blank
 
blank

Ο Άγιος Βαλεντίνος, η παθιασμένη Πανσέληνος και ο έρωτας. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Ο Άγιος Βαλεντίνος, η παθιασμένη Πανσέληνος και ο έρωτας. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Ο Άγιος Βαλεντίνος και ο έρωτας στον καιρό της κρίσης

Βλέποντας και ακούγοντας τα νέα που φτάνουν στα μάτια και τα αυτιά μας, δύσκολα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια ερωτική εποχή, αφού οι προτεραιότητες είναι αλλού. Τα γεγονότα των καιρών που ταλανίζουν τον περισσότερο κόσμο σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και τα παρακλάδια της στην πολιτική και στην κοινωνική ζωή, έχουν επισκιάσει τον έρωτα με αποτέλεσμα να τον θυμόμαστε επιδερμικά κάθε φορά που «γιορτάζει» στις 14 Φεβρουαρίου.
 
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μπορεί στην πραγματικότητα ο έρωτας να «υποβιβαστεί» από τις ανάγκες και τα προβλήματα; Σίγουρα όχι!
 
Ο χιλιοτραγουδισμένος έρωτας είναι εδώ και γιορτάζει! Μάλιστα, την ημέρα της γιορτής του έρχεται με… καυτά, ερωτικά πάθη, για να μας παρασύρει σε νέες περιπέτειες, να μας «ματώσει» με τα ερωτικά του βέλη, να μας βάλει στο παιχνίδι του, στη θύελλα του πάθους!

Οι ανάδρομες αγάπες του Αγίου Βαλεντίνου

Μάλιστα, με την παράλληλη παρουσία του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2014, για πολλούς που περιμένουν την επιστροφή του μεγάλου έρωτα της ζωής τους, το όνειρό τους αναμένεται γίνει πραγματικότητα. Το πρόσωπο που συνεχίζει να τους ενδιαφέρει επιστρέφει δυναμικά στη ζωή τους!

Τα ερωτικά μπερδέματα του Αγίου Βαλεντίνου

Βασική αιτία για την ερωτική «καταιγίδα» είναι η Πανσέληνος Φεβρουαρίου που σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες στις 15 του μήνα στο ερωτικό ζώδιο του Λέοντα με τη συμμετοχή του Ερμή με όψη αντίθεσης και του σεξουαλικού Άρη με όψη εξαγώνου, ενώ ο Κρόνος διάκειται αρνητικά καθιστώντας το φαινόμενο αρκετά μπερδεμένο.

Ο μυστηριώδης απλανής Al-Phard

Ο μέγας χορηγός ωστόσο της Πανσελήνου των ερωτευμένων, είναι ο απλανής αστέρας Al-Phard, που σχηματίζει ακριβή όψη συνόδου με το φαινόμενο! Οι αρχαίοι μελετητές των ουρανών είχαν προσδώσει στο συγκεκριμένο αστέρι ιδιότητες ερωτικές και μάλιστα τον συνδέουν με το ακράτητο πάθος, εκείνο που κάνει τις καρδιές μας να «κτυπάνε» σαν καμπάνες!
 
Ο Al-Phard έχει ιδιότητες Αφροδίτης, αλλά και Κρόνου, γεγονός που του προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στον έρωτα. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο των ερωτευμένων, όλα δείχνουν ότι κανείς δεν θα ξεφύγει από την ερωτική καταιγίδα!
 
Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, πιστοί και άπιστοι, νέοι και ηλικιωμένοι, όλοι μας αναμένεται να επηρεαστούμε από τους πλανητικό σχηματισμό που δημιουργεί η Πανσέληνος με το άστρο του έρωτα, στον ουρανό της γιορτής των ερωτευμένων.

Προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον Άγιο Βαλεντίνο 2014

Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
Δείτε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2014 00:00:00