blank
 
blank

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό, στις 13 Ιανουαρίου 2016: Συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό, στις 13 Ιανουαρίου 2016: Συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Με το εντυπωσιακό τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού στις 17° Τοξότη/Κριού ξεκινάει μία άκρως ερωτική περίοδος, που θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες από το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Μία απελευθερωτική ερωτική ενέργεια θα πλανάται στην ατμόσφαιρα για αρκετό καιρό, δίνοντάς μας τις απαραίτητες ανάσες και αυξημένες ποσότητες αδρεναλίνης που θα ομορφύνουν την ζωή μας.
 
Μέσα από τα πύρινα ζώδια του Τοξότη και του Κριού οι δύο πλανήτες δημιουργούν έναν ερωτικό τυφώνα, που θα σαρώσει καρδιές στο πέρασμά του. Έρωτες που αναζητούν την ελευθερία της έκφρασης, την ένωση του διαφορετικού και του αντισυμβατικού θα γεννηθούν. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βρίσκει πιο ενδιαφέρουσα την επέκταση και την περιπέτεια, παρά την οικειότητα. Ποιος άλλος πέρα από τον Ουρανό θα μπορούσε να της δώσει την ορμή και το χώρο για ν’ αναπτυχθεί;
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, παρακαλώ προσδεθείτε! Η απογείωση θα έχει αναταράξεις, καθώς θα πετάξετε σε άγνωστους ουρανούς μαζί με καταπληκτική συντροφιά. Αρκετή εύνοια θα έχουν όμως και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του ίδιου δεκαημέρου, που θα νιώσουν τις σπίθες του έρωτα ξανά στην καρδιά τους. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε σχέσεις, αυτή είναι μία θαυμάσια περίοδος για να ανανεωθείτε και να θυμηθείτε τα συναισθήματα του πρώτου καιρού.
 
Όπως, οι δύο συγκεκριμένοι πλανήτες όταν συναντιούνται, δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τους το χρόνο. Δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον, παρά μόνο το εδώ και τώρα. Η απόλυτη ηδονή και η έξαψη είναι το ζητούμενο για αυτούς τους εκκεντρικούς εραστές. Μην περιμένετε λοιπόν μία συμβατική εξέλιξη της ιστορίας. Ζήστε την απόλυτη μαγεία χωρίς πλάνο για το αύριο.
 
Υπάρχει όμως και ένας άλλος πολύ σημαντικός τομέας, στον οποίο μπορεί να δράσει η συνεύρεση των δύο πλανητών, και αυτός είναι ο οικονομικός. Ξαφνικά κέρδη για τους εκπροσώπους των ζωδίων που προαναφέραμε είναι πολύ πιθανά, εφόσον προβλέπονται στον προσωπικό χάρτη. Προσοχή όμως στη διαχείριση, γιατί είναι πολύ εύκολο όσο ξαφνικά ήρθαν τα χρήματα, έτσι ξαφνικά να διαπιστώσετε ότι τελείωσαν.

Ασφαλώς ευνοούνται όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη κοντά στη 17η μοίρα των Κριού, Λέοντα, Τοξότη και Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

 
 
 

 

Από την Μαρία Σύλλα
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-01-2016 15:21:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι