blank
 
blank

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Αιγόκερω.

Ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Αιγόκερως 2016

Το 2016 φέρνει εσωτερικές αλλαγές, αλλά και το απαραίτητο σθένος για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας!
 
Όσοι είστε γεννημένοι στη μέση του ζωδίου ειδικότερα, με τον Πλούτωνα να πηγαινοέρχεται στις μοίρες αυτές, θα νιώσετε έντονα τις εσωτερικές αλλαγές και θα επαναπροσδιορίσετε στόχους και επιθυμίες! Η αρχή της χρονιάς βέβαια, θα είναι λίγο δύσκολη σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, από τις 8 Ιανουαρίου, για τρεις εβδομάδες. Βέβαια, καθώς θα σχηματίσει όψεις εξαγώνου με τον Άρη, θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε και να δράσετε, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα.
 
Παράλληλα, στις 10 Ιανουαρίου σχηματίζεται Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και στην 19η μοίρα, που θα σας χαρίσει ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Έχετε υπόψιν σας όμως, πως καθώς ο Ερμής και ο Δίας θα κινούνται ανάδρομοι, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα είναι ευκαιρίες για μικρά χρονικά διαστήματα. Ό,τι συνεχίσει βέβαια, θα δεχτεί αλλαγές στην πορεία των ημερών. Ο Δίας, κινούμενος στο ζώδιο της Παρθένου, θ’ ανοίξει γενικότερα τους ορίζοντές σας και θα σας προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες, μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Το χρονικό διάστημα που θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία, από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαΐου, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Επίσης, θέματα φιλοσοφικά θα σας απασχολήσουν και θα επανατοποθετηθείτε σ’ αυτά!
 
Ο Ιούνιος πάντως, είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για εσάς, καθώς ο Δίας, ορθόδρομος πιά, θα σχηματίσει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που θα βελτιώσει την ζωή σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Επίσης, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν τους στόχους τους και τις επιθυμίες τους, ο μήνας αυτός υπόσχεται πολλά!
 
Τα τετράγωνα που σχημάτιζαν οι δυο μακρινοί πλανήτες, Ουρανός και Πλούτωνας, φέτος ατονούν πιά και δεν σας βάζουν σε διλλήματα. Όμως, ο Ουρανός συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Κριού και στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Εδώ κρύβει απρόοπτες καταστάσεις, που βέβαια δεν είναι πάντα καλές!
 
Στο τέλος του 2016, το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει αρκετές αναταραχές και αναστατώσεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς ο Δίας, που θα έχει εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί σε μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Το ίδιο χρονικό διάστημα, από τις 19 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα κινηθεί με ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, επιφέροντας ασυνεννοησία και δύσκολη επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, προβλήματα και αναβολές σε ό,τι επιθυμούσατε.
 
Σημαντική για εσάς είναι η διέλευση του Δία από τις 9 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού και στον δέκατο ηλιακό σας οίκο. Η διέλευση αυτή, για ένα έτος, θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε μια πολύωρη επαγγελματική απασχόληση, που θα κρύβει πολλές προκλήσεις. Εδώ θα υπάρξουν πάντως εξελίξεις και επιτυχίες. Ιδέες και σχέδια, δείχνουν να πραγματοποιούνται, διαμορφώνοντας ένα διαφορετικό τοπίο, από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Από το τέλος Νοεμβρίου όμως, πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ εργασίας και οικογένειας, καθώς και στους δυο τομείς θα πρέπει να είστε ενεργά παρόντες!
 
Ο Άρης, πλανήτης της δράσης, σας διευκολύνει όσο κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου, χαρίζοντάς σας ενεργητικότητα και διάθεση για δημιουργία. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχετε μια ακόμη ευκαιρία να κινηθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, από τις 2 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα, όταν ο πλανήτης θα πάρει την ορθή του πορεία, μετά από την επαναφορά του στο ζώδιο του Σκορπιού.
 
Οι αρχές Αυγούστου, ενώ ευνοούν μακρινά ταξίδια και θέματα σπουδών για τους σπουδαστές, διαφαίνεται αρκετά πιεστικός, καθώς ο Άρης θα έχει εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζοντας όψη συνόδου με τον Κρόνο, στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Για διακοπές, καλύτερα σχεδιάστε προς το τέλος Αυγούστου, όταν είναι όλα ευνοϊκότερα για εσάς.
 
Από τις 28 Σεπτεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, φροντίζοντας ν’ ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, τα επίπεδα ενέργειάς σας και τις δραστηριότητές σας. Ο πλανήτης θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ευνοώντας πολύ τις συνεργασίες, τα μελλοντικά σας σχέδια και τα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Όμως, επειδή ο Οκτώβριος είναι δύσκολος μήνας για εσάς, καλύτερα να κινηθείτε τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου ή τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.
 
Η συναισθηματική σας ζωή, δείχνει να δέχεται θετικές επιρροές και η χρονιά ξεκινάει πολύ ερωτικά! Βελτιώνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και όσοι αναζητούν ταίρι, δημιουργούν νέες. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, από τις 8 Ιανουαρίου, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε κάποιες διαφωνίες με το έτερον ήμισυ, οι οποίες απαιτούν να είστε πολύ αναλυτικοί και ήρεμοι. Η εποχή αυτή, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου δηλαδή, δεν είναι κατάλληλη για νέες σχέσεις.
 
Από τις 20 Απριλίου επίσης, όταν οι προσωπικοί πλανήτες θα διελαύνουν από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοείστε στον ερωτικό τομέα, όπως και από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Σ’ αυτές τις περιόδους, όσοι δημιουργήσουν νέες σχέσεις, θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Βέβαια, όσοι έχετε γεννηθεί στο μέσον του ζωδίου και θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, θα είστε πολύ επιλεκτικοί καθ’ όλη την χρονιά! Όσοι είστε δεσμευμένοι και γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου επίσης, θα είστε πολύ απαιτητικοί από τη σχέση σας και μέσα στη διάρκεια της χρονιάς, να βιώσετε δύσκολες χρονικές περιόδους. Δεν αποκλείεται επίσης, να δημιουργηθούν ρήξεις με τον σύντροφό σας. Πολύ δύσκολη εποχή για όσους έχουν προβλήματα σε διαπροσωπικό επίπεδο, είναι ο Οκτώβριος και το τέλος Δεκεμβρίου.
 
Οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων όλο το έτος, στέλνουν θετικά μηνύματα σε όσους σπουδάζουν, αλλά και σε όσους επιθυμούν να προσθέσουν κάτι παραπάνω στις γνώσεις τους! Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό στον επαγγελματικό τους τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο, αν νιώσετε πως αναλώνεστε με σχέσεις που δεν σας προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο, απομακρυνθείτε! Εστιάστε στον επαγγελματικό σας τομέα και βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν. Δείτε με άλλη ματιά τα πράγματα και φιλοσοφήστε την ζωή και τις ανάγκες σας.
 
Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι σημαντικές και θα νιώσετε την επιρροή τους τις χρονικές περιόδους που θα πραγματοποιηθούν. Η πρώτη έκλειψη Ηλίου, στις 9 Μαρτίου, θα σας επηρεάσει περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο. Θέλετε την αναγνώριση και παράλληλα είστε εύθικτοι! Απαιτείται να είστε συγκεντρωμένοι, για ν’ αποφύγετε λάθη που θα σας στοιχίσουν. Η έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου, επηρεάζει ειδικότερα όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Από τις αρχές Μαρτίου, θα δεχτείτε προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι και οι καλύτερες! Οι ευθύνες που θ’ αναλάβετε αν τις δεχτείτε, θα είναι μεγάλες.
 
Την 1 Σεπτεμβρίου, η έκλειψη Ηλίου σας κάνει πολύ αυθόρμητους και ίσως δεν μετρήσετε σωστά κάποια σημαντικά θέματα που σας αφορούν. Αφήστε να περάσει η επήρειά της, για να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα! Η τελευταία έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου, σας φέρνει κοντά με τους αγαπημένους σας και παράλληλα, η ανάγκη σας για ασφάλεια, θα ενδυναμώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εδώ, μπορεί να επανέλθουν και σχέσεις από το παρελθόν, που αναζητούν μια καλύτερη έκβαση!
 
Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από την Ματίνα Φατούρου. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί!
 
 
 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη. Τα "συν" και τα "πλην" του 2016. Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.   

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2016 17:23:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι