blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη! Μην φοβηθείς να χτυπήσεις μια πόρτα από το παρελθόν, αν η καρδιά σου έχει “κολλήσει” εκεί!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη! Μην φοβηθείς να χτυπήσεις μια πόρτα από το παρελθόν, αν η καρδιά σου έχει “κολλήσει” εκεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή

Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να λειτουργεί ευνοϊκά στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου. Η σημερινή μέρα συνεχίζει να επηρεάζεται θετικά από τα εξάγωνα Ήλιου-Δία και Άρη-Ουρανού που κορυφώθηκαν την χτεσινή μέρα, αλλά και μιας άλλης όψης, που πραγματικά έρχεται να ενισχύσει τις σχέσεις και να μας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας και να αποκαταστήσουμε αυτές που το προηγούμενο διάστημα πέρασαν από αναταράξεις! Μιλάμε για το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή!
 
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, με διάθεση ιδιαίτερα δημιουργική και άκρως ερωτική, ενώ ο Ερμής, ανάδρομος μεν, αλλά πανίσχυρος μια και βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του, στους Διδύμους! Η όψη μεταξύ τους, έρχεται να ζωντανέψει την κοινωνική ζωή, να προσφέρει πολύ όμορφες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, για συντροφικότητα, για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, συναισθημάτων… Θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου, θα σε βοηθήσει να βγεις από το “καβούκι” σου και θα σκορπίσει αισιοδοξία, αγάπη και καλή διάθεση στις σχέσεις σου, αλλά και στην ψυχολογία σου!
 
Όμως, το σημαντικότερο είναι πως ο Ερμής, όντας σε ανάδρομη πορεία, σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς παλαιότερες ιδέες σου, σχέδιά σου, θέματα που σε ενδιαφέρουν και που ενδεχομένως έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξεις ξανά αυτά τα ζητήματα και να τα διαπραγματευτείς εκ νέου, με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις!
 
Παράλληλα, η όψη εστιάζει στην ερωτική σου ζωή και σε οτιδήποτε έχει μείνει στο παρελθόν, σε οτιδήποτε σε έχει κρατήσει μακριά από το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει και αγαπάς. Τώρα η δυνατότητα να ανοίξεις μια νέα σελίδα σε παλαιότερες ιστορίες είναι πολύ πιθανή και μπορεί να σου δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και προοπτικές! Είναι η εποχή της επέλασης των…πρώην, μην απορήσεις αν στο κινητό σου έρθουν τα μηνύματα που εδώ και καιρό περιμένεις, αλλά τώρα πολύ πιθανά να τα κοιτάζεις και να μη το πιστεύεις! Να θυμάσαι πως πάντα, η ειλικρινής, η αυθεντική και ξεκάθαρη κουβέντα μπορεί να σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της επιστροφής! Αυτή η ευκαιρία σου δίνεται τώρα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ίσως είναι αυτές οι μέρες που περιμένατε, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα σχέδιό σας, μια φιλοδοξία σας ή σε ένα πρόσωπο, που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά! Βεβαίως, δεν αποκλείονται και κάποιες ενδιαφέρουσες μετακινήσεις ή ταξιδάκια, που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι