Για σήμερα Δευτέρα έχουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, και βεβαίως η διάθεση της καλοπέρασης είναι έντονη. Ωστόσο καλό είναι να προσέξουμε τις πρωινές ώρες, επειδή η όψη του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη, στις οκτώ και είκοσι τέσσερις το πρωί, φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις συχνά χωρίς λόγο και δεν παύει ακόμα και στην πιο ήπια της επιρροή, να δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση!
 
Ευτυχώς στη συνέχεια της ημέρας, στις δέκα και τέταρτο το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία αλλάζει το χρώμα της ημέρας και στέλνει ένα απαλό αεράκι να μας χαϊδέψει τις αισθήσεις κάνοντας τις πιο αισιόδοξες και πιο φωτεινές! Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδια σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Να έχετε μια υπέροχη μέρα και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2013 00:00:00