blank
 
blank

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος στον Σκορπιό: Δυνατές έλξεις!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος στον Σκορπιό: Δυνατές έλξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Στις 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας μέσα μας ένα συναισθηματικό χείμαρρο. Σχέσεις βαθιές, που μας παίρνουν το μυαλό, τη σκέψη, τη συγκέντρωση. Ο Πλούτωνας λειτουργεί κτητικά και ολοκληρωτικά, ζητώντας τα πάντα από την Αφροδίτη. Η απόκτηση, η κατάκτηση και η διεκδίκηση αρχικά, ακολουθούν μια διαδικασία απόλυτη και μεταμορφωτική.
 
Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από την επήρεια της όψης, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε κάτι βαθύ, απόλυτο, μεταμορφωτικό και έντονο. Αν υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη μας η όψη αυτή, τότε οι πιθανότητες να ενεργοποιηθεί είναι πάρα πολλές.
 
Υπάρχει η γενική πίστη (στον εαυτό μας αλλά και σε κάτι ανώτερο από εμάς) πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, πως βρισκόμαστε κάτω από μία “θεϊκή προστασία”, η οποία μας καθοδηγεί. Τις μέρες αυτές λοιπόν και μέχρι τις 30 του μηνός, θα έχουμε τη συμπαντική προστασία, την επιβεβαίωση έστω, πως δεν είμαστε μόνοι στο δρόμο μας, αλλά έχουμε οδηγό και υποστήριξη.
 
Με αισιοδοξία λοιπόν αντιμετωπίζουμε επαγγελματικές προκλήσεις, οικονομικά ανοίγματα και ερωτικές σχέσεις, οι οποίες θα ανθίσουν, αποκτώντας ανώτερες ποιότητες. Πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά μας, αλλά και ευκαιρίες για εργασία, καταξίωση και αναγνώριση σε αυτούς που παλεύουν γι’ αυτό, αφού με χάρη και γοητεία περνάμε στους άλλους τις απόψεις μας και διεκδικούμε.
 
Η αλήθεια είναι πως λειτουργούμε σαν μαγνήτης, τραβάμε τα βλέμματα όπου εμφανιζόμαστε, ενώ η λίμπιντο αυξημένη, παίζει με άτομα και καταστάσεις, παίρνοντας στο τέλος αυτό που έχει ανάγκη. Την επιβεβαίωση, την ικανοποίηση και την απόλαυση.
 
Με ενεργοποιημένη την όψη της Αφροδίτης με το Πλούτωνα, ακονίζεται η αντίληψη και το ένστικτό μας, σε σημείο που να νιώθουμε, ακόμα και από απόσταση, τη διάθεση, τις προθέσεις και τις σκέψεις του άλλου. Στη σχέση, η πίστη και η αφοσίωση είναι δεδομένα και απαραίτητα. Οι εφήμερες ιστορίες απορρίπτονται, γιατί ζητάμε το βαθύ συναίσθημα, το αδιαπραγμάτευτο, όχι το επιπόλαιο και επιδερμικό.
 
Ακαταμάχητοι και με αυτοπεποίθηση, ριχνόμαστε στην αρένα του έρωτα, αναζητώντας πάθος και ένταση, ζώντας στο έπακρο την αγωνία αλλά και την έκσταση. Φυσικά, γινόμαστε φανατικοί και εμμονικοί, όσον αφορά άτομα και υποθέσεις που μας αφορούν. Αρκεί αυτή η εμμονή και η επιμονή, να μην επισκιάζει τη καθημερινότητά μας.

Ήλιος στον Σκορπιό

Την ίδια μέρα, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό εντείνει την όψη της Αφροδίτης με το Πλούτωνα, αφού ελευθερώνει ενέργειες πλουτώνιες, όμοιες με αυτές που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Σκορπιού. Οι μέρες αυτές επιβεβαιώνουν το ρητό πως “στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται”.
 
Η διαίσθησή μας γίνεται ένα ισχυρό όπλο άμυνας, αλλά και επίθεσης. Η ανασφάλεια να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων, της σχέσης, της ζωής μας γενικότερα, είναι εμφανής. Η μαεστρία όμως να εισχωρούμε στο βάθος κάθε πράγματος είναι μοναδική και μας σώζει από στραβά και παράλογα.
 
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε στιγμές πάθους στην αγκαλιά του αγαπημένου μας ατόμου. Μπορεί να καταπιαστούμε με καταστάσεις του παρελθόντος και ξεσηκωθούμε πάλι για ένα άτομο από τα παλιά. Ίσως βιώσουμε πιο άγαρμπα την όψη αυτή και γίνουμε καχύποπτοι με το ταίρι μας.
 

Το σπουδαιότερο όμως είναι πως τις μέρες αυτές θα αναζητήσουμε το αυθεντικό, το ιδιαίτερο, αυτό που δεν βρίσκεται στη μάζα. Δεν προσφέρεται εύκολα, ούτε απλόχερα. Θα διακρίνουμε αξίες στο χαρακτήρα του άλλου, ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια. Αν και δύσκολα θα εμπιστευτούμε απόλυτα, ωστόσο θα αφεθούμε να μας οδηγήσει το ένστικτο, ειδικά όσον αφορά στην επιλογή του ατόμου, με το οποίο θα μοιραστούμε μυστικά και… κρεβάτι.

Για αναλυτικές προβλέψεις, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-10-2015 14:26:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι