blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είναι αυτές οι εμπειρίες που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είναι αυτές οι εμπειρίες που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Είναι από αυτές τις ημέρες, που σου κλείνουν πονηρά το μάτι και σε καλούν να τις ακολουθείς στις… περίεργες διαθέσεις τους! Αυτές που σου δημιουργούν την ανάγκη να ανταλλάξεις συναίσθημα έντονο, γεμάτο πάθος, μετατρέποντας μια απλή ημέρα σε… πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων, γεμάτων αισθησιασμό και έντονες συγκινήσεις! Η Αφροδίτη και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, με ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, έρχεται να ανακατέψει τις ενέργειες στην ερωτική σου ζωή και να σου δώσει τη δυνατότητα να βγεις από τη μονοτονία μιας ζωής χωρίς έρωτα, για να σε ταξιδέψει και να σε κάνει να νοιώσεις έντονα, συναρπαστικά, μοναδικά!
 
Τις ημέρες αυτές γεννιούνται έρωτες όχι συνηθισμένοι! Έρωτες που κυριαρχούνται από πάθος, έξαψη, διέγερση, έρωτες αντισυμβατικοί, έρωτες που γράφουν με μοναδικά χρώματα την ιστορία τους στη ζωή σου! Παράλληλα, είναι πιθανόν να υπάρξει κι επαναφορά προσώπων από το παρελθόν, που μπορεί να βρίσκονται σε απόσταση, όμως το συναίσθημα παραμένει δυνατό!
 
Βεβαίως, η όψη επηρεάζει και τα οικονομικά ζητήματα που ενδεχομένως σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις, που θα σε απαλλάξουν από το όποιο πρόβλημα σε έχει ταλαιπωρήσει. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, ανοίγματα ή συμφωνίες, που θα φέρουν σημαντικό όφελος.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζωτικά τα δεκαήμερα αυτά, για εσάς οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και γενικότερα εξελίξεις, τις οποίες ενδεχομένως μεθοδεύετε εδώ και καιρό. Τώρα έχει έρθει η στιγμή της υλοποίησής τους, με ιδιαίτερα θετικούς οιωνούς απέναντί σας!
 
Ταυτόχρονα, ανανεώνει με μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, προσφέροντάς σας τόσο την ευκαιρία να ανανεώσετε το κλίμα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, όσο και αποκαθιστώντας την ισορροπία με ένα πρόσωπο, με το οποίο για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν. Παράλληλα, οι νέες γνωριμίες που έρχονται το διάστημα αυτό, ούτε τυχαίες μπορούν να χαρακτηριστούν, ούτε απλές… Είναι από αυτές που έρχονται να σου ξυπνήσουν ξεχασμένα συναισθήματα και να σε βάλουν στη διαδικασία ενός ερωτικού παιχνιδιού, που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί!
 
Όμως, συμμετοχή στην όψη αυτή έχουν και οι Ζυγοί, μια και η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης τους. Είναι πολύ πιθανό να έχουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, ή να δεχτούν μια σημαντική οικονομική βοήθεια, ίσως και από ένα πρόσωπο της οικογένειας!
 
Αλλά και οι Σκορπιοί φαίνεται να πρωταγωνιστούν σε αυτό το πλανητικό σκηνικό, τόσο με μια νέα πρόταση ή συνεργασία στα επαγγελματικά τους, όσο και με την ανανέωση της ερωτικής τους ζωής μέσα από μια γνωριμία, που φέρνει δυνατές εξελίξεις! Έρχεται νέα γνωριμία στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Καλή εβδομάδα σε όλους, γεμάτη συγκινήσεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2015 20:00:00