Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Την 1η Ιανουαρίου 2023 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου στις 27° 40’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει εντάσεις και, σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, θα βγάλει στην επιφάνεια πάθη, ζήλιες και κτητικές συμπεριφορές. Θα υπάρξουν στιγμές που, είτε εμείς θα θελήσουμε να χειραγωγήσουμε το ταίρι μας ή το αντικείμενο του πόθου μας κυρίως μέσω της ερωτικής επαφής, είτε θα είμαστε εμείς τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών.

Sponsored Links

Πάθη, ζήλειες και εκρηκτικές συμπεριφορές

Με την όψη αυτή, η λογική και οι comme il faut συμπεριφορές θα πάνε περίπατο και τη θέση τους θα πάρουν τα ένστικτα και η κάπως πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που αρέσκεται να βαδίζει στα άκρα και αισθάνεται σαφώς καλύτερα σε σχέσεις που μοιάζουν με ηφαιστειακές εκρήξεις. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν στιγμές που και εμείς θα νιώθουμε περίεργα με τις ίδιες μας τις σκέψεις καθώς, προκειμένου να γίνει το δικό μας, προκειμένου να κατακτήσουμε ψυχή τε και σώματι το άλλο άτομο της σχέσης, θα χρησιμοποιήσουμε υπόγειους τρόπους και παρασκηνιακές συμπεριφορές. Το κύριο μέλημά μας θα γίνει το ποιος σύντροφος έχει το πάνω χέρι και ποιος μπορεί πραγματικά να ελέγξει τη σχέση. Η όψη αυτή προμοτάρει τους λεγόμενους «παράνομους έρωτες» και ταυτόχρονα φέρνει παθιασμένες καταστάσεις.

Βέβαια, αξίζει να πούμε ότι κατά βάθος αυτό που θα θέλουμε θα είναι η απόλυτη ένωση και η απόλυτη επικοινωνία. Θα υπάρχει έντονη ανάγκη για στοργή και αγάπη αλλά, ταυτόχρονα, και φόβος απόρριψης ή εγκατάλλειψης που θα έρθει να κουμπώσει, σε ορισμένες πάντα περιπτώσεις, πάνω σε προβληματικές συμπεριφορές και βιώματα που έχουν την ρίζα τους στην παιδική ή στην εφηβική μας ηλικία.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα εμμονικά συναισθήματα και τη διάθεση για παιχνίδια εξουσίας. Να προσπαθήσουμε να έχουμε υγιείς σχέσεις και να μάθουμε να επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας χωρίς φόβο. Με την όψη αυτή μπορούμε να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες, όμως, με υγιές και όχι άρρωστο πάθος. Αρκετοί από εμάς θα εξομολογηθούμε τα αισθήματά μας στο αντικείμενο του πόθου μας. Πάντως, με την όψη αυτή θα είμαστε άκρως γοητευτικοί και ερωτικά μαγνητικοί κάτι που θα βοηθήσει όσους από εμάς είμαστε αδέσμευτοι να κάνουμε μια αισθηματικής φύσης γνωριμία ή να ξεκινήσουμε μια ερωτική σχέση που θα είναι καθοριστικής έως και καρμικής σημασίας για τη ζωή μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα θελήσετε, και θα καταφέρετε, να αποδείξετε την αξία σας με την όψη αυτή, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο, και «να βάλετε τα γυαλιά» σε όσους προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Άτομα που κατέχουν εξουσία και βρίσκονται σε ανώτερους από εσάς βαθμούς στην ιεραρχία θα σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα που η όψη αυτή θα φέρει θα σας βοηθήσουν να αποδεσμευτείτε μια και καλή από το παρελθόν και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία, την οποία και θα έχετε χαράξει εσείς οι ίδιοι. Το μέλλον είναι στα χέρια σας και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε πόσο καλά τα καταφέρνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και είστε άνθρωποι της λογικής, με την όψη αυτή θα αφεθείτε στο συναίσθημα και μάλιστα στην ακραία του μορφή. Θα αναζητήσετε την ερωτική ένταση και το πάθος ενώ, ορισμένοι τουλάχιστον από εσάς, θα γίνετε κτητικοί και ζηλιάρηδες με το ταίρι σας. Κάποιοι άλλοι θα πέσετε στα δίκτυα ενός παράνομου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές ή κοινωνικές, και να αφήσετε πίσω σας όσες σας γέμιζαν ή ξυπνούσαν μέσα σας φόβο, ενοχές και γενικά τοξικά συναισθήματα. Ασχοληθείτε με ό,τι ξυπνά μέσα σας τη χαρά και την όρεξη να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μεταμορφωτικές αλλαγές που θα αφορούν την εμφάνισή σας. Θα ξεκινήσετε μια δίαιτα ή γυμναστήριο. Ίσως θα αλλάξετε στυλ ενώ, ορισμένοι, θα κάνετε και κάτι πιο δραστικό όπως μια αισθητική επέμβαση. Επαγγελματικά, το σκηνικό θα αλλάξει προς όφελος της εξέλιξης της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δώσετε ένα τέλος σε ό,τι έχει σχέση με συμβιβασμό και έλεγχο και, ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι, θα αφεθείτε σε φλερτ, έρωτες και απολαύσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα ανανεώσετε με παθιασμένες καταστάσεις τον έρωτά σας. Επαγγελματικά, θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με οτιδήποτε είναι δημιουργικό.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές για εσάς θα αφορούν το σπίτι σας και τις σχέσεις με τους οικείους σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τοξικές συμπεριφορές και προσπάθειες ελέγχου ψυχολογικού επιπέδου τις οποίες και θα καταστείλετε βάζοντας τα όριά σας και θέτοντας τους δικούς σας κανόνες. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια μετακόμιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την όψη αυτή, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο λόγος σας, όχι μόνο έχει δύναμη, αλλά μπορεί να αλλάξει και τη ζωή σας. Ενισχύστε λοιπόν τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και δείτε την καριέρα σας, μεταξύ άλλων, να εξελίσσεται όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Αισθηματικά, μια ερωτική εξομολόγηση θα απογειώσει τη λίμπιντό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας καθώς θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να κάνετε πραγματικότητα μια έξυπνη ιδέα σας. Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις όμως, θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω καθώς θα γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί και ζηλιάρηδες με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε ριζικές αλλαγές σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και δεν θα επιτρέψετε σε κανένα να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά. Αισθηματικά, θα πρέπει να ξεφύγετε από την παγίδα της ανάγκης ελέγχου ενώ ορισμένοι θα συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας σπρώξει να κάνετε μια εσωτερική βουτιά στην ψυχή σας και να αποφασίσετε να κοιτάξετε κατάματα τις προσωπικές σας αλήθειες. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και απενοχοποιητικά για εσάς. Αισθηματικά, θα ζήσετε έντονες ερωτικά στιγμές πάθους ενώ, ορισμένοι, με έναν παρασκηνιακό έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα λειτουργήσουν ως «από μηχανής θεοί» βοηθώντας σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα αισθητική γνωριμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-12-2022 06:00:00