blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 0° 51' του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μεγαλώσει μέσα μας την ανάγκη για αγάπη, συντροφικότητα και στοργή, κάτι που, σε περίπτωση που έχουμε ταίρι, θα μας φέρει πιο κοντά του σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά, ενώ σε περίπτωση που δεν έχουμε, θα μας ωθήσει σε μια έντονη ανάγκη αναζήτησης του κατάλληλου για εμάς ανθρώπου. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας χαρίσει έντονες στιγμές γεμάτες πάθος και ένταση και την αισθηματική μας ζωή θα την χαρακτηρίσει η ερωτική αναγέννηση. Η ελκυστικότητα και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπουμε θα τραβούν τους άλλους γύρω μας όπως το φως τις πεταλούδες, κάτι που ενδέχεται να ξυπνήσει σε αρκετούς από εμάς την ανάγκη της συναισθηματικής χειραγώγησής τους.

Sponsored Links

Έντονες στιγμές

Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν με την όψη αυτή θα έχουν μια εσάνς μοιραίου και καρμικού ενώ, γενικά, στις ερωτικές μας σχέσεις δεν θα λείψουν η ζήλεια, η κτητικότητα και οι ακραίες καταστάσεις. Η δύναμη της όψης θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε εμπόδια που οι τρέχουσες καταστάσεις της ζωής, ή ακόμα και η ίδια η κοινωνία, θέτουν καθώς ο σκοπός μας θα είναι η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ικανοποίησης.

Σε ό,τι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή, με την όψη αυτή θα κάνουμε σημαντικές επαφές και γνωριμίες με άτομα που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την οικονομική μας πραγματικότητα και τη δημόσια εικόνα μας. Επίσης, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά μας καθώς και να τακτοποιήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, παρελθούσες οφειλές.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κάντε τις σωστές συμμαχίες και διεκδικήστε τη δική σας θέση στον ήλιο. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε κάποιες γνωριμίες άκρως σημαντικές για την, σε πολλαπλά επίπεδα, εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις αναμένονται με την όψη αυτή σε θέματα σχετικά με την εργασία και τη δημόσια εικόνα σας. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που θα δείξετε θα λειτουργήσουν σα διαβατήριο στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίστε, κυρίως με τον εαυτό σας, τι πραγματικά θέλετε και ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των βαθιών αναγκών σας θα ανοίξει διάπλατα. Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία είναι προ των πυλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και αυτό θα σας ανακουφίσει. Αισθηματικά, το πάθος και η ερωτική ένταση θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας ή θα ανοίξουν το δρόμο για κάτι νέο και λαμπερό.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας για αγάπη, συντροφικότητα και έρωτα θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας ή θα σας ανοίξει το δρόμο για μια νέα και άκρως παθιασμένη ερωτική ιστορία. Η βελτίωση των όρων μιας συνεργασίας θα σας ικανοποιήσει.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισης, της υγείας καθώς και της ευεξίας σας. Μια νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα συμφωνία θα σας αναβαθμίσει, τόσο επαγγελματικά, όσο και καθαρά οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το εδώ και τώρα της ζωής σας. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα αναζητήσετε συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και θα νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ενισχυθούν τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, κάτι που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε εντυπώσεις και "πόντους" σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο μαγνητικός σας λόγος ίσως σας οδηγήσει και σε τακτικές χειραγώγησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας ενώ η αυτοκυριαρχία και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Αισθηματικά, μην αφήσετε τη ζήλια και τις εμμονές να πάρουν τα ηνία της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρτε τον έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και αποδείξτε στον εαυτό σας και στους άλλους την αξία σας. Αισθηματικά, το πάθος θα σας οδηγήσει σε καταστάσεις πρωτόγνωρες και άκρως αισθησιακές.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από βάρη, ακόμα και οικονομικά, του παρελθόντος που σας είχαν ταλανίσει αρκετά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2024 14:03:32