blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Όταν το ''κοσμικό'' σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το δικό σου!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Όταν το ''κοσμικό'' σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Οι ημέρες αυτές έρχονται να σου δώσουν ένα σημαντικό κίνητρο για πας ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείς! Μην αναρωτιέσαι, μην προβληματίζεσαι και μην σκέπτεσαι το πώς… Η Αφροδίτη φροντίζει για όλα, σαν την καλή σου νεράιδα, που απλά ακουμπά με το μαγικό της ραβδί την ζωή σου!
 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (που κορυφώνεται σήμερα, όμως η ενέργειά του διαρκεί ως τις 15 του μήνα) μπορεί να έχει έναν άκρως εντυπωσιακό χαρακτήρα, καταρχήν βελτιώνοντας τη διάθεσή σου! Τις ημέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία, να σε βγάλει από τη ρουτίνα και να σε κάνει να λειτουργήσεις εκτός των συνηθισμένων σου ορίων! Δεν αποκλείεται να μην αναγνωρίζεις ούτε εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου και τον τρόπο που λειτουργείς ή που ανταποκρίνεσαι στις συμπεριφορές των γύρω σου, οι οποίες συχνά έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα, προκλητικό κι αλλόκοτο, που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου.
 
Είναι όμως κι εκείνος ο άνεμος της ανανέωσης που έρχεται μέσα από μια ευχάριστη έκπληξη, μέσα από ένα απρόσμενο μήνυμά στο κινητό σου, μέσα απ’ οτιδήποτε σε βγάζει από την ροή της καθημερινότητας και στρέφει το ενδιαφέρον σου άλλου… Είναι και αυτές οι ξαφνικές συναντήσεις με καινούργια πρόσωπα, που πολύ πιθανόν να έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, από αυτά με τα οποία μέχρι τώρα συναναστρέφεσαι! Κι αυτή η διαφορετικότητα είναι που εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου…
 
Και φυσικά, το συναίσθημά σου σε οδηγεί να ακολουθήσεις οτιδήποτε νιώθεις να σε έλκει τις ημέρες αυτές και ίσως να είναι η αρχή ενός καινούργιου, ιδιαίτερου και συναρπαστικού έρωτα! Ίσως ακόμα λάβεις ένα απροσδόκητο δώρο, κάτι που σε χαροποιεί πάρα πολύ… Όλα παίζουν τις ημέρες αυτές, όλα τα σενάρια πέφτουν στο τραπέζι και εξαρτάται από εσένα ποιο σε αφορά περισσότερο…

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανού επηρεάζει κυρίως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η ενέργεια των ημερών προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε καινούργιους έρωτες που θα δημιουργήσουν ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν και οικονομικές διευκολύνσεις, που θα λειτουργήσουν άκρως υποστηρικτικά και ευεργετικά απέναντί σας!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-01-2016 20:00:00