Quantcast
blank
 
blank

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά σου το 2022; Δες πως οι πλανήτες επηρεάζουν τον τομέα των σχέσεων σου.

Η πορεία προς την αγάπη θα είναι ανατρεπτική το 2022 καθώς καλούμαστε να αναθεωρήσουμε αξίες που αφορούν την προσωπική μας ζωή και να επικεντρωθούμε σε αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν και μπορούν να εξελίξουν την σχέση μας.

Sponsored Links

Πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά μας το 2022;

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) δονούν τις αισθηματικές σχέσεις και δημιουργούν την ανάγκη για ανατροπές, αλλαγές και ρήξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τοξικές καταστάσεις που μπορεί να βιώνουμε στην προσωπική μας ζωή. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν οριακές συνθήκες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και ψυχραιμία προχωρώντας σε σημαντικές αποφάσεις και κλείνοντας κύκλους σχέσεων που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή μας με αιφνιδιαστικό τρόπο νέα πρόσωπα που έρχονται για να μας φέρουν σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα και να αλλάξουν τα δεδομένα σε ότι αφορά την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 έχουμε την ευκαιρία να απαλύνουμε τις πληγές στη σχέση μας και να ξεπεράσουμε παλιότερες καταστάσεις που μας έχουν στιγματίσει. Γεγονός είναι ότι η κατανόηση και η ενσυναίσθηση πρωταγωνιστούν και μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με το ταίρι μας ή με νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη ζωή μας. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς επαναφέρουν συνθήκες και καταστάσεις που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν και να ξεπεραστούν.

Με τον Δία να βρίσκεται στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 και από 20.12 και μετά νιώθουμε ότι ήρθε η στιγμή να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η αποφασιστικότητα μας χαρακτηρίζει και στο πεδίο των σχέσεων καθώς διεκδικούμε την ανανέωση της προσωπικής μας ζωής. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα για εμάς και το ταίρι μας. Παράλληλα οι αδέσμευτοι δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας μέχρι τελικής πτώσεως.

Με την Αφροδίτη να ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας μπορεί να μας χαρίσει μία μακροχρόνια και σταθερή σχέση. Με την επιστροφή της σε ορθή πορεία θα προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορεί να σηματοδοτήσουν την επισημοποίηση της σχέσης μας.

Σημαντική θα είναι σε προσωπικό επίπεδο η συνοδός Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές Μαρτίου καθώς δίνει την αίσθηση της ανανέωσης και της αναγέννησης της προσωπικής μας ζωής μέσα από τις στάχτες της. Το πάθος και η έξαψη κυριαρχούν και εντείνουν τα συναισθήματα.

Ο Απρίλιος επίσης μπορεί να είναι καταλυτικός για προσωπικές σχέσεις καθώς η σύνοδος Αφροδίτης - Δία - Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ονειρικές καταστάσεις. Όμως είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από τις αυταπάτες που δεν μας επιτρέπουν να δούμε αντικειμενικά τι θέλουν και τι επιδιώκουν τα πρόσωπα που μας προσεγγίζουν.

Ποιο είναι το μέλλον της σχέσης σου στα αισθηματικά το 2022;

Ο ΚΡΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις κάθε συναίσθημα και σκέψη στον άνθρωπό σου καθώς μέσα στο 2022 έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις την ψυχή σου και να εμπιστευτείς το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο Δίας από τους Ιχθύες (μέχρι τις 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12) σε βοηθά να απαλύνεις πτυχές του εαυτού σου που επιβαρύνουν την προσωπική σου ζωή. Τα τραύματα του παρελθόντος πια μαλακώνουν και αντιλαμβάνεσαι ότι αποτελούν μαθήματα που σε έχουν ωριμάσει στο μέγιστο. Ο σύντροφος παίζει σημαίνοντα ρόλο προτρέποντας σε να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που παλιότερα σε έχουν στιγματίσει. Όλα αλλάζουν καθώς ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου (από τις 11.05 μέχρι τις 28.10 και 20.12 και μετά) καθώς η αισιοδοξία και η εύνοια είναι στο πλευρό σου. Νιώθεις ότι γνωρίζεις που πατάς και που θα βαδίζεις. Αυτή η διάθεση εκπέμπεται στον σύντροφο ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο και μοναδικό που θα ομορφύνει την αισθηματική σου ζωή.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 βγάζεις πολύτιμα συμπεράσματα που αφορούν την εικόνα των σχέσεών σου και κατά πόσο το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την σημαντικότητα του κοινωνικού σου περίγυρου. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, την εσωστρέφεια και την εκλογίκευση των συναισθημάτων ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 24/1 σε βοηθά να ξεφύγεις από προκαταλήψεις και στερεότυπα και να απολαύσεις στιγμές χαράς, πάθους, διασκέδασης με το ταίρι σου. Δίνει μία ανάλαφρη νότα στα αισθηματικά σου που είναι απαραίτητη τη συγκεκριμένη περίοδο. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11.08 μέχρι τις 05.09 και μετέπειτα στον Ζυγό από τις 29.09 μέχρι τις 23.10 η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά αφού το φλερτ και το αισθησιακό παιχνίδι είναι απαραίτητα για εσένα. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, ερωτεύεσαι και αφιερώνεσαι στο ταίρι σου ή σε νέες γνωριμίες που κεντρίζουν την προσοχή σου. Το αντικείμενο του πόθου σου απολαμβάνει την προσοχή και την περιποίηση σου και ανταποδίδει στο μέγιστο όλα αυτά που του προσφέρεις. Διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παρέες και περιβάλλοντα που εντυπωσιάζονται από την συμπεριφορά και την προσωπικότητά σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σου και φροντίζουν να σου δείξουν κάθε στιγμή πόσο σημαντικός είσαι για αυτούς.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του χρόνου καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 31.10. Η εσωστρέφεια, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ο εκνευρισμός δεν επιτρέπουν ομαλή έκβαση σε προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα ακριβής σε ότι θέλεις να εκφράσεις στον άνθρωπό σου καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξει ένταση χωρίς επί της ουσίας ζήτημα. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο αφού μέσα από τις συζητήσεις θα κριθούν παρούσες καταστάσεις και θα κλείσουν θέματα του παρελθόντος που ταλάνιζαν τη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι θετικές, αρκεί να τις αξιοποιήσεις με τον ιδανικό τρόπο που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Ζητούμενο σου είναι να έχεις μία σταθερή προσωπική ζωή που θα σου παρέχει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το 2022 όμως καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να είναι κομβικές για τα αισθηματικά σου. Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό ( 30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) αναδεικνύουν σημαντικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε αλλαγές που είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν τις σταθερές στην σχέση σου. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου καθώς οι αποφάσεις που θα παρθούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο από δω και στο εξής. Θα είναι κινήσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους και θα σε ωθήσουν σε ένα νέο και διαφορετικό κεφάλαιο της αισθηματικής σου ζωής. Νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν είναι βέβαιο ότι έρχονται στην ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αναθεώρησης και ανατροπής μιας νοοτροπίας που πια δεν σε καλύπτει.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς ότι με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αντιλαμβάνεσαι ποια ζητήματα και συμπεριφορές σε παρεμποδίζουν να απολαύσεις τις στιγμές. Είναι απαραίτητο για σένα πια να εμπλακείς σε σχέσεις που σε καλύπτουν καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα κάνεις εκπτώσεις και δεν θα ανεχθείς πλέον καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 αναδεικνύει φιλικές σχέσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως προσωπικές. Πιθανό είναι να αιφνιδιαστείς από πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που εκδηλώνουν με αμεσότητα τα συναισθήματά τους απέναντι σου. Παράλληλα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Η πρωτότυπη στάση για την ζωή, η εναλλακτική προσέγγιση των πραγμάτων σε εξιτάρει και σε φέρνει σε επαφή με νέα δεδομένα.

Στις αρχές του χρόνου και μέχρι τις 29.01 η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, κινείται φαινομενικά ανάδρομη στον Αιγόκερω. Αφουγκράζεσαι βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες καθώς διαπιστώνεις τι πραγματικά σε ικανοποιεί, τι σε διασκεδάζει και τι εξελίσσει την σχέση σου με γνώμονα μελλοντικά πλάνα που μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που σε βοηθούν να εντρυφήσεις σε μία νέα κοσμοθεωρία και αντίληψη της προσωπικής του ζωής. Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να είναι ιδανική για τα αισθηματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στην ουσία των σχέσεων και σε ότι πραγματικά ικανοποιεί τις ανάγκες σου. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην Παρθένο από 05,09 μέχρι 29.09 απολαμβάνεις το φλερτ, την διασκέδαση, βαθύτερες εξομολογήσεις που ανανεώνουν την σχέση σου. Ο αδέσμευτος έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από τον τρόπο που κινείσαι και την προσωπικότητά σου. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό από τις 23.10 μέχρι τις 16.11 ευνοεί τις εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μία σχέση που θα σε ικανοποιεί απόλυτα σε επίπεδο συντροφικότητας, κοινωνικότητας, εξωστρέφειας. 

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Βιώνεις μία ομαλή περίοδο στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να έχεις ξεπεράσει αναταράξεις που προκλήθηκαν τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο. Αφιερώνεις χρόνο στον άνθρωπό σου κυρίως σε περιόδους που οι επαγγελματικές απαιτήσεις δεν είναι αυξημένες ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι τις 11.05 και από τις 28.10 μέχρι τις 20.12 ευνοεί σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για ένα ακόμα βήμα με τον σύντροφό σου στο πλευρό σου που θα ικανοποιήσει το κοινωνικό περιβάλλον και εσένα προσωπικά. Άλλωστε προχωρώντας σε ένα ανάλογο βήμα σημαίνει ότι το ταίρι σου πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Ο Δίας από τον Κριό 11.05 με 28.10 και από 20.12 και μετά σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις κοινούς στόχους που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα. Είναι πιθανόν να αιφνιδιαστείς από την εξομολόγηση τους και να επιδιώξεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα που θα σε εκφράζει λόγω της κοινής αντίληψης που έχετε για την ζωή. Οι διελεύσεις του Άρη μέσα στη χρονιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά σου καθώς θα σου δώσουν την ευκαιρία να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά διεκδικώντας την κάλυψη των επιθυμιών σου. Ο Άρης από τον Υδροχόο από τις 06.03 μέχρι τις 15.04 σε καθιστά πρωταγωνιστή σε επίπεδο πρωτοβουλιών και κινήσεων. Ο δεσμευμένος επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τον πόθο και την έξαψη που εκδηλώνονται στην σχέση σου. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το ταπεραμέντο και την αποφασιστικότητά σου, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που φλερτάρεις. Καλό είναι το συγκεκριμένο διάστημα να αποφύγεις μόνο εξάρσεις εγωισμού που θα ενοχλήσουν.

Το τέλος του χρόνου σε βρίσκει στην εσωστρέφεια καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 31.10 και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου. Η στάση σου θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν επιτρέπεις στο ταίρι σου να αντιληφθεί ότι σε απασχολεί. Η ένταση αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς και η δυσκολία στην επικοινωνία αντικατοπτρίζεται άμεσα στην σχέση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις κόντρες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη περίοδο ώστε να κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό από 29.09 μέχρι 23.10 και από τον Τοξότη από 16.11 μέχρι 10.12 ανοίγει ένα κεφάλαιο έντονου φλερτ πού θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σου. Ο δεσμευμένος δεν αποκλείεται να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μαγνητίζεις τα πλήθη και βρίσκεσαι εν μέσω προσώπων που προσπαθούν να κατακτήσουν. Σημαντικό είναι βέβαια να κρατήσεις μετριοπαθή στάση καθώς πιθανή αλαζονεία ή εγωκεντρισμός να απογοητεύσουν τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσένα.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να περάσει από τρικυμίες το 2022 που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Οι αλλαγές που μπορεί να επιδιώξεις μπορεί να λειτουργήσουν ανανεωτικά για την σχέση σου. Παράλληλα όμως μπορεί να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος που θα κλείσουν την πόρτα ερμητικά σε πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν πια να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω κινείται με αργούς ρυθμούς σηματοδοτώντας την αναγέννηση στο πεδίο των σχέσεων. Πιεστικές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν στο τέλμα μία αισθηματική πορεία που σε πιέζει και σε περιορίζει. Με τις Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού η προσωπική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο καθώς αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος μου χαλάνε την ατμόσφαιρα. Η συναισθηματική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες, απότομες απομακρύνσεις, οριστικές ρήξεις. Φρόντισε τα διαστήματα των εκλείψεων να μην υπεισέρχεται σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν την σχέση σου σε οριακές καταστάσεις. Ο αδέσμευτος έρχεσαι σε επαφή κεραυνοβόλα με πρόσωπα που ανασύρουν στη μνήμη σου υποθέσεις που έχουν αφήσει ανεξίτηλες το στίγμα τους. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις με σθένος και αποφασιστικότητα ότι σε έχει πληγώσει για να προχωρήσεις απελευθερωμένος πια από κάθε ψυχολογικό βαρίδι.

Ο Δίας από τους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες καθώς κράτα την αισιοδοξία στα ύψη. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας εμφανίζονται στη ζωή σου και ανανεώνουν με την παρουσία τους την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ο δεσμευμένος μπορείς να επιδιώξεις ταξίδια με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση καθώς θα σας γεμίσουν εμπειρίες και πάθος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι 06.03 και από 10.12 μέχρι το τέλος του χρόνου. Μέχρι 29.01 θα κινείται ανάδρομη τονίζοντας ότι ήρθε η στιγμή για μία εσωτερική διεργασία που αφορά αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμό των πραγματικών σου αναγκών σε προσωπικό επίπεδο.

Προσοχή στην ένταση που μπορεί να προκύψει από 24.01 και μετά καθώς ο Άρης περνά στον Αιγόκερω αυξάνοντας τα πάθη, τις διαφωνίες, τις κόντρες. Ανταγωνισμός και κινήσεις κάτω από το τραπέζι θα ενοχλήσουν έντονα καθώς αποδομούν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στα μάτια σου. Ιδιαίτερα στις αρχές Μαρτίου εμμονές και πάθος αυξάνονται κατακόρυφα καθώς Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας συναντιούνται σε μία στενή σύνοδο που μπορεί να αναγεννήσει ή να δυναμιτίσει την σχέση σου. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23.10 μέχρι 16.11 ερωτοτροπείς, επιδιώκεις να τραβήξεις τα βλέμματα, επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο στην ζωή του συντρόφου ή νέας γνωριμίας που μπορεί να έρθει λόγω της εντυπωσιακής παρουσία σου. Το πάρτι αρχίζει και σε βοηθά να ανανεώσεις κάθε πτυχή της αισθηματικής σου ζωής καθώς δεν θα διστάσεις γενναιόδωρα να δείξεις ότι νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο ΛΕΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η ανάγκη να θεμελιώσεις την προσωπική σου ζωή με υγιή τρόπο αναδεικνύεται εντός του 2022. Τόσο η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο όσο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο δεν επιτρέπουν να παραμείνεις αμετακίνητος. Ο Ουρανός αλλάζει με δραματικό τρόπο την εικόνα και την επιρροή σου στο κοινωνικό σύνολο ανατρέποντας τις σταθερές στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος σαρώνει κάθε σχέση που δεν έχει θεμελιωθεί με ορθότητα καθώς οι ταλαντεύσεις λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν θα είναι μεγάλες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν συνθήκες αλλαγών καθώς μπορείς να διαπιστώσεις αν η σχέση σου είναι σταθερή και αταλάντευτη ή τα θεμέλια είναι σαθρά και δεν μπορεί να επιβιώσει. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού πιέζουν την αισθηματική σου ζωή καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις σημαντικά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Η εκτόνωση της νευρικότητας και του άγχους στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου δεν θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες. Οφείλεις να περιορίσεις τα ανοιχτά μέτωπα επιδιώκοντας να έχεις την στήριξη του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.

Ψυχολογικές ανάσες θα δώσει ο Δίας από τους Ιχθύες που θα σε βοηθήσει να απαλύνεις τις πληγές, να μειώσεις τις αποστάσεις, να επιδιώξεις την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Ο Δίας από τον Κριό προτρέπει σε δράσεις και εξωστρέφεια που θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα περιορίσουν τις εντάσεις και τις δυσκολίες. Ο αδέσμευτος πιθανά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που σε ενθουσιάζουν καθώς σου προσφέρουν μία νέα διάσταση της ζωής αλλάζοντας την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Οι διελεύσεις του Άρη μέσα στον χρόνο παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των αισθηματικών σου καθώς προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα εγείροντας επιθυμίες που μπορεί να εκδηλωθούν με ομαλό η έντονο τρόπο. Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 24.01 σου δίνει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις κερδίζοντας την αποδοχή, το ενδιαφέρον, την προσοχή. Πάθος και ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν τη σχέση σου. Έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων και αποκτάς τον θαυμασμό, κάτι που σε βοηθά να λειτουργήσεις με αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία.

Ο Άρης στον Υδροχόο από 06.03 μέχρι 15.04 αυξάνει τον εκνευρισμό, τις αψιμαχίες, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι κόντρες πρέπει να μετουσιωθούν σε κοινές δράσεις για να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις που θα στοιχίσουν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από 06.03 μέχρι 05.04 αναδεικνύει την ανάγκη για συντροφικότητα, ασφάλεια, ρομαντισμό. Η εξωστρέφεια θα βοηθήσει την σχέση σου να ισορροπήσει. Προσπαθείς από την πλευρά σου να ικανοποιήσεις το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο στο μέγιστο βαθμό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 16.11 μέχρι 10.12 κινεί τα νήματα σε αισθηματικό επίπεδο και σε βοηθά να χαλαρώσεις διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας με το αντικείμενο του πόθου σου. Η ελκυστικότητα σαγηνεύει και μαγνητίζει πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου και σε διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσεως. 

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Αισιοδοξία επικρατεί σε προσωπικό επίπεδο καθώς το 2022 μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για την προσωπική σου ζωή. Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 παίζει καταλυτικό ρόλο καθώς σε βοηθά να αξιολογήσεις με θετική διάθεση την σχέση σου χωρίς να αποκλείονται οι σημαντικές αποφάσεις που θα την εξελίξουν σε καθοριστικό βαθμό. Ο αδέσμευτος έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την εξωστρέφεια, την γλυκύτητα, την κοινωνικότητα σου. Επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο άκρως ευοίωνο στα αισθηματικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η σύνοδος Δια – Ποσειδώνα στις 12.04 που σε καθιστά ευάλωτο σε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου. Είναι μία περίοδος που οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε επιλογές και γνωριμίες που πιθανότατα δεν θα εξελιχθούν με αισιόδοξο τρόπο. Καλά θα κάνεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου αποφεύγοντας αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα τι μπορεί να σου προσφερθεί ή ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα ενός νέου προσώπου που έρχεται στη ζωή σου.

Ο Δίας από τον Κριό 11.05 με 28.10 φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και αμφιβολίες που ακόμα ταλαιπωρούν την σχέση σου. Μπορείς πια να αξιολογήσεις το μέγεθος των φόβων σου και να προχωρήσεις σε μία διαδικασία επούλωσης των πληγών που θα σε απελευθερώσει συναισθηματικά. Ο πόθος, η έξαψη, ο ενθουσιασμός που προκαλούν τα συναισθήματα ωθούν στην απόλυτη συγχώνευση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Άρης από τον Αιγόκερω 24.01 με 06.03 εκτοξεύει το πάθος στα ύψη. Θέλεις να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου και δεν θα διστάσεις να το κάνεις μαγνητίζοντας την προσοχή του. Η διασκέδαση και οι απολαύσεις θα εμπλουτίσουν και θα ανανεώσουν την σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τον Άρη στους Ιχθύες από 15.07 έως 24.05 που αυξάνει σημαντικά τη νευρικότητα καθώς κατώτερα συναισθήματα και ανασφάλειες εκδηλώνονται με επιθετικό τρόπο. Ο ανταγωνισμός και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εκατέρωθεν θα τραυματίσουν την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ρίξεις τους τόνους ξεπερνώντας κάθε στιγμή έντασης με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι 06.03. Θα κινείται ανάδρομα στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 29.01 που σε βοηθά να αναθεωρήσεις τις ανάγκες σου και να εντοπίσεις σημεία της σχέσης που σε αφήνουν ανικανοποίητο. Οι πρωτοβουλίες είναι προτιμότερο να εκδηλωθούν όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία ώστε να έχουν θετική εξέλιξη. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από 05.04 έως 02.05 η επιθυμία για συντροφικότητα μεσουρανεί καθώς αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες του αντικειμένου του πόθου σου. Επιθυμείς να συντονιστείς αρμονικά μαζί του ώστε να επικρατήσει απόλυτη ισορροπία στην σχέση. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο για εσένα. Απολαμβάνεις την αποδοχή, την αρμονία και την πρόθεσή τους να σε καλύψουν απόλυτα σε ότι επιθυμείς και εύχεσαι.

Ο ΖΥΓΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βιώσει μοναδικές στιγμές χαράς μέσα στο 2022 καφές οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για σημαντικές αποφάσεις και νέες γνωριμίες που θα ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο για εσένα. Με τον Κρόνο να κινείται στον Υδροχόο έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σχέση με σταθερή βάση καθώς δεν την αντιμετωπίζεις ανώριμα. Η συγκεκριμένη περίοδος απαιτεί από εσένα σοβαρότητα και ωριμότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς οι λάθος επιλογές είναι βέβαιο ότι δεν θα αποδώσουν καρπούς και θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση του προσώπου που αγαπάς ή σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Με τον Δία να κινείται στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 περνάς σε μία περίοδο αρμονίας και αισιοδοξίας πού μπορεί να οδηγήσει σημαντικές αποφάσεις όπως η συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν. Είναι βέβαιο ότι η παρουσία τους στην ζωή σου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και να αναθεωρήσεις με θετικό τρόπο τη φιλοσοφία που σε βλέπει για τα αισθηματικά σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονες ανασφάλειες και καχυποψία την περίοδο των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) αφού είναι εύκολο να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και ρήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη καλωσορίζει το 2022 ανάδρομη στον Αιγόκερω. Δημιουργεί την ανάγκη για εσωτερική εργασία και αναζήτηση των πραγματικών συνθηκών ασφαλείας στη σχέση χωρίς χειρισμούς, κυκλοθυμία, συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν ευνοούν την εξέλιξη της σχέσης σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 και σηματοδοτούν μία περίοδο έντονης διασκέδασης, φλερτ, συναισθηματικής γενναιοδωρίας που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Απριλίου. Η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί καθώς βιώνεις στιγμές λατρείας και πάθους που ανανεώνουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στο αισθηματικό παιχνίδι που θα φέρει πολλές κατακτήσεις.

Η Αφροδίτη στον Κριό από 02.05 μέχρι 28.05 ενισχύει την ανάγκη της συντροφικότητας και σε βοηθά να γοητεύσεις το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τη μετακίνηση του Άρη στον Κριό από 24.05 μέχρι 05.07 που βάζει φωτιά σε όλα τα επίπεδα καθώς αναδεικνύει ανασφάλειες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Δείξε ψυχραιμία και απέφυγε να απαντήσεις κακόβουλα σε επιθέσεις που μπορεί να δεχτείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 27.09 μέχρι 23.10 ενισχύει την γοητεία, την κοινωνικότητα και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Η απόλυτη κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών είναι το ζητούμενο γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να το διεκδικήσεις από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές για τον αδέσμευτο αφού σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η προσωπική σου ζωή αλλάζει καθώς οι προκλήσεις είναι πολλές μέσα στο 2022. Αλλάζοντας νοοτροπία δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές απομακρύνσεις προσώπων από την ζωή σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να κρατάς πια χωρίς κόστος τοξικές σχέσεις. Ο Ουρανός από τον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα ζητώντας σου να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου. Η ρευστότητα σε προσωπικό επίπεδο δημιουργεί σωρεία γεγονότων που σε αιφνιδιάζουν ή σε οδηγούν στην προσωπική σου επανάσταση. Πρόσωπα έρχονται και φεύγουν αιφνιδιαστικά τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι αυτή που θα σε ωριμάσει προβοκάροντας με για νέες και πρωτότυπες καταστάσεις στη ζωή σου.

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που δυσκολεύουν την επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων σου. Αντιμετωπίζεις κατάματα πια σημεία που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν καθώς δεν μπορούν να συγκρίνουν. Σχέσεις κλείνουν με εμφατικό τρόπο λόγω της έντασης και της δυσκολίας που προκύπτει στην διαχείριση των συναισθημάτων. Νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα για μία νέα αρχή. Ο Δίας στους Ιχθύες από 11.05 μέχρι 28.10 σε καλεί να απολαύσεις την χαρά της αγάπης εκδηλώνοντας κάθε συναίσθημα με γενναιοδωρία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες θα σε βοηθήσει να κρατήσεις υψηλό ηθικό και αισιοδοξία που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου και τις νέες κατακτήσεις που σε διεκδικούν αποφασιστικά καθώς θέλουν να μπουν στη ζωή σου. Νιώθεις πια έτοιμος για να αλλάξεις την ροή των γεγονότων και να επιτρέψεις να σε προσεγγίσουν πρόσωπα εναλλακτικά, διαφορετικά, ιδιαίτερα. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 υποδέχεσαι τον καινούργιο χρόνο αναθεωρώντας ανάγκες που αφορούν την επικοινωνία και την διασκέδαση και αγγίζουν την σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επανέλθουν προσπαθώντας να σου δείξουν ότι δεν χαίρεσαι την ζωή όπως πραγματικά σου αξίζει.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στο τέλος Απριλίου μπορεί να σηματοδοτήσει μία ονειρική νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου και σου χαρίζει δημιουργικότητα, πάθος, ρομαντισμό και τρυφερότητα. Βγαλμένη από παραμύθια φροντίζει να σε φέρει σε επαφή με απίστευτα συναισθήματα και ευαισθησίες. Κράτησε ψύχραιμη στάση από 05.07 μέχρι 20.08 καθώς ο Άρης από τον Ταύρο αναδεικνύει ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε πληγώσουν. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές λόγω της επιθετικότητας από και προς την πλευρά σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αντιληφθείς τι μπορεί να προκαλεί το σύντροφό η νέα γνωριμία που έχεις στο πλευρό σου. Η προσωπική σου διαχείριση θα κάνει τη διαφορά και θα οδηγήσει είτε στην απόλυτη πόλωση είτε στην ένωση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23.10 μέχρι 16.11 διεκδικείς με εμφατικό τρόπο ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να θεωρείς ότι μένουν ακάλυπτες στην σχέση σου. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που κινείσαι και μαγνητίζεις τα βλέμματα κατακτώντας πρόσωπα που διεκδικούν την είσοδο τους στη ζωή σου.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Με το βλέμμα πια στο μέλλον δίνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι δυσκολίες του προηγούμενου ενάμιση χρόνου με τις εκλείψεις στον άξονα σου με τους διδύμους έχουν πια τελειώσει. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ξεχνάς ότι είσαι επιρρεπής σε αυταπάτες που κυρίως προκαλεί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θολώνοντας τον πραγματικό χαρακτήρα και τις προθέσεις των προσώπων που σε προσεγγίζουν. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε αυτούς που σου λένε μεγάλα λόγια. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 ενισχύοντας την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα, το κέφι. Η αλλαγή σε ψυχολογικό επίπεδο αντικατοπτρίζεται άμεσα στην σχέση σου καθώς επιδιώκεις να απολαύσεις στιγμές πάθους και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Δύσκολα θα απογοητευτείς και θα απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου αφού είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα και να ξεπεράσεις εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις το ενδιαφέρον προσώπων που σε διεκδικούν καθώς αναγνωρίζουν την λάμψη της προσωπικότητάς σου και γοητεύονται από τον τρόπο που κινείσαι και συμπεριφέρεσαι. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος καθώς το χρονικό διάστημα αυτό είναι πιθανόν να έρθει ένα πρόσωπο πού θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου.

Με τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 24.01 έχεις την δυνατότητα να κάνεις κινήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Βέβαια σημαντικό είναι να μην είσαι εγωκεντρικός και υποκειμενικός επιδιώκοντας μόνο να καλύψεις τις δικές σου επιθυμίες. Οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα είναι σφοδρές και αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες προσπαθώντας να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες που μπορεί να έχει. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό από 24.05 μέχρι 05.07 και αναζωπυρώνει κάθε αίσθηση και επιθυμία που προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από την σχέση σου. Διεκδικείς το ταίρι σου και προσπαθείς με γαλαντόμες χειρονομίες να το εντυπωσιάσεις. Το διάστημα αυτό ενδείκνυται για διακοπές και απόλαυσης για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις από τις 20.08 και μετά καθώς ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι το τέλος του χρόνου δυσκολεύοντας τις συνθήκες στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς ευθέως μέσα στην σχέση παίρνοντας πρωτοβουλίες που σε ικανοποιούν. Παράλληλα η επιθετικότητα και η ανταγωνιστική συμπεριφορά του συντρόφου σου θα είναι αιτία για σφοδρές αντιπαραθέσεις που μπορούν να τραυματίσουν τη σχέση. Ιδιαίτερα μετά τις 31.10 όπου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους οι συνθήκες δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο καθώς δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τον λανθάνον παρορμητισμό που οδηγεί την απόλυτη σύγκρουση. Οφείλεις να αναζητήσεις μέσα σου αυτά που δεν σε ικανοποιούν χωρίς να προχωρήσεις σε οριστικές αποφάσεις και κινήσεις όσο ο Άρης κινείται ανάδρομα.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η ανάγκη να εκφράσεις την προσωπικότητά σου σε όλο της το μεγαλείο γίνεται εντονότερη από ποτέ εντός του 2022. Ιδιαίτερα στις αρχές του χρόνου με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου μέχρι τις 29.01 έχεις την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες πού δεν ικανοποιούνται στον απόλυτο βαθμό από την προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι θα εντοπίσεις σημεία και συμπεριφορές που οφείλεις να διορθώσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά μπορεί να σε εμποδίζουν να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις αρχές Μαρτίου ενισχύει το πάθος, την έντονη επιθυμία για ριζικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Θα διεκδικήσεις στο μέγιστο βαθμό το αντικείμενο του πόθου σου αντιλαμβανόμενος ότι μπορείς να μαγνητίσεις και να επηρεάσεις τις καταστάσεις με την προσωπικότητα και την γοητεία σου. Προσοχή σε εμμονικές συμπεριφορές που δεν θα είναι εύκολο να αντέξει το ταίρι ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, απέφυγε τάσεις ελέγχου και χειρισμού που θα οδηγήσουν σε ατέρμονες κόντρες και συγκρούσεις.

Καθοριστικές θα είναι οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) καθώς θα λειτουργήσουν ανανεωτικά σε ότι αφορά τα προσωπικά σου. Δεν θα διστάσεις να αποχωρήσεις από καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν πλέον αιφνιδιάζοντας το πρόσωπο με το οποίο εμπλέκεσαι. Δεν είναι όμως απίθανο να επιλέξεις να αιφνιδιάσεις τον άνθρωπό σου νιώθοντας πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσετε την σχέση σας σε ένα επόμενο στάδιο που σας ικανοποιεί απόλυτα. Η επιλογή είναι στο χέρι σου καθώς κινείς τα νήματα αντιλαμβανόμενος απόλυτα αυτά που νιώθεις και σε ικανοποιούν. Άλλωστε το να νιώθεις πως είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη σχέση σου είναι σημαντικό και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με μοιραίες καταστάσεις και γνωριμίες που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα εισβάλλουν και σε βοηθούν να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο την προσωπικότητά σου αναγνωρίζοντας στοιχεία του χαρακτήρα σου που έχεις καταπιέσει ή δεν αντιλαμβάνεσαι.

Η πολυαστρία Αφροδίτης – Δια – Ποσειδώνα στους Ιχθύες τον Απρίλιο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες καθώς ο ρομαντισμός και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν και σε φέρνουν πιο κοντά με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ο δεσμευμένος αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να εκφράσεις συναισθήματα χωρίς περιστροφές και κολλήματα. Μοναδικά ταξίδια πνεύματος και σώματος θα εμπλουτίσουν την προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία. Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο από 05.07 μέχρι 20.08 ανοίγει μία περίοδος ιδανική για φλερτ, διασκέδαση και έντονα αισθησιακές στιγμές. Η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται στα ύψη και σε βοηθά να εκφράσεις με αμεσότητα και μεγαλοπρέπεια επιθυμίες και συναισθήματα. Μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την προσοχή του συντρόφου ή νέας γνωριμίας που μπορεί να έρθει στη ζωή σου αφού πρωταγωνιστείς με τις χειρονομίες και την γενναιοδωρία σου.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά μέσα στο 2022 καθώς οι συνθήκες ευνοούν τις νέες γνωριμίες, τον επαναπροσδιορισμό των ήδη υπαρχουσών σχέσεων, την ανάγκη για αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο τίποτα δεν μπορεί να μείνει σταθερό στη ζωή σου καθώς εσύ αλλάζεις ριζικά. Η προσωπική σου ζωή κινείται σε ροκ ρυθμούς καθώς ενισχύεται η ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου μία νοοτροπία που δεν σου ταιριάζει. Προσπάθησε μόνο να μην επαναστατήσεις άνευ λόγου και αιτίας ρισκάροντας την πορεία της σχέσης σου. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιό σου νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βάλεις τα όριά σου επιδιώκοντας να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι ή σε νέο πρόσωπο που θέλει να εμπλακεί μαζί σου ότι γνωρίζεις πολύ καλά που πατάς και πως θέλεις να προχωρήσεις την ζωή σου από δω και στο εξής. Δεν θα διστάσεις να βάλεις τέλος σε σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν θεωρώντας ότι δεν μπορείς να παραμείνεις με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται την εξέλιξή σου.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 νιώθεις ότι μπορείς να κοινωνικοποιηθείς και να αυξήσεις την επιρροή σου στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Η επικοινωνία καθίσταται απόλυτος κυρίαρχος της σχέσης καθώς μέσα από αυτήν αντιλαμβάνεσαι συναισθήματα και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν την σχέση. Οι νέες γνωριμίες που έρχονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αλλάξεις τρόπος σκέψης. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω μέχρι 29.01 το παρελθόν ξαναχτυπά και σε καλεί να αναθεωρήσεις σημεία και συμπεριφορές. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός για αυτό φρόντισε να αποφύγεις καθοριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Το πιθανότερο είναι αργότερα να ανακαλύψεις ότι οι αυταπάτες κυριάρχησαν και δεν σου επέτρεψαν να δεις με απόλυτο ρεαλισμό τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που θέλει να επανέλθει στη ζωή σου.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν στο ζώδιό σου στις 06.03 νιώθεις το πάθος να ξεχειλίζει. Παίρνεις πρωτοβουλίες που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σου και ανανεώνεις την σχέση σου με εκπλήξεις. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν νέες κατακτήσεις που θα σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Άρης από τους Διδύμους από τις 20.08 και μετά αυξάνει τη διάθεση για διασκέδαση, φλερτ, φαντασία στο συναίσθημα. Σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία ότι νιώθεις ενισχύοντας τους δεσμούς στις σχέσεις σου. Με την αναδρομή πορεία από τις 31.10 και μετά σε καλεί σε εσωτερική διεργασία και αναθεωρήσεις που επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργείς. Ο προβληματισμός για το αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου σε καλύπτει είναι έντονος. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη.

Ο ΙΧΘΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2022

Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για την προσωπική σου ζωή το 2022 καθώς με τον Δία να κινείται στο ζώδιό σου για μεγάλο μέρος του χρόνου έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις, να κερδίσεις την προσοχή των άλλων, να μαγνητίσεις νέα πρόσωπα που θέλουν να κατακτήσουν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεφύγεις από τις προσωπικές σου αυταπάτες καθώς ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου δεν σε βοηθά να αντιληφθείς ποιος είσαι, πού βαδίζεις και ποιες πραγματικά είναι οι ανάγκες σου. Σημαντικό είναι βέβαιο ότι μπορείς να κινηθείς διαισθητικά και να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που εξάρουν τη φαντασία σου. Με τον Δία στο ζώδιό σου έχεις την δυνατότητα να λάμψεις και να γοητεύσεις κερδίζοντας τον θαυμασμό των γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή. Είναι σημαντικό ότι η αισιοδοξία και η κατανόηση που δείχνεις γίνεται άμεσα αντιληπτή από τα πρόσωπα πού βρίσκονται δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό ώστε να τους ενθουσιάσει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τον Απρίλιο καθώς με την σύνοδο Αφροδίτης – Δια – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου είναι εύκολο να υπερβάλλεις έναντι των άλλων και ένα διόγκωσης της απαίτησης σου. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα καθώς ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν ανάλογο σκηνικό, όμως είναι απαραίτητο να είσαι επιφυλακτικός αποφεύγοντας να επενδύσεις εξ ολοκλήρου από την αρχή σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν λόγω της διαφορετικής κοσμοθεωρίας και κουλτούρας που έχουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες από το εξωτερικό που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα οδηγήσουν σε μακρινά ταξίδια. Προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νέα πράγματα αποφεύγοντας βέβαια τις βεβιασμένες αποφάσεις που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σου κερδίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Φρόντισε όμως να μην πάρεις αποφάσεις πριν τις 29.01 καθώς οι επιλογές θα είναι λανθασμένες και αργότερα οι συνθήκες θα αλλάξουν. Ιδανική περίοδος για φλερτ είναι από 05.09 μέχρι 29.09 με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και να σου χαρίζει γοητεία, εξωστρέφεια, ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση. Η συντροφικότητα είναι καθοριστικός παράγοντας για να εμπλακείς σε μία νέα σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Βέβαια είσαι και εσύ διατεθειμένος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να πετύχει ένα νέο προσωπικό βήμα στη ζωή σου.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2021 14:00:00